The BlogSnabbt förvandla utrymmena är möjlig med hjälp av efterbehandling gipsväggarSnabbt omvandla det inre utrymmet kan använda väggdekoration gipsokartonomSteny av gipsskivor används främst vid reparation av lägenheter och privata hem för att göra väggarna mer smidig, rak och slät. Det krävs på grund av det faktum att tidigare i flera våningar husbyggnads byggare bokstav hade ingen aning om att en sådan slät vägg. Det finns flera justeringsmöjligheter. I synnerhet, genom att applicera ett flertal skikt av gipsfyrar. Detta är ett bra sätt, men ganska lång, dyr och kladdigt. Snörning väggplåtar GCR - ett mer optimalt sätt ur situationen, eftersom den inte är skyldig att utföra grov- och finbearbetning, eftersom alla utförs på torra.


Körning gipsväggar

Det bör noteras att byggandet av muren kretsen gipsskivor standard oavsett vad det behövs: att dekorera, omforma eller inriktning som krävs inköp av rack och styrprofiler, skruvar och plattor GCR. För transformation av rummet på grund av att gipsskivorna med sina egna händer, behöver inte bara steg för steg instruktioner, men även inredningen intressanta alternativ på väggen var ovanligt, original och elegant.

Innan du börjar installera gips väggar, är det nödvändigt att tänka i förväg där det kommer att placeras dörrar och fönsterInnan du börjar installera gips väggar, är det nödvändigt att tänka i förväg där det kommer att placeras dörrar och fönster

Till exempel kan du:

 • Bilda en nisch eller fack under belysning som kommer att skapa en 3D-volym;
 • Gör artificiella öppningar av fönster, dekorera dem med foto bakgrundsbilder, som visuellt utöka utrymmet;
 • Göra väggöppningen med rundad;
 • För att bilda den relief vägg beläggning;
 • Rundade ändar och ta bort de vinklar i gipsväggar gestalta sig i en halvcirkulär form.

Allt detta är möjligt att göra det med hjälp av gips ark och metallprofiler.


GCR anses vara mycket plast duk, rätt inställning. Alternativ för en väggform och konfiguration av en obegränsad mängd, och valet beror på husägare.

Dekorera väggarna med gipsskivor

Efter beredning ramen för de guider och rackmonterade profiler, kan du börja utforma väggarna i ark GCR.

Till vände stark och praktisk vägg bör väljas höga ark gipsskivor kvalitetTill vände stark och praktisk vägg bör väljas höga ark gipsskivor kvalitet

Varifrån specifikt belägna konstruktion, i synnerhet: • I mitten av rummet;
 • Längs väggen;
 • På toppen av rummet.

Det är nödvändigt att välja material lämplig märkning. Standard gipsskivor anses konventionellt material, företrädesvis fuktresistent. Det viktigaste för att installera den första banan, eftersom det beror på honom alla typer av konstruktion. Det måste monteras i de mest tätt vid sidan av rummet. Skärblad kan användas byggnad kniv.

Framställning av ark utförs i enlighet med storleken av rummet och öppningselement. Där fogarna mellan banorna, för att göra den konisk-avfasning, vilken vinkel inte bör överstiga 20 grader.

Arken kan monteras på självgängande skruvar storlek 3,5-35 mm. Först fäst GCR vinkel, och sedan kanten, sedan mitten av banan. Denna teknik gör det möjligt att sätta ett blad så noggrant och smidigt.

Var att sätta väggar gipsskivor

Det är inte den korrekta åsikten att väggarna i gipsskivor kan endast installeras i byggnader en våningar.

Gipsvägg kan elegant och vackert komplettera nästan alla inredningarGipsvägg kan elegant och vackert komplettera nästan alla inredningar

Men i själva verket, med hjälp av dessa strukturer utförs finish:

 • Lokaler i stugor på varje våning;
 • Lägenheter i lägenhet panel hus;
 • Kontors rum;
 • Köpcentra och liknande byggnader.

Det var med arken GCR kan skapa vackra och originella inredning och ombyggnadsområden. Vad som är viktigt är att platsen eller att riva väggarna av gips kan vara utan samtycke av BTI, eftersom de inte är strukturella och inte kan påverka integriteten hos taket eller deras undergång. Med andra ord - kan processen inte kallas kapital ombyggnationer.

Dekorera väggarna i gipsskivor med sina händer

Att sätta gipsskivor på strukturen på olika sätt.


Som en avslutande gipsväggar kan användas vackra tapeter eller dekorativa gipsSom en avslutande gipsväggar kan användas vackra tapeter eller dekorativa gips

I synnerhet:

 • På en sida av chassit;
 • På båda sidor av stommen;
 • De två skikten på varje sida.

För att göra väggen gips behöver inte bara att utföra installationen, men också för att utföra efterarbete. Det är den ultimata, eller med andra ord efterbehandling kan du skapa en komplett bild av kompositionen. Nämligen platser där avfasningen fyllt förstärkande band är belagda med bindemedel och vänster för att torka helt.

Det bör noteras att den sålunda inriktad med sömmar GCR yta och blir ett belagt utan defekter. När fogarna torka ut bör dirigeras kitt, som slutligen jämnar sömmarna, liksom placeringen av skruvar eller skruvar.

Övermålning skikt - är förmågan att framställa en fin beläggning följt av arbeten såsom:


 • tapetsering;
 • Ansökan av konstnärlig dekoration gips;
 • Genomföra väggbeklädnad använda konstgjorda eller natursten.

