Extravagant röd tapet - när du ska använda

Extravagant röd tapet – när du ska använda

12 October 2017För att skapa en unik interiör genomtänkt varje detalj, inklusive färg och mönster av tapeterFör att skapa en unik interiör genomtänkt varje detalj, inklusive färg och mönster oboevRemont lägenheter och hus - det är ganska tidskrävande och kräver noggranna förberedelser och omfattande strategi. I synnerhet gäller detta val av tapeter, som är skyldig deras utseende att dekorera insidan. Egentligen de är grunden för interiören, så välj klokt mönster och färg på tapeten är en viktig uppgift som konfronterar ägare eller designer i början av inredningen.


Red tapet i det inre - en touch av lyx

Klistra tapeter väggar själva processen är ganska enkel och inte tung, mycket svårare att genomföra valet av färger (och färger). Särskilt svårt var valet av de senaste tio eller femton åren. Då marknaderna började dyka upp i stor utsträckning importeras tapeter, och inhemska tillverkare för att hålla jämna steg med utländska, har ökat antalet produkter. Ett sådant brett spektrum av orsaker många att ompröva sitt val, och vissa människor hamnar i en dvala från mångfald.

Bakgrund röda toner har många nyanser. De väljs individuellt för varje rum och sin stilBakgrund röda toner har många nyanser. De väljs individuellt för varje rum och sin stil

nyanser av rött

Vi måste börja med definitionen av tapetfärger - röda färger kan vara olika. Det beror på färgerna bestämma den totala inredning.

Överväga några grundläggande färger alternativ:


  1. Nyanser av "cherry" eller typ "Bordeaux". Dessa färger är bäst lämpade för efterbehandling de rymliga, väl upplysta rum - om du kan ordna ett rum / inredda i klassisk stil, lägga till en raffinerad och lyxig "anteckningar" rum. Så för bearbetning av stora och upplysta rum, sitter rum, men stora och mörka korridoren i dessa färger kommer att se mycket dyster.
  2. Ljusa färger, såsom "Poppy" är perfekta för efterbehandling medelstora rum, där det planeras att organisera fritidsaktiviteter (t.ex. pool, lekrum it.d.). Detta stimulerar exciteringsmönstret och därmed aktivitet. En behörig designer kommer att kunna välja interiören där "maquis" är perfekt kombineras med andra catchy färger (t.ex. guld). Dessa kombinationer är också perfekt för middagar eller stora kök.
  3. Bright ( "bleka") nyanser av rött leder till utformningen av rummet mer trångt. De lägger inte ljusstyrka och färgmättnad, ser inte aggressiv, men samtidigt kompletterar varje färgpaletter som råder i det inre.

Med hjälp av den röda kan skapa en villkorlig gräns mellan zonerna i studio, rymliga rum (t.ex. på kontoret för uppdelningen av arbetsområdet och rekreationsområde)Med hjälp av den röda kan skapa en villkorlig gräns mellan zonerna i studio, rymliga rum (t.ex. på kontoret för uppdelningen av arbetsområdet och rekreationsområde)

Observera att den röda färgen används ofta för att betona eller visuellt separationsutrymmet.

Naturligtvis bör dessa kompletteras med tapeter och andra inredningselement - en viktig roll spelas av gardiner, möbler och konstföremål som används för att dekorera rummet. Organisera sådana färger bör vara medvetna om att färgerna ska spädas bleka och mjuka färger.Bakgrunds för väggar: rött i kombination

Om ett beslut om tillämpningen av färgen på tapeten rekommenderas att ta hänsyn till en rad andra faktorer. I synnerhet, späddes den med mättade reds olika mjuka färger - vit, beige, etc.

Särskild uppmärksamhet ägnas och tematiska utsmyckning av lokaler i rött. Till exempel, "under en tegelsten."

