The BlogHet kiezen van een baguette plafond, aandacht besteden aan het materiaal baguetteHet kiezen van een baguette plafond, aandacht besteden aan het materiaal bagetaVo tijd om de voegen tussen het plafond te repareren en de muren zijn vaak ongelijk. Voor oppervlakte egalisatie profiteren van speciale baguettes. Wanneer u een specifiek model moeten aandacht besteden aan een aantal nuances. Er moet het materiaal waardoor het plafond en de afmetingen van de kamer te overwegen. Bovendien moet rekening worden gehouden met het materiaal waarvan stokbrood wordt gemaakt. Elk materiaal heeft verschillende voor- en nadelen.


Hoe de lijstwerk lijm aan het plafond met zijn handen

Oppervlaktebehandeling en plafonds de verplichte label baguetteOppervlaktebehandeling en plafonds de verplichte label baguette

Voorafgaand aan de installatie begint, moet u een voorlopige voorbereiding van het oppervlak te maken en kook de lijm. Het oppervlak moet verschillende uitsteeksels of microruwheid zijn. Elimineer hen kan worden met behulp van schuurpapier te slijpen. Dan is de plafond en de muren moeten worden gevuld.

Na de oppervlaktebehandeling moet mogelijk het verbruiksmateriaal correct berekenen. Om dit te doen, moet je de omtrek van de kamer te berekenen, en het resulterende getal wordt gedeeld door twee. Om dit, voeg de waarde van 2-3 bar.

Lijm kan afgedrukt met een speciale afwerking stopverf. Om dit te doen, volg dan de volgende algoritme:

 1. Eerst moet je de pleister te mengen met water.
 2. Het verkregen mengsel moet een druppel houtlijm voegen.
 3. De oplossing werd aan de rand vormstukken met een spatel gezet.
 4. Voorts geniet het strak drukken tegen het plafond vormen.
 5. Met een spatel om overtollige stopverf te verwijderen.

Welke soorten lijsten voor wanden en plafonds

Tegenwoordig lijstwerk, wand en plafond in een breed bereik. Teneinde een geschikt model moet rekening houden met de grootte van de kamer en het materiaal waardoor de verdieping.


Bij het kiezen van een stokbrood aandacht te besteden aan de textuur. Kies een sokkel, die harmonieus passen in het ontwerp van uw interieur. Het is wenselijk dat de kleur van het plafond en de plinten was hetzelfde.

Een brede selectie maakt het mogelijk om de juiste voor uw stokbrood intrerera vindenEen brede selectie maakt het mogelijk om de juiste voor uw stokbrood intrerera vinden

Conventioneel onderscheiden deze soorten baguettes:

 • Om de muren te versieren. Plak deze producten simpelweg omdat ze hebben maar één kleefzijde. Met de hulp van baguettes voor de muren kan een variëteit aan decoratieve niches of frames voor spiegels te maken. Dergelijke producten kunnen worden geverfd.
 • Plafond. Dergelijke lijsten worden gebruikt om de kamer te versieren. Bovendien kunnen dergelijke producten worden gebruikt voor het bevestigen van twee niveaus plafonds.
 • Voor gordijnstof. Deze baguettes hebben twee functies - vaststelling en decoratief. Plakken naar stokbrood is ook zeer eenvoudig.
 • Bekleding. Baguettes zet de wallpaper voor lijmen wallpaper.

Lijsten zijn gemaakt van: 1. En polyurethaanschuim. Polyurethaanlijsten kan pokleit behulp siliconenkit. Als de muur oneffen, kunt u het schuim molding gebruiken. Plak het moet voor het einde van de muren en het plafond zal worden gemaakt. Bij gebruik van de schuimstofvormlichamen moeten grote leemten met vloeibaar preparaat te vullen.
 2. Boom. Houten roe kan worden bevestigd met spijkers of schroeven. Hoeden bevestigingsmateriaal moeten verdoezelen stopverf.
 3. Plastic. Kunststofvormdelen worden door een metalen of houten latten aan het plafond. Dergelijke vaste sokkel schroeven.
 4. Aluminium. Vormstukken van dit materiaal direct aan het plafond worden bevestigd.
 5. Gipsplaat. Vormstukken van dit materiaal op de Alabaster bevestigd.

