En mängd olika skåp i rummet: 7 konstruktiva modeller

En mängd olika skåp i rummet: 7 konstruktiva modeller

12 October 2017Korrekt valda skåp kommer att göra det inre av vardagsrummet en elegant och vackerKorrekt valda skåp kommer att göra det inre av vardagsrummet elegant och krasivymPravilno gjort och monterade skåp, kan bli inte bara en bra hjälpreda, en säker plats att lagra saker, det kan inte minska, och dekorera utrymmet i rummet. Sådana möbler bör väljas under den allmänna stilen i rummet, då det visar sig att uppnå harmoni och stämningen i rummet.


Utformningen av skåp i rummet

De mest populära alternativet för vardagsrummet finns en garderob och olika utföranden möjliggör användning i alla byggandet av lägenheter.

Dess fördelar är obestridliga bevis bekräftar mångsidigheten och bekvämligheten med en sådan möbler i rummet:

 • Enkel montering;
 • Vacker design;
 • Mångsidig och kunna lyfta fram stilen i det inre;
 • Ett mångsidigt utbud av önskad storlek, passar precis in i rummet.

Att se harmonisk vardagsrum, måste skåp design väljas med utsikt över det inre av rummetAtt se harmonisk vardagsrum, måste skåp design väljas med utsikt över det inre av rummet

Skjutdörrar kan utformas i någon stil. De mest populära är spegel gjord med inslag av förgyllning, närvaron av vegetabilisk och urbana motiv. Om ägarna av ett stort antal artiklar som måste döljas från nyfikna ögon, är det bäst att välja en garderob på beställning, så är det möjligt att förutse det nödvändiga antalet hyllor, lådor, hängande skenor, inte bara kläder, men också av små hushållsapparater.


Förutom garderober, det finns flera typer av möbler, som har inte mindre populära:

 1. öppnings skåp - har ett gemensamt öppet system, vilket innebär att vända dörren utanför. Sådana möbler är hållbara, har ett högt pris kategori och en mängd olika utföranden och mer likna klassisk inredning.
 2. skjutvägg för hallen hela längden av rummet - är tillräckliga övergripande design, om du köper en holistisk alternativ, men du kan göra och modulära element. De är lätta att montera och demontera vid behov transport.
 3. Byggd som ett skyltfönster känd under en lång tid, föräldrar och farföräldrar har liknande inredning och lagras där dyra rätter gjorda av porslin eller kristall.
 4. hörnskåp kan avsevärt spara utrymme i ett litet rum och använda fördelen av svåråtkomliga ställen. Denna typ av möbler har en modern design, och kan användas för zonindelning och separation av rummet.
 5. Inbyggt bibliotek - lagring av böcker och olika föremål av inredningen kan inte göra utan en bra skåp. Bokhyllor ofta anpassade för endast detta ändamål och försedd med kraftiga hyllor med en liten höjd från varandra. Denna möbler är lägga värme och komfort, samt fylla atmosfären med barndomsminnen.
 6. modulära skåp kan bestå av ett annat antal element kan de köpa mer om det behövs och installera den nödvändiga rum utrymme. Denna typ av möbler är det mest praktiska alternativet, men det är lämpligt endast för klassisk eller modern inredning, eftersom utformningen av sådana enheter är inte alltför varierade. Det är som att göra det lättare att välja komponenter, om nödvändigt, byte eller köp.

Bekväm bokhyllan i vardagsrummet

Bokhylla i vardagsrummet kommer att bli en tillförlitlig lagring för favoritböcker och mästerverk.

