Fashion kruissteek - pauw en niet alleen

Fashion kruissteek – pauw en niet alleen

12 October 2017Cross Stitch - is niet alleen een aangename vrije tijd, maar ook de voortzetting van de prachtige tradities van vooroudersCross Stitch - is niet alleen een aangename vrije tijd, maar ook de voortzetting van de prachtige tradities predkovVyshivka oversteken - handwerken, die is geliefd bij mensen van verschillende leeftijden en zelfs vloeren. Maar, natuurlijk, is meer geïnteresseerd in haar vrouw. Aangetrokken door de beschikbaarheid van creativiteit, zoals reeds met een sterk verlangen voor de avond kan worden geleerd borduurwerk kruis. Natuurlijk, enkele eenvoudige circuits, methoden, zonder de complexiteit. Vooral als je een speciale set, waar alles is klaar voor de job hebt gekocht.


Velen beginnen te stikken te steken, en vervolgens overgebracht naar het borduurwerk satijnen steek. Sommigen maken hun weg integendeel, en dan, en nog veel meer spannend.

Fashion kruissteek: Pauw in de keuken

Vandaag de dag is erg populair kruissteek op een verscheidenheid aan accessoires en decoratieve artikelen voor de keuken. Zo is het mogelijk om wit Towelie, borduurwerk pak pannenlappen en decoratieve kussens te transformeren voor de bank keuken. Of misschien besluit u het onderwerp Peacock en andere mooie vogels voor borduurwerk nemen. Fit en Chinese technologie, en andere manieren.

Het kan een zwart-wit-foto, bijvoorbeeld met het beeld van een Pauw lopen. Of het kan worden weergegeven oosters meisje met een pauw. U kunt beginnen met kleine schetsen van een vogel.

Met de kruissteek, kunt u sieren de keuken textiel: schorten, handdoeken, servettenMet de kruissteek, kunt u sieren de keuken textiel: schorten, handdoeken, servetten

Bijzonder populair vandaag de dag met de hand gemaakte werk, zoals veel sieraden en andere dingen in het huis zijn gemaakt met hun eigen handen. En theedoeken kunnen worden geborduurd met een kruis. Peacock op de boom, op het gras, pauwenveer, het is modieus.


Kruissteek: pauw, de regeling die de draad kan nemen

Als schrijver is het belangrijk om de pen wat hij schreef (figuurlijk gesproken), zo belangrijk is voor de naaister thread. En dit is niet figuurlijk, dit is de praktische eis. Als je net begint, dan kan deze informatie nuttig zijn voor u.

De meest voorkomende onderwerpen in kruissteek - zijde. Onderling kunnen zij iets variëren, maar niet het principe veranderen, is zes dunne draad in de bundel, waarbij de steeklengte aanpassen.

Borduurwerk kruis zijn ideaal katoen of synthetische vezels van verschillende kleurenpalet flossBorduurwerk kruis zijn ideaal katoen of synthetische vezels van verschillende kleurenpalet floss

Naast populaire floss u kunt gebruiken:  • Zachte katoenen garen;
  • Gemerceriseerd garen;
  • De garens van rayon en zijde;
  • Metallic borduurgaren;
  • Fijn wollen garen;
  • Perzische garen;
  • Tapijt wol, enz

Maar natuurlijk, er is niets makkelijker dan naar een kant en klare set met een patroon aangebracht op de stof en gekleurde filament bundels die al professioneel geselecteerd nemen.

Peacock monochroom, kruissteek, het circuit tijdens de laatste trek

Klaar kit vergemakkelijkt het werk. By the way, het is vandaag populaire 3D-set, die praktisch in elke winkel van handwerken. Het pakket alle attributen die nodig zijn voor het borduren. Het is vooral de kleurstelling met heldere toets. Omdat de staart van de vogel heeft vele wegebt, zal moeten misschien wel 54 tinten van floss strengen te gebruiken. In afgeschilderd inzetstuk gedeelte een onderbreking van het circuit die worden genummerd.

Een schilderij van een pauw die in de techniek van kruissteek, zal er altijd een lust voor het oog met zijn schoonheid en felle kleuren zijnEen schilderij van een pauw die in de techniek van kruissteek, zal er altijd een lust voor het oog met zijn schoonheid en felle kleuren zijn

De getallen geven de paginanummers, die worden vertegenwoordigd door de componenten van de pauw regeling. Kenmerkend een van de draden van het garen reeds gesneden, en het ligt in de organisator en alleen anderzijds ligt keurig in een pakket.

Steken hoeft alleen maar op de plaats waar sprake is van een foto van een pauw, dat wil zeggen de achtergrond niet hoeft aan te raken om te borduren. Maak steken in één richting, doe niet worden veranderd tijdens het borduren - het zal de hele look van het beeld bederven.

Zal alleen maar de afgewerkte foto in een frame onder glas te zetten. Framing moet waardig van borduren, maar niet het frame meer luxe dan het schilderij zelf te maken. Het frame moet worden verrekend om te werken, en niet overschaduwen. Als er, bijvoorbeeld, toont paradijs van palmbomen en tuinen, is het al te zwaar.

Cross Stitch "Pauwen" (video)

Borduurwerk pauw genade, natuurlijk, niet alleen de keuken, maar elke ruimte. Peacock wordt geassocieerd met schoonheid, elegantie, luxe-Oosten, omdat het passend in het interieur, dat een of andere manier verbonden is met het zou zijn.


Veel succes in de werken!

Regelingen voor kruissteek pauw (foto)

02 133-1 --- 0051-1 5c3d639862df 214 286 8529a765c879d82ce6 332.755-bf52e-66.233.776 - uffe03 58049546612 97359390 828.161

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 84 =

map