Functionele netto dressing systeem 6 bestanddelen

12 October 2017Kleedkamer - het is een geweldige mogelijkheid om snel en gemakkelijk te verbergen, zoals kleding en schoenenKleedkamer - het is een geweldige mogelijkheid om snel en gemakkelijk te verbergen als een kleed, en obuvGarderobnaya - functionele ruimte, bevrijdt en ruimte van een appartement of huis van rommelig, waardoor het veel meer comfortabel. Bevatten alle noodzakelijke items en de persoonlijke was op één plek is zeer comfortabel, alles bij de hand, en hoeven niet te zoeken naar iets rond het huis. Omvangrijke kasten zijn al lang een ding van het verleden, en ze werden vervangen door functionele en stijlvolle dingen opslag.


Wardrobe systemen voor opslag

Een van de meest populaire is een mesh dressing, zijn ongewone opslagoplossingen en stijlvol design, niet verzwaren de ruimte van de kamer. Mesh dressing systemen zijn zeer populair vanwege de compactheid en veelzijdigheid. Klaar ontwerpen zal perfect passen in het interieur lokalen.

Veel mensen verkiezen om kasten te rusten, omdat ze worden gekenmerkt door praktische en functionaliteitVeel mensen verkiezen om kasten te rusten, omdat ze worden gekenmerkt door praktische en functionaliteit

Comfortabel in dressing ruimte te gebruiken, hangt af van de bestanddelen ervan.

Afgewerkt kits zijn een enorme selectie van verschillende onderdelen van de kleedkamers:

 1. Dressing gaas of cellulaire systeem is de basis van de netelementen.
 2. Behuizingssysteem - modulair voorwerpen, verbindingsstangen.
 3. Kadersysteem - de fundering te noemen metalen kolommen.
 4. Penile systeem - panelen worden direct op de wand.

Meestal is er producenten garderobe online designer voor onafhankelijke selectie van de componenten elementen. U kunt de parameters van de bestaande garderobe, breedte, hoogte en diepte in te stellen. Na voltooiing van alle berekeningen alleen een afgewerkt schets te sturen voor het berekenen van de kosten.


Scharnierende mesh dressing

Scharnierende mesh kasten bestaan ​​uit gaas planken en diverse manden. Een dergelijk systeem wordt ook wel de cel vanwege de gelijkenis van het uiterlijk met bij cellen.

Genoeg gezond tegenwoordig gaas aangebracht dressing dat kan worden gebruikt om kleine voorwerpenGenoeg gezond tegenwoordig gaas aangebracht dressing dat kan worden gebruikt om kleine voorwerpen

Mesh dressing multifunctioneel en beschikken over alles wat nodig is voor de opslag en de plaatsing van de dingen: 1. Obuvnitsy hebben de mogelijkheid om voort te bouwen op de structuur.
 2. Rod voor opknoping jurken en andere kleding kan op een comfortabele hoogte worden geplaatst.
 3. Bryuchnitsy hebben een verscheidenheid aan accommodaties.
 4. Schappen structuur kan metaal of hout zijn.
 5. Haken aan de muur of rechtstreeks op de plank ontwerp worden aangebracht.
 6. De mand is gemakkelijk om genomineerd te worden en hebben verschillende capaciteit en afmetingen.

Het voordeel van netwerksystemen is het vermogen van de kast alle elementen op de gewenste lengte bewegen zonder problemen. Gedeeltelijk of volledig, kunt u in de schappen van andere materialen te gebruiken. Prijs gecombineerde kast systemen is heel betaalbaar.

cellulaire dressing

Onafhankelijk ontwerp van cellulaire dressing maakt het mogelijk om alle benodigde ruimte van elke omvang te regelen.

cellulaire dressing voordeel is dat het neemt weinig ruimte in de kamercellulaire dressing voordeel is dat het neemt weinig ruimte in de kamer

Een pluspunt opslag in het net zijn eindeloos, de belangrijkste voordelen kunnen als volgt gekarakteriseerd:

 1. Meshwork planken en laden zorgt voor een goede ventilatie van de dingen en elimineert de onaangename geur.
 2. De zorg voor het ontwerp is heel simpel, zijn de elementen die niet de benen te hebben en toegang tot vloerreiniging niet belemmeren, en metalen onderdelen zijn gemakkelijk te reinigen.
 3. Als gevolg van de honingraatstructuur heeft een visueel uiterlijk lichtheid en moeiteloos.
 4. In staat zijn om de volledige inhoud van de rekken en laden te zien.