Om du planerar att använda den röda färgen för att skapa en interiör i hallen eller vardagsrummet, bör man komma ihåg att de röda ytorna inte bör vara permanent i området av mänsklig uppmärksamhetOm du planerar att använda den röda färgen för att skapa en interiör i hallen eller vardagsrummet, bör man komma ihåg att de röda ytorna inte bör vara permanent i området av mänsklig uppmärksamhet

I detta fall hela insidan av lokalerna stiliziruetsya i murverket. Detta krav måste uppfylla och möbler - om så inte sker kommer interiören att märkas obalans. Till moderna populära teman tapetsering interiörer i orientalisk stil.

Överväga olika finish lokaler med röd bakgrund.

sovrum

Du bör börja med sovrummet i detta fall är det nödvändigt att välja mjuka nyanser av rött. Alltför ljusa och aggressiva färger är inte bidrar till romantik - detta misstag ofta av okunniga människor. Sovrum är bättre att ta ljusa och mjuka rosa toner, och ge romantiska rum kan göras mörkröd tapeter accenter (t.ex. stilisera sina nischer dekorera falska kolumner, etc.).

plantskola

Den röda färgen bidrar till uppkomsten av aggression, överdriven spänning och kommer sannolikt att bli irriterande. Det gäller barn - upp till 7 år. För äldre barn är det rekommenderat att trimma rum i mjuka och ljusa nyanser av rött - de stimulerar kreativitet och göra barn mer flitiga.

Dekorera barnens rum rekommenderas inte i rött. Det är önskvärt att hitta en mer mild tonDekorera barnens rum rekommenderas inte i rött. Det är önskvärt att hitta en mer mild ton

kök

  1. Dekorera köket i rött kan vara, men måste vara noggrant välja möbler och andra inredningsobjekt.
  2. Framför allt är det rekommenderat att uppmärksamma behovet av en spegel eller metallinlägg på möbler och arbetsytan (liksom ytan på matbordet, om den står i köket) måste vara lätt.
  3. Annars rika röd färg (mörka och ljusa färger) gör köket mörkt.

Så det rekommenderas inte pasta röd väggen bakom TV, hemmabio, projektorer skärm it.d. Rött ljus är lämplig för limning fönsteröppningar (som skall skapas genom artificiell skuggning) samt väggarna i soffor och fåtöljer.


Badrum Bakgrunds ytterst sällsynta, men röd - ännu ovanligare. Undantagen är badrummen i orientalisk stil. I detta fall måste alla delar av inredningen vara i samma stil.

Om du har en solid bibliotek eller öppen spis, den röda färgen - är det för henne.

Man bör komma ihåg om de praktiska brister i rött - dessa färger att synas eventuella fläckar, inklusive fett, som lätt uppstår i köketMan bör komma ihåg om de praktiska brister i rött - dessa färger att synas eventuella fläckar, inklusive fett, som lätt uppstår i köket

Användning i detta fall bör vara mättad rödbrun nyanser. De betonade vikten och betydelsen av rummet och kommer att bidra till att skapa en arbetsmiljö (dessa färger hjälper till att koncentrera sig). Det kommer att belysa rummet med röda tapeter mahognymöbler (eller imitation). I det här fallet kan du göra en monumental och komplett utrymme (mammut kontor).

Vilka är gardinerna som lämpar sig för röd tapet: de bästa lösningarna

Val av gardiner och andra dekorativa element för sådana lokaler är enkel nog. För att göra detta, välj de önskade nyanser gardiner så att de mjuknar den aggressiva röda. Så en mörk rödbrun färg vit eller krämfärgade gardiner och skriker för ljusa nyanser av rött - lugnare ton it.d.


Rött och svart tapet

Det har länge varit känt att röda och mörka röda toner går bra med svart. Därför är röd och svart tapet limmas på samma princip som rödbrunt.

Röd och vit tapet

Vit kombinerat med matt röd (bleka) färger. Därför bör de också användas som en tråkig rosa.

Den röda färgen i utformningen av sovrummet (video)

Avslutningsvis bör det sägas att stilen på rummet design avgör en persons humör, att vara i den, samt påverka hans mentala hälsa. Det måste vara särskilt försiktig med sådana färger som rött eller svart, eftersom de kräver noggrant urval av färger, mönster, etc. 

Red tapet i det inre av lägenheten (foto)

2 3 7 1 8 10 9 12 11 15

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 68

map