Enkel papperstapet: hur man gör rätt val

Enkel papperstapet: hur man gör rätt val

12 October 2017Papperstapet - en bekant, populärt länge beprövad efterbehandling materialPapperstapet - en bekant, populärt länge beprövad efterbehandling materialBumazhnye tapeter kan pågå i ett decennium, under vilken tid papperstäck brinner och matt. När tapetsering väggarna, kan det finnas en hel del svårigheter och problem. För att undvika misstag, är det viktigt att hålla sig till efterlevnad av viktiga nyanser teknik klistra väggar. Håll dig till rätt teknik tapetsering, kan vara lätt och viktigast snabb klistra nya tapeter med dina egna händer.


Pappers bakgrunder för väggar och deras typer

Det finns flera typer av papperstapet.

Typer av tapeter:

  1. simplex - typ tunn tapet i ett enda skikt med det tryckta mönstret, på grund av att det övre lackskiktet skapas folien tillåter tvätt tapeter;
  2. duplex - Bakgrund med flera lager Pressad, ett slags tapet tålig, slitstark och lätt att använda, de är enkla och lätta att limma på väggarna;
  3. Mural - papperstapet belagd med foto fragment på en stor duk,
  4. strukturell tapet - kompakt, tålig, flerskiktmaterialet behandlat med vattenavstötande komposition; dessa tapeter är lätta att dölja oegentligheter av väggarna, och att de inte kräver särskild förberedande ytpreparering för att klistra.

Pappers tapeter väl passera genom en sändnings luft och sval till rumPappers tapeter väl passera genom en sändnings luft och sval till rum

Papperstapet kan användas i absolut något utrymme för klistra väggar. Just sticked tapeter kan ge rummet ren och fräsch. Papperstapet är bra också eftersom papperet har förmågan att passera genom själva luften och sända kalla väggar i rummet självt.


Om rummet är smutsig, är det lämpligt att ge företräde åt olika typer av tvätt tapeter.

Papperstapet: för-och nackdelar med att använda

Papperstapet har flera fördelar. Bland fördelarna med tapeter är det värt att notera det viktigaste - ett litet pris och ekologiskt material.

Även olika papperstapet:

  • Användarvänlighet;
  • Enkel installation;
  • Ett stort sortiment av färger och mönster.

Papperstapet är populära på grund av den låga kostnaden och miljövänliga materialPapperstapet är populära på grund av den låga kostnaden och miljövänliga materialÄven om det inte utan sina nackdelar, eftersom det finns fördelar och nackdelar för varje material.

nackdelar:

  • Låga nivåer av styrka,
  • Minskad motståndskraft mot fukt;
  • Bräcklighet.

Trots sina brister, papperstapet fortsätter att vara populära och efterfrågade bland befolkningen. Och den ökade efterfrågan är lätt att förklara bekostnad av estetisk effekt uppnås och prisvärda materialkostnader.

Hur man väljer tapet med papper uppbackning ordentligt: ​​Tips yrkesverksamma

Innan pokleit tapeter på väggen, de behöver för att välja och köpa. Processen att välja och ofta svårt att köpare. För att göra rätt val, kan du använda de allmänna reglerna urval.

Välj tapet med papperet kan vara, att veta standardregler urval av högkvalitativa tapeterVälj tapet med papperet kan vara, att veta standardregler urval av högkvalitativa tapeter

Så hur väljer du papperstapet? De viktigaste urvalskriterierna visas nedan.

färg Bakgrund

Att välja från en sådan mängd olika färger, är det viktigt att inte förlita sig enbart på personlig smak behov och önskemål, men också kan inte glömma hygienrekommendationer. Till exempel kommer mjuka nyanser bidra till att ge rummet en atmosfär av förtroende, balans, och viktigast tyst. Det är viktigt att ta hänsyn till det faktum att de ljusa färgerna, såsom ljust orange eller röd irriterar psyke. När du väljer färger Lika viktigt är layouten av rummen i förhållande till väderstrecken. Till exempel för ett rum som ligger på den södra sidan av passnings tapeter mörka nyanser som kommer att ta itu med överskottet ljus.

