Fabulous trappa gjord av stockar 4 rådet att fastställa sina egna händer

Fabulous trappa gjord av stockar 4 rådet att fastställa sina egna händer

12 October 2017Trappor av stockar ser bra ut i det inre i stil med landetTrappor av stockar ser bra ut i det inre, utformad i stil med countrymusik stege är helt annorlunda. Vissa modeller ser elegant, andra massiv. Trappor av stockar, passar perfekt in i varje interiör. Dessa stegar används i inredningen av lantlig stil. Trappor av stockar används även för bad och andra faciliteter. Trähus av stockar har ett bra liv. Vacker trappa kan göras i någon stil och är lämplig för en stuga eller hus på landet för.


Trappa i en logg stuga eller fritidshus

För ett timmerhus eller stuga är idealisk för trappor gjorda av stockar. Stockarna har ett vackert utseende och lämpar sig för tillverkning steg. Loggar - billiga byggmaterial som används för att bygga hus, trappor och skapa ett dekorativt element rökare. I denna stege timmerbyggnad kommer att se naturligt på grund av det använda materialet, som används för att tillverka strukturen.

På mängden av material som används beror på värdet stege. Många ägare av husen är byggd av massivt timmer trappor på egen hand, utan att tillgripa tjänster proffs. Tillverka och installera trappor kan vara lätt och enkelt, med alla nödvändiga material och verktyg för jobbet.

Trappor av stockar, kan du göra din egen eller order från en återförsäljareTrappor av stockar, kan du göra din egen eller order från en återförsäljare

Stegen av stockar kan bestå av flera delar:


 • steg:
 • ledstänger,
 • referenselementet

Trappor från stockarna kan inte vara mer dekorativ yta. Själva strukturen av ett material ser färdig produkt.

Många människor dekorera trappan med ytterligare element - räcken från trädgrenar. Täcka dem med lack och ta bort de extra lemmar.

Dessa räcken fungerar bara en dekorativ funktion, men är inte den viktigaste stödorganet. Sådana stegar installeras mellan golv timmerhus eller som en dekoration av verandan.

Arbetsmoment: Steg från en stock med sina egna händer

Trappor av stockar kan beställas i en specialiserad verkstad, butik eller göra dina egna händer. Byggandet av en trappa tidskrävande process som tar tid. Men, kommer du att spara pengar om föredrar tillverkning och installation av trappor självständigt. Speciellt gör du i en stil som passar till det inre av huset.När beslutet att göra stegen av stockar borde ha avslutat sin teckning på papperNär beslutet att göra stegen av stockar borde ha avslutat sin teckning på papper

Produktion av trappor gjorda av stockar sker i flera steg:

 • Gör en skiss;
 • Gör mätningar av rummet;
 • Driva framtida konstruktionsritning;
 • Förbereda de nödvändiga material och verktyg;
 • Göra individuella stegelement;
 • Den färdiga designen är installerad på rätt plats;
 • Gör en dekorativ eller skyddande beläggning.

Trappor av stockar vacker naturligt, men massiv. För strikt inredning i klassisk stil, kommer de inte passar.

Bekväm trappa polubrevna

Fötter för trappor kan göras av polubrevna egna händer. För att göra detta, sågade på mitten längs axeln av stocken. Sådana åtgärder såg original och ovanliga. Steg polubrevna ger huset en fantastisk och vacker. Räcken kan göras från krökta stammar och tunna grenar av ståndarna. Sådana stegar har en bekväm och robust design.

Bland fördelarna med logg trappor är värt att notera vacker estetisk kvalitet och miljövänlighetBland fördelarna med logg trappor är värt att notera vacker estetisk kvalitet och miljövänlighet

Hus med trappor från polubreven liknar ett torn. Du kommer att vara bekvämt att vara i det här rummet och bekvämt att klättra eller ner från en våning till en annan.

Denna trappa kommer att tjäna dig under en lång tid. Steg polubrevna praktisk och inte böja sig under tung vikt.

Dragen av trappan tillverkade av polubreven:

 • Den har en lång livslängd;
 • Den är gjord av ett slitstarkt material;
 • Det ser original.

Dessa trappor är väl såg inne i huset och utanför. Men utvecklingen stege design bör ta hänsyn till den börda som kommer att bäras av den, tillåtna dimensioner och myndighetskrav.


Material Beredning: hackad timmer trappor

stockar hackade i halv används för tillverkning av trappan. Utföra stegen från den torkade och beredda stockarna. De ser original i ett timmerhus. Denna stege kan leda dig till andra våningen i huset. Steg kan göras från stockar, sågat i hälften.

Hackad i två strålar är lämpliga för tillverkning av trappor. Den yttre timmer yta kan innefatta en beläggning lack.

Innan du använder stege från stockarna det bör behandlas med en speciell lösning som skyddar den från negativa effekter av miljöfaktorerInnan du använder stege från stockarna det bör behandlas med en speciell lösning som skyddar den från negativa effekter av miljöfaktorer

Dessa stegar är lämpliga för "vilda" och det hårda klimatet, där det finns ett minus temperatur, fuktighet och utfall snöfall. Trä är resistent mot sådana yttre faktorer, så trätrappor kan användas inte bara inomhus men även utomhus.

För att logga kan användas som trappsteg, måste du förbereda dem i förväg.


Du måste ordentligt förbereda skogen för produktion av hennes trappa:

 • Torrt virke;
 • Rensa loggen från hartset;
 • Behandla antiseptisk material;
 • Täck ytan med en speciell lack eller vattentät färg.

Om du har beslutat att göra sin egen stege av stockar, men ännu inte beslutat om dess utseende och design, kan du se exempel på de färdiga trappan och göra samma sak.

Trappor från stockarna med händerna (video)

Vackert och miljövänligt material, såsom en logg, perfekt för tillverkning av trappor i förorter hem. Genomsnittlig loggar kan sågas i hälften och göra dina egna original stadier av varje del. Gör sedan för vackra trappa räcken, som kommer att komplettera utseendet på trappan och närma insidan av huset kan vara deras egna händer. Artikeln finns i det inre av huset kommer att lägga till en fantastisk och exklusiv look.

Trappor av stockar (fotoexempel)

5 13 56e6d11f9aae6 110 10044 0334692-dizayn-interjera-vnutrennosti-doma 153971775 540012761 14282398761 14282399435

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map