Freskerna i det inre av vardagsrummet: 3-bild och ett exempel för valet

Freskerna i det inre av vardagsrummet: 3-bild och ett exempel för valet

12 October 2017Freskerna i det inre av vardagsrummet gör det till en verkligt enastående och originFreskerna i det inre av vardagsrummet gör det en verkligt extraordinära och ursprungliga fresker - en vägg eller tak målning, som tidigare påfördes en fuktig gips. Nu, tack vare moderna material, kan du skapa en unik design i rummet, och du kan använda fresker, som kan dekoreras inte bara väggar, men även i taket, samt enskilda delar av interiören.


Ursprungliga fresker i vardagsrummet: bilder, exempel och prover

Det finns många typer av målningar, som ofta används i utsmyckningen av lokalerna, det är inte bara målade på gips, men också många andra arter. Dessutom kan olika typer av väggmålningar kombineras med varandra, vilket skapar den mest optimala kombinationen. För att välja det bästa alternativet fresker, först för att se prover och foton av färdiga målningar att välja den mest gillade, så som senare kan de appliceras på ytan.

Fresker väljs beroende på vilken typ av rummetFresker väljs beroende på vilken typ av rummet

Men det är värt att ta hänsyn till ett antal nyanser:

 1. Om väggen eller annan yta är nästan alltid upplyst av solen, bör du välja de fresker, som appliceras på våt gips, eftersom denna typ av målning är mer motståndskraftig mot UV-ljus.
 2. I en fuktig miljö inte bör användas målningar tryckta på duk, eftersom trots beläggningen med vax, kan dessa väggmålningar inte tål hög luftfuktighet.

Det finns andra typer av väggmålningar, till exempel på ett papper basis, om man tittar på bilden prover av arbete som redan gjorts, kan du välja den mest optimala och vacker komposition bildas på denna grund.


Dessutom är dessa fresker optimalt lämpade för dekoration av stora områden. Dessa väggmålning ansluta sig till ytan med ett speciellt lim, på ett sådant sätt att fogarna mellan elementen inte synliga fresker.

Att välja det bästa alternativet, bör väga för- och nackdelar, se foto prover och välja det bästa alternativet baserat på funktionerna i rummet.

Vi använder fresker i vardagsrummet för att skapa en stil

Alla vill inreda rummet och ge det en viss stil, till exempel stil renässansen, eller stil med de franska kungarna i företag, som tillverkar väggmålningar, det finns många modeller att välja mellan något mer trivsamt och optimalt dekorera lokaler, såsom vardagsrum, vilket ger en klar och ovanligt utseende.

För ett rymligt vardagsrum i en stor lägenhet perfekt fresker föreställande landskapFör ett rymligt vardagsrum i en stor lägenhet perfekt fresker föreställande landskapDu bör välja en väggmålning baserat på total boyta på den planerade interiör, till exempel:

 1. För litet vardagsrum bör utöka utrymmet visuellt, bör detta leda till att fresco så att bilden smidig övergång till taket.
 2. Det bör också välja vissa färger, är det bäst att gå till vardagsrummet i pastellfärger, men om vardagsrummet görs i någon viss stil, till exempel i den japanska, måste du välja lämplig väggmålning.

I vissa liten lägenhet vardagsrum kombinerat med kök, i detta fall, bör du välja bilden på väggmålning stilleben. Samma tomt är lämplig för ett hus på landet, som är inrett i en lantlig stil.

Det bästa alternativet, och kanske win-win, är utformningen av fresker i vardagslandskapet kan landskapet vara något. Denna fresco kan identifieras endast en del visst område, till exempel en relaxavdelning.

Intressant väggmålning i det inre av vardagsrummet: göra själv

För att göra kvalitet väggmålning bör kontakta de yrkesverksamma som har lång erfarenhet av tillämpningen av målningar på nästan alla ytor, samt ta hänsyn till den övergripande stilen i vardagsrummet och hela rummet. Fresco appliceras på ett substrat, med användning av specialutrustning med sand, speciellt gips, kanfas, etc. Men i ekonomiska termer är det ganska dyrt och för ekonomiska besparingar kan appliceras på väggmålning på väggar och tak, samt några möbler, måste det använda fresker på non-woven baksida samt fresker på limmet basis.

