The BlogBlack plafond - een spectaculaire en stijlvol modern interieur oplossingBlack plafond - een spectaculaire en stijlvol modern design oplossing intereraChtoby maken unieke ontwerp van de kamer is niet genoeg om behang toe te passen met interessante textuur en het patroon. Het speelt een belangrijke rol plafond. Veel mensen gebruikt om felle kleuren te gebruiken, is het vaak de kleuren wit, blauw en room kleuren. Maar vandaag, een heleboel nieuwe en moderne materialen die het mogelijk maken om te experimenteren niet alleen met kleur, maar ook met textuur. Met onze nieuwe plafonds in het interieur werd meer origineel en interessant look. Oorspronkelijk zal zwart plafond kijken.


Unusual ideas zwart plafond

Black plafond ziet er zeer stijlvol en indrukwekkend. Het zal ook kijken prachtig in een kamer met grote panoramische ramen en hoge plafonds. Met de juiste verdeling van het licht de kamer met het plafond zal schitteren met nieuwe kleuren en ziet er erg origineel.

Black plafond in combinatie met kamerhoge ramen geven de ruimte elegantie en beknoptheidBlack plafond in combinatie met kamerhoge ramen geven de ruimte elegantie en beknoptheid

Om zwarte plafond begon te spelen kan worden gecombineerd met:

 • Met gouden elementen in het decor, evenals was- gold verdieping geven kosten en bling;
 • Met heldere en vrolijke kleuren, zoals geel en oranje;
 • Bloemenprints aangebracht op de wanden;
 • Witte pasta om vorm lijstwerk, reliëfs;
 • Muur grijs, vloeiend overgaat in de zwarte, zal helpen om de duidelijke grenzen tussen het plafond en de muur te verwijderen, waardoor de kamer meer volumineuze.

Er zijn veel ideeën aan het plafond zwart. Op de zwarte plafond, kunt u een sterrenhemel of ruimte te projecteren.


Ook met de hulp van zwarte glanzende spanplafonds kunnen visueel vergroten van de ruimte.

Vandaag de dag, ontwerpers gebruiken de meest ongewone idee van waar de belangrijkste rol wordt gespeeld door slechts een zwart plafond. Dit kleurenschema is geschikt naar de kamer om te slapen en te rusten, een woonkamer, keuken en badkamer, evenals elke kamer met grote kwadratuur.

Design Ideas zwart en wit plafond

Als een zwarte plafond te donker kan lijken, kan het de witte inzetstukken of afzonderlijke elementen te verslaan. Zwart-wit schaal staat om elke ruimte aristocratism elegantie en adel geven. Moderne materialen kan een uniek ontwerp met de gebruikte kleuren te creëren.

Zwart en wit multi-level plafonds - modetrend dat de oprichting van zones in de kamer en de perceptie van het interieur vergemakkelijktZwart en wit multi-level plafonds - modetrend dat de oprichting van zones in de kamer en de perceptie van het interieur vergemakkelijktZwart-wit plafond ziet er goed uit als:

 1. In de woonkamer kan worden ingesteld met multilevel plafonds gips structuur in de lichte en donkere kleur, kunnen van verschillende geometrische vorm met vloeiende overgangen of scherp contrast. Niveaus van verschillende kleuren kan voordelig zijn om de kamer gebied te verdelen zijn. Klop het plafond zal de afzonderlijke elementen in de vorm van schilderijen, beelden en meubels te helpen.
 2. In de slaapkamer, het contrast van de twee kleuren is de beste opgezet voor rust en ontspanning. In de slaapkamer, is het het beste om een ​​glossy plafonds, gecombineerd met een brede witte baguettes en elegante kroonluchter witte matte kleur te gebruiken.
 3. Het gebruik van zwart en wit plafond in de keuken leiden tot een goede eetlust. Applied afwerkingsmaterialen kunnen van verschillende types zijn.

Zwart-wit ontwerp van het plafond pak naturen rust en tegelijkertijd buitengewoon. Bij het maken van het plafond in het zwart-wit stijl, moet niet vergeten dat het plafond in harmonie moet zijn met de hele sfeer in de kamer. Ook is het goed te beseffen over de bevoegde verlichting.

In voorkomend geval zwart en grijs plafond

Gray is intermediair tussen zwart en wit, om deze reden, zal het goed gaan met deze kleuren. Als gevolg van de grijze kleur in de decoratie van de kamer met een zwarte plafond kan worden verwijderd agressiviteit.

