Elegante oplossing voor het afwerken: multi-level plafond van gipsplaat met backlight

Elegante oplossing voor het afwerken: multi-level plafond van gipsplaat met backlight

12 October 2017Met gipsplaten, kunt u elke kamer te veranderenMet gipsplaat kan worden veranderd elke pomeschenieMnogourovnevy gipsplaat is een structuur opgehangen afwerking, metalen frame, waarbij het gewicht van dit alles, ook gemonteerd op verschillende niveaus heeft.


Hoe maak je een multilevel plafond van gipsplaat met hun handen

De zekerste optie - de installatie van het eerste niveau van de gipsplaten, en bovenop is bevestigd, het tweede niveau van CD-profielen. Het belangrijkste is om te voldoen aan een enkele regel - niet te combineren in een enkel vlak naden verschillende niveaus. Daarom is het handig om de plafonds met gebogen lijnen en vormen - een nieuw niveau van zorg zal niet worden herhaald.

De eerste laag van de gipsplaat is bevestigd gebruikelijke wijze - de geleiders en krat. Sami metaalprofielen kan vast aan het onafgewerkte plafond worden vastgemaakt of kleven op metalen banden, en meer in de omtrek (alleen op de schroeven).

 En hij en de andere optie - is heel goed, maar de installatie van het plafond van het kapitaal is niet altijd redelijk (bijvoorbeeld als het niet plat).

Schakelingstructuur twee niveaus plafondSchakelingstructuur twee niveaus plafond

Totaal raznoyarusnye gipsplaten plafond worden als volgt gemonteerd:


 • eerste basislaag is gemaakt van gipsplaat gebruikelijke wijze;
 • Vervolgens moet je een nieuw frame te maken op het tweede niveau, in eerste instantie het instellen van de vorm van de doos;
 • etc. - geleidelijk hechten nieuwe levels op de gewenste hoogte. Alle verlichting en elektrische (bekabeling) zijn verborgen in de doos zelf.

Drie-level plafond van gipsplaat met hun handen: installatie

U kunt het voorbeeld van een drie-level proces van installatie van het plafond van gipsplaat met hun handen te overwegen. En de laatste laag zal zijn "zwevende", dat wil zeggen zonder gehechtheid aan de muren. Gestapeld zijn op dezelfde wijze als de drie-niveau, waarbij alleen rekening statische gewicht van de constructie. Dienovereenkomstig, voor de eerste niveau dat u hoeft te doen is uiterst duurzaam kader dat kan weerstaan ​​niet alleen statisch, maar ook dynamische belasting (aan het plafond is niet ingestort tijdens een overstroming van de buren boven, bijvoorbeeld).

Aldus wordt het model als volgt gemaakt:

 • First - de belangrijkste latten gemaakt van aluminium profielen.
 • De gording verbonden eerste laag van gipsplaat en de naden zijn star verbonden schroeven vlooien.
 • Verdere Drywall eerste laag een nieuw profiel gelegd. Stijfheid zorgen voor de installatie van de perimeter.
 • De inrichting wordt dan gesloten op dezelfde Papier kanaal afgestemd op de gewenste hoogte.
 • De laatste fase - een stijgende niveau van gipsplaten, die op dezelfde wijze gemonteerd is, dient in dit geval gebruikt de gesloten CD-profiel. Form - gratis.

Nadat de eerste laag van het geassembleerde profiel, en andere communicatiebedradingNadat de eerste laag van het geassembleerde profiel, en andere communicatiebedradingEvenzo longline gemonteerde plafonds, enige film gebruikt in plaats van de gipsplaten. Backlit betrokken in het minst, dat wil zeggen wanneer de onderkant van het plafond gereed.

Wat is de stijgende plafond van gipsplaat

Plafond Clouds - betekent dat het niet monteren op de omtrek. Dat wil zeggen, het rust op de lat profiel, en visueel het lijkt erop dat op de gipsplaat.

