Fem tips på tröskeln till reparation: byrå med en spegel i hallen

Fem tips på tröskeln till reparation: byrå med en spegel i hallen

12 October 2017Atmosfären i hallen kommer att bero på dess storlek och layoutAtmosfären i hallen kommer att bero på dess storlek och planirovkiEst flera väletablerade åsikter om situationen i hallen. Naturligtvis beror mycket på dess konfiguration, men även om du har en korridor tillåter inte att vandra i valet av alternativ till standardlösningar finns kvar. Om du inte vill installera i den smala korridoren speglad garderob eller ett skåp med spegel insatser kan borgen rack eller skåp med spegel. Och variationer av dessa pollare är så många - från det billigaste standard, utan klass och russin, lyx och mycket oväntat utseende.


Hur man väljer en spegel skåp i hallen

Bestäm vilken typ av skåp du föredrar - tummen obuvnitsy, standardtabeller eller hörnskåp med lådor. Detta är mycket viktigt, en hel del modeller, och de har alla olika utseende i det inre. På vilka gör detta val beror?

Innan du köper en monter för hallen, är det nödvändigt att bestämma vilken version och dess funktionalitetInnan du köper en monter för hallen, är det nödvändigt att bestämma vilken version och dess funktionalitet

Från det utrymme som du har - det är först och främst. Den lilla entrén är osannolikt att "dra" en skrymmande skåp med öppning gångjärn dörrar. Eftersom spegeln för en sådan hall kan vara godtyckligt stor, tack vare sina reflekterande egenskaper, det är visuellt öka utrymmet, men vad är den stora skåpet endast om det är det enda möbler i korridoren.

Den andra punkten - finish. Om en liten hall ljus, kanske till och med vita väggar, tak och golv är mycket lätt, ger en stor skåp av samma toner du kan. Men med villkoret - inte mycket konst, och verkligen rymlig.

Tja, en annan viktigt kriterium för valet - stil. Tumba bör stilistiskt blanda med rummet. Enkelt uttryckt, om tapeten i korridoren dig med monogram, loft byrå eller nattduksbord i high-tech inte "passar" i det inre.


Vit med en spegelskåp hall

Vita vänner och vitt, först och främst. Det betyder inte att de andra färgerna i rummet inte kan släppa in, men om du ansluter till den vita färgen på valnöt och wenge, kommer att designa "smaklös" vinägrett. Om du ansluter med en annan vit trä nyanser, kommer skuggan låta detta en (och det gäller inte bara möbler utan även dekoration).

Vit byrå med spegel kommer stil titta i inredningen: det viktigaste - att göra rätt val i deras valVit byrå med spegel kommer stil titta i inredningen: det viktigaste - att göra rätt val i deras val

Vilket hall kostym vit byrå med spegel: • I den ljusa hallen, tillverkad i fina färger;
 • I hallen, där tapeten är vit och vit teckning bård (lister, golvlister, etc);
 • I hallen med ljusa vita tillbehör (golvlampa, lampa, avföring, etc.)

Men om vitt är svart sten bänkskiva och spegel för svart bård eller kontrasterande element, är det också helt acceptabelt. Sätt på en piedestal som ett stort svart fotoram för balans. Tapeter i ett sådant fall kan vara neutrala - grå färg som passerar in kakao, till exempel.

Hur man väljer en spegel hall med skåp

Oftast ut för hallar stor spegel - ja, när en person kan se dig själv i alla tillväxt. Detta är rätt inställning beror också på att den visuella expansionen av rymden förhindra en sällsynt korridoren. Men tänk, så om du behöver en standard rektangulär version - för närvarande mer intressant val av enkla lösningar.

Preferens i valet av spegeln i hallen ges till en produkt eller en rektangulär form som motsvarar humant tillväxthormonPreferens i valet av spegeln i hallen ges till en produkt eller en rektangulär form som motsvarar humant tillväxthormon

Typer av speglar i hallen:

 • moln;
 • romb;
 • åtta;
 • Silhuetten av en man;
 • Rektangulär spegel med avfasade kanter;
 • Asymmetrisk oval.