Installeer kunststofgietwerk plafonds: stapsgewijze instructies

Plastic lijsten worden vaak gebruikt om de hoge plafonds omlijsten en gesneden. Plinten van kunststof kan een harpoen, wig of nok beugel te hebben.

Voorafgaand aan de installatie begint, moet u de omtrek van de kamer te berekenen. In het licht van de resulterende uitzoeken hoeveel je nodig hebt baguettes. Merk op dat de standaardlengte van PVC plinten - 2,5 meter.

Besteed aandacht aan de montage baguettes. Van hen zal afhangen van de verschijning van baguetteBesteed aandacht aan de montage baguettes. Van hen zal afhangen van de verschijning van baguette

Plaatsen van kunststof vormstukken in deze volgorde:

 • Eerst moet u de plint te snijden met een speciale slinger zagen. Merk op dat in het gebied van gemaaid mag geen sprake zijn van bramen, omdat ze het doek kunnen beschadigen.
 • Snijd het profiel hoek 45 graden.
 • Markeer de montage lijstwerk op de muur.
 • Met behulp van pluggen, bevestig de plint.

Hoe kan ik de lijm aan het plafond lijstwerk kiezen

Wat is de lijm voor de beste baguettes? Experts zeggen dat de beste manier om een ​​stokbrood met een lijm oplossing te lijmen. Zij snel begrepen en zijn duurzaam. Het is echter onpraktisch hechtende oplossing voor binding vormstukken schuimplastic gebruiken.

Als u wilt een wondermiddel voor het plakken nota over vloeibare nagels vinden. Ze zijn acryl en polypropyleen.

U kunt ook stopverf gebruiken op basis van acryl. Dit materiaal wordt direct gegrepen. Bovendien kan acryl vulmiddelen worden gebruikt om verschillende onregelmatigheden te verwijderen.

Wij doen flexibele baguette plafond met zijn handen

Als uw appartement is een ongewone decoratie, u is het raadzaam om een ​​flexibele stokbrood gebruiken. Geef plinten ronde vorm is eenvoudig genoeg.


Dit kan gedaan worden met de hulp van 3 methoden:

 1. Frames kunnen buigen door meerdere groeven van de filet.
 2. De tweede werkwijze omvat de incisie plint in kleine stukjes. Na deze procedure wordt een stukje stokbrood samen te vouwen.
 3. Thermische behandeling. Dit kan gedaan worden door het verwarmen van de plint gebouw haardroger. Na vervorming, het product bij voorkeur ondergedompeld in koud water.

Als u geen speciaal gereedschap, kunt u polyurethaan stokbroden gebruiken. Dergelijke vormstukken kunnen gemakkelijk worden vervormd.

Met behulp van hete stoom zal toelaten om de baguette vormMet behulp van hete stoom zal toelaten om de baguette vorm

Houten roe kan worden gebogen door middel van pre-stomen. Onder invloed van een tweetal vormstukken wordt plooibaar. Na vervorming houten sierlijsten, wenselijk om veilig met de platine.

Features baguettes en installatie op het plafond (video)


Sticker baguette - een eenvoudig proces. Ermee om te gaan zelfs een beginner zonder enige problemen. Voordat u de plafondlijsten mogelijkheden ervan zorgvuldig te bestuderen. Om vals plafond omlijsten wordt aanbevolen om de plinten gemaakt van PVC-panelen te gebruiken. Voordat u begint met de installatie van het oppervlak van de muren en het plafond. Het is wenselijk alle microruwheid heffen en op het oppervlak primer.

Baguettes voor plafond (foto)

1 bagety142355944463 15-1 5b37c52e40d868d1cc1aa3a06876e2e1 72f7eb49ad 06241 9111 31954 25807 C336

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 + 1 =