Functionele elektrische haarden in het interieur van de woonkamer: foto's en 11 merites

Functionele elektrische haarden in het interieur van de woonkamer: foto’s en 11 merites

12 October 2017Elektrische haarden hebben een lange levensduur en uitstekende esthetische eigenschappenElektrische haarden hebben een lange levensduur en een uitstekende esthetische kenmerken van elektrische haarden in de woonkamer interieur foto's die een gevoel van warmte en fascinerende dans van de vlammen van het vuur te geven - dit is echt een echte decoratie van de belangrijkste kamer in het huis. Fire is altijd gefascineerd, aangetrokken en gefascineerd mensen. Misschien is dat wel de reden waarom de geschiedenis van de mensheid onlosmakelijk verbonden is met de aanbidding van het vuur en het geloof in zijn magische kracht. Na de vlam element op hetzelfde moment in de buurt en niet begrijpen, het geeft kracht, maar vormt een gevaar.


Woonkamer met elektrische haard: de principes van de keuze van apparatuur

Moderne elektrische haard - een stijlvolle inrichting van elke ruimte. En omdat de belangrijkste functie van deze kamer staat het creëren van een comfortabele omgeving voor familie communicatie, de open haard als een symbool van het huis, waardoor de nodige opwarming nota aan de binnenkant van elke woonstijl. Naast de unieke decoratieve kwaliteiten van de elektrische verwarming kan ook worden gebruikt voor ruimteverwarming.

Bovendien, moderne elektrische haarden verschillen, afhankelijk van het model en de fabrikant, de volgende opmerkelijke eigenschappen:

 • Brandwerende en geen speciale vergunningen voor de installatie niet nodig is;
 • Ze vereisen een schoorsteen apparaat zijn daarom geschikt voor installatie in appartementsgebouwen;
 • Werken vanuit huis netwerk;
 • Mimic levende vlam en smeulende hout;
 • Sommige modellen simuleren rook, vonken en gekraak;
 • Luminantie controller voorzien van een vlam;
 • Ze kunnen worden voorzien van een ventilatorkachel daardoor in staat om de kamer een groot gebied te verwarmen;
 • Het vlameffect is onafhankelijk van de verwarmingsmodus;
 • Huidige modellen zijn uitgerust met LED-achtergrondverlichting die het stroomverbruik bespaart;
 • De afstandsbediening;
 • Sommige haarden zijn uitgerust met een stoomgenerator die de lucht kan bevochtigen.

Als een grote muur, dan zal het goed passen in een elektrische open haardAls een grote muur, dan zal het goed passen in een elektrische open haard

Echter, ondanks de brede waaier van technische kenmerken, het kiezen van de elektrische verwarming voor de woonkamer, moet u eerst nadenken over de antwoorden op een aantal vragen.


namelijk:

 1. Wanneer er een open haard zal zijn. openhaard locatie bepaalt de vorm van de haard, de afmetingen, het verwarmingsvermogen, en anderen.
 2. Is er behoefte aan is en of is het raadzaam om de elektrische verwarming te gebruiken om de kamer en extra verlichting te verwarmen. Bepaalt de kracht en verwarming type de aanwezigheid van de diode-achterlicht, een maximale helderheid van de haard, etc.
 3. Voor zover werkende elektrische haard dienen van hout lijken. Het definieert de technologische complexiteit en de kosten van de apparatuur.
 4. Het past wel open haard apparatuur in de algemene stijl van het interieur kamer. Dit bepaalt de kleur, de vorm en de aanwezigheid van de inrichting in de door de haard gekozen model.
 5. Is de bedrading is ontworpen appartement of huis op de extra belasting. Het bepaalt de kracht van de open haard in de verwarmingsmodus.

De vorm en grootte van de woonkamer, de stijl van het interieur, de noodzaak om de open haard te gebruiken als een warmtebron en licht bepalen het uiterlijk en specificaties.

Elektrische verwarming in het interieur van de woonkamer: types van open haarden en foto's

Er zijn vele soorten open haarden, bijvoorbeeld, de locatie en de configuratie type.Open haarden zijn:

 • Pristennye elektrische haarden met een portal of behuizing (kaminokomplekty) - een klassieke open haard apparatuur.
 • Wand open haard met de mogelijkheid tot integratie in de muur - stijlvol, elegant en geschikt voor bijna elke stijl van het interieur
 • Angular model - ideaal voor kleine en kleine kamers.
 • Vrijstaande eiland of open haarden worden het meest gebruikt voor het bestemmingsplan ruimte.
 • Panoramische haarden zijn grote afmetingen (breedte 2-2,5 m), geschikt voor montage in een ruime kamer en maak het effect van de vlam.

