Fördelar och installation av metall tak

Fördelar och installation av metall tak

12 October 2017Suspenderade Metal paneler har utmärkt utseende och hög tillförlitlighetMetall upphängda panelerna har vacker utsikt och är mycket nadezhnostyuMnogie människor föredrar att installera metallpaneler på den grova taket. De ser mycket attraktiv och har hög hållfasthet. Dessutom metall tak är lätta att installera även för en nybörjare. För att fastställa en järn tak måste du ställa upp lådan av aluminiumprofiler och noga förbereda basytan.


Suspenderade metalltaket Albes

Rack tak "Albes" är den mest populära. Detta beror på det faktum att sådana strukturer är tillverkade av material av hög kvalitet, men har en låg specifik vikt.

Undertak "Albes" kan installeras även i badrummet. Sådana konstruktioner tar inte upp mycket plats, och inte deformeras under påverkan av förändringar i temperatur och fuktighet. 

Pinion Pinion "Albes" tak har damm egenskaper

Installera takpanelen "Albes" bör i följande ordning:

 1. Först måste du åtgärda linje trim. Fastställande sker med dymlingar.
 2. Fästa hängarna med metallankare.
 3. Placera bärprofilen. Kom ihåg att det måste vara vinkelrät mot rälsen.
 4. Sedan gå vidare till första panelenheten. Det måste fästas på bärprofilen.
 5. Installera de återstående panelerna på liknande sätt.
 6. Kontrollera jämnhet av strukturen. Om du märker att säkrade åtminstone en panel är ojämn, är det bäst att ta isär hela strukturen, och gör installationen igen. Demontering konstruktion börjar med avlägsnandet av panelerna och stödprofilen. Först då kan du ta bort galgar och hörn.
 7. Installera ljus.

Samla metall dekorativa tak

Tillverkning dekorativa tak för badrummet eller vardagsrummet, kan du använda kluster perforerade paneler. Dessutom kan data enkelt installeras panelen och besitter antidammegenskaper.


Före uppsättning inläggningar metall tak, är det önskvärt att avfetta ytan av basen. Det är värt att notera att för att installera struktur, behöver du inte bara väggprofiler, men också speciella perforerade band.

Perforerade paneler Kink olika defekter på basytanPerforerade paneler Kink olika defekter på basytan

dekorativa tak installationsteknik:

 • Fäst linje trim med dymlingar.
 • Ställ in guiderna och fäst dem med skruvar.
 • Fäst galgar.
 • Placera bandet på toppen av lådorna. Fixera panelen med skruvar för metall.
 • Installera ljus.

Hur man installerar metall tak i badrummet

Badrummet kan endast installeras aluminiumplåtar. Detta beror på det faktum att ordinärt stål är föremål för korrosion. Innan installationen, är det nödvändigt att utföra ledningar. Kom ihåg att alla ledningar bör isoleras. Också, det är före installation önskvärt att anpassa basytan och för att eliminera sprickor i väggar och tak.

Betydande plus aluminiumpaneler - lättskött, och en liten del avBetydande plus aluminiumpaneler - lättskött, och en liten del av

Hur man installerar aluminiumplattor:

 1. Ställ in stringers på taket.
 2. låsa då styrskruvarna.
 3. Säkra skottprofilen.
 4. Kapa aluminiumpaneler med användning av en bågfil.
 5. Fäst den första panelen i mitten av rummet. Kom ihåg att plattan bör passa väl till stringer.
 6. Obsheyte paneler hel låda på samma sätt.
 7. Fäst panelen med skruvar.
 8. Kontrollera planhet taket. Om du märker att det finns skillnader, justera nivån på taket med skruvar i vissa delar av strukturen.
 9. Installera belysning.

Metallpaneler för tak Cesal

Metal sidospår Cesal från företaget "Alkonplast" är stor efterfrågan på grund av det relativt låga priset och vackert utseende. Dessutom kan Cesal paneler användas för installation av tie-belysningssystem eller ventilation.

För montering av paneltjocklek är önskvärt att använda ej mer än 0,5 mm, eftersom de har en låg specifik vikt. Även innan installationen, ta hand om valet av de bästa guiderna. Experter rekommenderar att ge företräde åt styrningen av galvaniserat stål.

Metal «Cesal» paneler är snabb och bekväm för clearance tak i olika rumMetal «Cesal» paneler är snabb och bekväm för clearance tak i olika rum

Installation Technology skenor Cesal:

 • Gör väggarna i hål för pluggar.
 • Montera trimområdet och fixa det med pluggar och skruvar.
 • Fäst galgar med hjälp av ankare.
 • Fix guide. För att säkra deras jämnt dra tråden mellan linjen trim.
 • Fäst skenan till järnväg.
 • Överskotts remsor skars med en kniv.
 • Installera ljus och dekorlister.

Monteringskassett metall samtida tak

Installera tak kassett är en kick. En dag före början av installationen måste du placera materialet i rummet. Detta för att säkerställa att materialet är lite sträckt. Också, inte glömma att stänga fönstret, som under inverkan av låga fixeringstemperatur material och tejper kan deformeras.

Innan du installerar taket kassett Avfetta och applicera det flera lager av primer. Applicera sedan på den grova ytan av markeringen. För att uttrycka det exakt, måste du använda en laser.

Installationen utförs i följande ordning:


 1. Utför ledningar och annan kommunikation i taket tomrum.
 2. Säker linje trim medelst murbruk eller skruvar.
 3. Installera galgar och fäst med skruvar
 4. Installera guide.
 5. Kontrollera jämnhet av guiderna. Om de ligger exakt, säkra flygningar i ytterligare guider.
 6. Obsheyte ram kassettpaneler.
 7. Installera ljus.

Montering Avstängd kassett tak (video)

Metall panel - ett unikt material som kan användas för dekoration av alla rum. Stål eller aluminium används för att göra lameller. Om du har möjlighet, är det bäst att använda aluminiumpaneler. De är dyrare, men är mer hållbara och inte benägen att korrosion. Dessutom, aluminiumlameller har en låg specifik vikt. Panelen stål är användbart om du vill dekorera taket i vardagsrummet eller köket, som under påverkan av fukt sådana skenor kan deformeras.

Metall tak (foto)

4-1 33 1003535 00000290 575eb9269c802 24693f093ac1776c249709d78cb4d3e9 57623a16d1063 652ea7b8c344347d6e1d9c8b0db859a0 1331063917 79492013-01-1684102433

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 − 32 =

map