Fabrikanten van verlaagde plafonds: hoe de juiste keuze te maken

Fabrikanten van verlaagde plafonds: hoe de juiste keuze te maken

12 October 2017Vandaag de dag worden de plafonds beschouwd als een van de meest populaire vormen van afwerking, maar hun keuze moet aandacht besteden aan de fabrikantVandaag de dag worden de plafonds beschouwd als een van de meest populaire vormen van afwerking, maar hun keuze moet aandacht besteden aan proizvoditelyaUstanovka verlaagde plafonds van vandaag is de meest voorkomende vorm van decoratie. Dit is te wijten aan de kwaliteit van de materialen waaruit ze gemaakt zijn, hun brede selectie, eenvoudig te installeren en te onderhouden. Bij het kiezen van een plafond is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de fabrikant, want het is van deze kwaliteit van het plafond hangt af van het uiterlijk en de duurzaamheid. Vandaag, in de bouw markt vertegenwoordigd binnenlandse en buitenlandse fabrikanten van verlaagde plafonds.


Verlaagde plafonds: de fabrikant, als borg voor kwaliteit

Gewone consument zal nauwelijks in staat zijn om het plafond, gemaakt door verschillende fabrikanten te onderscheiden. In staat zijn om de fabrikant van de kwaliteit van het materiaal te identificeren, het land waar ze zijn gemaakt, moet u de eigenschappen van stoffen te leren kennen.

Duitse plafonds van oudsher gekenmerkt door een hoge kwaliteit en zijn duurder dan binnenlandse producten en Chinese fabrikantenDuitse plafonds van oudsher gekenmerkt door een hoge kwaliteit en zijn duurder dan binnenlandse producten en Chinese fabrikanten

Otherness fabrikanten:

 • Domestic fabrikant. Het bedrijf produceert een web breedte van 1,4 meter. Dit is de enige beschikbare formaat. Deze fabricage technologie maakt het mogelijk om een ​​netwerk van gelijkmatige dichtheid en verflaag maken. Russische fabrikanten kunnen geen gebruik maken van dure grootformaat apparatuur, waarmee u een grote en hoogwaardige stoffen uit te voeren, toe te voegen aan hun speciale additieven. De textuur plafonds bieden twee types: mat en glanzend. Kleuren hebben voldoende kleurenpalet voor het maken van de keuze. Glanzende stof reflecteert minder efficiënt licht, in tegenstelling tot de vreemde stoffen.
 • Chinese fabrikant. Een opvallend kenmerk van de fabrikanten uit China is hun slechte faam. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het Chinese bedrijf voor de productie van verlaagde plafonds zijn gekwalificeerde fabrikanten, die bleek een goede kant. Bij de behandeling van het Chinese product is het belangrijk om in staat zijn om een ​​serieus bedrijf onderscheiden met een bekende naam, van kleine producenten waarvan het product niet uit wat niet zal doen. Als we praten over de echte fabrikant in China, bieden ze materiaal van gecertificeerde film, kan de grootte van die alle toegestane breedte en textuur zijn. Kwaliteitsborging biedt 12 jaar trouwe dienst. Russische prijzen zijn hoger, maar het resultaat is een naadloze spanplafonds is de moeite waard.
 • Europese fabrikant. In de markt van deze categorie is Frankrijk en Duitsland. Bijvoorbeeld, een bekende Duitse bedrijf - Pongs. De film van deze fabrikanten wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit, perfecte verschijning, verscheidenheid van texturen en kleuren. Als binnenlandse producenten zijn tientallen kleuren, Europese tellen honderden. Stretchstof van buitenlandse fabrikanten hebben de hoogste kosten.

In bedrijf systeemplafonds lage kwaliteit defecten optreden die volledige vervanging van de bekleding vereisenIn bedrijf systeemplafonds lage kwaliteit defecten optreden die volledige vervanging van de bekleding vereisen


Fabrikanten die zich bezighouden met de productie van verlaagde plafonds, hebben hun eigen sterke en zwakke punten, is het noodzakelijk om te overwegen bij het kiezen van een plafond van de verschillende productie.

Het is belangrijk te onthouden dat probeert op te slaan, kun je schade gedurende de reparatie te veroorzaken, evenals budget. Het kiezen van een lagere kwaliteit materiaal kan er maar een - zijn intrede zal een categorie prijs te geven.

Iedereen kiest voor zichzelf wat de fabrikant om uit te kiezen. Allereerst is de keuze van invloed op persoonlijke ervaring, smaak voorkeuren, verwachtingen en prijsstelling.

Hoe kan verlaagde plafonds te installeren: Reviews van

Selecteer fabrikant voor verlaagde plafonds - geen gemakkelijke taak. Na dat, het is niet minder dan de makkelijke optie - handelsonderneming, die zal worden gemonteerd doeken. Op het internet ontdekt u de diverse beoordelingen van de bedrijven die zich bezighouden met de installatie.De professionaliteit van de medewerkers van het bedrijf die zich bezighouden met de uitvoering van de verlaagde plafonds, hangt grotendeels af van de duur en de betrouwbaarheid van de werking van het productDe professionaliteit van de medewerkers van het bedrijf die zich bezighouden met de uitvoering van de verlaagde plafonds, hangt grotendeels af van de duur en de betrouwbaarheid van de werking van het product

Bij het lezen van reviews is belangrijk te onthouden dat elke mening is subjectief. Op het einde, moeten we rekening houden met alleen de persoonlijke mening, proberen om zo veel mogelijk over het bedrijf weten te komen rechtstreeks uit hun vertegenwoordigers.