Het grote voordeel van mobiele dressing Larvij of Aristo is de mogelijkheid van zelfassemblage structuren. Het modieuze ontwerp van het systeem comfort in combinatie met de hoge sterkte en weerstand. Mesh dressing systeem maakt het mogelijk om dingen te verspreiden op uw eigen, en de details van de componenten te wijzigen in het geval van het toevoegen van nieuwe of verwijderen van oude.

Dingen zijn een beetje gebruikt, kan op de bovenste plank worden geplaatst en blijven beschikbaar voor gebruik wanneer dat nodig is.

Universele mobiele dressing systeem

Kledingkast systemen zijn niet per ongeluk populair. De hoofdcomponenten: beugel tegen, U-vormig en gaas plank of lade. De eerste toepassing van de netwerk-storage systemen voor thuis werd georganiseerd in Zweden.

Stel universele dressing kunnen onafhankelijk van elkaar, belangrijker nog zijn - vooraf de nodige instrumenten te verwerven voor de baanStel universele dressing kunnen onafhankelijk van elkaar, belangrijker nog zijn - vooraf de nodige instrumenten te verwerven voor de baan


Het principe van de installatie van de mobiele kleedkamer is heel simpel:

 1. Het hoofddeel is horizontaal bevestigd aan de wand nabij het plafond mogelijk.
 2. Verticale metalen rails hebben gaten voor onderdelen.
 3. De basisgegevens worden arbitrair in de gids.

Verticaal profiel vrij kunnen bewegen, waardoor u de ruimte voor kleding gemakkelijk uit te breiden. Een uitstekende optie is om een ​​spiegel in de kleedkamer moeten proberen om een ​​aantal kledingstukken in plaats toe te staan. Kledingkast kan dienen als opslag alleen bovenkleding en persoonlijke bezittingen.

Voor de opslag van kleding en schoeisel garderobe is meestal in de hal, walk-in closets voor persoonlijke bezittingen in een slaapkamer. Goedkoop verband kan worden gecombineerd en inrichting voor opslag van verschillende zaken, waaronder voor kl. Gelegen op een dergelijk complex systeem is meestal in combinatie met de badkamer en slaapkamer.

Mesh kastsysteem met hun eigen handen

Stel mesh kastsysteem met hun eigen handen zal geen moeite niet aanwezig. In de kern, het systeem is vergelijkbaar met de kinderen ontwerper, die het mogelijk maakt om de assemblage en installatie van het systeem uit te voeren. De eerste stap zou moeten zijn om de locatie van de kleedkamer te bepalen. Na het bepalen van de locatie, is het belangrijk om een ​​gedetailleerde tekening te maken en te overwegen wat dingen in de kleedkamer zal worden geplaatst.


Voordat u de mesh kleedkamer met zijn handen, moet denken bij voorbaat van het ontwerp en de lay-outVoordat u de mesh kleedkamer met zijn handen, moet denken bij voorbaat van het ontwerp en de lay-out

Voorafgaand aan de installatie begint, moet u de voorraad op instrumenten:

 • Roulette nodig zijn voor metingen;
 • Met behulp van het ontwerp niveau soepel zal worden ingesteld;
 • Schroevendraaier draai de schroeven is veel handiger dan met een schroevendraaier;
 • Puncher nuttig voor betonnen muren.

Het dragerelement is zeer stevig zijn bevestigd, hij de last om alle verdere constructie. Bevestigd dragerdeel horizontaal onder het plafond dressing.

De verticale elementen zijn die rechtstreeks aan de rail kan worden vastgesteld, indien nodig. Beugels zijn bevestigd aan de verticale geleidingselementen wordt de afstand tussen willekeurig bepaald. Tussen de dingen die je kunt elke afstand doen, indien nodig. Planken worden direct geïnstalleerd op de consoles en snap hen. Manden geplaatst in een speciaal frame dat wordt vastgeklikt aan de beugel. Bars en bryuchnitsy ook bevestigd aan de steunen of direct op de roosters met behulp van speciale artikelen. Haken kunnen direct worden opgehangen aan roosters of als afzonderlijke elementen dressing.

Selectie regel: net kastsysteem (video)

Moeilijkheden bij de assemblage en installatie daar, het gehele ontwerp is eenvoudig en praktisch, met een minimale inspanning, kunt u het gewenste resultaat te bereiken.

Voorbeelden mesh vestiaires systemen (foto)

file4e84540d86354 0001 128 112 129 2 140 142 139 144

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 55

map