Kreativt dekorera rum kan en bokhylla med många intressanta böckerKreativt dekorera rum kan en bokhylla med många intressanta böckerMen att han hade tjänat under en lång tid, är det nödvändigt att välja rätt:

 • Modulsystemet gör det möjligt att skapa sina egna designelement eget gottfinnande, eftersom alla har sina egna enhet;
 • Bättre att ge företräde åt naturmaterial, är de inte behandlas med giftiga ämnen och kommer inte att skada alla barn;
 • När du väljer den färdiga produkten, eller vid mottagande av en anpassad modell, måste du kontrollera om allt det goda arbetet dörren, öppna eller stänga mekanismer, jämn beläggning av lack eller färg;
 • Samla liknande möbler bättre yrkesverksamma på grund av boken i stort antal är ganska tung och kan bryta ner hyllorna, om de inte är väl fastsatta;
 • När du köper, är det bäst att kontrollera i butiken ett intyg om produktens kvalitet, för att ta reda på om det finns en garanti på möbler och verifiera rätt storlek.

Stor garderob på väggen, kan du dekorera insidan, inte bara lever utan också på kontoret eller sovrummet. Typer som möbler är ganska varierande, och tillåter dig att välja den mest passande design.

Garderob i hallen i väggen: photo

Garderober, installeras i hallen på väggen, är utöver de fördelar och nackdelar.

nämligen:

 • lås- och öppningssystem kan snabbt slits ut, och om det inte etablera en professionell personal och är inte i linje med ytan, då det lossas;
 • Belysning i skåpet installera, i detta fall användbar glödlampa eller LED, eller infälld, är nackdel merkostnaden;
 • Sliding system är det nödvändigt att rengöra, annars inte att kunna öppna dörren och få det rätta.

Nog är praktisk garderob på väggen med skjutsystemNog är praktisk garderob på väggen med skjutsystem

Skåp kan vara både kantig och rak, valet beror på storleken av vardagsrummet och praktiska behov. Om du köper en färdig produkt, kommer det att kosta ägaren av en mycket billigare, och du kan känna och uppskattar inte bara visuellt och möbler själv. Av de minus - inte alltid samma alternativ som är lämpliga för det önskade rummet.

Skåp att beställa dyrare, men det är möjligt att förutse tillgängligheten av hyllorna, för att uttrycka alla önskemål och ge storlek. Även vid beställning individuellt uttryckt önskemål om utformningen, val av material och garanti på de mottagna varorna.

Nästan alla företag som är verksamma på varje kund individuellt, har dekor katalog, färger och foton färdiga produkter. För att skydda sig mot bedrägerier, är det bättre att inte betala det begärda beloppet i förväg, annars är det nödvändigt att säkerställa betalning med check eller ta några vittnen. Du bör också kontrollera alla handlingar som styrker äktheten av tillverkaren.

Intressant skåp rum i det inre: designalternativ

Populariteten av sådana möbeltillverkare kan företag erbjuder en mängd olika designalternativ.


Gör skåpet designen är mer originell och unik, kan du använda de vackra mönster som appliceras på skjutdörrenGör skåpet designen är mer originell och unik, kan du använda de vackra mönster som appliceras på skjutdörren

Du kan:

 • Installera bambu foder;
 • Komplettera sina glaselement;
 • Det används också lasergravyr som kan ge exklusivitet denna typ av möbler;
 • De fresker och huden kan upprätthålla en viss stil av inredningen;
 • Användning i kombination frostat eller klart glas.

Skåp erbjuds ofta sådana populära destinationerna i stil - klassisk modernism, minimalism, hi-tech eller fusion, där blandas alla tidigare riktningar. Särskilt populärt på senare år haft foto design - limmas speciell film för sin prestation på skåpdörren, med en ljus och färgstark bild.

Hur man väljer en garderob i hallen (video)


Verkligheten av sådana idéer är slående. Om man tittar på dessa mästerverk, kan en person slappna av och transporteras till en annan värld, en paus från verkligheten - skogslandskap, blomsterängar, havsvågor skapar en unik atmosfär i huset och accentuera den övergripande stilen i rummet.

Exempel på skåp för hallen i lägenheten (foto)

4-2 1 15177-5548e22f9e4c9 3510 96647601 21801307-vstroennye-shkafy-kupe-v-zal-foto 86654647-uglovye-shkaf-kupe-foto-dizayn dizajn-zala-3 gallery95proektshaf-kupe-v-gostinyu gallery103shaf-kupe-v-gostinyu

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map