Fördelar och nackdelar med modulära soffor i det inre vardagsrummet: 30 foto

Fördelar och nackdelar med modulära soffor i det inre vardagsrummet: 30 foto

12 October 2017Obligatorisk del av vardagsrummet finns en bäddsoffa, så hans val bör närma sig eftertänksamtObligatorisk del av vardagsrummet finns en bäddsoffa, så hans val bör behandlas obdumannoModulnye soffor är nu mycket populärt. Detta är lätt förklaras, eftersom de modulära soffor i det inre vardagsrummet - en snygg och modern lösning som är lämplig för alla interiör, praktisk och originell. Också anmärkningsvärt är ett stort utbud av soffor i de butiker där du kan köpa en riktigt kvalitetsprodukt. Dessa faktorer bestämmer modulära soffor utmärkt förvärv i många fall. Men vi måste kunna välja den produkt, vet alla dess fördelar och nackdelar. Läs om det på.


Modul soffor för vardagsrummet: sorten, för-och nackdelar

Innan du bestämmer dig vad du behöver en modulsoffa, måste du veta vad som är skillnaden med den vanliga soffa. Den största skillnaden - modulsoffa inte monolitisk, det består av separata delar som du behöver för att samla in.

Den största fördelen med modulära soffor att de är multifunktionellaDen största fördelen med modulära soffor att de är multifunktionella

Genom konstruktion, är modulära soffor indelade i 2 typer:

 1. Sectional. Dessa soffor - holistiskt cementerade konstruktion kommer alla delar köpare kunna välja själv, och sedan lagra dem direkt i bundna, och det kommer att vara omöjligt att urskilja.
 2. Omvandlings. Soffor av denna typ är inte fastsatta i början kommer köpare att kunna komplettera den med nya delar, föremål, demontera och montera den igen. Dessa soffor är mycket bekväma, i förekommande fall kan vara, kan du göra dem mindre eller större swap som det är praktiskt.

Och nu om för- och nackdelar med modulära soffor:


 1. Multifunktions. De omfattar ett antal ytterligare objekt (till exempel ottoman, soffa, hylla, skåp, och många andra) Således kan man montera soffan av dina drömmar, med hänsyn till alla deras preferenser och egenskaper av lokalerna.
 2. Storlek. Du kan välja den storlek som passar och justera den i framtiden.
 3. Price. Med tanke på att modulära soffor innehåller många objekt kan du välja dem så att priset var lönsamt för köpare.
 4. stil gräns. Du kan enkelt ändra storleken på modulära soffor, beroende på din plan. Men sådan är inte passar soffor i alla stilar (t.ex. klassisk eller land-stil), är olämpliga i vissa stilar (vintage, retro stil) men stilar, som är underbart passar soffor överflöd. Detta är en modern stil och rymliga rum, studiolägenheter.

Ram och fyllning modulära soffor: det är viktigt att

En viktig roll spelas av ramen och fylla i soffan. Frame - en stor del av soffa, har vi alla grundläggande belastning på den.

För att fästa ramen för den andra, kan urskiljas:

 • arrangemang;
 • fyllning;
 • Klädsel.

Tillförlitlig och robust ram - trä (ek, bok och tall). Populär, och metallstomme. Fillers är modulära soffor med fjädrar utan fjädrar.När du väljer en soffa definitivt måste vara uppmärksamma på kvalitet, innehåll och produkterNär du väljer en soffa definitivt måste vara uppmärksamma på kvalitet, innehåll och produkter

Fjädermekanismer är indelade i:

 • beroende;
 • Independent.

Beroende blockering - fjädersystem, som påverkas genom att verka på en fjäder. Oberoende mekanismer inte börja med en klick. Sag bara en plats som du trycker.

Alternativ utan fjäder fyllmedel:

 • Fluff (syntetiskt);
 • sintepon;
 • Polyuretanskum.

Alla fyllmedel har sina fördelar. Men det mest populära polyuretanskum. Han är den mest tillförlitliga, det har de nödvändiga hållfasthetsegenskaper. Från den kan du göra moduler för soffor ovanlig och ursprungliga form. Detta är ett intressant alternativ för dem som inte gillar tråkiga klassiska interiörer. Den tidigare beredda blandningen hälles i sålunda erhållna ovanliga element former. Efter att ha läst om strukturen av modulära soffor, måste du veta om storlek, form och priset för detta intressanta möbler.

