The BlogElektriska spisar har en lång livslängd och utmärkta estetiska egenskaperElektriska spisar har en lång livslängd och utmärkta estetiska egenskaper elektriska spisar i vardagsrummet interiör bilder som ger en känsla av värme och fascinerande dans av eldslågor - detta är verkligen en riktig dekoration av de viktigaste rummet i huset. Elden har alltid fascinerat, lockade och fascinerat människor. Kanske är det därför mänsklighetens historia är oupplösligt förbunden med dyrkan av eld och tron ​​på sin magiska kraft. Efter lågan elementet samtidigt nära och inte förstår, det ger styrka, men utgör en fara.


Vardagsrum med elektrisk spis: principerna för val av utrustning

Modern elektrisk spis - en elegant inredning i alla rum. Och eftersom den viktigaste funktionen i detta rum står skapandet av en bekväm miljö för familjen kommunikation, den öppna spisen som en symbol för hemmet, vilket gör den nödvändiga uppvärmningen not till det inre av någon levande stil. Förutom de unika dekorativa kvaliteter av den elektriska värmaren kan också användas för uppvärmning.

Dessutom moderna elektriska spisar skiljer sig åt, beroende på modell och tillverkaren, följande anmärkningsvärda egenskaper:

 • Brandsäkra och inte kräver särskilda tillstånd för installation;
 • De kräver inte en skorsten enhet är därför lämpliga för installation i flerbostadshus;
 • Arbeta från hemmanätverk;
 • Härma levande låga och pyrande trä;
 • Vissa modeller simulera rök, gnistor och sprakande;
 • Luminans styrenhet utrustad med en flamma;
 • De kan utrustas med en värmefläkt och därmed kunna värma rummet ett stort område;
 • Den låga effekt är oberoende av uppvärmningsläget;
 • Nuvarande modeller är utrustade med LED-bakgrundsbelysning som sparar effektförbrukning;
 • Har fjärrkontrollen;
 • Vissa spisar är utrustade med en ånggenerator, som kan fukta luften.

Om en stor vägg, då det kommer att passa väl in i en elektrisk spisOm en stor vägg, då det kommer att passa väl in i en elektrisk spis

Trots det breda utbudet av tekniska funktioner, att välja elektrisk värmare för vardagsrummet, bör du först tänka på svaren på några frågor.


nämligen:

 1. Där kommer det att finnas en öppen spis. spis läge bestämmer formen på den öppna spisen, dess dimensioner, värmaren makt och andra.
 2. Finns det ett behov och om det är lämpligt att använda elektriska värmeelement för att värma upp rummet och extra belysning. Det bestämmer den effekt och värmare typ, närvaron av dioden bakgrundsbelysning, en maximal grad av ljusstyrkan på spis, etc.
 3. Såvitt arbeta elektrisk spis bör likna trä. Den definierar den tekniska komplexiteten och kostnaden för utrustning.
 4. Det passar spis utrustning i den totala stil inre rum. Detta bestämmer den färg, form och närvaron av inredningen i modellen som valts av eldstaden.
 5. Är ledningarna är utformad lägenhet eller hus på den extra belastningen. Den bestämmer kraften i den öppna spisen i värmeläge.

Formen och storleken på vardagsrummet, stilen på inredningen, behovet av att använda den öppna spisen som värmekälla och ljus definiera utseende och specifikationer.

Elvärmare i det inre av vardagsrummet: typer av eldstäder och foton

Det finns många typer av eldstäder, till exempel, platsen och konfiguration typ.Eldstäder är:

 • Pristennye elektriska spisar med en portal eller hus (kaminokomplekty) - en klassisk öppen spis utrustning.
 • Wall spis med möjlighet till integration i väggen - snygg, elegant och lämpar sig för nästan någon typ av inredning
 • Vinkel modell - perfekt för små och små rum.
 • Fristående ö eller eldstäder används oftast för zonindelning rum.
 • Panorama eldstäder är stora i storlek (bredd 2-2,5 m), lämplig för installation i ett rymliga rum och skapa effekten av lågan.