Varma färger tapeter för att ge rummet en atmosfär av förtroende, balans, och viktigast - sinnesfridVarma färger tapeter för att ge rummet en atmosfär av förtroende, balans, och viktigast - sinnesfrid


Ligger på norra sidan av rummet lider brist på dagsljus, är det möjligt att kompensera för ljusa färger, kommer vit tapet bidra till att på konstgjord väg öka belysningen av rummet flera gånger.

Tryck och mönster

Tapeter kan vara enfärgat eller kan innefatta på sin yta stora och små ritningar. Denna faktor är också viktigt att tänka på när man väljer tapeter. Små ritning i blomman, samt en enfärgad lock kan hjälpa till att visuellt driva väggen och förstora utrymmet. Därför är det lämpligt att välja dessa tapeter för små utrymmen. Följaktligen, en större siffra visuellt minska utrymmet i det inre.

På grund av den lilla blomman tapeter, kan du visuellt förstora utrymmet i rummetPå grund av den lilla blomman tapeter, kan du visuellt förstora utrymmet i rummet

Pappersstruktur och operationstecken

Om textur papper väggen kan vara slät, wellpapp eller präglat. Genom Prestanda - vattenavvisande, tvättbar, normal, ljudabsorberande eller staplade.

Dagens pappersvägg finns olika färger och texturer, har en skyddande beläggning som tillåter dem att tvättaDagens pappersvägg finns olika färger och texturer, har en skyddande beläggning som tillåter dem att tvätta


tillämpningsområde

Denna parameter är destinationen för tapeter och inredning för att klistra över rummet.

Bakgrundsdokument: stack sina händer

Det inledande skedet. Innan han flyttade till nya tapeter klistra måste du ta bort den gamla från väggarna. Det är bättre att göras med en tvållösning. Innan du tar bort tapeter från väggarna, kan de skrapas eller skäras med en kniv. Och då de lätt kan tas bort spatel.

Efter rengöring väggen i gamla beläggningen kan beläggningen börja primer väggar för att stärka grundenEfter rengöring väggen i gamla beläggningen kan beläggningen börja primer väggar för att stärka grunden

Om väggen har tidigare behandlats med akrylfärg, då det också måste tas bort innan en ny pinne tapet eller måla dem en annan färg.

När ytan som ska rensas från den gamla beläggningen kan beläggningen börja primer väggar för att stärka ramverket.

Efter att ha förberett allt som behövs för jobbet, kan du gå vidare till nästa steg i arbetet. Klippa ut tapeten. Skiljeväggar. Tillämpningen av lim och klistra väggarna.

Är det möjligt att måla papperstapet: alla "proffs" och "nackdelar"

Ibland, beslutar att ändra rummet inredning, många kommer bara att måla idén om gamla tapeter. Men innan du börjar måla på pappersbaserade tapet med latexfärg, måste du veta, och något av tapeter kan målas.

Papperstapet på non-woven baksida kan färgas i vackra nyanserPapperstapet på non-woven baksida kan färgas i vackra nyanser

Papperstapet kan vara enkel och dubbla lager. Trots den robusta yttre utseende, kan de inte överleva processen med ommålning. Men här är vinyl och non-woven tapet, och har även en pappersstruktur kan målas i vackra färger.

Papperstapet på non-woven baksida finns tre lager som i hög grad ökar deras styrka. Och på toppen av lack appliceras tillåter dem också att tvätta när det behövs.

Måla tapeter, måste du också korrekt, ansluter sig till en viss teknik genomförande. Och vi får inte glömma noggrannhet.

Till exempel, för att undvika kontaminering av sockeln, är det bättre att ta bort. Och andra saker som inte kan tas bort, kan du stänga eller försegla maskeringstejpen.

