Functionele kasten in de gang voor schoenen 3 hoofdtypen

Functionele kasten in de gang voor schoenen 3 hoofdtypen

12 October 2017Breng het oog op de gang, waar altijd veel kleren en schoenen, zal je helpen om goed gekozen meubilairBreng het oog op de gang, waar altijd veel kleren en schoenen, zal u helpen om goed gekozen mebelKak regel, in elke familie is er een enorme hoeveelheid schoenen die moeten ergens worden opgeslagen. Het wordt aangebracht in de kast, die in de gang is aangebracht, maar vaker als gevolg - er heerst knoeien. Om de chaos van de schoen te overwinnen, meubelindustrie biedt speciale kasten. Ze worden vaak geïnstalleerd in de hal. Sokkels voor schoenen zijn verschillend in stijl, ontwerp, de grootte en de wijze van gebruik. Pak de stoeprand, op basis van de ingang en het interieur styling totale afmetingen. Voordat u dit meubel te kopen, moet u deze kwestie zorgvuldig te onderzoeken.


Wat kan de schoen kast in de gang zijn

Er zijn twee hoofdgroepen onder te verdelen schoen kasten is geopend en gesloten. Zij kunnen in de vorm van planken, kasten of winkels. Er kan ook voldoende hoofdruimte en maximaal compact zijn.

Ruim, compact, stijlvol en gemakkelijk stand voor schoenen - het is de beste oplossing voor u en uw gangRuim, compact, stijlvol en gemakkelijk stand voor schoenen - het is de beste oplossing voor u en uw gang

Fabrikanten identificeren verschillende voorkomende soorten:

 1. schoenenkast. Dit is een eenvoudig ontwerp in de vorm van kleine planken. Indien gewenst, en dit buitensporig ontwerp sokkels kan het origineel. Een groot voordeel is dat je op de planken van schoenen van verschillende grootte kunt plaatsen. Ook, als gevolg van de speciale oppervlak van de planken, schoenen kunnen worden nat te zetten. Als gevolg van de functie van de ventilatie schoen droogt snel en niet verslechtert. Het enige nadeel van dergelijke tabellen - is een open vorm, waar de hele schoen is op de geest.
 2. Wardrobe-Bon Het heeft een aanzienlijk bedrag. Binnen de kasten zijn een groot aantal planken, schuin of horizontaal kan worden geplaatst. Vanwege het feit dat schoeisel op de gehele zool wordt afgegeven, is er geen probleem van vervorming en kromming van de vorm van schoenen. De deuren van dergelijke zuilen kan worden gevormd uit diverse materialen zoals glas of hout. Door het ontwerp zijn de deuren bij voorkeur geselecteerd. Zij kunnen scharnieren in de vorm van een accordeon of elkaar bewegen. Er is ook de mogelijkheid om de zaak-Bon hebben kast, als er geen noodzaak om de deur te installeren. Het nadeel van deze tafels zijn grote maten die niet passen in de kleine lobby.
 3. stallen - het is ergens tussen de tafels en Shoe kabinet. Ze hebben een prachtig uitzicht, een paar planken en een kleine stoel. Het ontwerp van dit meubel kan elke hangt allemaal af van de verbeelding en voorkeuren.

Een smalle kast voor schoenen in de hal: Opties

Obuvnitsy passen in de kamer met een kleine beelden. Ze nemen weinig ruimte in beslag, compact, hebben weinig diepgang. Meestal worden ze scharnierende planken structuur die het mogelijk maakt om schoenen op te slaan in een rechtopstaande positie.


Een smalle dressoir neemt niet veel ruimte in de gang, maar de kamer zal bevrijden van onnodige dingenEen smalle dressoir neemt niet veel ruimte in de gang, maar de kamer zal bevrijden van onnodige dingen

Recline kan niet alleen de plank, maar de deur of in gescheiden compartimenten zijn. Dankzij het compacte formaat, smalle obuvnitsy kan zelfs buiten de deur geplaatst worden, waardoor aanzienlijke ruimtebesparing.

