Evenals bij de wand gemonteerde kast compartiment in de melkstal

Evenals bij de wand gemonteerde kast compartiment in de melkstal

12 October 2017Mooie muur met garderobe perfect passen het interieur van een moderne woonkamerMooie muur met een kast-coupe perfect passen het interieur van een modern gostinoyK het kopen van meubels voor het maken van een mooi design in de kamer moet worden benaderd met uiterste zorg. In geval van een fout kan het gezinsbudget ernstig worden aangetast. Deze overname, het is nogal een winstgevende keuze, niet alleen voor een ruime woonkamer, maar ook voor de appartementen, die zijn een aanvulling op de hal niet langer hebben kamers. Rekening houdend met de laatste versie van een dergelijke muur, het is heel compact en kosteneffectieve oplossing. Standard kasten sieren zelden de woonkamers met een modern design, maar deze muur, perfect passen in het interieur.


Kast en de muur in de woonkamer: hoe te plaatsen

Voordat je gaat het kopen van muren nodig om de leefruimte te definiëren. Hoe het kan worden geregeld. Als er veel plaatsen, de juiste plaats voor het kabinet, kunt u bepalen hoe vaak, in de voorkant van het raam aan de voorzijde. Het is echter mogelijk, indien de wand is modulair en kan worden gepositioneerd langs verschillende trajecten.

muur accommodatie, in aanwezigheid waarvan een met een garderobe, woonkamer hangt af van de structuur en omvang.

Ontwerpers raden u aan een muur met een kast langs een muur van de kamerOntwerpers raden u aan een muur met een kast langs een muur van de kamer

Als het ruim was, plaatst de muur aan de lange wand, bezetten het hele gebied. Ja, natuurlijk, met deze opstelling, voldoende ruimte verloren, maar u kunt compenseren door het instellen van een spiegel die in hoge mate de ruimte zal toenemen.

Indien mogelijk installeren van de kast in dit perspectief, is er geen manier kunt u een hoekkast die eruit ziet als een driehoek te bestellen. Deze optie zal niet alleen geweldig uit, maar ook op het grondgebied van een van de hoeken van de woonkamer skradet.


De wand van het compartiment voor de kost - onzichtbaar maken installatie

Om kast minder catchy leek voor het oog, kan worden verborgen in een niche van de hal. Er zijn momenten dat het nodig is om een ​​dergelijke installatie kabinet te maken, zodat het leek verborgen. Nou, als er een nis met een woonkamer, zodat u kunt een ingesloten model van het kabinet op hetzelfde moment te maken zonder dat de sterke verandering van de indeling van de ruimte. Ook kunt u een muur te bouwen, en als je de juiste maat te kiezen. Foto's van de opties kunnen worden bekeken in de winkel catalogus.

Oorspronkelijk verbergen grote kast kan in een speciale nicheOorspronkelijk verbergen grote kast kan in een speciale niche

Volgende detail dat moet worden besteed aandacht aan de gevels. Ze moeten idealiter worden gecombineerd met het ontwerp van de muren. Meer in het bijzonder, in deze situatie moet je opgeven voeringen of kroonlijsten, die vaak worden gebruikt om de voorkant van de kast te versieren. Elke decoratie wordt automatisch de aandacht vestigen op de kast. Als u wilt aan de muur te versieren, is het het beste om hetzelfde materiaal te gebruiken als die gebruikt wordt voor op de kast deuren.Kast - en nadelen

Het is onmogelijk om te beweren dat de mode voor dergelijke wanden en garderobe uit, integendeel, het wordt steeds meer en meer populair als verandert niet alleen het ontwerp, maar het model is volledig opgewaardeerd.

Gelet op de functionaliteit en capaciteit van de gegevens kasten, ze zijn erg populair.

Door garderobe voordelen zijn:

  1. Waardoor kasten kan in alle varianten kan het zowel hoekige en huisvesting, zodat straal en rechte modellen. Op basis van deze reeks, kunt u vinden precies het type dat is ideaal voor de woonkamer. zulke verschillende materialen gebruikt voor het vervaardigen van kastdeuren.
  2. Vanwege de ruimte en functionaliteit van dit paneel kun je de ruimte efficiënt toe te wijzen. Aandacht van deze kast gemakkelijk genoeg om een ​​gespiegelde gevel, die ook helpen om visueel te vergroten de ruimte te gebruiken af ​​te leiden.
  3. Deze kast is zeer ruim, is het mogelijk niet alleen kleding en schoenen, maar ook huishoudelijke apparaten, evenals andere benodigdheden om te slaan.

kast voordeel is dat het is niet alleen functioneel, maar kan ook gemakkelijk een aanvulling op de stijlvolle interieur van de kamerkast voordeel is dat het is niet alleen functioneel, maar kan ook gemakkelijk een aanvulling op de stijlvolle interieur van de kamer

Naast al deze positieve aspecten, kunt u een ander, die ongetwijfeld is erg belangrijk op te geven. Het hebben van een niche in de woonkamer, die niet kan gebruiken voor andere doeleinden, is het gemakkelijk om de kast te sluiten. Hij heeft ook perfect te verbergen oneffenheden van de muur.

