Funktionella skåp i hallen för skor 3 huvudtyper

Funktionella skåp i hallen för skor 3 huvudtyper

12 October 2017Få ordning på hallen, där det finns alltid en massa kläder och skor, hjälper du till att rätt dimensionerad möblerFå ordning på hallen, där det finns alltid en massa kläder och skor, hjälper du till att rätt dimensionerad mebelKak regel i varje familj finns det en enorm mängd skor som måste lagras någonstans. Den är placerad i skåpet, som är monterad i korridoren, men oftare som ett resultat - det råder en enda röra. För att övervinna det kaos av skon erbjuder möbelindustrin specialskåp. De är ofta installeras i hallen. Piedestaler för skor är olika i stil, design, storlek och användningssätt. Plocka upp trottoaren, på grundval av entrén och interiör styling övergripande dimensioner. Innan du köper den här möbeln måste du noga undersöka denna fråga.


Vad kan vara sko skåp i hallen

Det finns två huvudgrupper, som kan delas sko skåp, är det öppet och stängt. De kan vara i form av hyllor eller butiker. Det kan också finnas tillräckligt utrymme och maximal kompakt.

Rymlig, kompakt, snygg och lätt ställning för skor - det är den bästa lösningen för dig och din hallRymlig, kompakt, snygg och lätt ställning för skor - det är den bästa lösningen för dig och din hall

Tillverkarna identifiera flera vanliga typer:

 1. skoskåp. Detta är en enkel konstruktion i form av små hyllor. Om så önskas, och detta Fancy design piedestaler kan vara den ursprungliga. En stor fördel är att du kan placera på hyllorna i skor av olika storlekar. På grund av den speciella ytan av hyllorna, skor kan sättas våt. På grund av funktionen av ventilations sko torkar snabbt och inte försämras. Den enda nackdelen med sådana tabeller - är en öppen form där hela skon är på sinnet.
 2. Garderob-Bon Den har en betydande mängd. Inuti skåpen finns ett stort antal av hyllor, som kan placeras snett eller horisontellt. På grund av det faktum att skor levereras till hela sulan, är det inga problem med deformation och böjning av formen av skor. Vid dörrar till sådana piedestaler kan bildas av olika material såsom glas eller trä. Genom design, är dörrarna väljs av preferens. De kan gångjärn i form av ett dragspel eller flytta isär. Det finns också möjlighet att få EG-Bon garderob, när det inte finns något behov av att installera dörren. Nackdelen med sådana tabeller är stora storlekar som inte passar in i den lilla lobbyn.
 3. stall - det är någonstans mellan bord och sko skåp. De har en öppen utsikt, några hyllor och en liten sittplats. Utformningen av denna möbel kan vara vilket beror på fantasi och preferenser.

En smal skåp för skor i hallen: Alternativ

Obuvnitsy passa in i rummet med en liten film. De tar upp väldigt lite utrymme, kompakt, har lite djup. Oftast är de ledade hyllor struktur som tillåter dig att lagra skor i upprätt läge.


En smal byrå tar inte upp mycket plats i hallen, men rummet kommer att frigöra från onödiga sakerEn smal byrå tar inte upp mycket plats i hallen, men rummet kommer att frigöra från onödiga saker

Recline kan inte bara hyllan, men dörren eller separata fack. Dess kompakta storlek, smala obuvnitsy kan placeras även utanför dörren, vilket sparar betydande utrymme.

Den enda nackdelen med sådana tabeller - är oförmågan att lagra tredimensionella skor. Men designers har löst detta problem. En bra lösning är att utforma skåp av olika storlekar av facken. För att korrekt beräkna den nödvändiga storleken på tabeller bör tänka i förväg vad och hur kommer att ligga i det.

Beräknas på följande sätt: • djup;
 • höjd;
 • Wide.

Om familjen består av flera personer, kan den smala obuvnitsa inte komma, då är det nödvändigt att ansluta fantasi och design skåp med flera fack för olika höjder. Det räcker med att vädja till designers av möbler som kommer att bidra till att göra ritningsbord för alla behov.

Praktiskt garderob för en plats i hallen

Skåp med en plats kan buntas möbler set eller väljs separat. Genom design, kan den placeras på golvet eller väggen och vinklas eller rak. Vid första anblicken ser ut precis som ett sängbord låg skåp. Det är inte bara används för lagring. På den kan du sitta ner, satte påsen eller shopping.

Bench - en hylla med en liten stol och lägga hallen av hemtrevnad och komfortBench - en hylla med en liten stol och lägga hallen av hemtrevnad och komfort

Tillverkare producerar en ganska solid konstruktion med tillräckligt djup. Hyllorna i en sådan obuvnits horisontellt anordnade, vars höjd är justerbar.

Dessutom, förutom små fack för lagring av sko hygienprodukter. Sitsen kan vara mjuk eller hård, allt beror på önskemål från de framtida ägare.

De stil tabeller kan urskiljas:

 • barock;
 • klassiska;
 • minimalism;
 • moderna;
 • Art Deco;
 • High-tech;
 • Kitsch.

Det finns stilar av geografiska namn, som visar delar av världens folk inredning.