Bij de beslissing welke onderneming te kiezen, is het belangrijk om aandacht te besteden aan hun eigen verwachtingen, hierop te wijzen aan de uitvoerder vóór aanvang van de werkzaamheden.

Beoordelingen van bedrijven:

 • "Genvik". Negatieve beoordeling over incorrect gedrag, slechte kwaliteit van het werk, gebrek aan respect voor de klanten.
 • «ArtDesign». Kwaliteit van het werk op tijd klaar.
 • "SD-Eurostyle". hoge kwaliteit van het werk.
 • "Grote". De hoge kwaliteit van de service en installatie.
 • «MsdDecor». Good value for money.

Bij het kiezen van een bedrijf is het belangrijk om aandacht te besteden aan de reviews van andere consumenten. Soms is een krachtig standpunt over de installatie van elastische stoffen kunnen criminelen die uit zijn op geld op de loer liggen. Bij het bestellen, moet veel aandacht worden besteed aan de bestudering van documenten van de onderneming en haar activiteiten.

Recensies over de firm- producenten van spanplafonds (video)

Spanplafonds van de producenten uit Frankrijk

Producenten van elastische stoffen uit Frankrijk zijn de leiders in de afwerking industrie. High-tech ondernemingen hen in staat stellen om schilderijen die zijn van hoge kwaliteit te produceren en voldoen aan alle normen.

Top-lijst van producenten die zijn gevallen in de rangschikking van de beste:


 • Barrisol;
 • Alkor Draka;
 • Newmat;
 • clipso;
 • Renolit.

Grote bedrijven op de markt voor vele jaren, hebben het vertrouwen van klanten verdiend.

Vanwege de hoge prestaties en een groot assortiment van kleuren plafonds uit Frankrijk behoort tot de top drie in de binnenlandse markt van afwerkingsmaterialenVanwege de hoge prestaties en een groot assortiment van kleuren plafonds uit Frankrijk behoort tot de top drie in de binnenlandse markt van afwerkingsmaterialen

Het grootste deel van het bedrijf voor de productie van verlaagde plafonds worden alleen kwalitatief hoogwaardige en dure materialen. Dit is goed voor de kwaliteit en de hoge kosten.

Elk merk heeft een rijke kleurenpaletten dat design mogelijkheden uit te breiden, is het zeer belangrijk om een ​​harmonieuze interieur te creëren.

De onderscheidende kenmerken van goede kwaliteit en verlaagde plafonds

Op de markt zijn er zo veel fabrikanten die kunnen worden verward door de diversiteit van kwaliteit, prijs en texturen. Om het goed te bepalen, moeten we goed begrijpen om de vereiste kwaliteit van de plafonds kwaliteiten. Deze kwaliteiten van invloed op de lange levensduur van messen, hun uiterlijk en de aard van de installatie.


Breed doek, die geen lassen vereist, is een van de belangrijkste indicatoren van de kwaliteit van een spanplafondBreed doek, die geen lassen vereist, is een van de belangrijkste indicatoren van de kwaliteit van een spanplafond

Onderscheidingen spannen van hoge kwaliteit doeken:

 • Mogelijkheid om wide web te kiezen. Met behulp van wide web vermijden lassen van smalle stoffen en de vorming van de naad.
 • Betrouwbaarheid schilderijen, die een lange tijd zal duren, zal redden van eventuele overstroming en toch hun uiterlijk te behouden.
 • Kenmerkend is de geluidsisolatie.
 • Gemakkelijk te verzorgen.
 • Veilig voor de gezondheid van de mens.
 • Hebben de garantie van kwaliteit en duurzaamheid.

De doeken worden verwijderd en opnieuw aangebracht.

 Toegepast op de schade die kan gebeuren alleen in uitzonderlijke gevallen.

Doek van hoge kwaliteit - een garantie dat het plafond een lange tijd zal duren, geeft plezier van zijn mooie uiterlijk van de ogen.

Installatie van verlaagde plafonds - een belangrijke stap in otelochnyh werken. De kwaliteit van de materialen voor de oppervlakte behandeling hangt af van het succes van de hele operatie. Gezien het feit dat de installatie van elastische stoffen is heel duur, waardoor het noodzakelijk is om een ​​maximale kwaliteit. Op de markt zijn er een groot aantal fabrikanten, het product dat is verschillend tussen hen op het gebied van prijs en kwaliteit. Voor het kiezen van een betrouwbare fabrikant, is het nodig om haar activiteiten, feedback van klanten te onderzoeken en aan te bieden materiaal.

Producenten van spanplafonds (foto)

22jpgaview 23 36e67e244d3fb24554d2c5090bf23093 549b3546a4f44fc4e35227218183282c 495.511 499.351 499381 groot alcipan-Duvar-Kaplama-60a-27-12-2013-16-49-39-404919529349137098707534522499n-201 548 152 534 grib15

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 22 =

map