Ett sovrum, vardagsrum: 6 moderna designidéer och foton 2017

Ett sovrum, vardagsrum: 6 moderna designidéer och foton 2017

12 October 2017Den moderna designen ger en möjlighet att organiskt kombinera sovrum och vardagsrumDen moderna designen ger en möjlighet att organiskt kombinera sovrummet och gostinuyuModnye trender i det inre varierar från år till år. Vissa dekorativa element förblir oförändrade, vissa - genomgår stora förändringar. För att hålla sig à jour med de senaste modetrenderna i det inre, verksamhet behovet av att noggrant övervaka professionella designers, som direkt påverkar bildningen av stil. Utforma ett sovrum, vardagsrum bild moderna idéer om 2017 gör det möjligt att genomföra djärva och innovativa idéer, med hjälp av olika designtekniker.


Sovrum, vardagsrum i stil med Provence

Provence stil fortsätter att vara på toppen av popularitet i 2017. Det kallas en provinsiell stil. Namnet kommer från namnet på den södra regionen i Frankrike. Det är populärt för sin enastående natur. Provence i samband med landsbygden, komfort och närhet till naturen.

Provence stil nu vinner enorma popularitetProvence stil nu vinner enorma popularitet

Det är anmärkningsvärt att denna stil i inredningen är utbredd och har blivit populär inte bara för utformningen av hus på landsbygden, men lägenheter i storstäder.

Sovrummet och vardagsrummet, inredda i en rustik stil, kommer att fyllas med romantik, mysigt och komfort.

Funktioner Provence stil sovrum och vardagsrum:


 • För dekorativa användning speciellt i åldrarna interiör. Väggarna är formade i en grov stil, lämnar dem grova och putsade ytan.
 • Väggarna kan putsas ojämn, tillåts de dekorativa sprickor och ojämnheter.
 • Paul dekorera golv, natursten, dekorativa plattor. För att dekorera golvet kan inte användas linoleum och matta - de inte överensstämmer med den här stilen.
 • Dekorera textilier rum. Persienner dekorera enkelt utan draperi. Tabeller täckt med dukar, broderade med sina händer eller simulerar manuellt arbete.
 • Inredning upprätta i pastellfärger.

Provence stil förknippas med komfort, bekvämlighet och enkel stil. Det är dock mättad med dekorativa element, som är dess särdrag: antika möbler, flätade mattor, handgjorda smycken.

Skandinavisk stil, vardagsrum, sovrum: Hur man gör rätt

Skandinavisk stil imponerar med sin lätthet och komfort. Han är inte fylld med lyxig inredning, dess fördel ligger i enkelhet.

Skandinavisk stil blir allt populärare. Det är dock viktigt att känna rätt designspecifikationer och dess inneboende egenskaper.

Skandinavisk stil är lämplig för dem som gillar enkelhet med smakSkandinavisk stil är lämplig för dem som gillar enkelhet med smakNär utformningen av rummet är det viktigt att ägna särskild uppmärksamhet åt valet av färgpaletten och valet av material för interiören.

Funktioner skandinavisk stil:

 • Användningen av pastellfärger: vit, beige, ljusgrå, ljusblå, ljusgrön, ljusbrun.
 • Med enbart naturliga material: trä, metaller, stenar, keramik, glas, bomull, lin, päls, skinn.
 • Med hjälp av en enkel och praktisk möbler. Möbler är oftast gjord av en fin stil av trä. Det bör vara kompakt, inte för att ta upp en hel del utrymme.
 • Användningen av stora fönster. Denna stil värderas naturligt ljus och ljusa rum. För registrering fönster med ljus, transparent vävnadstyper.
 • För skandinavisk stil kännetecknas av återhållsamhet i dekoration.

Korrekt utformningen av rummet skapar en atmosfär av lätthet och komfort. Väggarna är oftast dekorerade med familjefoton, målningar och speglar, hyllor - flätade korgar och vaser med blommor.

Ovanliga och enkla sovrum, vardagsrum: Loft

Loft stil inte förlora sin popularitet under 2017. Denna stil betyder frihet i rymden konstruktion utan gränser.

