Fancy lobby: 30 foto's, nieuws, en het ontwerp opties

Fancy lobby: 30 foto’s, nieuws, en het ontwerp opties

12 October 2017Oorspronkelijk ontworpen gang, zonder twijfel, zal zijn esthetisch gasten en appartement eigenarenOorspronkelijk ontworpen gang, zonder twijfel, zal zijn esthetisch gasten en eigenaren kvartirySegodnya veel eigenaren van appartementen en huizen steeds meer aandacht, niet alleen op het gemak, maar ook op de originaliteit van het ontwerp ruimte. Een belangrijk criterium voor huis of appartement is een regel van de harmonie. Alle soorten afwerkingen, meubels en interieur moet harmonisch worden gecombineerd. Een belangrijke ruimte die ongewone aanpak vereist in het ontwerp, is de hal. Gangen's nieuws ongebruikelijke oplossingen te helpen creëren een unieke sfeer die eigenaren en hun gasten zal bevallen.


Fancy lobby: creatieve oplossingen

Velen geloven dat de hal alleen kan dragen de functionele belasting. Dit is echter een volledige ruimte die kan worden omgezet in een ontwerp art. Dit kan gedaan worden met behulp van de technieken en methoden die worden gebruikt door professionals.

Moderne ontwerpers wordt geadviseerd om te waken tegen het gebruik van grote hoeveelheden van meubels en decoratie-objecten.

Ook wordt overbelast ruimte ongemakkelijk in praktische zin en lelijk zijn - de esthetiek. Dat was de oorspronkelijke woonkamer worden vriendelijk verzocht om een ​​ontwerp project, die zal helpen om visueel te zien de toekomst ruimte te maken. Het is noodzakelijk om de afmetingen van het meubilair, de kwaliteit en kwantiteit vast te stellen.

Meubelen op maat, zullen originele kleur afwerking en stijlvolle accessoires helpen bij het creëren van een heldere en luxueus interieur gangMeubelen op maat, zullen originele kleur afwerking en stijlvolle accessoires helpen bij het creëren van een heldere en luxueus interieur gang

Varianten van de opstelling van de room:


 • Selecteer niet-standaard meubilair. Het moet niet alleen rechte lijnen bevatten. Uitstekende zal kijken kasten met bochten en innovatieve oplossingen. Populair vandaag zijn modulair ontwerpen.
 • Experimenteren met kleuren. Niet kiezen voor een heleboel verschillende kleuren. Zal er goed uitzien hal, gemaakt in twee contrasterende of soortgelijke kleuren.
 • Als het mogelijk is, kan in een kleine kamer bank, die kan versieren met decoratieve kussens worden geïnstalleerd.
 • Een paar trekjes zal de ruimte een afgewerkte look te geven. Tegelijkertijd bieden ze een handige plek om op te zetten of neem je schoenen uit.
 • Elk klein ding kan een verschil maken. Bijvoorbeeld, vandaag fabrikanten bieden een brede selectie van originele kapstok, die niet alleen zijn praktisch belasting, maar ook de kamer te versieren.

Maak een ontwerp van de originele zaal is noodzakelijk voordat de reparatie begint. Het is belangrijk om na te denken door alle details en de nodige materialen en meubilair aan te schaffen. Het ontwerpen was ongebruikelijk, kunt u een professionele ontwerper te bevorderen vragen.

Het ongebruikelijke ontwerp van de hal: de originele wanddecoratie

Een belangrijk onderdeel van het ontwerp van de kamer juiste afwerking muren. Het moet niet te opzichtig zijn. Je moet ook aandacht besteden aan het feit dat de hal is voortdurend onderhevig aan de invloed van vocht, vuil en stof. Materialen voor de oppervlaktebewerking moet in de eerste praktisch zijn.

Elk van afwerkingsmaterialen heeft zijn eigen kenmerken en functies. Dit beïnvloedt de keuze van het ontwerp, die zal worden ingericht muren.