Utformningen av väggar gipsskivor

Utformning av gipsväggar, oavsett var i rummet eller sovrummet kan vara antingen ett original eller standard. gipsskivor kan ta ett brett utbud, inklusive böjda former. För att göra detta, utföra sitt vätning i vatten och fuktig tills de fasta på strukturen i önskad form. För fällbara dukar bör skaffa speciella välvda utbud av målningar, som är mycket tunnare än vanligt.

Välj designen gipsvägg måste baseras på storlek och funktioner i rummetVälj designen gipsvägg måste baseras på storlek och funktioner i rummet

Utformningen av väggarna i rummet kan vara en:

 • arch;
 • nisch;
 • hylla;
 • Trottoarkant.

Idén om att skapa direkt i gipsväggskåp - det är en av de mest kreativa designmöjligheter i rummet. Speciellt om väggen är pastellfärgad, något mörkare skåp för två till tre färger, inredda och en LED, inte ljus och till exempel, neon, grönt eller rosa alls. För att skapa ytterligare element i väggen är nödvändig vid utformningen att uppmärksamma skapandet av ritningen, liksom beräkningen av antalet profiler.

Om partitionen är utformad tätt längs ena väggen, då du behöver inom bara lägga elektriska ledningar och utgångar, switchar och kablar.

Nödvändigtvis måste vara på väggen fixturer som väggen och infällda plats. Det är vad som kommer att skapa en fantastisk, vänlig atmosfär, som kommer att stanna i rummet med komfort och hemtrevnad.

Gips Väggar: Fördelar och nackdelar

Som med alla material, gipsskivor har för- och nackdelar. Inledningsvis bör besluta att gips. Vissa mästare kallar det en sandwichkonstruktion, eftersom den består av flera lager av olika ark. Fyllning är gips, och skalet - det är slitstarkt kartong. Gipsskivor arbete är idag en av de mest populära, eftersom materialet inte är nyckfull, inte kräsen och inte kräver särskild utbildning för professionell installation.

Fördelarna med gipsväggar i det faktum att det är miljövänlig och säker för hälsanFördelarna med gipsväggar i det faktum att det är miljövänlig och säker för hälsan

Fördelar direkt GCR bestå i att

 • Ekologi och därmed hälsoskydd;
 • Möjligheter för den minsta tid att göra en förändring i rymden;
 • Styrka och hållbarhet;
 • Lätthet av montering på metallramar;
 • Förmågan att utföra installationen utan ram;
 • Att han bara klippa;
 • Att banan kan ta många former;
 • Optimal och rimlig kostnad;
 • Snabb installation ändamål.

Tyvärr kan det inte uteslutas och negativa egenskaper, men i bakgrunden av de många fördelarna, de flesta hantverkare stängde helt enkelt ögonen på dem.

De är:

 1. Bräcklighet. Vid transport banor måste vara så försiktig, eftersom en minsta rörelse kan orsaka deformation av arket. I grund och botten brutna kanter och hörn falla sönder. Om, efter montering av väggen är planerad att montera hyllor eller blomkrukor på den, måste basen av väggen vara robust metallram.
 2. Materialet praktiskt taget inte kan tolerera en låg temperatur, och om rummet Co mindre än 10, är ​​monteringsoperationen förbjudet beteende.
 3. Vid arrangemanget av väggarna i FCL, utrymme för åtminstone rummet reduceras med 5 cm.

Idéer om gipsväggar i lägenheten

Som tidigare nämnts, kan gipsskivor konstruktion ta olika former.

Gipsskivor är tillräckligt elastiskt material, så det gör det möjligt att göra en vägg eller båge av alla former och storlekarGipsskivor är tillräckligt elastiskt material, så det gör det möjligt att göra en vägg eller båge av alla former och storlekar

Mestadels av dem för att skapa en fullständig eller partiell vägg, till exempel:

 • Nisch under TV;
 • Nisch under ridån;
 • Nisch för dold belysning;
 • Nisch istället för pollare nära sängen.

Det ser mycket eleganta rum, där flera varumärken tak smidigt in i väggpaneler. Denna dekoration kan du visuellt utöka utrymmet och gör rummet mer tilltalande utseende.

Det Gips är ett idealiskt material för att utföra ändringar och avsluta i rummet. Popularitet växer för varje dag, det finns nya idéer, design och även monteringsalternativ.

Gör dig själv: gipsväggar (video)

Med ett sådant material kan utföras mest omhuldade dröm att skapa en unik och kreativ inredning. Feature målningar är att de kan användas i de mest olika inredning, men kakel, tapeter eller ens tungt flytande tapeter. Beroende på den valda metoden för efterbehandling behöver bara korrekt förbereda ytan, till exempel, använda fasta limkomposition eller malas för att öka hållfastheten. Att lära sig att arbeta med sådant material kommer att kunna även en person som tidigare hade ingen aning om en sådan avsluta och ombyggnads lokaler.

Exempel på utformningen av väggar med gipsskivor (interiör bilder)

2-rovnie-Steny-iz-gipsokartona 1-49 3min19 5min16 5d7c660070c0a8ce61d218b0f5e2d8d8 6min11 16min44 3124 1390481942b2accfb9cba4 dizajn-Polok-iz-gipsokartona-17

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 3