Het grootste deel van het plafond eruit zal zien vloeiende overgangen in de geur-stijl.

Ook het gebruik van gips en constructie met de twee kleuren afbakenen. Middels elastische stoffen zal elegant zwart uitzien plafond, dat in de vorm van een piramide wordt afgebeeld of monogram grijs patroon. Een dergelijk ontwerp oplossing om visueel te vergroten de ruimte en maken de kamer uniek en interessant.

Black plafonds zijn biologisch gecombineerd met de grijze muren van verschillende kleurenBlack plafonds zijn biologisch gecombineerd met de grijze muren van verschillende kleuren

Hoe de zwarte plafond en de grijze muren te harmoniseren

Grijze kleur gaat goed met zwart plafond, als er op de muren. Een dergelijk ontwerp oplossing door mensen die willen om hun rijkdom te benadrukken gekozen. Grijze muren en zwarte plafond met goede verlichting kijken matig, respectabel en verfijnd. Men mag niet vergeten dat Gray heeft vele tinten, en in combinatie met zwart plafond, moeten de muren in een lichtere tint geverfd worden. Perfecte techniek van gladde overgangen. U kunt ook gebruik maken van behang met mooie bloemen prints op een grijze achtergrond. Een dergelijke oplossing in een combinatie van kleuren vereist extra accessoires die zal aanvullen en maken het plaatje compleet.


Welke materialen zijn nodig voor het ontwerp van een zwart plafond

In de moderne ontwerp heeft geen grenzen en geen uitvoerbare taken. Met behulp van moderne materialen die u kunt een omgeving voor elk wat wils te creëren. Bij de keuze van materialen voor de zwarte plafond moet twee keer nadenken en zal zien wat het effect zou moeten zijn.

Cassette zwart en grijs plafond met witte inserts zal passend zijn in de woonkamer en in de badkamerCassette zwart en grijs plafond met witte inserts zal passend zijn in de woonkamer en in de badkamer

Er zijn een aantal standaard afwerking materialen die worden gebruikt in het ontwerp van de meester daken:

 • Gordijnrails;
 • Plafondtegels;
 • Acrylverf;
 • Kunststof panelen;
 • Wallpaper voor het plafond;
 • Polystyreen tegels;
 • MDF-platen;
 • Verlaagde plafonds.

Elke decoratie materiaal is geschikt onder bepaalde voorwaarden. Bijvoorbeeld, een geschikte tegel keuken, een woonkamer in een meer verfijnde materialen voor het afwerken van het balkon of een gang kunststof panelen. In de meeste gevallen is de gebruiker selecteert de maxima voor de installatie van de snelheid, maar ook betaalbare prijzen. Strek glossy plafonds zwarte kleur zal diepte gemaakt ontwerp toe te voegen. Er zijn ook ondoorzichtig stretched canvas, die in verschijning lijkt glad geschilderde muur.


De duurste wordt beschouwd als zwarte plafond stoffenstof imiteren fluweel of suède.

Dergelijke plafonds geven de ruimte een bijzondere sfeer van het oosten. Een van de meest betaalbare manieren om het plafond te schilderen wordt als versieringen aangemerkt. Als een perfect vlakke ondergrond, kan het plafond ontwerp worden gemaakt met je eigen handen. Voor materialen zoals tegels of panelen is het beste om de kapitein, die alles snel en efficiënt zal doen roepen.

Black plafond in het interieur van een slaapkamer (video)

Zwarte plafond met uitgebreide ontwerp ziet er duur en origineel. Kan visueel te vergroten of de kamer te verminderen, dus er is geen rol gespeeld door een afwerking materiaal. De meest gebruikte plafonds. Glanzend zwarte om de kamer meer ruimte te geven. De zwarte kleur van het plafond kan worden gecombineerd met grijze muren. Evenals toe te voegen aan het licht interieur elementen kunnen het unieke karakter van de ruimte te benadrukken. Moeten niet vergeten over de juiste verlichting. Black plafond vereist een goede plaatsing van het licht, zodat de kamer zag er veel ruimer. Het gebruik van zwart in het ontwerp van de plafonds is een gewaagd ontwerp oplossing die de spot interessante en buitengewone persoonlijkheid raakt.

Black plafond in het interieur (foto)

A41 a0051 a0237e00667ba5a0751e7968832cee8f6 A513 a1513 a1984-20 a2381-2 a279887900 achernaya-spalnya-10 acherno-Belyy-potolok-e1463588109772

Leave a Comment

Your email address will not be published.

39 + = 41