Elite eiken trap: kenmerken en productie

Elite eiken trap: kenmerken en productie

12 October 2017Mooie en modieuze aanvulling op het interieur van een landhuis kan de stijlvolle eiken trap te gebruikenMooie en modieuze aanvulling op het interieur van een landhuis kunnen gebruik maken van de stijlvolle eiken StairsStairs zijn een onmisbaar attribuut van het interieur van een meerdere verdiepingen huisjes. Het kan niet alleen een functioneel product, maar ook mooi zijn. Trappen gemaakt van eikenhout, sieren het interieur van het huis. Op dit moment is er een grote verscheidenheid aan modellen, waarvan de productie op moderne technologieën. ladderstructuur kan complex of eenvoudig, elke grootte en kleur. Daarom is vanuit de eiken trap zal stijlvolle en functionele toevoeging aan een huis.


Eiken opgangen: Design Features Ontwerp

Eik is een geschikt materiaal voor het vervaardigen van ladders, meubels en andere attributen die worden gebruikt op verschillende gebieden. Trappen zijn verschillend in hun ontwerp, maar het moet passen in het interieur. Het ontwerpen van trappen gemaakt van eikenhout - een moeilijke en verantwoordelijke proces, dus je moet het serieus benaderen.

In het ontwerp van de trap moet je een paar regels te overwegen.

In het ontwerp van de trap gemaakt van eikenhout is noodzakelijk om de veiligheid, functionaliteit en comfort te overwegenIn het ontwerp van de trap gemaakt van eikenhout is noodzakelijk om de veiligheid, functionaliteit en comfort te overwegen

trap ontwerp moet zijn:


 • safe;
 • functionele;
 • comfortabel;
 • Passen in het interieur.

Om onverwacht verbeteringen te voorkomen, moeten zorgvuldig op te meten en maak een tekening van de toekomstige vormgeving van de trap.

De afmetingen moeten nauwkeurig zijn en voldoen aan bepaalde normen. Er moet rekening worden gehouden met alle nuances in verband met de ontwikkeling van tekenen en bewerken structuur van de eiken trap.

Trappen gemaakt van eikenhout: de voordelen van de producten

Trappen gemaakt van eikenhout worden op grote schaal gebruikt. Ze worden niet alleen in het land van meerdere verdiepingen huizen en huisjes, maar ook in verschillende vestigingen - restaurants, elite openbare gebouwen.

Voordelen eiken trap liggen in de praktische bruikbaarheid en duurzaamheidVoordelen eiken trap liggen in de praktische bruikbaarheid en duurzaamheidVoordelen treden van eikenhout:

 • De structuur van stevig en duurzaam materiaal;
 • Er zijn verschillende modellen;
 • Ze zijn bestand tegen mechanische beschadiging en omgevingsinvloeden;
 • Hebben mooie kleur en textuur.

Eiken opgangen - een klassieke, zodat deze producten zal altijd in de mode, ongeacht de tijd.

Oak is een veel voorkomende materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van zelfs de meest complexe ontwerpen. Het materiaal heeft een rijke en mooie structuur. Met de juiste behandeling eiken ladder rot niet en kan duren voor een lange tijd.

Trappen gemaakt van eikenhout kunnen elke kleur zijn. De meest voorkomende kleuren - lichtgeel en roodbruin. Voor lichte ruimten die gebleekt eiken. Daarom kunnen we een ladder dat een bepaalde interieur past maken.

Indien nodig, kan het materiaal worden getint vlekken op een ladder donkere tint te maken.

Oak traptreden: de profs

Het belangrijkste element van de trap - stappen. Zij moeten worden gemaakt van duurzaam materiaal en is bestand tegen zware belasting. Eikenhout gebruikt om diverse trappen gevormde vervaardigen. Ontwerpfase is afhankelijk van het totale ontwerp van de trap. Ze kunnen rechthoekig, vierkant met afgeronde hoeken, een stijgbuis of zonder hen.

Het kiezen van materiaal voor traptreden, moeten rekening houden met een paar belangrijke regels. Indien het materiaal juist gekozen, zal de ladder lang mee zonder vervanging van de afzonderlijke elementen.

Veel mensen de voorkeur aan de eik stappen te kiezen, omdat ze gemakkelijk zware lasten kan weerstaanVeel mensen de voorkeur aan de eik stappen te kiezen, omdat ze gemakkelijk zware lasten kan weerstaan


Steenworp afstand van eiken hebben vele voordelen:

 • duurzaam;
 • praktisch;
 • Kan bestand tegen zware belasting;
 • Ze ziet er prachtig uit;
 • Ze zijn gemaakt van massief hout.

Oak, in tegenstelling tot andere soorten hout is hard en dichte structuur.

Ongeluk krassen op de hiel fase praktisch onmogelijk als het een speciale coating lakom.Potsarapaetsya laklaag, maar niet van het product. Daarom worden dergelijke ladders soms gebruikt in openbare gebouwen, bijvoorbeeld, gemonteerd in dure luxe hotels of restaurants.

De breedte van de eik stappen enigszins kleiner dan andere houtsoorten zijn. Zelfs met een kleine breedte, kunnen ze veel gewicht te weerstaan ​​en breekt niet.

trap elementen uit eik: leuningen en balusters

Elke houten ladders omvatten verschillende elementen. Voor de vervaardiging ervan gebruik eiken of goedkopere materialen - beuken en essen. Trappen, geheel gemaakt van eikenhout, zijn duur. Daarom hardware-elementen gecombineerd met dit materiaal.


