Fencing ladder: halverwege de vlucht en spiraal ontwerpen in een woonhuis

Fencing ladder: halverwege de vlucht en spiraal ontwerpen in een woonhuis

12 October 2017Maak een ladder veilig en gemakkelijk, kunt u de speciale behuizing te gebruikenMaak een ladder veilig en gemakkelijk, kunt u de speciale ograzhdeniyaLestnitsa het gebruik van metaal of hout kan een waar kunstwerk dankzij de elegante en ongebruikelijke ontwerp van hekken worden. Moderne behuizingen trappen en platforms bevat elementen zoals leuningen, horizontale of hellende deel van de barrière. Wanneer stijgt of daalt de cruise of wenteltrappen man rust en bevestiging spijlen, schermen verticale elementen, die gemonteerd leuningen moeten sterk zijn. Afhankelijk van de structuur van schermen aanvullende elementen daarin kunnen worden gemaakt of, omgekeerd, de gehele constructie uitsluitend leuningen bevatten.


Functionaliteit hekken voor trappen

Volgens de statistieken, verwondingen en trauma "verworven" op de ladder, zijn het resultaat van onbehoorlijk gedrag. Door onjuist gedrag tijdens de stijging of daling, de leeftijd index, en problemen met schoeisel m. P.

Veel mensen geven de voorkeur aan de railing te installeren als ze helpen te beschermen tegen vallenVeel mensen geven de voorkeur aan de railing te installeren als ze helpen te beschermen tegen vallen

Daarnaast is 20% van de letsels ontstaan ​​door verkeerde status van ladder, deze omvatten:

 • Slippery stadium;
 • Verkeerde afmetingen: breedte, hoogte, plaats van de trap;
 • Ongeldige berekenen afstand tussen spijlen;
 • Het ontbreken van leuningen;
 • De aanwezigheid van uitsteeksels op het hek en scherpe hoeken;
 • Niet zekere lasnaad et al.

Om een ​​maximale veiligheid te creëren, omheining project is noodzakelijk om de juiste trappenhuizen creëren. Grote hulp zou hier normatieve documentatie die het hek ladder regelt zijn. Build originele trapleuningen met hun handen moeten in overeenstemming zijn met GOST 25772.


Proper schermen trappen: GOST 25772 83

Het belangrijkste document, dat de aanleg en de exploitatie van de trap uit een metalen regelt, kan de Staat standaard 25772 83 act worden genoemd "Protections trappen, terrassen en daken van staal." Volgens dit document, een trap ontwerp, die meer dan 3 stappen heeft, moet een balustrade hebben.

Natuurlijk, in een eigen gebouw met deze eisen niet noodzakelijkerwijs voldoen. Maar allemaal hetzelfde voor hen overwegen waard. Na het hek - een belofte van veiligheid bij het op en neer voor elk individu. Genoemde staatsnorm verwezen naar andere factoren, de belangrijkste daarvan worden hieronder weergegeven.

Als regel moeten ladder een betrouwbare en praktische schelden voor ondersteuning omvattenAls regel moeten ladder een betrouwbare en praktische schelden voor ondersteuning omvattenOm tijd te besparen, zijn de fundamentele eisen en normen:

 • 900 mm - ten minste de breedte van de ladder.
 • Maximum stappen 1 maart - 18 stuks. Kan de overspanningen en hoger te maken.
 • De hoogte van de stappen - 160-200 mm.
 • 300 mm - goede (optimale) stapgrootte.
 • Ware breedte ladder leuning - 55-85 mm.
 • 900-1200 mm - juiste hoogte trapleuning in het huis.
 • Het is mogelijk om een ​​extra houvast te regelen, als het huis wordt bewoond door kinderen.
 • 100 mm - hartafstand tussen de spijlen.
 • 300 mm - limiet voor opknoping einde grip.
 • 150 mm - maximale tussen balusters.
 • 100 kg - berekende belasting.