Tack vare de visuella effekter, som alstrar en elektrisk spis, att skilja den från den föreliggande mycket svårtTack vare de visuella effekter, som alstrar en elektrisk spis, att skilja den från den föreliggande mycket svårt

Mobila eller portabla utföringsformer är utformade som en gjutjärnsugnen, och är lämpliga för små rum. Dessutom eldstäder i sina ytterligare funktioner, beroende på modell, kan ha vissa skillnader.

nämligen:

 • Utrustad med en termostat;
 • Som har en tredimensionell (3d) flamma (output belyser ånga som genereras ultraljuds ånggenerator);
 • Simulera rök, sprakande, etc.;
 • Har effekten av 5d (imitation gnistor, sprickor, etc.).

Som regel gäller att ju större elektrisk värmare i arbetet liknar ett vanligt trä, desto dyrare är.

Hörn elektrisk spis i det inre av vardagsrummet: foton och fördelar

Fire - är en personifikation av härden, hem, bärande ett efterlängtat värme, skydd, god mat, etc. Det är därför den öppna spisen i rummet, även om det är en modern elektrisk spis - denna mening "epicentrum" i rummet, en plats där styrkan att förena och sammanföra den moderna familjen, vars medlemmar så lite tid tillsammans.

Det är därför elektriska spisar i det inre av vardagsrummet och ett foto som lockar ögat - ett mycket populärt val för många husägare.

Hörn elektrisk spis, perfekt för det lilla vardagsrummet tack vare sin kompakta storlekHörn elektrisk spis, perfekt för det lilla vardagsrummet tack vare sin kompakta storlek


Det måste sägas att vinkel eldstäder är strukturer till ett djup av 1 m. Organiskt sådan utrustning kommer att se ut i korridorerna av liten storlek är på grund av den vinkelarrangemanget.

De främsta fördelarna med hörn eldstäder är som följer:

 • Spara utrymme;
 • Kan ha symmetrisk eller asymmetrisk form;
 • Det ser bra ut i korridorerna av någon konfiguration.

Proffs rekommenderar inredare väljer ett litet hörn eller en mobil eldstad för vardagsrummet på 25 m2.

Utformningen av vardagsrummet med elektrisk spis: photo

Såsom nämnts ovan, konfigurationen och storleken av vardagsrummet, dess inre lösning, såväl som behovet av ytterligare upphettning och belysning förorsaka valet av den modell av elektrisk spis. Den moderna marknaden för elektrisk spis erbjuder olika modeller för alla smaker och plånböcker. Därför, för vardagsrummet i varje inredningsstil, kan du välja elektrisk spis.


För att ge en elektrisk spis naturlighet, bör det vara dekorerad med natursten, dekorativa tegel och kakelFör att ge en elektrisk spis naturlighet, bör det vara dekorerad med natursten, dekorativa tegel och kakel

I allmänhet, den grundläggande kombinationen av en "modell för den öppna spisen - stil rum" är:

 1. För stora (25 m2) bor i klassisk stil eller empirstil, passform kaminokomplekty portal strikt rektangulär form, dekorerad med naturliga material.
 2. I hallarna, tillverkad i lyxig stil typ av barock och rokoko, harmonisk look med eldstäder portaler, dekorerad med förgyllda lister.
 3. För mindre vardagsrum i stil med Provence och land lämplig vinkel och ö inredning med eldstäder, imiterar trä, sten, etc.
 4. För ett litet vardagsrum i lantlig stil med Provence och eklektiska ideala mobila eldstäder, kaminer.
 5. I salar high-tech stil, bionik, modern, etc. Det ser stora vägg byggt eldstäder dämpade färger och koncis utformning utan ornament.
 6. För rymliga rummen är bra i tech stil vägg panorama eldstäder.

Dessutom är det nödvändigt att placera elektrisk värmare så att familjemedlemmar och vänner att stanna i brand och bildar en halvcirkel. Detta löfte om en trevlig och lugn kommunikation.

Moderna elektriska spisar i det inre av vardagsrummet (video)

Baserat på det ovanstående, kan vi säga att den öppna spisen - är den sammanhållande princip krona inre rum, så att dess dimensioner och prestanda stil bör vara i harmoni med omgivningen vardagsrum.

Design elektriska spisar i vardagsrummet (foto i det inre)

8 2-5 37 173 209 592toronto 1404-0019 30436-splashpic4 74676262 b-IMGc638467ef9ef

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 16 = 21