Färger i det inre av vardagsrummet: 6 hemligheter till rätt mix

Färger i det inre av vardagsrummet: 6 hemligheter till rätt mix

12 October 2017För att du och dina gäster känner sig bekväma och mysiga chat måste du noga överväga det inre av vardagsrummetFör att du och dina gäster känner sig bekväma och mysiga chat måste du noga överväga interiören gostinoyGostinaya - ett rum där alla i familjen tillbringar större delen av tiden, och välj färgschema du behöver som noggrant. färgerna i rummet för mottagning och tittar på TV kan vara en mängd av saftiga frukter toner och upp till kyla och aristokratiska. Rummet bör ta med sig färdiga och ge glädje av vistas där.


Vilka färger är lämpliga för vardagsrummet

Oavsett vilka färger måste kombineras med varandra, måste valet göras så grundligt som möjligt. Det finns ett stort urval av olika färger och kombinera dem idéer.

Färgerna för vardagsrummet design bör väljas utifrån personliga preferenser och önskningar ägare lokaler. Det viktigaste - en harmonisk kombination avFärgerna för vardagsrummet design bör väljas utifrån personliga preferenser och önskningar ägare lokaler. Det viktigaste - en harmonisk kombination av

Dock ges företräde till endast de lösningar som lämpar sig för alla parametrar:

 1. Det ser bra ut svartvita kombination av nyanser av en färg. Tro inte att interiören är inte trevligt som rätt inställning skulle vara perfekt även ett rum som är målad med gråtoner. Designers står för upp till 50 nyanser av varje färg, som var och en kan vara en unik val.
 2. Polykrom dekoration i rummet - en kombination av de tre färgerna. Mycket svårare att genomföra tvåfärgad polykrom, men tre - är det bästa alternativet. Färg kan vara olika, till exempel, fuchsia, körsbär, kaffe med mjölk, senap eller elfenben. Således kan vi skapa en djup och olika åsikter.
 3. Det finns en sådan trick som färghjulet, på vilken en grundfärg som kan användas i det inre av rummet. Att välja den mest tre färger, är det nödvändigt att genomföra införandet av en liksidig triangel, en cirkel av blommor. Tre Peaks kommer att peka på de färger som kan användas i utsmyckningen av ett rum. Paletten tillräckligt fullständig och hitta rätt färger är inte så svårt.
 4. Den harmoniska färgsättningen - är efterlevnaden av reglerna om den andel av mättnad. För att vara exakt, måste varje färg vara av samma intensitet och i allmänhet, betyder mängden målade ytor inte överstiga 40%.
 5. Bakgrund i utsmyckningen av hallen bör vara lätt i färg och du kan välja en nyans av mynta, vanilj ton, eller gjorde genomföra design i sand stil. Om du väljer mättade färger i möbler och textilier - rummet kommer inte att kallas, och ganska trevlig utseende.
 6. Varje ton måste integrera harmoniskt med interiören. De bästa nyanser var och en har sin egen, och därmed skapa ett projekt värt bara individuellt. Med dessa två nyanser, såsom kalk och avlopp kan göras zonindelning utrymme, för att separera en del av rummet för mottagning och för arbete.

Nyligen tapet med ett mönster är mycket populära, de kan vara klistra över alla väggarna i vardagsrummet eller den enda som visuellt skilja den mot andraNyligen tapet med ett mönster är mycket populära, de kan vara klistra över alla väggarna i vardagsrummet eller den enda som visuellt skilja den mot andra


Terracotta färg i det inre av vardagsrummet

Terracotta skugga många anser alltför hård och ljus, men återigen, kan du välja en annan mättnad. Terracotta kan vara prydnadsföremål, gardiner, fönsterramar eller alls dörröppning. Om du kommer att reparera fel sida av rummet, kan du få inte bara disharmoni, men alla i rummet börjar irritera psyket.

I själva verket terrakotta skugga vara soligt och glada och kunna ge bara positiva känslor.

Om du vill inkludera terrakotta brunt och alla nyanser av rött och dämpade toner av apelsin, mörkgul, morot och tegel. Design mode hall kan omfatta alla färger och ljus i färg, även vitt. Terrakotta finrum ser bra ut från ett material, såsom aska, valnöt och blekt ek, mahogny men också vara helt acceptabelt. Med hjälp av alternativen presenteras kan du skapa en varm, mysig och mycket attraktiva rum. Psykologer tror att terrakotta i kombination med guld och silver toner i stil med Tiffany kan främja avkoppling och lugn.

Korrekt valda tonen terrakotta färg i inre rum skapar en atmosfär av lugn och avkopplingKorrekt valda tonen terrakotta färg i inre rum skapar en atmosfär av lugn och avkopplingMint färg i modet inre rum

Mint nyanser anses innegrej, snyggt och modernt. Room ljus färg, där textilier eller möbler mint färg kommer att vara tillräckligt frisk och mycket trevlig att bo. Minty ton bör bli fokus i rummet, och han kan dölja och defekter i rummet. Populär tonen betyder inte bättre, men om mynta så vi kan inte säga. Den är idealisk för ett vardagsrum, samt till utrymmet zonindelning. Utmärkt kommer att kombineras med mynta vit, sand och kaffe.

Peppermint kan vara:

 • headset;
 • Stoppade möbler;
 • Textilier.