Hur man väljer tapeter för målning, papper

Välja behov av att reparera tapeter, måste du veta, och vad tapeten kan målas, och som inte är det. Hittills är mycket rik på olika typer av tapeter utbudet av butiker. Uppskatta amerikanska och vitryska tapeter. Det finns också en tapet som gjorts i Ryssland.

Hittills är mycket rik på olika typer av papperstapet utbudet av butikerHittills är mycket rik på olika typer av papperstapet utbudet av butiker

Om du vill välja bakgrundsbild för målning, är det nödvändigt att komma ihåg att förutom papper, kan tapeter vara vinyl och non-woven, som har en högre densitet.

Vid primär färgning bättre färg appliceras på tapeten i två lager.

När du väljer en tapet med syfte att sedan måla, är det viktigt för oss att ge företräde åt specialiserad tapeter, avsedd för målning. Inte att förväxlas med valet, kan du använda råd för säljaren.

Hur torrt papperstapet

Bestämma klistras tapeter färg färg, är det nödvändigt att veta i förväg hur mycket de torkar och sedan att exakt fördela den tid som krävs för reparation. Måla appliceras på papperstapet, behöver minst en dag. Denna tid är tillräcklig för att torka tryckfärgen på tunn tapet.

Den tid under vilken det torra papperstapet, beroende på typDen tid under vilken det torra papperstapet, beroende på typ

För torkning färg på vinyl tapeter kommer att kräva mycket mer tid. Detta är åtminstone två dagar, även om rumstemperaturen bör vara 15-30 grader.

Torr tapeter ca 1-3 dagar. Medan under denna period av torkning oacceptabelt abrupta förändringar i temperatur och närvaron av utkast. Om rumstemperaturen är låg, sedan limmas tapeter börjar bubbla.

Bakgrundsdokument: konsument recensioner

Många tillverkare producerar papper och tapeter på denna dag. Tyskland, Ryssland och andra länder fortsätter att använda detta material för utrustning och underhåll av olika anläggningar.

Med hjälp av papperstapet är det enkelt, snabbt och viktigast - billigt att utföra reparationer med sina egna händerMed hjälp av papperstapet är det enkelt, snabbt och viktigast - billigt att utföra reparationer med sina egna händer

Recensioner bekräftar populariteten av detta material för reparation. Dessa tapeter finns en hel del fördelar, som främst pekar människor att använda dessa tapeter. De är inte bara för sitt pris, men också mycket vacker.

De är lätta att limma på egen hand och även ensam. En mängd olika nyanser och färger under en tegelsten eller trä gör det möjligt att dekorera med tapeter perfekt varje rum.

Sådana bakgrunds olika miljövänlighet, användarvänlighet och relevans, att tillämpa en avslutning på olika ytor. Sten hus eller lägenhet kan vara inne i en vackert wallpapered. De är lätta att plocka upp för utformning av olika interiörer. En hel del bilder kan du göra barnkammaren med vackra barnteckningar och så vidare.

Genom att använda papperstapet kan vara enkelt, snabbt och billigt utföra viktiga reparationer med sina egna händer. Viktigt glöm inte att ta hänsyn till de individuella egenskaperna hos material med personliga behov och önskemål.

Sticky papperstapet (video)

När du köper tapeter, är det viktigt att beräkna yardage lokaler och köpa exakt rätt antal bitar av rullar med tapeter. För att inte göra ett misstag, kan du använda råd för säljaren, som exakt kommer att beräkna den nödvändiga mängden tapeter på ett specifikt rum. För att beräkna rätt mängd tapeter du behöver veta filmen av rummet i kvadratmeter. Och sedan en fråga om teknik. Antal rullar varierar beroende på valsstorlek, dess bredd och längd.

Papperstapet (foton)

4ea893decd0ca 4ea8a04843fe9 8A-zz50104 34-1024x768 014 450B97631Room 800ce0aa7a1e1866e8cb81156e2a88697de882639rb 776dcc21a375cba82908fb17e6a2ab49 2674 45719-Köks remodels-home-dekorera-ideas800x600

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 37

map