Rummet är inrett i en vindsvåning stil kan kombinera flera stilar i utformningen rymden.

Obegränsad Flight av fancy idéer och inneboende loft stilObegränsad Flight av fancy idéer och inneboende loft stil

Det kan vara en vägg av tegel, betong trappor, rör och flagranta mode apparater, metallelement och konstruktions speglar.

Stil funktioner:


 • Frånvaron av partitioner, öppen planlösning. Använda zonindelning som den primära separationsutrymmet.
 • Konstruktionen använder industriella delar av inredningen.
 • En speciell egenskap är en kombination av gammalt och nytt stil.
 • Möbler är inte bara för dess direkta syfte, men också utför funktionen av zonindelning lokaler.
 • Inredningen använder en mängd olika affischer, graffiti, abstrakta målningar.

Style inneboende enkelhet, brist på inredning. Alla objekt bör vara strikt funktionella.

Trendy sovrum, vardagsrum i en minimalistisk stil

Minimalism - ganska kontroversiell och komplexa stil. Rummet är inrett i denna stil bör vara enkel, bekväm atmosfär. Utrymmet bör organiseras så enkelt och korrekt.

Minimalism - en stil för dem som de flesta uppskattar komfort och bekvämlighetMinimalism - en stil för dem som de flesta uppskattar komfort och bekvämlighet

Rummet har en minimalistisk design lämnas åt slumpen. Därför tillåter saker lagringssystem du att frigöra utrymme, skapa en atmosfär av luftighet.

En modell rum, inredda i en minimalistisk stil, kan du ringa rummet i japansk stil. Dekorera rummet när det är möjligt inte bara i japansk stil, men också i klassisk, etniska, urban. Det viktigaste - rätt accenter.


Funktioner minimalistisk stil:

 • Användningen av kompakt, enkel och multifunktionella möbler.
 • Försiktig användning av dekorativa element. På väggarna hänger några målningar eller fotografier, hyllor dekorerad med en minimal mängd av statyer eller blomkrukor.
 • Förnuftig användning av textilier. För fönsterdekorationer passar persienner eller rullgardiner.

Med denna typ av utrymme lämnas fri, det är organiserat på ett rationellt sätt, finns det inget trassel av möbler och onödiga saker.

Modern design levande-rum: vad man ska leta efter

För att välja en stil för själen, måste du bli bekant med egenskaperna hos varje. Efter att ha valt en stil är det viktigt att undersöka utrymmet i rummet, dess storlek, graden av belysning.

Modern design sovrum, vardagsrum ger gott för alla smaker lösningarModern design sovrum, vardagsrum ger gott för alla smaker lösningar

stil oberoende val kan vara ganska krävande. Den bästa lösningen är att söka hjälp från professionella designers som kan hjälpa i utformningen av rummet.

För att göra en levande och sova ordentligt, är det viktigt att identifiera de viktigaste trenderna i stil, som måste följa.

Vad ska jag titta efter när inredningen i någon stil:

 • möbler;
 • belysning;
 • Göra väggar och golv;
 • dekor;
 • Textilier.
 • Zonindelning utrymme.

Modetrender i år tillåter ordna vardagsrummet eller sovrummet i en stil som är bäst lämpad för den typ av rummet, samt din personliga smak hyresvärd.

Sovrum och vardagsrum i ett rum (video)

Moderna trender i utformningen av rummet kan du köpa ett rum i en mängd olika stilar. Moderna stilar fortsätter att vara på toppen av popularitet. Dessa inkluderar - Provence, minimalism, loft, skandinavisk stil. För att korrekt ordna rum i något av dessa format är det viktigt att uppmärksamma egenskaperna hos varje stil: användning av möbler, belysning, textilier, inredning, interiör.

Designa ett sovrum, vardagsrum (foto)

neatlivingroom201501041435373587 10 26-levande-rum-att-put a-unik-spin-on-vad-moderna-behovs 3 33-14 221 307955f154ff6e4081f67b7de4d524291c24bfe7 529273f6242bc 823229972578593517bcb5740618864 6114312142767712926 anypicsru-22794

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =

map