Het is zeer belangrijk om een ​​geletterde berekenen - een borg. Dit is een veel voorkomende eis. Het volgende artikel moet een beetje kijkje op componenten en materialen ladder zijn.

Glazen balustrades voor trappen en andere soorten: gebruiksaanwijzing

ladderinrichting - een belangrijk proces, dit geldt voor kant en klare structuren in de pre-school instellingen en industriële ladders en alle andere. Elk ontwerp is uitgerust met ten minste één leuning. Bekijk leuning naar de plaats waar de installatie is gemaakt vast te stellen.

De keuze van de vorm is afhankelijk van de leuning van het comfort van het gebruik, de complexiteit en de prijs, evenals de installatie-niveau, esthetiek, stilistische richting ladder die gemaakt kunnen worden in een moderne stijl, klassiek, verschillende opties.

Behuizingen voor ladder metaal kunnen gedecoreerd worden door geen foto's. Aanbevelingen voor het gebruik van elk in de relevante documenten en GOST snip. Het meest populair onder de materialen voor de vervaardiging van het spoor metaal en hout.

Stijlvol en ongewone ziet er hekken gemaakt van glasStijlvol en ongewone ziet er hekken gemaakt van glas

Van metaal bekledingselementen, welk ontwerp omvat, kan worden verdeeld in de volgende types:

 1. gesmeed. Smeedijzeren hekwerken en balusters geven de mogelijkheid om leuningen trap in elke stilistische richting. Echter, de meest goed uit in de grote ruimte gemaakt in de stijl van een klassieker. Trappen, omheiningen smeden, hoge betrouwbaarheid, vochtbestendigheid. Een geweldige optie te installeren op de straat. Een belangrijk nadeel van dergelijke belemmeringen eigenlijk noemen hun prijs. Montage gesmede leuning doordacht in het stadium van het creëren van een project en wanneer de schatting wordt gemaakt, als zij een solide gewicht en kosten. Om tactiele sensaties bij contact met het smeden was aangenaam, de vervaardiging van de leuning is gemaakt van hout. In extreme gevallen kunnen deze worden gecombineerd. In een woonwijk en schoolgebouwen, andere gebouwen, alle onderdelen, accessoires, design, stijl zijn belangrijk. Ook vóór de ingebruikname is het belangrijk om te testen. Het controleren van de veiligheid te garanderen.
 2. staal, als bouwmateriaal voor de hekken, is goed, omdat het niet zijn oorspronkelijke vorm te verliezen, is het niet onderworpen aan roest, duurzaam. Exclusive-construct dat een roestvrij stalen leuning, passende openbare of residentiële gebouwen in de art deco stijl of een modern. In dit geval zijn ze niet moeilijk te installeren, en hun configuratie kan eenvoudig worden gewijzigd.
 3. chroom ook ideaal voor leuningen. Deze stalen, slechts bedekt met een speciale samenstelling. Chrome structuur ziet er goed uit, kunt u gebruik maken voor de afwerking van het dak, balkons, en anderen.
 4. geanodiseerd aluminium. Mooie metalen leuningen vaak gesloten hout.
 5. toepassing glas als bouwmateriaal voor het hek, biedt de mogelijkheid te ontwerpen, waarbij het ladderframe sluit de opening niet verbergen. Visual lichtheid - dit is wat het mogelijk maakt om een ​​glas van een van de eerste posities in de afwerking ladder te nemen. Glas duurzaam, bestand tegen vocht en roest, niet veeleisend in de zorg. Vervang glazen balustrades kan plexiglas, leuk idee voor een huis waar er kinderen zijn. Dergelijke ontwerpen zijn veilig.
 6. De bouw van de tweede verdieping van hout. Railing van een trap van hout maakt het mogelijk om de koude metalen te neutraliseren en maakt het comfortabeler. Houten railing universeel en autonoom kijken in een kamer met elke stijl, of het nu een studio appartement of woonhuis. Houten structuur is altijd meer comfortabel en harmonieus.
 7. PVC niet zelden gebruikt voor de vervaardiging van het spoor. Installatie goedkoop. Railing Lichtgewicht en gemakkelijk te wassen.

Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel - houten en metalen ladders zonder hekken. Het is niet veilig voor de interne modellen en buitentrap.


Accessoires voor ladders hekken

Verticale, geprefabriceerde trappen omvatten metalen hek.

Installeer schermen kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, belangrijker nog - van tevoren aan de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereidenInstalleer schermen kunnen onafhankelijk van elkaar zijn, belangrijker nog - van tevoren aan de benodigde materialen en gereedschappen voor te bereiden

Het bestaat uit:

 • De pijp koppelingsmiddelen;
 • Leuningen van hout;
 • Bevestigingsmiddelen bestand tegen de trap;
 • Rackbehuizingen;
 • Bevestigen vullen;
 • statief;
 • Stomp;
 • connector;
 • Tot vaststelling van glas;
 • Anker bevestigingsmiddelen en lijmen.

Componenten verschillend zijn, hangt af van het type constructie elementen kunnen touw en anderen.


Een trapleuningen

In een van de voorwaarden voor de SNP ladders geven aan dat de hoogte van het hek in de woningbouw moet zijn - 900 mm. 1200 mm - Als een van de huishoudens heeft kinderen, dan zal dit cijfer zijn. Montage afstanden moet de baby niet op te geven op de balustrade. Daartoe is de afstand tussen de spijlen moet minder zijn dan 10 cm, en tussen hen mag geen horizontale delen. Documentatie legt een aantal beperkingen en ladders in de bouwvakkers. Hier, de hoogte van de leuningen is niet minder dan 1000 mm.

Bovendien kan een metalen hek worden versierd met prachtige ornamentenBovendien kan een metalen hek worden versierd met prachtige ornamenten

Per type ontwerp ontwerp zijn ingedeeld in:

 1. Solid. Typisch, beschermende, stevige structuur is ideaal voor gezinnen met kinderen.
 2. Sier.
 3. Met balusters.

De meest interessante - decoratieve. ladder kan ook leunen tegen ladders, trappen, op stringers, dakbedekking dak wanneer het nodig is om de buis te komen. Dit laatste kan als snowstop en telkens de hoogte wordt bepaald door regelgeving of afzonderlijke berekeningen. Bovendien kan de verkoop van een groot aantal gebruiksvriendelijke modulaire constructie worden gezien. De keuze hangt af van de smaak, het doel en budget. De voorlopige tekening is beter te doen in DWG-formaat.

Hoe maak je een trapleuning maken

De volgorde van de acties is erg belangrijk.

Voordat u de rails te installeren, moet u eerst de juiste en precieze berekeningen te makenVoordat u de rails te installeren, moet u eerst de juiste en precieze berekeningen te maken

En het is als volgt:

 1. Het aantal spijlen, leuningen lengte, aantal bevestigingselementen te berekenen. Als de wenteltrap naar de bovenste kamer, is het noodzakelijk om rekening te houden met het afronden van de hoek naar de leuning.
 2. Installeer de balusters op de trap of string.
 3. Door spijlen verbonden hark, die gesloten leuning. De leuning kan niet op de rail gemonteerd.
 4. Schoonmaken is uitgevoerd.
 5. Held, decoratie en verlichting.

Wat zijn de bescherming van ladders (video)

Aldus installatie van omheiningen Ladders van hout en metaal een belangrijk element, waardoor het mogelijk is de betrouwbaarheid, veiligheid en esthetiek te verbeteren.

Details: Hekken en trappen (foto voorbeelden)

11 1lestn 1-steklyannyie-ograzhdeniya-i-Perila-dlya-lestnits 10lestn 52 131 5021 2111 645.473 426.457

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 63 =

map