På ett sätt som gör speglar för enskilda order. Och ibland i entrén är en speglad inredning, där spegeln vid borden - det är bara fiol orkester, men också en hel del spegelinsatser i hela rummet, möbler och så vidare element Det är uppenbart att sådan vård och inredningen kommer att ta längre tid, men det estetiska ögonblicket läckerheter.

Piedestaler i hallen med en spegel i skandinavisk stil

Eftersom skandinavisk stil är idag en av de mest föredragna, kan vi inte påverka valet av tema för piedestaler i korridorerna. Generellt inte alltid i hallen finns en skandinavisk skåp. Eftersom denna stil lutande och humor, och intressant, men det behöver inte nödvändigtvis extravaganta beslut, i stället för tabeller i korridoren kan vara en trunk, retro bord eller bara hyllor.

Hallen i skandinavisk stil är inte alltid närvarande skåpHallen i skandinavisk stil är inte alltid närvarande skåp


Men om du vill bara en monter, kan den förlängas upp möbelformer med en öppen hylla nedan. Det finns vanligtvis placerade flätade korgar för förvaring av små saker. Det kan vara ljusa och koncis (vanligen vitt) skåp med samma storlek, ofta torg, lådor. Vita väggar, lätta golv, vita rymlig skåp och ljus patchwork matta nära henne - en av de favorit stil lösningar.

Den andra liv av gamla saker: gamla sten dekor

Det finns många moderna begrepp, enligt vilken - hamstring och konsumtion är laster i samhället, och det ska gå. Så, inte kasta ut den gamla, och att omvandla, för att dekorera, att återuppliva. Och om vi närmar oss den här frågan med sinnet, kan det där bli bättre än någon nyfunna.

Varmåldrat piedestal - den bästa dekoration av hallen i stil Chebbi-chicVarmåldrat piedestal - den bästa dekoration av hallen i stil Chebbi-chic

Hur kan jag omvandla det gamla skåpet:


 • I värsta fall - att klistra över den med dekorativa papper, billig och glada, men om du gör allt noga, får du en mycket trevlig;
 • Ta bort nagellack, avfetta och måla - pastell helt förändra den sovjetiska möbler, speciellt vanligt vitt;
 • Kombinera målning med dekoration tapeter - tapetklister över fasader av bord och stolar färgade leder;
 • Skåpet kan vara artificiellt ålder - se exempel erbjuds av shabby-chic stil, naturligtvis, är det inte för alla levande alternativ, men om den anda av gamla är intressant för dig och du stöder det kanske spara inte bara nya möbler och överdrivna antika (special material kan hittas i butiker och hantverksmarknader drift).

Slutligen decoupage - en process som kräver ansträngning och flit, samt några konstnärliga färdigheter. Men var annars kan du köpa en sådan sofistikerad sak att vara i ett enda exemplar? Några dagar arbete och den gamla tråkiga säng förvandlas till del av inredningen, vilket är en lång tid kommer att glädja dig och imponera på gästerna.

Val byrå med en spegel i hallen (video)

Nattduksbord med en spegel i hallen - ett alternativ frekvent, bekvämt, koncis. Omdefiniera är inte ett alternativ, inte vara rädd för djärva beslut, uttryck, lite humor för att hantera frågor om inredning och du blir nöjd med resultatet.

Lyckat val!

Exempel på piedestaler i hallen med en spegel (foto interiörer)

xxl22e2c9aa591a694a5ae7663401da14ad 4pIyKhdVBHCLoIa 6 61f567ff8ce9661ef4168fa3c5c7318e 17 89ea45ec2b9da169da6e294b2196a4c3 1212 6433 1300-1300-prixojaia-Lubava-3 4000-eller

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 14

map