Farligt om undertaket för hälsan

Farligt om undertaket för hälsan

12 October 2017Hitta tillförlitlig information om säkerheten i undertak kan vara svårt: informationen på webbplatsen för tillverkaren, som regel, är det reklamHitta tillförlitlig information om säkerheten i undertak kan vara svårt: informationen på webbplatserna för tillverkarna, som regel, är reklam Fördelar och nackdelarna med undertak som diskuteras i olika källor. Argument för och emot spänn strukturer, dock inte alla åsikter bör betraktas sanningsenlig. Till förmån för någon kan ljuga om farorna eller omvänt, att rapportera säkerhet. Så det är vettigt att urskilja detaljer, vilka är för- och nackdelarna är av olika material för takbeläggningar och deras egenskaper kan påverka vår hälsa.


Välja tak: för-och nackdelar om hälsa

Fördelarna och nackdelarna med olika tak täcker en hel del rykten. Men inte många av dem har en betydande bekräftelse i medicinsk miljö. Om spänntak yrkesverksamma säga, som en av de säkraste sätten att ordna taket.

Vilka är alla detaljer i olika tak i motsats till andra beläggningar:

 • När det gäller konsumenternas hälsa skilja tät vävnad tak. Deras fördel är att de läcker luft. Det bör dock noteras att denna fördel är endast synligt i ett privat hus med en trätak. Om ditt tak är gjord av betong, kommer inget material inte rädda situationen för taket.
 • Bland de fördelar som det är värt att notera den exceptionella renhet under installationen: damm från taket shkureniya inte täppa till lungorna.
 • Också ett plus tak på PVC-film är det faktum att på ytan av filmen inte är frånskild svampar och bakterier! Det är ett oumbärligt inslag för rum med hög luftfuktighet.
 • Certifierad PVC tak helt ofarliga. Det enda att vara säker - det är i de dokument som bekräftar kvaliteten på materialet.
 • Nackdelen av en sträcka tak PVC-film kan bli en hälsorisk om du föll i händerna på företaget. Som säljer låg kvalitet målningar. Normalt behöver dessa företag inte har de relevanta certifikat och obehaglig lukt från sina tak som innehas under 2 dagar.
 • Nackdelen av taket av filmen, vissa anser dem vara miljömässigt ovänliga. Men i själva verket detta material används för tillverkning av praktiskt taget alla plastprodukter. Dessutom kan PVC lätt ersättas helt miljövänlig tyg tak.

Kvalitet PVC tyger är säkra för hälsan, vilket inte är certifierade takKvalitet PVC tyger är säkra för hälsan, vilket inte är certifierade tak

Om du ser misstänkta fördelaktig priserbjudande på undertaket, inte bråttom att göra ett köp: förmodligen innan du är oärliga återförsäljare som vill sälja låg kvalitet och farliga för hälsan hos materialet. Kontrollera certifikat och få vittnesmål från människor som redan har dragit nytta av de tjänster i organisationen.

De skadliga tak

Med fokus på de eventuella riskerna med takbeklädnad, är det nödvändigt att förstå att kvalitet dokumenterat under förutsättning att varorna kan inte vara dåligt för dig. Av den officiella branschorganisationen är inte tillåtna, vars produkter kan hota liv och hälsa för sina konsumenter.


Problemet är, på grund av vilka somliga hävdar att taken kan vara farligt, är i vissa PVC-komponenter. Emellertid förbundit sig att sälja bana innefattar de kemiska elementen i mycket små mängder. Endast icke-certifierade material kan vara farligt.

Välja ljuskrona, kommer det att inses att en glödlampa inte bör placeras nära den PVC-tak, annars, på grund av uppvärmning, finns det en risk för skadliga ämnenVälja ljuskrona, kommer det att inses att en glödlampa inte bör placeras nära den PVC-tak, annars, på grund av uppvärmning, finns det en risk för skadliga ämnen

Vilka är de potentiella riskerna föreligger för installation av taket:

 1. Fenol avdunstning. Fenol - skadligt för kroppen ämne som finns i PVC. Men inte farligt om ditt tak är fenol hög kvalitet. Den kemiska sammansättningen av materialet inte är flyktigt fenolelementet. Den kan endast avdunsta vid hög temperatur, som är nödvändig för montering. Detta förklarar lukten av filmen, som hålls i luften i flera timmar.
 2. Tyg tak är kända för sin säkerhet och miljöprestanda, dock, och denna typ av täckning ha lärt sig att ersätta farliga ämnen som liknar tyg tak. Sådant material har impregnering, som består av ett kemiskt farliga ämnen.
 3. Tak även högsta kvalitet på råvaror rekommenderas inte för värme: bad, bastu, hot tub, varma lampor med glödlampor - allt detta bör hållas borta från PVC-filmen. Att höga temperaturer bidrar till smältning av materialet, såväl som spridningen av skadliga ångor.

