Fixturer för taket grilyato: 3 typer

Fixturer för taket grilyato: 3 typer

12 October 2017Fixturer för taket grilyato miljövänliga och tysta i brukTak grilyato lampor är miljövänliga och tysta ispolzovaniiNa på dagens marknad av byggmaterial är ganska stort utbud av fixturer för grilyato: LED, fluorescerande downlight. Fixturer för taket grilyato är runda, fyrkantiga, rektangulära, men en sak förenar dem: de är installerade direkt i taket själv grilyato. Tack vare tekniken montering fixturer i taket, lampor sig upp nästan ingen plats i rummet, lampan är inne i cellerna, och ledningarna är dold i taket stratum.


LED-lampor för tak grilyato

En av de vanligaste typerna av fixturer för taket grilyato - LED. Detta är inte förvånande, eftersom denna typ av belysning Den har en enorm lista över fördelar för taket grilyato:

 • Lysdioder, dvs LED-lampor är mycket energieffektiva, har låg strömförbrukning - från 1 till 7 watt.
 • LED-lampor ljus i rummet kommer att fördelas jämnt över taket området.
 • LED-tekniken behöver inte en glödlampa eller gradvis uppvärmning till full effekt belysning, så LED-lampor kallas ofta kallt ljus.
 • Den kanske viktigaste fördelen med LED-lampor är deras långa livslängd (70.000 timmar i genomsnitt).
 • Dessutom har dessa lampor inte behöver ständig tjänst under hela driftsperiod.

LED fixturer för taket grilyato arbetar vid låga temperaturer och vid högLED fixturer för taket grilyato arbetar vid låga temperaturer och vid hög

För att vara exakt, den genomsnittliga temperaturområdet för driften av LED-lampor varierar från -40 ° C till 40 ° C, så LED-lampor är lämplig även för frysning rum eller utomhus på vintern.

Billiga och elegant lysrör grilyato

Lysrör är också populär för grilyato. Orsaken ligger i den låga kostnaden och enkel installation. Ljus från lysrör är inte alltför uppenbart, och variationen i utförandet av denna lampa kan du välja det lämpligaste alternativet.

Just nu, en liten efterfrågan:


 1. Lampa med en spegel mönster. Reflekterande element ökar mängden av ljus, vilket sparar kostnader och förbättrar den visuella effekten från lampan. Den här typen av lysrör är mest känd för sin design blev det viktigaste inslaget i lysrör.
 2. Opal diffusor - det är mer strömlinjeformat sätt att omvandla lysröret. Diffusor gör ljuset mjuk som möjligt kommer även en direkt titt på denna lampa inte orsaka någon olägenhet. Utseendet på lampor med opal diffusor är erkänd som den oöverträffade symbolen för uppföljning aktivitet företag stil.
 3. Matic lins gör bilden av det spridda ljuset är mer geometriska.
 4. Krossad is - en stil som passar inte bara för företagsklimatet, men även för underhållning strukturer.

Den största fördelen med lysrörsbelysning - bekvämlighet och enkel användningDen största fördelen med lysrörsbelysning - bekvämlighet och enkel användning

diffusor design kan spela en viktig roll för att skapa det inre av kommersiella eller kontor. Behandla valet av lampor är värda uppmärksamhet.

Downlight i ett rum med tak grilyato

Downlight armatur - accentbelysning önskat område. sådan täckning används oftast på handelsgolv för att markera produkter eller bås i omklädningsrummet. Taket i detta fall bör inte vara alltför hög: från hög höjd ljuset inte kommer i sin ursprungliga form.

Bland de typer av belysning downlight kan identifieras: • Strålkastarna cirkulär form. Detta är ett klassiskt för riktad belysning.
 • Square armaturer. Denna version är en uppgradering av de runda lampor för att förbättra enkel installation.
 • Lampor med reducerade lysrör. Kan ha någon form; olika belysning elementet.

Ljus från belysningsanordningen downlight inte utspridda, och styrs längs en förutbestämd vektorLjus från belysningsanordningen downlight inte utspridda, och styrs längs en förutbestämd vektor

Traditionellt downlight har en cirkulär form. Men för taket grilyato mer praktiskt att installera former har utvecklats: fyrkantiga ljus.

Armatur i grilyato tak

Det mest bekväma montering är de paneler som är särskilt utformade för tak grilyato. Deras princip är elementär: 1 i stället för taket i cellen införes i lampan och är fäst till det stödjande taket genom suspension. Men inte alla typer av belysning har en elementär inställning.

Utrymme för runda fixturer skärs direkt i taket med en laser. Och i stället för snittet placeras lampor.

Installation av fixturer på taket grilyato är enkel - de förs in i cellen och är fästa till ytterligare suspensionerInstallation av fixturer på taket grilyato är enkel - de förs in i cellen och är fästa till ytterligare suspensioner

Vid installation av ljus, tänka på följande:

 1. Grilyato cell inte laddas: varje lampa bör fastställas för alla ytor.
 2. Trots att den inbyggda ljuslåda är mycket bekvämt, ser accentbelysning mycket fördelaktigt, särskilt i försäljningsområde.
 3. Vid installation bör du ägna särskild uppmärksamhet åt placeringen av lampor: ceiling bör utgöra en logiskt mönster, harmonisk och balanserad.

installation fixturer i tak grilyato (video)


Grilyato - den perfekta lösningen för en handelsplattform samt för kontoret eller någon grovkök. Som ni kan se, belysningsanordningar för denna typ av tak uppfann en hel del. Förutom dessa alternativ finns ljuspaneler och kristallkronor. Därför förstår, hur dyrt och estetiskt tilltalande belysning du behöver och sätta ljuset i sitt rum med taket grilyato!

Takarmaturer grilyato (foto)

4-2 4-3 4-1 4 008 112 183 803big 090 64.974


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =

map