Embroidery machine Cross: 5 Creatieve Ideeën

Embroidery machine Cross: 5 Creatieve Ideeën

12 October 2017Kortom, borduurmachines als jongens, maar meisjes nemen vaak een spannende ervaringKortom, borduurmachines als jongens, maar vaak zijn de meisjes toegang tot deze spannende zanyatieVyshivka kruis relevant is vandaag de dag, de vraag is nuttig. Dat is de reden waarom dit onderwerp is de moeite waard te kijken in meer detail. Alle jongens en sommige meisjes zoals auto's. Daarom dergelijke regelingen borduren perfect voor de jonge meester borduursters.


Modern kruissteek - Auto's

Machines kunnen afzonderlijk of samen, een aantal stukken borduren. Zelfs als het belang van het kind niet is veranderd, kan het onafhankelijk worden geborduurd figuur, maar een klein wonder te laten onderwerpt knoppen of kralen. Na het stiksel bewerking kan worden toegepast op verschillende wijzen. Een goede optie - het is om het stokje in een doos met speelgoed. Leuk om product naaien om een ​​rugzak, of maak sachets voor verschillende dingen. Het belangrijkste ding om een ​​goed overzicht te bereiden en rijgen te maken, dan met borduurwerk zelfs een kleuter kan verwerken.

Borduur machine kind mogelijk om te blijven om het te plakken in een rugzak of een baseball capBorduur machine kind mogelijk om te blijven om het te plakken in een rugzak of een baseball cap

Ook is het uiteraard noodzakelijk voor te bereiden:

 • Naald borduurwerk;
 • Draden van verschillende kleuren;
 • Knoppen, die zal fungeren als wielen.

Weinig tijd, verlangen en inspiratie en je kunt een echt kunstwerk, gemaakt met zijn eigen handen te krijgen.


Eenvoudig schema borduurmachines Kruis - de geheimen van borduurwerk

Uiteraard in kruissteek heeft zijn eigen nuances, subtiele geheimen.

De regeling, bedoeld voor het kind moet zijn:

 1. eenvoudig;
 2. Zonder half-cross alleen hele kruisen;
 3. Geen firmware, of heel weinig van hen;
 4. Niet groot formaat.

Heel vaak jonge rukodelnikov steek begint geïnteresseerd zijn in de leeftijd van acht tot zijnHeel vaak jonge rukodelnikov steek begint geïnteresseerd zijn in de leeftijd van acht tot zijnLeeftijd jonge embroiderer kan variëren, maar meestal kinderen beginnen te willen borduren een kruising tussen de leeftijd van 8 tot 12 jaar. De kinderen tot 8 jaar om te gaan met het borduurwerk zal moeilijk zijn, hoewel natuurlijk het hangt allemaal af van de individuele mogelijkheden van het kind. Voor kinderen is het beter om een ​​groot doek te kopen. kleur borduren op doek ziet er zeer interessant. Naaigaren kan worden wol of katoen. Zijde is best niet te gebruiken, want het is alleen de professional kan werken. Beter om allemaal hetzelfde met katoenen starten. De naald moet specifiek zijn "leepogig". Voor grote kruis borduurring niet kan worden gebruikt. De naald moet onmiddellijk vasthouden aan het gezicht. Borduur volgt de basis steek. Er dient te borduren zonder knopen aan de verkeerde kant, moet dit vdevat rijg de naald en de knopen doen. Er moet 2 steken maken, strekken de draad naar voren, hard en trekt de draad naar de plaats waar het borduren begint. De volgende geheim van perfect borduurwerk - steken wordt gelegd in dezelfde richting.

In eerste instantie gekozen richting tijdens alle werkzaamheden te volgen.

Naaien een groot aantal kruisingen moet eerst worden gebracht in een richting, dan omgekeerd. Het volbrachte werk is het noodzakelijk om ijzer stoom. Te schetsen niet gestrooid kan neaten. Ook kunnen de randen van het product te behandelen met lak.

Hoe kan ik regelen kruissteek

Maak prachtige borduurwerk - het is een geweldig idee, maar het is niet genoeg. Lie prachtige meesterwerken en stof. Borduurwerk worden afgegeven dat het een afgewerkte look zal geven. Het maken van de werkzaamheden aan de muur worden gezet om moeder of een vriend te geven.

registratietechnieken kan als volgt zijn:

 1. framing;
 2. U kunt een kaart te maken;
 3. Maak originele naald bed;
 4. Maak een sleutelhanger;
 5. We maken een bladwijzer voor boeken.

Het volbrachte werk kan ruimte van een kind te versieren of geef het aan een vriend of vriendinHet volbrachte werk kan ruimte van een kind te versieren of geef het aan een vriend of vriendin

U kunt komen met zijn eigen versie, in ieder geval, het maakt niet uit hoe hij was niet, het ziet er handgemaakte altijd stijlvol, ongewone en aantrekkelijk.

Kruis - machinaal borduren

Embroidery vereenvoudigt het werk van de naaister. Borduren machine reduceert de tijd die nodig is om een ​​verscheidenheid van producten ontwerpen uit te voeren. Designs zijn individueel geselecteerd, draden worden gelegd in de auto op het circuit, een geschoolde arbeider houdt toezicht op de correcte uitvoering van het werk.


Vereenvoudig het werk van de naald borduurmachine kan, in feite slechts nodig om de nauwkeurigheid van de job te controlerenVereenvoudig het werk van de naald borduurmachine kan, in feite slechts nodig om de nauwkeurigheid van de job te controleren

De mogelijkheid van machinaal borduren hit:

 • 3D borduurwerk;
 • zilver borduurwerk, goud;
 • portretten Borduren;
 • Applicaties borduren;
 • Cross-stitch;
 • Borduren op breigoed;
 • Borduursel op de huid.

Cross Stitch: sportwagen (video)

In ieder geval, als een vrouw houdt van zijn eigen handen te creëren, ze houdt om deel te nemen in borduren, de borduurmachine is wat ze nodig heeft. Het werk aan het is niet moeilijk, het belangrijk om zorgvuldig de instructies en ervaring op te doen.


borduurwerk kruis schema machines (foto)

07255b255d5e4cXL 3e3225e8 10 41ce6d9b61a7 022 46 50 303 343 195542a82793140fe313f74515a9cc3e

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 10 =

map