Stora modulära soffor för vardagsrummet: i vissa fall bekväm form

Stora modulära soffor lämpliga för ägare av stora och rymliga lägenheter. Du kan tilldela en del av en modulär soffa i rummet. Om du vill köpa delar till soffan annars helt ändra hela strukturen. Och vad former är modulära soffor?

För att dekorera stora rum designers rekommenderar att välja en modulär soffgrupp formenFör att dekorera stora rum designers rekommenderar att välja en modulär soffgrupp formen


Vanliga former av modulära soffor:

 1. rektangulär (En soffa inte tar upp mycket plats, och det är mycket bekvämt, kan utrymmet användas för olika ändamål, vilket soffan passar i de flesta layouter och stilar).
 2. U-formade (Perfekt för en praktisk och funktionell interiör, kan soffa bänkkanter vara på topp, vilket är mycket bekvämt att äta, spela brädspel).
 3. kvadrat (Med hjälp av dessa soffor kan göra en mysig sittgrupp, vars centrum passar ett litet bord, och på detta område är bra att samlas med vänner, dölja en varm filt och dricka te för uppriktiga samtal).

Soffor väljs på olika former och storlekar. Först fanns soffor med att byta vinkel i olika riktningar. Sedan fanns utseendet på U-formade modul soffa, som är bekvämt att sätta mot väggen, för att fördela en del av rummet.

Det finns soffor och sofistikerad design former, som är skyldig att ha en plats att sova. Denna soffa rymmer ett stort antal människor.

Stora soffor är inte satt i ett litet rum, eller den plats det kommer att vara mycket liten. Tänk på storleken på rummet och interiör.

Billiga modulära soffor för vardagsrummet: vad som bestämmer priset

Alla, inklusive priset, bestämma storleken och antalet förbindningselement, kuddar, armstöd. Modul soffor vanligtvis dyrare än vanligt, men beroende på den tillgängliga budgeten, kan du hämta din perfekta modulsoffa ganska billigt.


Priset beror på soffan, som regel, på kvalitet, utseende och ytterligare poufsPriset beror på soffan, som regel, på kvalitet, utseende och ytterligare poufs

Om du ger upp vissa delar av modulära soffa:

 • Från ytterligare puffar, soffor;
 • Välj en soffa mindre;
 • Välj en soffa av genomsnittlig kvalitet.

Men! Det är bättre att inte spara på bra soffa, som soffan - ett löfte om komfort och bekvämlighet. Därför är det bättre att betala lite mer än en affär sedan med en av de defekta delarna av modulsoffa.

Smal modulsoffa i vardagsrummet

Om rummet är litet i bredd, smal modulsoffa - den bästa lösningen.

För ett litet rum den perfekta lösningen skulle vara en smal modulsoffaFör ett litet rum den perfekta lösningen skulle vara en smal modulsoffa

I vår tid, de smala soffor är särskilt populära:

 • Eftermiddag tar liten plats;
 • Natten utvecklar sig till en stor säng;
 • Ofta en smal soffa - elegant lösning, befriande mycket värdefullt utrymme för andra möbler, aktiva barns lekar, danser och så vidare;

Det är nödvändigt att uppmärksamma denna typ av soffor, så smal, eftersom det i hög grad kan hjälpa dig i planeringen av sina hem.

Snygg modulära soffor i det inre vardagsrummet (video)

Så alla kommer att kunna göra en soffa, som är drömmar och fantasier som var just i mitt huvud, och nu kan de ta in och ut. Det finns många fördelar med modulära soffor, är det den bästa lösningen för vardagsrummet! Men kom ihåg att välja rätt soffan i form och storlek, men också naturligtvis till soffan passar din stil, som passar din unika interiör - är mycket viktigt. Lycka till!

Exempel på modulära soffor i vardagsrummet (foto i det inre)

3-13 5-6 64-6 63-6 153 610 617 3524 914 9669f096b59fa8daf3cac8ca312aa2d4

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 29

map