Bij de keuze van de kwaliteit en de kleur van de materialen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de grootte van de kamer. Voor kleine gangen is het raadzaam om lichte kleuren te gebruiken. Grote kamers toelaten om vrijer te spelen met de kleur.Het kiezen van een kleurenschema voor de hal moeten aandacht besteden aan de verenigbaarheid van de gebruikte kleurenHet kiezen van een kleurenschema voor de hal moeten aandacht besteden aan de verenigbaarheid van de gebruikte kleuren

Afwerkingen voor wanden:

 • wallpapers;
 • verf;
 • Sierpleister;
 • kurk;
 • gipsplaten;
 • Stone.

Vandaag de dag, ontwerpers gebruiken een methode voor het combineren van materialen. Dit stelt u in staat om een ​​uniek ontwerp te maken. Het is belangrijk dat de materialen zijn van hoge kwaliteit.

De originele lobby: ideeën voor het versieren van het plafond

plafond decoratie in de hal moet zorgvuldig worden overwogen. Het plafond moet verenigbaar zijn en in harmonie met de muren zijn. Dankzij moderne materialen van het plafond kan worden omgezet in een kunstwerk.

Bij de keuze van materialen moet aandacht besteden aan de kwaliteit van de materialen en functies.

Moderne materialen kunt u originele ontwerpen die zijn duur en stijlvol zal uitzien. er ontwerp-opties is grote verscheidenheid. Echter, ze variëren in prijs.

Op gespannen doek in combinatie met gipsplaat structuren - de beste optie voor de decoratie van het plafond in de halOp gespannen doek in combinatie met gipsplaat structuren - de beste optie voor de decoratie van het plafond in de hal

Formulieren plafonddecoratie:


 • Gips structuur;
 • Verlaagde plafonds;
 • Stretchstof.

Bij het maken van het plafond belangrijk om aandacht te besteden aan de hoogte van het plafond en de breedte van de muren. Dit zal de keuze van de matte of glanzende oppervlakken aantasten. Multi-level design is het beter niet te gebruiken in een kamer met een laag plafond.

Interieur gang ongewoon: kleuren

Het kiezen van een kleurenpalet voor de hal, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de grootte, vorm, ruimte, de breedte en hoogte. De visuele hoogte ontvangst verhogen via horizontale deling. verticale strepen - om de ruimte te harmoniseren.

 Tegenwoordig is het mode om muren te versieren is om natuurlijke materialen te gebruiken: bamboe, kurk, kokosvezel.

Elk jaar, de mode voor kleurveranderingen. Echter, het is niet alleen belangrijk voor de mode-persoonlijke voorkeuren te volgen, maar ook. Het is belangrijk om te spelen met de kleur, maar overdrijf het niet.

Natuurlijke materialen en afwerking in het interieur gang vandaag actueler dan ooitNatuurlijke materialen en afwerking in het interieur gang vandaag actueler dan ooit


Trendy kleuren:

 • rood;
 • goud;
 • terracotta;
 • zand;
 • Brown.

Kleur kunnen en moeten worden gecombineerd met elkaar. Het is belangrijk te onthouden dat ze harmonieus moeten kijken, zelfs als het contrast. Bij de keuze van de kleur is afhankelijk van de algehele sfeer in het interieur.

Moderne zalen: ongewone nieuws (video)

Vandaag de hal uit te geven een ongewoon niet gemakkelijk zijn. Ontwerpers worden geadviseerd de ruimte niet te overbelasten. Daarom, zelfs voordat de reparatie moet het aantal en de afmetingen van het meubilair te definiëren. Het moet niet te massaal, maar moet ruim en esthetisch verantwoord zijn. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de afwerking van het oppervlak. Moderne materialen interessant zijn om te spelen met de soorten afwerkingen en combinaties daarvan. Mooie gangen kan worden gedaan met de hand.

Voorbeelden vestibules: ongebruikelijke trends (foto)

1-1 izshpona 1-9 8-44 123-57 335ae77e7892a4c4184d0ba77211e3ac1-1155x752 730608598 1327229824mebel4 75001033550b39f0c68eed Avangard

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map