Natuurlijk, niemand is perfect design, respectievelijk, en dit heeft zijn nadelen. De muur zal kijken groot en massief. Hoewel het slechts in het geval dat de eigenaar van de verkeerde keuze gemaakt in de richting van kleur en design. Als dat gebeurd is, is het noodzakelijk om de ruimte te transformeren andere mogelijke manieren.

In aanvulling op de tekortkomingen met inbouwkast kunnen bestaan ​​uit de volgende punten:

  1. razdvizheniya systeem deuren kunnen zeer snel komen in verval, heel vaak het gebeurt, als de hele kabinet oorspronkelijk werd gemonteerd of niet goed op een oneffen oppervlak geïnstalleerd;
  2. Als het kabinet heeft grote afmetingen en het vereist extra bevestiging verlichtingsarmaturen, zal deze extra financiële kosten te brengen;
  3. razdvizheniya systeem deuren en rails moeten regelmatig worden schoongemaakt, als de hele structuur waardeloos zullen worden zonder.

Rekening houdend met alle tekortkomingen kan worden gezegd dat ze gemakkelijk te voorkomen. Eenvoudige reiniging en taken worden niet meer geleverd aan de problemen.


Functionele kenmerken muur met garderobe

Garderobe, een deel van de muur is geschikt voor werkelijk alles. Daarnaast suite perfecte pasvorm home theater, thuis decoratieve objecten, boeken planken.

Functionaliteit van dergelijke wand als gevolg van het feit dat al zijn onderdelen, en de modules worden gecombineerd.

Verdere versieren kastdeur kan mooie tekeningen of patronenVerdere versieren kastdeur kan mooie tekeningen of patronen

Naast de functionaliteit omvat de volgende positieve aspecten:

  • Deze kast wordt gedomineerd door de afdeling voor opslag. Hij heeft niet alleen een centraal kantoor, maar ook de hoogst mogelijke voor een grotere capaciteit;
  • Het heeft geen onnodige elementen;
  • Qs linnen laden en planken;
  • Een groter percentage van het product wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Op een lijn met de interne kabinet apparatuur is altijd belangrijk, en het uiterlijk. Het is dit punt een belangrijke rol in de woonkamer interieur speelt. Dergelijke meubilair is altijd ingericht. In dit gebruik spiegels, gekleurd of mat, graphics, glans, en andere materialen. Het bereik van de keuze is groot genoeg.


Om kast zag fraai originele patronen kunnen worden gebruikt, die worden vertegenwoordigd op de spiegels.

Wanneer de gevel heel vaak wordt gebruikt lasergravure, sieraden huid, bamboe, fresco's, maar het belangrijkste is om de juiste keuze van decoratie te maken voor de garderobe perfect passen in het interieur. Het hangt allemaal af van de vraag of het nodig is om de kast te verbergen of om het de belangrijkste focus te maken. moet niet alle elementen met lichte wanden worden gedaan. Als u kiest voor dit stuk van het meubilair moet worden toegewezen maar één ding speciale tint.

Modulaire muur met een kast in de woonkamer (video)

Om samen te vatten, moet worden opgemerkt dat de wanden van de overname met de kast, is dit een winnende optie, niet alleen voor kleine appartementen, maar de studio's, lofts. Lounge, een visitekaartje van elke host, omdat er het grootste deel van hun tijd. Het is dit stuk van het meubilair zal helpen omgaan met vele uitdagingen. Heeft u problemen met onregelmatigheden, architectonische fouten overname zal helpen om ze op te lossen, evenals de familie begroting aanzienlijk besparen in de sector van de opslagruimte. Maar het allerbelangrijkste is het maken van dit meubel in de woonkamer gezellig en comfortabel.

Details: muur in de kamer met de kast (foto voorbeelden)

0YgE1mKLDd8enlenl 1-shkafyi-kupe-deshevle-ne-byivaet 10shkaf-kupe 9d54467176715ae607631896a1e8ba3f 025 1051 222 00871192n2 152056151992151928151864151801151722 13980592577478sm

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 70

map