Het is mogelijk om een ​​gebruikelijke werkwijze te monteren. Als u van plan aan de rand van een stijgende niveau van verlichting te creëren, er zijn gemonteerd niche (kunt u speciale profielen te gebruiken), de binnenkant van die gemonteerd is op de band LEIDEN lint gewenste tint.

Een drijvende plafond - is een aparte vorm van stijgende, maar het instapmodel is zo, hoewel hij niet is aangesloten op een muur. In feite is er steeds meer stemmen, maar het is gesloten door dezelfde heldere verlichting. We moeten niet kijken naar deze optie als u van plan bent om de spanning glanzende film monteren.

Voor de drijvende plafond wordt aanbevolen om de dunste gipsplaten vellen gebruiken. Als on-site "zwevende" box is gepland om een ​​kroonluchter te bevestigen, is het het beste om het te repareren als het eerste niveau profielen of zelfs voor het kapitaal plafond. Bepaling nog steeds achter het systeemplafond worden geplaatst.

Het effect van de drijvende plafond wordt gecreëerd door Wholesale LED-verlichting, gemonteerd op circuit designHet effect van de drijvende plafond wordt gecreëerd door Wholesale LED-verlichting, gemonteerd op circuit design

Om de stijgende plafond pak verlichten:

 • LED-tape;
 • LED-verlichting;
 • conventionele kaars lamp met licht naar boven gericht.

In feite, ontwerpbeslissingen nog veel meer, maar de bovenstaande zijn eenvoudige en goedkope opties voor het markeren van de organisatie.


Multilevel plafonds gipsplaten backlit eigen handen

Vele gelaagde plafond, in plaats van een continue laag een zogenaamd afbuiging index. En het moet in aanmerking worden genomen. Dienovereenkomstig is één van het tweede niveau samenstel slechts moeilijk zonder draden of suspensies, die het gewicht van meer dan 10 kg kan weerstaan.

Om een ​​multi-level plafonds maken, gebruikt u het juiste profiel classificatie CD, D, CW, UW, en dergelijke. Alleen op deze manier het ontwerp kan gemakkelijk zijn zelfs bestand tegen hoge vochtigheid in het appartement (gipsplaten als een spons absorbeert vocht zelfs zwevend in de lucht).

Indien het tweede niveau van het project een gebogen of gebroken lijnen, wordt de band gesneden uit plaatstaal wordt geweekt in water, waarna de gipsplaat zacht en plooibaarIndien het tweede niveau van het project een gebogen of gebroken lijnen, wordt de band gesneden uit plaatstaal wordt geweekt in water, waarna de gipsplaat zacht en plooibaar

 Voor de verlichting, aangezien verbergen controller en voeding voor de band en de LED-lamp wordt in het algemeen aanbevolen om afzonderlijke niche in de wand. Bedrading gerouteerd op elke geschikte wijze, maar bij voorkeur niet door het profiel. Anders, een burn-out draden bijna uit elkaar te halen het hele plafond en verwijderen van een pleisterlaag.

Gemiddeld is de maximale belasting van het plafond niveau:


 • 100 kg van een eerste laag (3 kamers 3 m gemiddeld);
 • 60 kg - de tweede;
 • 30 kilogram - op de derde.

Dit beperkt. Maar wat is minder - hoe beter.

Multi-level stroom van gipsplaat (video)

Total, maken hun eigen handen een multilevel plafond is niet moeilijk. Het enige probleem - is om een ​​schets op die zal worden ter beschikking gesteld gipsplaten, evenals hun snijden creëren. Voor het maken van een gebogen bochten figuurzagen, en alle lagen van de ruimte beter gebruiken om schuurpapier fijne korrel te verwerken. 

Multilevel gipsplaten met verlichting (foto's)

1181856 111 1611-722x600 1414-722x600 18389 horiginal maxresdefault dsc00069 mnogourovneviypotolokizgipsokartona Mnogourovnevyiy-potolok-iz-gipsokartona-s-podsvetkoy-i-navesnyimi-elementami

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 55

map