Fördelar med högglans stretch tak

Fördelar med högglans stretch tak

12 October 2017Glossy stretch tak kan förbättra utseendet på alla rumGlossy stretch tak kan avsevärt förbättra utseendet på något pomescheniyaSegodnyashnie teknik kan förvandla vilket rum som helst till ett mästerverk. I denna mycket stora roll taket. Montering av undertak kan du omvandla och visuellt förstärka alla rum. Också glans och spegelytan kommer att ge en bländande och lyxiga typ av rum eller ett annat rum. Tidigare i taket design teknik ansågs vara en stor lyx och kostnaden är ganska dyrt jämfört med andra efterbehandling material.


Vad är de blanka tak

Glansig stretch tak har många fördelar på grund av det material av vilket den är gjord. Spänntak är gjorda av PVC-film i utseende liknar lackytan. Densiteten hos detta tyg ger tillförlitlighet och säkerhet. I händelse av en översvämning blad 100 står upp till ett kilo vatten. Glossy tak har ett varierat utbud av färger. På grund av dess reflekterande egenskaper hos glättat sträcka tak ger effekten av spegelbladet, vilket i sin tur expanderar rummet visuellt, vilket gör det djupare och mer rymligt.

Undertak har en imponerande säkerhetsmarginal och kan motstå upp till 100 kg vattenUndertak har en imponerande säkerhetsmarginal och kan motstå upp till 100 kg vatten

Funktioner målningar

Viktiga funktioner målningar glansig stretch tak:

 • Vattenbeständighet på grund av speciella processlösningar banan tenderar inte att absorbera fukt;
 • Duken är helt säkert för människors hälsa och inte orsaka allergiska reaktioner;
 • Dessutom har webben god ljudabsorption och värmeisolering.
 • Efter installation, försvinner lukten inom några dagar.

Producera tak i Frankrike och Tyskland. Inhemsk tillverkare tillverkar tak för alla internationella standarder.


Tvärtemot vad många tror, ​​glänsande tak inhemsk produktion visade sig vara tillräckligt braTvärtemot vad många tror, ​​glänsande tak inhemsk produktion visade sig vara tillräckligt bra

inhemska producenter Blade kvalitet anses vara mycket hög.

I produktionen av tyger sträcka tak betonar svetsen att vara hållbara och elastisk. Dagens inställningar tillåter dig att göra sömmar osynliga.

Korrekt glänsande tak installationsteknik

Installation glänsande tak verkar vid första anblicken en komplicerad procedur, det är egentligen mycket enkelt. Stretch takkonstruktioner består av uppsättningar av fastsättning och spänning av banan.glänsande takfäste teknik är inte så svårt som det verkar vid första anblickenglänsande takfäste teknik är inte så svårt som det verkar vid första anblicken

Det finns flera sätt att montera:

 • harpun;
 • clip-on;
 • Wedge.

Princip harpun monteringsbygel som används för installation av glansiga spänntak.

Det finns flera sätt att undertak fäst: harpun, och clip-on generatorDet finns flera sätt att undertak fäst: harpun, och clip-on generator

Installationen kräver:

 • Aluminium- eller plastprofiler för väggmontering med spåret under harpun (baguetter);
 • PVC-väv med en harpun i kanterna.

För att börja göra mätningar av golvyta, för att fastställa de nödvändiga dimensionerna av duken. Nästa steg är att förbereda ytan av taket. En gång runt omkretsen av rummet till väggen på rätt höjd bifogade baguetter. Sedan baguetter spåret in harpun på film och låses.

Med hjälp av en värmepistol värmde tyg, vilket gör det lätt att fylla i en baguetteMed hjälp av en värmepistol värmde tyg, vilket gör det lätt att fylla i en baguette


Det visar sig mycket robust konstruktion som tål belastningen och hålla i många år.

