Fashion kruissteek: Uil met schema's

Fashion kruissteek: Uil met schema’s

12 October 2017Cross geborduurde uil niet veel moeite te maken, vooral omdat het is perfect te versieren uw appartementCross geborduurde uil niet veel moeite te maken, vooral omdat het is perfect te versieren uw appartement Uilen en sovushki, edele gevogelte, die onlangs hebben bogen op een ongekende manier om hen. Afdrukken met uilen, juwelen, handtassen en andere accessoires eenvoudig op de markt gegooid. Tekeningen en schetsen sovushek zittend op de boom hier en daar te zien is, en geborduurd op het doek sovushki niet lang op zich wachten.


Cross Stitch uil: het zal duren

Om een ​​kruis leuk sovushku borduren, vindt u een kleine set van gereedschappen en materialen nodig. Hij is de standaard, alles wat meestal voor borduurwerk is vereist. En toch, het moet worden verduidelijkt.

Dus, moet u:

  • Witte doek voorkeur Aida markering. Outline moet sterk gesneden in omvang borduurwerk, af te wijken van de randen van de toekomst frame.
  • Print optieregeling - en in kleur en zwart-wit.
  • Draad floss, precies die kleuren die de regeling voor borduurwerk suggereert.
  • Hoop.
  • Draden voor het naaien.

Om een ​​kruis geborduurde uil creëren vereist slechts een paar toolsOm een ​​kruis geborduurde uil creëren vereist slechts een paar tools

Voor het borduren moet een schets te bereiden, is het nodig om zich te ontdoen van Zamyatin en randen met osypkoy. Doek eenvoudig gestreken ijzer en neaten de randen kunnen worden bereid draad voor het naaien. Als de afgewerkte borduurwerk in het frame zal worden geplaatst, moet u het veld te maken. Ten minste 4 cm van de rand moeten terugtrekken.


Nuances circuit voor borduursteek uilen

Om de werkzaamheden te vergemakkelijken, de lay-out te doen. Hiervoor wordt aangebracht op het doek rooster van vierkanten - 10 10 cellen. Om het borduren niet te bederven, wordt de opmaak toegepast op een speciale stift of een potlood met zacht lood. Na het wassen van het product allemaal gemakkelijk verholpen.

Met speciale markeringen voor borduurwerk zal veel gemakkelijker zijn om een ​​interessant patroon te naaien, terwijl het vermijden van foutenMet speciale markeringen voor borduurwerk zal veel gemakkelijker zijn om een ​​interessant patroon te naaien, terwijl het vermijden van fouten

Wanneer u klaar bent met het werken met het doek, moeten borduurring aan te trekken, en zo het proces van het stikken begint. Geborduurd patroon strikt volgens het schema, waardoor je een voorafbepaald aantal kruisingen borduren de regeling, op het juiste moment veranderen thread. Om de zoete paar van uilen op een tak of sovushka zag er precies symmetrisch, moet de helling van de kruisen in dezelfde richting.Het maken van borduurwerk en niet alleen

Soms wil je een foto van een grappig ding, kleding of iets decoratieve versieren. Zo, kinderkleding waren grappig sovushki kruis. Sommige mensen liever hun speciale stiften te schilderen, maar als je de vogels trekken niet uw optie, kun je hen en borduren.

Bijvoorbeeld, borduren zoete sovushku met een sleutel van wijsheid. Of naai twee uilen in de nacht dop op pyjama van de baby's - is geen optie. Zorg ervoor dat u volgen de regeling is heel streng, wees niet lui om jezelf te vaak te controleren - dan een beeld krijg je met de juiste kleur overgangen. Om niet afwijken van de overgang in fragmenten, direct aan het diagram kan markeren de overgangsgebieden.

Het is de moeite waard een kleine inspanning op het borduurmotief kruis en uw tekening zal nog helderder en mooierHet is de moeite waard een kleine inspanning op het borduurmotief kruis en uw tekening zal nog helderder en mooier

Op borduurpatronen vaak aangeduid met duidelijke lijnen, moet u ook aan te wijzen. Hoe doe je dat? Ja, alles eenvoudig, vouw de normale naaigaren vier lagen, en toen zes en langs hechtdraad "back naald" op plaatsen waar circuits. Dus het beeld zal zijn en hoe meer expressief en meer volume.

Wanneer het werk is voltooid, aan de randen van het afgewerkte product handmatig worden verwerkt, maar je kunt het doen en overlock. Daarna moet je borduren wassen en strijken ijzer waar het nodig is. Niet iedereen houdt van de kleuren, die suggereert dat de regeling - die is, op een bepaalde ervaring, kunt u de draad kleuren zelf veranderen. Het belangrijkste ding dat zij tot dezelfde waaier van kleuren, zag er harmonieus. Bijvoorbeeld, samen sovushek in bruine tinten, kunt u sovushek borduren in paarse tinten.

Kruissteek uilen (video)

Maak je klaar kits of downloaden regeling, en geniet van de prachtige beelden van uilen, die schattig en ongewone ziet er in elke hoek van het huis. Vergeet niet om sovushku sovushek of zet in een frame dat is goed op weg van de baan.

Goed werk!


Cross stiksels uil (foto)

011e11d83420125XXL 012bbc3b8896c8forig 01366a7d1339cforig 01366ab871f3234orig 9bb9b823851d16ec56e4d9238f7e3eb0 9e5559a68e21d84da74aac126bjz - kartiny-Panno-vyshivka-krestom-Sovy-po 15532313022015 28b8c389fa37ce18396b7a6611q0 - kartiny-Panno-vyshivka-krestom-Sovy-po 47e071db4a8376eaf79ab18557fb - kartiny-Panno-vyshivka-krestom-Sovy-po 128

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =

map