Het enige nadeel van dergelijke tabellen - is het onvermogen om driedimensionale schoenen op te slaan. Maar de ontwerpers hebben dit probleem opgelost. Een goede oplossing is om kabinetten van verschillende maten van de compartimenten te ontwerpen. Correcte berekening van de vereiste grootte van de tabellen moeten denken van te voren wat en hoe zal worden gevestigd in het.

Wordt als volgt berekend: • diepte;
 • hoogte;
 • Breed.

Als de familie bestaat uit meerdere personen, kunnen de smalle obuvnitsa niet komen, dan is het noodzakelijk om de verbeelding en het ontwerp kast te verbinden met diverse vakken van verschillende hoogtes. Het is genoeg om een ​​beroep op ontwerpers van meubilair dat zal helpen om tekentafels voor alle behoeften.

Handig kast voor een zetel in de hal

Kast met een zitting kan worden gebundeld meubels set of afzonderlijk geselecteerd. Het ontwerp kan op de vloer of wand worden geplaatst, en onder een hoek of recht. Op het eerste gezicht lijkt het net een nachtkastje Lage kast. Het wordt niet alleen gebruikt voor opslag. Daarop kun je gaan zitten, zet de zak of winkelen.

Bench - een plank met een kleine stoel en voeg uw hal van gezelligheid en comfortBench - een plank met een kleine stoel en voeg uw hal van gezelligheid en comfort

Fabrikanten produceren een vrij stevige constructie met voldoende diepte. De schappen zodanig obuvnits horizontaal opgesteld, waarvan de hoogte instelbaar is.

Ook kunnen naast zijn kleine vakken voor opslag van schoenverzorgingsproducten. De zitting kan zacht of hard zijn, het hangt allemaal af van de wensen van de toekomstige eigenaren.

De stijl tafels worden onderscheiden:

 • Barok;
 • Classic;
 • minimalisme;
 • modern;
 • Art Deco;
 • High-tech;
 • Kitsch.

Er zijn stijlen van de geografische benamingen, welke elementen van de volkeren van de wereld decor te geven.

Hoekkast voor schoenen in de hal

Heel vaak, de gang heeft een langwerpige vorm en het is heel moeilijk om de meubels te plaatsen om het compact en handig. In dergelijke gevallen kan het een hoekkast voor schoen opslag te benaderen. In de meeste gevallen, zoals obuvnits diepte van niet meer dan 30 cm., Wat voldoende is voor de locatie van de hele schoen.


Als je niet genoeg hoofdruimte gang hebben - te hulp hoekkast voor schoen opslagAls je niet genoeg hoofdruimte gang hebben - te hulp hoekkast voor schoen opslag

Hoek tafels hebben de volgende voordelen:

 • Compact formaat;
 • Veel functionaliteit;
 • Redelijke prijs;
 • Goede capaciteit.

Corner kasten voor schoenen zijn smal en in een soft-gemonteerde zitplaats. Ze zien er goed, bespaart ruimte vult omdat de titel van de dode hoek zone. Verticale hoek kasten toestaan ​​om hoge schoenen op te slaan. Het moet bijzondere aandacht besteden aan de deur. Ze kunnen verschillend zijn, maar de meeste consumenten kiezen voor schuiven model. Dit ontwerp helpt om ruimte te besparen. Onder de kopers zijn populair stone-slim geworden. Hun bijzonderheid is, schappen, die onder een bepaalde hoek worden geopend. Ze zijn handig in termen van plaatsing van een groot aantal schoenen.

Materialen voor de bouw bed voor schoenen in de hal

Het is zeer belangrijk dat het meubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen. Meubelfabrikanten produceren hun producten van materialen voor elke smaak en budget.