Banan upphettas speciell värmepistol och fixerades i kantlister. Installationen sker från centrum till hörnen. När duken är helt fast i takmonterade taklister som döljer fästen kant.

Installation glansig stretch tak (video)

Hur man tar hand för att spänna glansiga tak

Ta hand om en glänsande tak inte skiljer sig från vård av speglande ytor. Om allt görs på rätt sätt ta hand om de blanka tak kommer att bli ett stort nöje. Att noggrant rengöra taket från damm, torka taket tillräckligt torr trasa eller en trasa med en kort tupplur.

För att återställa lyster taket bör rengöras med en speciell lösning:


 • Speciallack;
 • Organ för att tvätta fönster och glasytor;
 • Egen framställda lösningen av vatten och ammoniak.

Efter våttorkning bör rengöras glänsande tak med en torr trasa. Gnid taket måste vara i en cirkelrörelse. Annars kan spänningen på den glansiga taket förblir fläckar, signifikant förstöra utseendet.

Att ta hand om en glänsande tak är perfekt för normal fönsterputsAtt ta hand om en glänsande tak är perfekt för normal fönsterputs

Det är värt att komma ihåg att taken är känsliga för mekaniska skador, av denna anledning bör du inte använda när du tvättar borstar och svampar med en stel yta.

Håll dig till reglerna om vård glansig stretch tak är det möjligt att avsevärt öka dess livslängd och enkelt bevara det ursprungliga utseendet i många år.

för glättat sträcka tak Care (video)

Fördelar och nackdelar med att använda den glansiga taket

Som med alla ytbehandlingsmaterial glänsande tak är för-och nackdelar. Den stora fördelen med de olika glänsande stretch taket färg anses vara mycket mer än taket med matt canvas. Även glans taket hjälper till att visuellt förstora utrymmet på ytan reflekterar allt som finns i rummet och det ger en speciell glans i det inre.

Installationen är snabb och kostnadseffektiv. Om du ställer in rätt ljus taket kommer glittra med nya färger.

Glossy tak kan göras halv och satte honom lysrör, vilket kommer att skapa en magisk effekt. Även med en sådan tak, kan du använda mer kraftfulla lampor än med matt canvas. Det är också ett stort plus glansiga tak kan kallas överkomligt pris. Nackdelen kan nämnas är användningen av speciella rengöringsmedel. På den glansiga tak dammpartiklar mer synliga och rengöring bör spendera mycket oftare. Underlåtenhet att följa reglerna för rengöring av taket kan vara vattenfläckar.

Glossy tak kan förses med särskild belysning som kommer att skapa en oförglömlig stämning i rummetGlossy tak kan förses med särskild belysning som kommer att skapa en oförglömlig stämning i rummet

För att åtgärda denna brist är tillräcklig för att dra rengöringssystemet i enlighet med reglerna, och taket kommer att tjäna mer än 50 år, behåller sin egen speciella lyster och glans. Dessutom började marknaden dyka blad med antistatisk effekt, vilket gör att mindre drar åt sig damm. Glossy tak kan inte installeras på balkongen.

Unik design stretch glansiga tak

Glossy tak möjliggör utvecklingen av designen för att visa fantasi i full kraft. Utveckla mönstret måste komma ihåg att taket ska vara i harmoni med rummet design och vara dess fortsättning. Därför är det inte nödvändigt att avsätta en separat del av taket. Färgskalan glansiga tak har ett brett utbud från ljus till mörka toner. Till exempel i hallen eller vardagsrummet, kan du välja tyg ljus himmelsk färg.

Du kan välja blå glänsande tak på vilken vita moln kommer att visas.

Med fokus på en glänsande tak kan representeras av en stjärnhimmel. För barnrum och kök lämpliga duk med bilden av tematiska bilder. Färgstark design alltid glädja små barn ögon. Den bruna korridormetoden eller kaffe färg. Också rik palett av nyanser att ljusa och ursprungliga färger.

