Feitelijke en modern plafonds 2017

Feitelijke en modern plafonds 2017

12 October 2017Goed gekozen ontwerp van het plafond, is het gemakkelijk om een ​​gevoel van ruime appartementen te creërenGoed gekozen ontwerp van het plafond, is het gemakkelijk om een ​​gevoel van ruime apartamentovVozmozhno creëren of kleine inspanningen van de uitstraling van de kamer volledig te veranderen, om het interieur aan te vullen en maken het holistische? Zeker - ja! Met deze functie gaan moderne plafonds 2017. Dit detail van het interieur is niet minder belangrijk dan de muren en het meubilair. Goed gekozen ontwerp van het plafond, kleuren en verlichting, heel eenvoudig in een kleine kamer om een ​​gevoel van ruime suites creëren.


Werkelijke plafonds: Photo-2017, modern ontwerp ideeën

Design - het is niet alleen het uiterlijk van het ding of situatie. Dit concept is veel breder en omvat, in het bijzonder en de functionaliteit en werking. Functionaliteit - dit is een van de belangrijkste voordelen die het systeemplafond. Het is deze functie kan worden gezien in de foto's van de plafonds die relevant zijn in het ontwerp van 2015 zijn geweest.

Functionaliteit - dit is een van de belangrijkste voordelen die het systeemplafondFunctionaliteit - dit is een van de belangrijkste voordelen die het systeemplafond

Modern plafonds verdiend positieve beoordelingen niet alleen voor zijn aantrekkelijke uiterlijk, maar ook dank aan de volgende kenmerken:

 • Deze afwerking is perfect verbergt gebreken plafondconstructie;
 • Neutrale lichte tinten creëren de illusie van hogere muren van de kamer;
 • Diverse foto's op het plafond zijn originele oplossing voor ideeën om het accent in het interieur te maken;
 • Perfect glad glanzend oppervlak reflecteert het licht perfect en voorzichtig verspreidt de stralen in de kamer;
 • Multi-level design met armaturen van verschillende grootte en de intensiteit van het licht - een van de meest effectieve en ergonomische manier om de ruimte zonering in de appartementen met één slaapkamer.

Al deze eisen past perfect bij het wit kleurenschema ontwerp van het plafond. Dit ontwerp is organisch passen in het inwendige van elke stilistische richting. Ook populair tinten in 2015 waren beige, melkachtig, pripylenny geel, poederachtige roze, ivoor, lichtgrijs.


Witte kleur ontstaat in de kamer een gevoel van frisheid en zuiverheid. Echter, in een dergelijke kamer als de keuken is het beter om tinten van andere kleuren evenals witte gebruikt in dit geval is niet genoeg praktisch - het zal zijn zichtbare sporen van de verbranding van roet.

Een andere belangrijke regel bij het kiezen van een kleur flow is de volgende: hoe kleiner de ruimte in natuurlijk licht, hoe zachter moet worden uitgebracht.

Van kleur naar vorm: het moderne design van verlaagde plafonds

Ver in het verleden, de dagen dat het plafond is een vlakke ondergrond en zijn strikt in één vlak. In de wereld van vandaag met nieuwe architectonische ontwerpen van huizen met meerdere verdiepingen in de multi-level appartementen op de zolderverdieping, geschakelde kamers plafonds neemt u de meest ongewone en interessante vormen.

specialisten gebruiken een speciale stijf frame voor het geven convex of concaaf oppervlakspecialisten gebruiken een speciale stijf frame voor het geven convex of concaaf oppervlakEen nadere blik op een aantal van hen:

 • Multilevel structuren worden gemaakt met het gebruik van elk type plafondbekleding. Voor dit doel, de film van pvc, de GCR-boards en andere bouwmaterialen. Dit ontwerp geeft de indruk van de veelzijdigheid van de kamer.
 • Een convexe vorm te geven of een concaaf oppervlak specialisten gebruiken een speciale stijf frame.
 • De gebogen koepelvorm maakt een soepele asymmetrische hoeken van het dak en de zolder, vlot verbinden van de wanden en het plafond.

Een speciaal soort multi-level plafond tot een trapvorm van het oppervlak. Elke fase kan de textuur, kleur, dikte hebben. Dit, samen met een chandelier gemonteerde spotlights passen verschillende kracht en intensiteit, die bij belichting bieden verschillende niveaus of zachte diffuus of heldere bewegende lichtbeeld.

printing technologie heeft het mogelijk gemaakt om een ​​illusie op een vlakke ondergrond te creëren en vormen een multi-level plafond. Om dit effect te bereiken, is het noodzakelijk om het beeld met perspectief te kiezen.

Modern plafonds: Installatietechniek

Wat is een spanplafond? Dit is een zachte doek, op een speciale manier overspannen door een stokbrood. Baguette kan dienen als PVC profielen of aluminium frame.