Stretch tak är moderna: recensioner av läkare

Eftersom människor är förbryllad säkerhetsfrågor när du drar taket, läkare gärna vara alla möjliga alternativ för att bäst skydda dig själv och din familj mot de negativa effekterna av material för undertak. Enligt läkarna behöver taken i det långa loppet inte påverka konsumenterna.Men yrkesutövare ger viss vägledning för hela garanti för säkerhet:

 • Välj en beprövad välkänt företag och europeiska material har klarat alla nödvändiga tester och certifiering.
 • Gå inte in i rummet, låt inte barnen i rummet efter installationen av PVC-film. Ge avdunstning resulterar från uppvärmning, fullständigt erodera rummet.
 • Undvik extrem värme under drift. Fire, varma och heta föremål kan inte hållas nära taket. Materialet kommer att smälta och frigöra ämnen som har ett dåligt inflytande på den mänskliga kroppen.

Efter installationen av PVC-film är inte önskvärt i ett rum för att slutföra de vittrings ångor från den uppvärmda bananEfter installationen av PVC-film är inte önskvärt i ett rum för att slutföra de vittrings ångor från den uppvärmda banan

Om potentiella skadlighet PVC retar dig för mycket, installera högkvalitativt tyg tak. Detta material anses helt ofarlig, luktfri, andas och avger inga skadliga ämnen vid höga temperaturer och bränder.

Undertak: miljövänliga material

Frågan om hållbarheten i undertak som hittills diskuterats. Vissa säger att kvaliteten är inte sämre än i taket även i de mest naturliga material i deras egenskaper, medan andra hävdar att PVC, liksom den specialiserade vävnaden - Det är oerhört miljöskadliga material.

Hur argument om hållbarhet undertak kan anses värdig:

 1. PVC - ett material som lämpar sig för tillverkning av leksaker, vattenledningar, redskap och andra föremål som är direkt relaterade till vår kropp. Dessa typer av material har upprepade tester, därför de verkar vara helt säkra miljövänliga material.
 2. Tyget impregnerat med polyuretan, är en hett material för kläder. Denna faktura är ofarlig och miljövänlig.
 3. Nackdelen med avseende på hållbarhets taket är den dåliga kvaliteten på vissa tillverkare. Om materialet inte uppfyller internationella normer, det lätt kan vara farligt och inte mycket miljövänlig. Var försiktig och kontrollera dokument.

PVC-film - helt säkert och miljövänligt material, dock inte överflödigt att be konstnären certifikatPVC-film - helt säkert och miljövänligt material, dock inte överflödigt att be konstnären certifikat

Det är också viktigt att kontrollera certifikatet brandsäkerhet material.

Hur man väljer ett miljövänligt stretch tak

I själva verket någon kvalitet undertak är miljövänlig. Alla möjliga material som kan tillverkas undertak, har kvalitetsstandarder.

Handlingar som styrker överensstämmelse kvalitetsstandarder, se miljö renlighet ditt tak.

Tyg tak är helt säker och miljövänligt alternativ till PVC-filmTyg tak är helt säker och miljövänligt alternativ till PVC-film


Material lämpliga normer har följande egenskaper:

 • PVC-film inte avger några ämnen i luften, förlorar obehaglig lukt efter några timmar efter installationen.
 • Tyget har ingen lukt. Skadliga ämnen i detta material som inte finns alls.

Är tak skadliga (video)

Om du bryr dig om din familjs hälsa och vänner, inte spara tid och pengar på valet av material som planerar mer än ett år att leva. Ställa frågor till representanter för de utvalda företagen, kräver dokumentation säger. Om du är försiktig nog och kräsen, då ska du kolla recensioner av bolagets arbete. Genom att följa dessa regler, behöver du inte oroa dig för hälsa installation och drift av undertak. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

map