Modern teknik gör det möjligt att tillämpas på nästan alla tyg takmålningarModern teknik gör det möjligt att tillämpas på nästan alla tyg takmålningar

Stretch tak i konstruktionsdesign är indelade i:

 • platta;
 • Multilevel.

Multilevel tak glansig ser underbar i större rum. I flera nivåer strukturer kan vara en kombination av flera banor glansiga och matt textur. synsätt i utformningen av utvecklingen av flera små rum Single-nivå.

Vit blank sträcka tak

En hel del människor inte särskilt bry sig när man väljer färg glansig tak välja en vit duk.

Vit glansig tak har sina fördelar:

 • Den vita färgen reflekterar solljuset väl, vilket förhindrar överhettning av banan;
 • Vit neutral inställning till någon design;
 • Avsevärt ökar utrymmet på grund av den glansiga ytan;
 • Lämplig för områden med dålig naturligt ljus;
 • Lågt pris och god kvalitet.

Vit glansig stretch taket kommer att gå perfekt med alla inredningarVit glansig stretch taket kommer att gå perfekt med alla inredningar

Dessutom är vit blank taket ett bra alternativ till den vanliga tak, slutade med gips. Glossy tak i vanligt ljus ser ut som en vit plan vägg. Till det vita taket såg uttråkad är att lägga färgspotlights på kanterna och i mitten för att hänga en vacker ljuskrona med monogram. Omsorg om glänsande vita taket bör noggrant och enligt reglerna. Det är nödvändigt att ta bort damm oftare, så att grå färgen försvann på duken overhead.

Kommentarer och åsikter konsumenterna om de blanka tak

Glossy tak föredrar många konsumenter. Först av allt, är det inte bara på grund av att glans tak ser elegant, men på grund av överkomligt pris. Efterbehandling material marknaden erbjuder ett brett utbud av företag och tillverkare. Många konsumenter var mycket nöjda med det faktum att de blanka tak kan lätt bytas ut mot en annan nyans eller struktur. Det var också träffade positiva recensioner om snabbguiden.

De flesta av klagomålen är anslutna med dålig kvalitet arbetet med att installera i taket, så bör kontakta organisation med lång erfarenhetDe flesta av klagomålen är anslutna med dålig kvalitet arbetet med att installera i taket, så bör kontakta organisation med lång erfarenhet

Mycket ofta är den enda negativ feedback kvar konsumenter som kontaktade företaget med liten erfarenhet.

Dålig eller mycket dåligt arbete medför ofta defekter i taket trasa, förringar utseendet. Enligt de flesta konsumenter, är det bäst att kontakta företaget med stor erfarenhet och en stor portfölj. Även experter rekommenderar uppmärksamma kvaliteten på tyget, som använder företaget.

Hur man väljer

Innan du väljer ett företag för installationen måste vara väl förtrogen med information:

 • Vem är tillverkaren,
 • kvalitet material bekräftelse, med tillhandahållande av certifikat;
 • Erfarenhet med tillhandahållande av albumet verk.

Företag med ett gott rykte kan lätt ge dig all nödvändig informationFöretag med ett gott rykte kan lätt ge dig all nödvändig information

Glossy stretch tak (video)

Efter att ha vägt alla för- och nackdelar med att välja tyg, kan du välja en glänsande stretch taket. Denna efterbehandling material har många fördelar. De viktigaste är lätta att installera, med ett brett utbud av färger, hållbarhet, lång livslängd. Omfattas av reglerna om vård håller glänsande tak under en lång tid sitt ursprungliga utseende. Olika priskategorin, är det pris som bildas beroende på färgnivå av strukturen och kvaliteten på materialet. Konsumenterna lämna positiva recensioner på den glansiga stretch taket.

Design glansiga tak (foto)

1 2 2-1024x768 70 4 392 1646cd9e873e409f74c6c893dcd1913e 75415ab7d526 181035790w640h64020150325122753 20151215202421

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 82

map