Enheten garderob i hallen: 5 designidéer

Enheten garderob i hallen: 5 designidéer

12 October 2017Garderob är en av de möbler som bör finnas i varje hallGarderob är en av de möbler som bör finnas i varje korridor Skapa korridoren designen platt ibland är inte så lätt som det kan vara oregelbunden form, lång och smal eller kort och bred, men om ett intelligent sätt att närma sig frågan, då design är den bästa, bekväma och attraktivt utseende. Set, som kommer att genomföras genom att fylla korridoren bör inte bara passar i det inre, och det bör kunna dölja innehållet i strukturen, förändra rummet och dölja sina brister.


Garderob i hallen: ett foto och designidéer

Möbler för hemmet är att välja, beroende på deras preferenser och egenskaper hos korridoren.

I en liten hall inte placera en kompakt hörn garderob, som tar minimalt utrymmeI en liten hall inte placera en kompakt hörn garderob, som tar minimalt utrymme

korridorer idéer kan vara mycket olika:

 1. Standard rektangulära garderob skjutdörr kan ha, inte en utan flera. Stora headset kan också vara snygg, om de är noga utvalda i enlighet med stilen i rummet.
 2. Eleganta garderober i form av bokstaven T, med andra ord, i hörnet - det är ett bra alternativ om det kombineras korridor. Med deras hjälp kan du fylla i hörnen, som är tom och förstöra det övergripande utseendet.
 3. Triangulära headset kan visuellt dölja en del av rummet, särskilt om det finns ojämna väggar och tak.
 4. Trapets headset - det är en garderob som du inte bör välja att Chrusjtjov, eftersom det är en öppen del av hyllorna på sidorna, kan de vara klaffar.
 5. Mycket trendiga radie skåp, som anses vara den mest funktionella.

Till skåp korridorer var inte bara bekvämt utan också vacker, är det nödvändigt att utforma fasaderna var dekorerad med modern teknik och i enlighet med stil med inre rum.


Making-fack skåp för korridorer och inredning av fasaden

Efterbehandling alternativ kan vara en enorm mängd.

Som dekoration för garderob perfekt neonljus på hyllornaSom dekoration för garderob perfekt neonljus på hyllorna

Och det är möjligt att du kan välja vilken typ av kombination av dörrar: 1. Matting, som använder sandblästring maskin - det är dyrt sätt att avsluta, men du kan få en ovanlig och ursprungliga utseende, inte bara möbler, men också hela rummet. Sandblästring appliceras på speglar och glasdörrar.
 2. Mycket vackra skåp, där dörrarna är gjorda av glas, speciellt om akrylglas. Det är denna beläggning kan lätt täckas med färg, konstnärlig målning eller fotoutskrifter, välja individuella mönster eller ursprungliga ritningen.
 3. Inte mindre intressant utseende skåp med dörrar, där målat glas målning. Denna metod för att dekorera en mycket tålig, slitstark och kreativ. Ornament vald ordning.
 4. Att göra denna målat glas är värt mycket mycket, och det är bättre att välja färdiga duk, men inte falska, som är kopior av den kortlivade, och med tiden kan visas sprickor, chips eller repor.
 5. Om korridoren är inrett i modern stil, och du vill visuellt utöka utrymmet, bör ge företräde fortfarande utskrift. Tryckning kan tillämpas inte bara på spegeln eller glasytan, utan även på spånskivor och MDF.

Modern teknik gör det möjligt att bära ritningar så noggrant som möjligt, klar och tydlig, så att inte bara rummet, men också inställda spelas med nya färger.

Optimala bredden garderob i korridoren

Hall - en plats där gatorna efter undress och klä framför sig därmed bör det inte vara för stor och särskilt rymliga. Beroende på storleken av rummet, skåpmodell som valts, i synnerhet, kan det vara en två-dörrars eller tre dörrar som modulelement.

När du väljer en garderob i hallen, är det nödvändigt att uppmärksamma sådana kriterier som:

 • bredd;
 • djup;
 • Höjd.

Bredd för glidning skåpet måste väljas baserat på storleken och stilen av hallen, i vilken den bildasBredd för glidning skåpet måste väljas baserat på storleken och stilen av hallen, i vilken den bildas

Vissa människor börjar snabbt bläddra modetidningar som gäller lösningar kända designers. I själva verket är det möjligt vägledas av dem, men du måste först bedöma den faktiska storleken på rummet till förvärvade möbeln inte ser alltför pretentiösa och olämpligt.