Dankzij de visuele effecten, die een elektrische open haard produceert, om het te onderscheiden van de huidige zeer moeilijkeDankzij de visuele effecten, die een elektrische open haard produceert, om het te onderscheiden van de huidige zeer moeilijke

Beweegbare uitvoeringsvormen zijn uitgevoerd als een gietijzeren oven en zijn geschikt voor kleine ruimtes. Daarnaast is de open haarden in hun extra functies, afhankelijk van het model, een aantal verschillen hebben.

namelijk:

 • Uitgerust met een thermostaat;
 • Een driedimensionale (3D) vlam (uitgang markeren stoom die ultrasone stoomgenerator);
 • Simuleren rook, gekraak, enz.;
 • Heeft het effect van 5d (imitatie vonken, barsten, enz.).

In de regel, hoe groter de elektrische verwarming in het werk lijkt op een gewone hout, hoe duurder het is.

Corner elektrische open haard in het interieur van de woonkamer: foto's en voordelen

Fire - is de personificatie van de haard, thuis, het dragen van een langverwachte warmte, bescherming, lekker eten, etc. Dat is de reden waarom de open haard in de kamer, ook al is het een moderne elektrische open haard - deze zin "epicentrum" van de ruimte, een plek waar de kracht om zich te verenigen en samen te brengen het moderne gezin, waarvan de leden zo weinig tijd samen.

Dat is de reden waarom elektrische haarden in het interieur van de woonkamer en een foto die het aantrekken van de ogen - een zeer populaire keuze voor veel huiseigenaren.

Corner elektrische open haard, ideaal voor de kleine woonkamer dankzij zijn compacte afmetingenCorner elektrische open haard, ideaal voor de kleine woonkamer dankzij zijn compacte afmetingen


Het moet gezegd worden dat de hoek haarden zijn structuren tot een diepte van 1 m. Biologisch deze apparatuur zal kijken in de hallen van geringe omvang is vanwege de hoekopstelling.

De belangrijkste voordelen van hoek haarden zijn als volgt:

 • Ruimte te besparen;
 • Kunnen symmetrische of asymmetrische vorm hebben;
 • Het ziet er goed uit in de zalen van elke configuratie.

Professionals, interieurontwerpers raden het kiezen van een klein hoekje of een mobiele open haard voor de woonkamer van 25 m2.

Het ontwerp van de woonkamer met elektrische haard: foto

Zoals hierboven vermeld, de configuratie en de grootte van de woonkamer, het interieur oplossing, evenals de behoefte aan extra verwarming en verlichting leiden tot de selectie van het model van de elektrische open haard. De moderne markt van elektrische haard biedt verschillende modellen voor elke smaak en budget. Daarom is voor de woonkamer van elk interieur stijl, kunt u uw elektrische open haard te kiezen.


Om een ​​elektrische open haard natuurlijkheid geven, moet worden versierd met natuursteen, decoratieve bakstenen en dakpannenOm een ​​elektrische open haard natuurlijkheid geven, moet worden versierd met natuursteen, decoratieve bakstenen en dakpannen

In het algemeen is de basis combinatie van een "model van de open haard - ingerichte kamers" zijn:

 1. Voor grote (25 m2) wonen in een klassieke stijl of Empire-stijl, pasvorm kaminokomplekty portal strenge rechthoekige vorm, versierd met natuurlijke materialen.
 2. In de hallen, gemaakt in luxueuze stijl soort van barok en rococo, harmonieuze uitstraling met een open haard portalen, versierd met vergulde lijsten.
 3. Voor kleinere woonkamers in de stijl van de Provence en het land geschikte hoek en het eiland decor met een open haard, het nabootsen van hout, steen, etc.
 4. Voor een kleine woonkamer in landelijke stijl van de Provence en eclectische ideale mobiele open haarden, kachels.
 5. In de zalen van het high-tech stijl, bionica, modern, enz. Het ziet er geweldig muur gebouwd haarden gedempte kleuren en bondig ontwerp zonder versieringen.
 6. Voor ruime kamers zijn goed in tech stijl muur panoramisch open haarden.

Daarnaast is het noodzakelijk om de elektrische verwarming te plaatsen, zodat familieleden en vrienden in staat stellen om te verblijven in het vuur, de vorming van een halve cirkel. Deze belofte van een aangename en rustige communicatie.

Moderne elektrische haarden in het interieur van de woonkamer (video)

Op basis van het voorgaande, kunnen we zeggen dat de open haard - is de verenigende principe, de kroon van het interieur kamer, dus de afmetingen en stijl van optreden moet in harmonie met de omgeving woonkamer.

Ontwerp van de elektrische haarden in de woonkamer (foto in het interieur)

8 2-5 37 173 209 592toronto 1404-0019 30436-splashpic4 74676262 b-IMGc638467ef9ef

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 24

map