Systeemplafond is een zacht weefsel opgespannen door het vormen van PVC-profielen of aluminium frameSysteemplafond is een zacht weefsel opgespannen door het vormen van PVC-profielen of aluminium frame

Als het mes wordt gebruikt:

 • Polyvinylchloride film;
 • De geïmpregneerde polyurethaansamenstelling van het weefsel.

Er zijn twee bevestigingsmogelijkheden technologie verlaagde plafonds:

 1. Voor verbindingen uitgesneden harpoen baan in tevoren, aan één uiteinde van de snede bevestigd harpoen. Volgens de omtrek van het plafond ankers gemonteerde decoraties. In deze constructie geklikt harpoen met de baan.
 2. Tijdens het invoeren maken het patroon grootte van tevoren is niet nodig. Fabric gespannen in een kamer op een stokbrood is als een doek op een brancard. Alle overtollige netjes gesneden.

Het plafond van de materiaalbanen, in tegenstelling tot de PVC-film, hoeft gewrichten solderen. Dergelijke ontwerpen zijn naadloos genoemd.


Het zal duidelijk zijn dat tijdens de installatie van verlaagde plafonds van kunststof folie niet wordt aanbevolen om lampen waarvan het vermogen van meer dan 60 watt gebruiken.

Fashion plafonds in 2017: een zachte doek patroon

Onder de talloze mogelijkheden voor spanplafonds is niet vreemd en verward. Sommige trends verdwijnen, andere worden aangehouden voor meerdere seizoenen. Op welke aandacht te besteden aan een trendy versie van doek kiezen?

Satijn weefsels nemen een tussenpositie tussen de glanzende en matte afwerkingSatijn weefsels nemen een tussenpositie tussen de glanzende en matte afwerking

Om gelijke tred te houden met de tijd, ontwerpers raden om aandacht te besteden aan dergelijke facturen:


 • glanzend - de baanspanning verschilt van een polyvinylchloride folie briljante iriserende oppervlak. Het materiaal is zeer flexibel, waardoor een meerlagige structuur te creëren. Ongetwijfeld een voordeel van een dergelijke film - de weerstand tegen vocht en schimmel.
 • mat - in tegenstelling tot glans hebben verblinding niet maken en licht te reflecteren slecht. Het uiterlijk lijkt op een klassieke whitewash. De keuze van een dergelijk plafond te beschermen tegen de stilistische fouten, toen hij succesvol passen in elk interieur.
 • satijn - kreeg zijn naam vanwege de gelijkenis met de gelijknamige stof. Het doek heeft een nauwelijks waarneembare glans polijsten, een tussenpositie innemen tussen de glanzende en matte.
 • doek - de textuur is niet alleen een zeer originele look, maar zal tientallen jaren duren. Stoffen zijn bestand tegen mechanische beschadiging en temperatuurveranderingen.

De belangrijkste trend zijn dit soort plafonds die niet het dessin verergeren en niet te massaal kijken. In natuurlijke wijze rechte lijnen, elegante eenvoud.

Voor degenen die een matte en canvasstof liever, in gedachten houden dat ze slecht licht reflecteren. Daarom is tijdens de installatie moet u een helder licht te plannen.

Wat is er nieuw verlaagde plafonds 2017

Fashion trends onder verlaagde plafonds 2017 in overvloed in de aanwezigheid van verborgen verlichting, warme kleuren, mooie ontwerpen.

Schilderijen met 3D-beelden radicale wijziging van de gebruikelijke ruimteSchilderijen met 3D-beelden radicale wijziging van de gebruikelijke ruimte

Ontwerpers worden geadviseerd om aandacht te besteden aan:

 • Drijvend blad. Geïnstalleerd op een speciale manier LED-strip aan de rand van de stof zorgt voor een gevoel van de sterk stijgende plafond.
 • Gloeien van de binnenkant van het web. De lichtbron is verborgen binnen de structuur, zodat plafondverlichting gehele gebied.
 • Kopieerapparaat. Stoffen met etnische motieven, 3D-beelden radicale wijziging van de gebruikelijke ruimte.

Om de drijvende doeken echt het gevoel van het vliegen te maken, moet u een contrast tussen de kleur van de muren en het plafond te creëren. In dit geval is het beter om de muren in felle kleuren te geven, en voor het plafond donkere tinten te kiezen.

Shade genaamd "Marsala" houdt de eerste positie van de populariteit voor meer dan een seizoen. Zijn diepe wijn kleur is perfect geschikt voor drijvende doeken.

Modern plafonds in de woonkamer 2017 (video review)

Scala aan moderne verlaagde plafonds is zeer breed. Bij de keuze van het ontwerp moet rekening houden met de stijl van het interieur en de bijzondere indeling van de kamer. Maar geen angst experiment en kijk naar de nieuwigheden.

Modern plafonds in 2017 (foto)

02ec3f2dfc1c10027bbc5963dbf76f3d 2e7689e4d958620e8423f4d37debdef2 01 3 15 161 9e3923252bb1c3ee7b21bee79e5e767b96935e41 24 76 25

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 35

map