Experter rekommenderar att installera i en grund korridorer, och, viktigast av allt, en kompakt skåp, är det bekvämt lämpligt endast för förvaring av kläder.

Innan du köper möbler bör utgöra en grov skiss av den framtida strukturen, med alla funktioner i korridoren, såsom hans fel, belysning, form och konfiguration. I genomsnitt måste coupe hallar storlek inte överstiga ett djup på mer än en halv meter i höjd, naturligtvis, precis intill taket och bredden bör inte göra dem mer än 1200 cm. En sådan perfekt set passar perfekt in i korridoren, inte kommer att förstöra sitt slag, och i detta fall inte kommer att medföra obehag rörlighet.

Det är viktigt att notera att produktionen av skåpet under beställning måste mätningarna utföras av experter, för att inte förväxlas med måtten hos produkten, eftersom den minsta felaktighet kan kosta inre skador, och till exempel, boleros inte längre hänga. Om mönstret är inte en rak linje, och vyn av skåpet skåpet kan dimensionerna av produkten på en höjd begränsas. Endast garderober är installerade i taket, eftersom det kräver installationsguiden.


Ingång med garderob: skräddarsydda produkter

Beroende på den riktning i vilken hallen väljs garderob, till exempel, lång eller kort, kvadratiskt eller rektangulärt, är det nödvändigt att ge företräde för en särskild form av produkten, såsom har sagts tidigare. Dessutom bör det noteras att korridorerna med sådana fack headset har många fördelar, eftersom på grund av sådana möbler kan skapa fashionabla interiörer.

Det rekommenderas att köpa en garderob, utrustad med en spegel på skjutdörrarDet rekommenderas att köpa en garderob, utrustad med en spegel på skjutdörrar

Och även:

 • expandera visuellt utrymmet i rummet, om du sätter på fasaden av produkten tredimensionell bild;
 • Utvalda utföringsformer elit korridor dekor, exempelvis väggstrukturen obbit artificiell läder;
 • Gör plats, vilket är riktigt bekväm, och det är inte trångt med hyllor;
 • Eliminera virrvarr rummet skåp, byrå och obuvnitsey.

Garderober är mycket rymliga, kompakt och tilltalande att titta på. De är gjorda i en annan form, passform och finish, men på grund av val en enorm mängd. Varje tillverkare har sin möbelkatalog, där du kan beställa italienska och franska produkter efter dina önskemål.


Ska jag välja en färdig garderober i hallen

Tidigare kan marknaden finns färdiga skåp, standard och ekonomiklass. Exempel på detta är inte för ljust, och valet var långt ifrån bra. För närvarande finns det fortfarande fabriker som producerar standard inredning för hallen och andra rum, men de har sina nackdelar.

nämligen:

 1. Du kan inte välja den produkt som du vill.
 2. Måste köpa är inte en kvalitetsprodukt.
 3. Möblerna är inte särskilt hållbart, och ibland inte uppfyller kraven köpare.

Ready garderob värt att köpa i händelse av att en viss modell lämpar sig i färg och form för hallenReady garderob värt att köpa i händelse av att en viss modell lämpar sig i färg och form för hallen

Mycket bättre att ge företräde åt skjutdörrsgarderober att beställa, eftersom det finns en möjlighet att välja färg och material.

Och även:

 • Med eller utan ett mönster;
 • Försänkt eller corps;
 • Metoden i dörröppningen;
 • Inre fyllning;
 • dimensioner;
 • Dekor.

2017 är trenden kommer att gå till skåp för beställning, eftersom designers en hel del idéer, och för att göra de vanliga Chrusjtjov korridorerna trevligare att stanna och multifunktionella, är det nödvändigt att välja den ursprungliga modellen som kan göra hallen en snygg, modern och modern.

Vit garderob i hallen

Garderob för korridoren som ett kylskåp för köket. Det är en integrerad del av det, men vid fel val av möbler kan avsevärt förstöra utseendet på hallen. På dagens anses vara ett mycket intressant alternativ för att ställa in den vita set i lobbyn, och som i lägenheten, och i huset.