U dacht: "Klaar om componenten tegen lage kosten te kopen." Het is nu mogelijk om ordeningselementen treden van eikenhout maken via een speciale online winkel. Om de operatie uit te voeren is het mogelijk door middel van Yandex. Maar eerst moet je het algemene ontwerp van de trap te bepalen.

Verder sieren de trap en maken het meer verfijnd, kunt u de stijlvolle en elegante balusters gebruikenVerder sieren de trap en maken het meer verfijnd, kunt u de stijlvolle en elegante balusters gebruiken

Leuningen en balusters moet de algemene interieur te benaderen. Deze elementen kunnen worden ingericht:

 • Herhalende patronen;
 • Vloeiende en elegante lijnen;
 • Geometrische vormen.

Handgrepen kan worden gebogen of rechte einden. Ze maken deel uit van een multi-functionele leuning. Kan veiligheid te bieden tijdens het lopen of traplopen. Leuningen fungeren als een steun. En het uitvoeren van een decoratieve functie. Ze kunnen aan één of beide zijden van een trap worden geïnstalleerd.

Balusters - draagkolommen. Baluster is een post die kan worden gemaakt van eikenhout. De functie uitvoeren van ondersteunende en decoratieve. Op balusters bevestigd leuningen.

De ruimte tussen de spijlen kan worden gevuld met additionele decoratieve elementen. Meer baluster kan een continu vlak (rechte of afgeronde vorm) zijn.

Trap van de luxe van de eik: typen patronen

Elite houten trap zijn vervaardigd uit verschillende soorten. De meest populaire materiaal voor de productie van ladders is eik. Elite ladder produceren voornamelijk hardhout. Er zijn zulke ladders duur, maar hebben een aantal voordelen ten opzichte van soortgelijke producten uit lariks of as.

Trap van de luxe - een kunstwerk. Making of decoratief garen optreedt handmatig. Daarom is de prijs van deze producten is hoog.

Pick-up een ladder structuur moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de kamer, waar het zal worden geïnstalleerdPick-up een ladder structuur moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de kamer, waar het zal worden geïnstalleerd

Het origineel ladder kan in een twee verdiepingen tellende cottage worden geïnstalleerd. Op het u in staat zal zijn om te stijgen of dalen naar de tweede verdieping.

Het ontwerp van de elite trap gemaakt van eikenhout kunnen zijn:

 • L-vormig;
 • schroef;
 • C-vormige;
 • Eenvoudig.

Vergeet niet dat de ladder comfortabel moet zijn. Daarom is het noodzakelijk om het ontwerp van toekomstige ladders correct te kiezen. Als je niet weet wat ladder je wilt, moet u een specialist, die zal u helpen de juiste keuze te maken en een schets van het product te maken te zien.

Vervaardigen uit eiken trap: mijlpalen

Productie treden van eikenhout gebeurt in verschillende fasen. Een belangrijk proces is het ontwerp. Op dit moment kunt u gebruik maken van de diensten van professionals om u te helpen.

Gebruik van 3D-modellen programma optreedt ladders. Het is handig. U kunt de toekomstige inrichting van de trap te zien en te begrijpen is het geschikt voor binnen- of niet.

Produceren en installeren eiken trap kunnen zijn op hun eigen, als van tevoren voorbereid tekening en het verwerven van alle noodzakelijke hulpmiddelen voor de baanProduceren en installeren eiken trap kunnen zijn op hun eigen, als van tevoren voorbereid tekening en het verwerven van alle noodzakelijke hulpmiddelen voor de baan

Stappen van de vervaardiging van ladders eik

 • Reproductie meetruimte;
 • Design - schetsen en tekenen;
 • installatie;
 • Finish.

De productie van de trap op bestelling gemaakt voor specifieke afmetingen. Kant-en-klare ontwerpen zijn zeldzaam. Sommige mensen hebben hun eigen ontwerp en de fabricage installatie treden van eikenhout. Maar dit vereist de kennis en vaardigheden om te werken met dit materiaal.

De laatste stap is om te voltooien. Om het hout lak te beschermen. De vernis voorkomt verval en kan de levensduur van de trap uit te breiden.

Nog steeds gebruikt de trede. Stage - een deel van de trap, die slijt het snelst. Daarom ladder beschermen vloerbedekking.

Vloerbedekking ladder is geschikt voor degenen die kinderen of huisdieren te hebben.

Hoe kan ik de trap monteren van eikenhout (video)

Trappen gemaakt van eikenhout zijn stevig en mooi. Textuur en kleur van het product kan passen uitstekend in de kamer muren en houten meubilair. De eiken trap zal je lang te dienen en zal de multi-verdiepingen tellende gebouw te versieren. U kunt schil toe te voegen aan uw interieur door het installeren van een luxe en mooie trap ongebruikelijk ontwerp.

Voorbeelden eiken trap (foto uitvoeringsvorm)

0015 137 26-7 157 519x500xfoto-vintovoy-lestnitsy-iz-derevajpgpagespeedicO1NP9Ln1 197 1859 887 840.577 2193

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

map