Welk materiaal wordt gebruikt voor het maken van meubels - niet overbodig om de kwaliteit certificaat te controlerenWelk materiaal wordt gebruikt voor het maken van meubels - niet overbodig om de kwaliteit certificaat te controleren

Voor de bereiding van sokkels schoen algemeen dergelijke materialen worden gebruikt:

 1. hout Het is de meest voorkomende materiaal. Producten Het produceert een mooi en natuurlijk. Meubels gemaakt van hout ziet er heel groot, dus het is geschikt voor grote ruimtes. Houten meubelen naar zijn oorspronkelijke vorm te behouden vereist bepaalde zorg voorwaarden. Allereerst moet u regelmatig een beschermende behandeling op het oppervlak van het product. Zet de vuile en natte schoenen in houten obuvnitsu niet aanbevolen.
 2. plastic - vrij eenvoudig en praktisch materiaal. Obuvnitsy plastic zijn lage kosten, functionaliteit en duurzaamheid. Het uiterlijk van de duimen is heel eenvoudig en niet origineel. Sommige modellen zijn gemaakt van plastic kan te kwetsbaar en gemakkelijk vatbaar voor mechanische schade. Gemakkelijk te reinigen en vereist geen speciale zorg nodig hebben.
 3. metaal - een van de meest duurzame materialen. Metal obuvnitsy onderscheiden zich door hun functionaliteit en weerstand tegen elke vorm van schade. Ter bescherming tegen corrosie verwerkt metalen producten voorzien van een speciale verf die het mogelijk maakt om een ​​stand van elke kleur te kopen.
 4. glas, sokkels gebruikt om schoenen verschilt in dikte en gewicht. Dergelijke producten zijn vrij zwaar. Glazen kast schoen ziet er bijna gewichtloos. Maar producten bril vereisen een zorgvuldige en regelmatig onderhoud, omdat het glas zichtbare vingerafdrukken.
 5. spaanplaat Het is de meest populaire en makkelijkste materiaal. Obuvnitsy van dit materiaal een smalle waarde n, onderhoudsvriendelijk, hebben een laag gewicht. Dit materiaal maakt het mogelijk om compacte en originele producten te creëren, zelfs met zijn eigen handen. Als gevolg van het bedieningsgemak, spaanplaat, kunt u de meest originele en unieke modellen van meubels objecten.

Original Stand schoenen in de gang

Iedere eigenaar wil meubelontwerp was het origineel. Hiertoe elke meubelfabrikant stelt zijn klanten om meubels te ontwerpen voor uw tekening. Ontwerpers kunnen hun originele ideeën te bieden.

Vergeet niet dat de meubels gemaakt door de handen, zal altijd anders en unieke speciale auraVergeet niet dat de meubels gemaakt door de handen, zal altijd anders en unieke speciale aura

Bijvoorbeeld, om obuvnitsu maken met elementen:

 • hanger;
 • Achter paneel met spiegel;
 • Talrijke ingebouwde laden en secties.

Obuvnitsy kan heel niet-standaard vorm hebben, terwijl genieten van de praktische bruikbaarheid en functionaliteit. U kunt obuvnitsu van oude emmers, dozen, rieten producten met hun eigen handen te creëren. Om een ​​origineel idee te creëren, in de mode om verschillende materialen te gebruiken. Het is ook mogelijk om obuvnitsy monteren, indien mogelijk, in de muur of onder de trap, twee verdiepingen huizen. moet moed en verbeelding te tonen aan originele obuvnitsy creëren. Wees niet bang om te experimenteren met kleur en materiaal.

De keuze van de tafels in de hal voor schoenen (Video)

De mooiste meubelfabrikanten beschouwd als Oekraïne en Wit-Rusland. Bijvoorbeeld, een meubelfabriek - Zaporozhye, gedurende vele jaren, populair bij de consument. Als je niet te lang bezig te houden met de overname obuvnitsy kan de IKEA-winkel te bezoeken en te kopen de eenvoudigste versie, die niet minder dan praktisch zal zijn willen. Ongeacht de beslissing waar te meubels te kopen voor schoenen, is het goed te beseffen over de uitvoerbaarheid, comfort en esthetische vorm. Het meubilair in de gang - het eerste ding dat zal ontmoeten op de manier waarop de gasten, en het moet netjes en harmonieus look.

Voorbeelden sokkels voor schoenen in de hal (foto)

22 1beatr 111 6126b 7177b 1268721original 234701 1271411original 1272816original btov7046270

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 64

map