Vit Garderob ser bra ut i en hall, gjord i stil med ProvenceVit Garderob ser bra ut i en hall, gjord i stil med Provence

Ljus svit har alltid haft en fördel framför mörka möbler, och det finns en ganska logisk förklaring:

 1. Vita skåp, i synnerhet som består av glas, ser mycket elegant och kan vara lämpliga för en mängd olika stilar. Man ska inte tro att vitt är steril, drift och sanitet. I själva verket har det ett stort antal färgnyanser, och har även en mörk ton, respektive, har förmågan att plocka upp produkten på lyxiga utseende och passar perfekt till rummet under en definierad stil.
 2. Väggen bredvid den vita garderob värt att göra skillnad, om möblerna säljs vid tidpunkten för reparationer i korridoren. Således kommer det att vara möjligt att fokusera på insidan och på så sätt avleda uppmärksamheten från bristerna i korridoren och dess konfiguration.
 3. Vita möbler anses vara den mest exklusiva, lyxiga och eleganta. Det var ursprungligen vita skåp installerades i lägenheter och hus som tillhörde rika människor. Till produkten var verkligen underbara, är det värt att göra ordning och uteslutande från dyra trä.
 4. Inte många vet, men det använder den vita färgen kan visuellt utöka utrymmet av korridoren som du ofta nog. Dessutom gör den vita färgen inte orsaka aggression, irritabilitet och ingen press på psyket, vilket är oerhört viktigt.

Jag har en sådan möbler och en negativ - och detta är vad hon snabbt bortskämd.

För att hålla hallen på ett snyggt sätt och samtidigt att överraska pensionatet korridoren skönhet, har en hel del för att försöka observera renlighet i rummet.

Ingång med garderob och en öppen del

I en liten korridor ska placera, är naturligtvis bara en möbel - en garderob.

Om du tillåter dimensionerna är det möjligt att fastställa inte bara de vanliga standard typsnitt och design:

 • Med flera klaffar;
 • Med skjutdörrar;
 • Med öppna hyllor.

Garderob med den öppna delen har en bred funktionalitet och bra prestandaGarderob med den öppna delen har en bred funktionalitet och bra prestanda

Som regel, garderober med den öppna delen har en trapetsform, som tidigare nämnts.

Den öppna delen kan göras i form av fönster, till exempel, med glasdörrar, så att inte dammiga väskor och små tillbehör. Eller med öppna hyllor för enkel användning. Garderober med hyllor på varje sida kan vara rak, kantig och krökt.

I allmänhet har närvaron av hyllor inte påverka valet av form av möbler. Den öppna delen av garderoben för vissa kan verka som en stor nackdel, eftersom sinnet blir allt såsom handskar, väskor och nycklar. Dessutom, behovet av att upprätthålla perfekt ordning på öppna hyllor som inte klarar mycket mer. Innan du väljer en produkt, är det nödvändigt att väga alla "proffs" och "nackdelar", och att ge företräde åt det som skulle uppväga fördelarna med. Det ideala är att rådgöra med en erfaren designer.

Vad avgör kostnaden fack garderob i hallen för beställning

Nya produkter i tillverkning av möbler kommer med varje säsong.

Och alla modeller är främst:

 • dekor;
 • storlek;
 • Värde.

Det är priset för heminredning kunder är intresserade mest. Hur man använder räknaren och beräkna den ungefärliga budget som kommer att spendera?

Pris garderoben beror på storleken, tillbehör och material som används vid framställningenPris garderoben beror på storleken, tillbehör och material som används vid framställningen

Vanligtvis kostnaden beror på:

 • Komplexiteten i problemet eller, med andra ord från det arbete som kommer att krävas från master;
 • tillverkning period, eftersom vissa behöver brådskande order som kräver extra avgifter;
 • Material, bland vilka kan nämnas MDF, spånskivor, spånskivor, glas, metall;
 • Decor, till exempel om det kommer att tillämpas med hjälp av modern teknik eller manuellt;
 • dimensioner;
 • Antal sektioner;
 • Arter, särskilt kroppen eller inbäddade;
 • färg;
 • stil;
 • Typ skjutsystem.

Att köpa möbler, är det värt det mest genomtänkt henne varje bult, varje hylla och handtaget för att öppna.

Garderober i hallen (video)

Det enda sättet du kan få hög kvalitet, hållbara och, viktigast av allt, hållbara skåp, som kommer att pågå en lång tid och kommer att glädja sitt utseende utan bildandet av defekter och märken.

Exempel på sovhytten av skåpet i en hall (foto inre)

0a1bfc030463f2f273f9e028c41ba9d2 16 5 6ceec33b7849235cd7e933e35dfc8623 9-27 27 471 1340-53fee78870c29 6032961a647bc78dfe3539b1945cc023 1038223

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

map