Oberoende, utan större ansträngning, kan du göra en väggmålning på non-woven baksida på väggarna i rummetOberoende, utan större ansträngning, kan du göra en väggmålning på non-woven baksida på väggarna i rummet

För applicering av freskerna på non-woven baksida, bör utföra vissa steg:

 1. Rikta vägg primer och bearbeta den vid denna tid, stäng alla fönster och dörrar för att förhindra drag.
 2. Icke-vävda tyger, som appliceras på väggmålning, bör pre spridas på golvet, och samla ritningen, i allmänhet, är varje enhet numrerad, och börjar hålla fast vid väggmålning bör vara det första nätet.
 3. Speciellt lim för non-woven tapet appliceras på väggen och på duken, och sedan försiktigt limmade dukar på väggen led till led, för att matcha alla detaljer i bilden.

För att helt stil hela lever under den valda scenen, kan det också läggas till i möbler, står i vardagsrummet, limmade speciell film under övergripande handlingen, men överdriv inte, att inte vända rummet till en obegriplig abstraktion.

Mosaik i det inre av vardagsrummet

Om tillämpningen av mosaiker i utsmyckningen av olika utrymmen kända sedan urminnes tider, och nu en mängd mosaik paneler är inte förlorat sin relevans i utsmyckningen av olika utrymmen, bland annat och i hallen. Mosaic har en ovanlig och utmärkt utseende, och är mycket motståndskraftig mot skador och kan vara tilltalande för ögat under en längre tid. Mosaik i det inre av rummet, särskilt i vardagsrummet, lockade av dess ovanliga, ljusa färger, men samtidigt ger stringens och återhållsamhet.

Hittills kan göras mosaik med hjälp av en mängd olika materialHittills kan göras mosaik med hjälp av en mängd olika material


Det finns många sorter av mosaiker, som ofta används i inredning:

 1. Glasmosaik - anses vara den mest populära, den har en stor mångfald av färg, samt låg kostnad.
 2. Keramik - tillverkas av speciella ark porslin, när om en sådan mosaik används och matt glänsande bitar.
 3. Sten mosaik - marmor är vanligast, men beroende på utformningen av lokalerna, kan det bestå av andra stenar.
 4. Det finns andra varianter av mosaik - spegeln, metall och även trä.

Vid finbearbetning vardagsrum, ofta använda den första av de ovanstående tre typer av mosaik, till exempel, vid användning av glasmosaik däri paneler spridning som efter slutmontering, kan vara någon abstrakt mönster eller någon integrerad bild.

Sten eller keramiska plattor passar perfekt i klassisk inredning inte bara lever utan också hela rummet. Och du kan inte använda en natursten, som låg prydligt tillgänglig endast av en specialist, och imitation - en självhäftande flexibel sten, genom vilken du kan göra allt själv.

Application väggmålning-mosaik i det inre

Det finns en annan typ av dekoration i interiören - detta väggmålning mosaik. Kärnan i mosaik väggmålning som alla brickor sätts direkt i den våta gips. Det är nödvändigt att utföra sådant arbete så snart som möjligt, och samtidigt, kvalitativt, som 1-2 timmar gips förlorar sin elasticitet och sedan mosaik elementen inte kommer att införas.

Väggmålning mosaik anses vara en exklusiv slags dekoration som kan göras endast av en professionellVäggmålning mosaik anses vara en exklusiv slags dekoration som kan göras endast av en professionell


Denna typ av rum inredning kräver en lång förberedelsefas och pre-montering av alla element. På grund av sin arbetsintensitet, liksom de höga kostnaderna är denna typ av dekoration används sällan, och det är istället möjligt att dekorera rummet är redan färdiga målningar, som görs i förväg på detta sätt.

Men det finns ett antal begränsningar:

 1. vilket gör väggmålning bör därför inte överstiga en längd av 3 m och en höjd - högst 1,5 m.
 2. Priset för denna design är också hög, priserna startar från 10 000 rubel per kvadratmeter.

Fondvägg i det inre av vardagsrummet (video)

Dessa väggmålningar kan utan risk monteras direkt på väggen eller suspenderas från att använda speciella krokar och öglor. Genom att använda flera av dessa fresker gjorda i samma stil och färg kan du perfekt dekorera rummet och göra dem med hjälp av Zonal uppdelning av vardagsrummet eller andra lokaler.

Detalj: väggmålning i vardagsrummet (foto i det inre)

1-1 1-29 3renessansfresko 25-1 1 37 37-1 57ff4d4d337f7 63 75

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 38 =

map