Corner skåp för skor i hallen

Ofta har korridoren en långsträckt form och det är ganska svårt att placera möbler för att göra den kompakt och bekväm. I sådana fall kan det närma sig en hörnskåp för skoförvaring. I de flesta fall så obuvnits djup av högst 30 cm., Vilket är tillräckligt för lokalisering av hela skon.


Om du inte har tillräckligt med utrymme hall - att bistå hörnskåp för skoförvaringOm du inte har tillräckligt med utrymme hall - att bistå hörnskåp för skoförvaring

Hörn tabeller har följande fördelar:

 • Kompakt storlek;
 • Mycket funktionalitet;
 • Rimligt pris;
 • Bra kapacitet.

Hörnskåp för skor är smala och i en mjuk monterad sits. De tittar noga, vilket sparar utrymme fylls eftersom titeln på döda vinkeln zonen. Vertikala hörnskåp kan du lagra höga skor. Det bör ägna särskild uppmärksamhet åt dörren. De kan vara olika, men de flesta konsumenter väljer att skjuta modell. Denna konstruktion hjälper till att spara utrymme. Bland köparna har blivit populära sten smal. Deras egenhet ligger i hyllorna, som öppnas i en viss vinkel. De är praktiskt när det gäller placeringen av ett stort antal skor.

Konstruktionsmaterial för säng för skor i korridoren

Det är mycket viktigt att möblerna är gjord av kvalitet material. Möbeltillverkare producera sina produkter från material som passar alla smaker och plånböcker.


Oavsett material används för att göra möbler - inte överflödigt att kontrollera dess kvalitetscertifikatOavsett material används för att göra möbler - inte överflödigt att kontrollera dess kvalitetscertifikat

För tillverkning av piedestaler för skor i allmänhet sådana material användes:

 1. trä Det är det vanligaste materialet. Produkter Det ger en vacker och naturlig. Möbler av trä ser ganska massiv, så det är lämpligt i stora utrymmen. Trämöbler för att behålla sin ursprungliga form kräver vissa villkor vård. Först och främst bör du regelbundet använda en skyddande behandling på ytan av produkten. Sätt smutsiga och blöta skor i trä obuvnitsu rekommenderas inte.
 2. plast - ganska lätt och praktiskt material. Obuvnitsy plast är billiga, praktiska och hållbarhet. Utseendet på tummen är ganska enkel och inte original. Vissa modeller är gjorda av plast kan vara för sköra och lätt mottagliga för mekanisk skada. Lätt att rengöra och inte kräver särskild omsorg.
 3. metall - en av de mest hållbara material. Metal obuvnitsy utmärker sig genom sin praktiska och motstånd mot alla typer av skador. För att skydda mot korrosionsprocesser metallprodukter belagda med en speciell färg som gör det möjligt att köpa ett stativ av vilken färg som helst.
 4. glas, används i piedestaler för lagring av skor skiljer sig i tjocklek och vikt. Sådana produkter är ganska tung. Glasskåp sko ser nästan viktlös. Men produkterna glasögon kräver noggrann och regelbundet underhåll, eftersom glaset några synliga fingeravtryck.
 5. spånskiva Det är den mest populära och enklaste material. Obuvnitsy gjord av detta material har en smal värde n, lättskött, har en låg vikt. Detta material gör det möjligt att skapa kompakta och originella produkter, även med sina egna händer. På grund av enkel användning, spånskivor, kan du skapa de mest originella och unika modeller av möbler objekt.

Original stativ skor i hallen

Varje hyresvärd vill möbeldesign var den ursprungliga. I detta syfte gör varje möbeltillverkaren sina kunder att designa möbler för din ritning. Designers kan erbjuda sina originella idéer.

Glöm inte att möblerna gjorts av händer, kommer alltid att vara annorlunda och unik speciell auraGlöm inte att möblerna gjorts av händer, kommer alltid att vara annorlunda och unik speciell aura

Till exempel, för att skapa obuvnitsu med inslag:

 • hängare;
 • Bakre panelen med spegel;
 • Många inbyggda lådor och sektioner.

Obuvnitsy kan ha mycket icke-standardiserade form medan njuta av praktiska och funktionalitet. Du kan skapa obuvnitsu gamla hinkar, lådor, flätade produkter med sina egna händer. För att skapa en originell idé, modet att använda olika material. Det är också möjligt att montera obuvnitsy, om möjligt, i väggen eller under trappor, två våningar hus. ska visa mod och fantasi för att skapa ursprungliga obuvnitsy. Var inte rädd för att experimentera med färg och material.

Valet av tabeller i hallen för skor (Video)

De finaste möbeltillverkare anses Ukraina och Vitryssland. Till exempel en möbelfabrik - Zaporozhye, under många år, populär bland konsumenterna. Om du inte vill att alltför lång tid att bry med förvärvet obuvnitsy kan besöka IKEA affären och köpa den enklaste versionen, som kommer att vara mindre än praktisk. Oberoende av beslutet om att köpa möbler för skor, är det värt att komma ihåg om den praktiska, komfort och estetisk form. Möblerna i hallen - den första som kommer att möta på vägen gäster, och det bör vara snyggt och harmoniskt utseende.

Exempel piedestaler för skor i hallen (foto)

22 1beatr 111 6126b 7177b 1268721original 234.701 1271411original 1272816original btov7046270

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1

map