Han kommer att stödja en ledtråd, om du ställer in rummet små, men märkbara tillbehör mint färg. Om valet faller på möblerna, som fokusområden bör inredningen vara lyxig och mjuk. Den idealiska utföringsformen kommer sammet och velour. Genom att välja mjuka nyanser av mint färger kan göra ett rum koncis, aristokratisk och elegant. Naturligtvis effekten av efterbehandling rummet beror på rimligheten i interiören, men det är värt att komma ihåg att projekten inte är redo att välja det bästa valet.

Mint färg kommer att ge din vardagsrum elegans, modernitet och korthetMint färg kommer att ge din vardagsrum elegans, modernitet och korthet

Alla rum är olika i storlek, form och även höjden på tak, är det nödvändigt att ta hänsyn till sådana nyanser, respektive, och tänka på varje ögonblick.

Varianter av färgkombinationer för den lilla hallen: perfekt design

rumsdimensioner påverkar många och i synnerhet färgval. Sådana nyanser som Marsala, Shimo och cappuccino knappast lämpar sig för rum med lågt i tak, som de mörka färgerna har en förkrossande effekt. Återigen är det en möjlighet att kombinera dem med ljusa toner, till exempel att göra en av väggarna i färg unga vin och samma uppsättning maskin blekt ek.

Vissa tror att rummet med små dimensioner - det är:

 • obekväma;
 • obekväma;
 • Problem.

Misströsta inte om du måste nöja sig med ett litet vardagsrum, som moderna färgscheman bidra till att klara av en sådan nackdel och förvandla det till en dygd. Hur man genomför det? Du måste korrekt kombinera ljusa och mörka toner. Till exempel, om väggarna är ljusa, respektive, möbler och andra heminredning kan mer mättade och ljus i färgen.


De flesta designers i utformningen av ett litet rum begagnade kombinerad ljus tapet - det gör rummet visuellt störreDe flesta designers i utformningen av ett litet rum begagnade kombinerad ljus tapet - det gör rummet visuellt större

Glöm inte regeln om att använda tre färger, som om det kommer att bli mer, skulle ge intryck av dålig smak.

Många människor vet att en hägring, och det kan vara inte bara i öknen, men också i hallen. Det handlar om visuella effekter, såsom speglar, luft och graciös ljuskronor, spotlights, tak flera nivåer, och så vidare. Dessutom finns det en intressant och ganska vinnande mottagning, och det är i valet av basfärgen och ytterligare två sådana. I en sådan innervägg, bör man vara ljusa och iögonfallande, och resten kommer att komplettera det med sina synpunkter.

Trendig design kombinerat vardagsrum färger

Valet av rum i kaffe eller citron-färgad, många är beroende av de välkända designers rekommendationerna, men vi måste komma ihåg att detta bara är en rekommendation, och inte mer. Designers tror det bästa alternativet utformningen av att leva i en naturlig stil, med hjälp av naturliga mättade färger ren timmer och bara de mest eleganta interiören.

Denna stil är perfekt lämpad färger som:


 • bordeaux;
 • Brun-rött;
 • smaragd;
 • Land.

Till din vardagsrummet har blivit ett bekvämt och mysigt, måste du tänka igenom en harmonisk kombination av färger på väggar, golv och möblerTill din vardagsrummet har blivit ett bekvämt och mysigt, måste du tänka igenom en harmonisk kombination av färger på väggar, golv och möbler

Eftersom vardagsrummet - en plats där att gå till en massa människor, både hemma och besökare - det bör inte bara tilltalande utan också multifunktionella, praktisk och bekväm.

För att genomföra skapandet av ett sådant rum, kan du använda modern heminredning, till exempel:

 • Modulär vägg;
 • Kompakt, men bekväma soffor,
 • Ett minimum av tillbehör.

Mycket trendiga pastellfärger är nu, eftersom de tillåter dig att göra rummet så angenäm som möjligt. Kombinera dem med olika färger kan vara från ljusgrönt till svart, och, men inom rimliga gränser. Det viktigaste när du ändrar det inre av hall - är att följa hans önskemål och inte motsäga dem, att det inte fanns någon avslag från vardagsrummet.

för design konst experter tror att du måste välja de mest praktiska lösningar på rummet inte blir omodernt ett par månader och är inte bråkar.

Det perfekta valet skulle vara en klassisk stil, där allt det praktiska, tankeväckande och elegant som möjligt. Det är inte nödvändigt att avvärja sådana färger som grått, mörkgröna och vinrött. Det minsta belopp som de kommer att bidra till att göra plats för den bästa av alla som någonsin har träffat i mitt liv.

Rätt kombination av färger i det inre av vardagsrummet (video)

Rummet ska vara bekväma och attraktiva, och viktigast av allt, som hushåll. Mångfalden av färger och produkter i form, färg och storlek och stil - det är inte dålig smak, och en ursprunglig lösning, förutsatt att kombinationen utfördes pro.

Kombinationen av färger i det inre av vardagsrummet (foto exempel)

5- 29-2- 43- 123-42- 580c1fb80f2bfe32fefbaff1728a70b6- 748b50784a0bb77931711d701901077d- 1065- 8014dae11baa198057b6545a1b686634- 1464-2- 03145757c53e9fb3bd5636487550-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 88

map