Elegante kroonluchters voor in de woonkamer in een moderne stijl: 4 richtingen

Elegante kroonluchters voor in de woonkamer in een moderne stijl: 4 richtingen

12 October 2017Stijlvolle kroonluchter in een modern interieur is erg belangrijk: het kan helpen om de originaliteit van de kamer te benadrukkenStijlvolle kroonluchter in een modern interieur is erg belangrijk: het kan helpen om te benadrukken de originaliteit pomescheniyaLyustry voor het leven in een moderne stijl - een maximum van de democratie, die alleen kan bieden de betrokken industrie. Het lijkt erop dat het kiezen van een dergelijk product niet moeilijk zal zijn, maar het betekent niet dat je nodig hebt om het probleem op een slordige manier te benaderen. Je moet elke stap te wegen! Dan is de kans op het krijgen van een echt stijlvol product in een moderne stijl verhoogt meerdere malen.


Moderne kroonluchters in de woonkamer: het is te laat

Na verloop van tijd, de materialen waaruit gemaakt kroonluchters, zijn niet veranderd, maar hun assortiment is aanzienlijk uitgebreid. Hierdoor wordt de eigenaar van een stijlvolle accessoire kan iedereen zijn, ongeacht het inkomen. En het kan niet anders dan blij zijn, omdat relatief recent, het is voor de kroonluchter zou kunnen bepalen hoe goed de familie woont. We kunnen alleen maar gissen dat ze vonden dat degenen die niet in staat zijn om dure kristallen kroonluchters te kopen was geweest.

De meest populaire materialen voor het vervaardigen van kroonluchters zijn:

 • kristal;
 • glas;
 • plastic;
 • Aardewerk.

Moderne kroonluchters zijn gemaakt van kristal, glas, kunststof of keramiekModerne kroonluchters zijn gemaakt van kristal, glas, kunststof of keramiek

Elk van de bovengenoemde materialen in zijn eigen goed en kan gebruikt worden voor elke situatie. Het is niet alleen in prijs, maar ook in de verenigbaarheid van de materialen, texturen, enz. samen.


Zo zal zelfs de meest trendy interieur kijken geslagen als zijn kroonluchter oubollig niet de andere elementen van het interieur zal benaderen.

Om te zorgen dat het lijkt duur, niet nodig om dure componenten te gebruiken. De enige vraag in het gevoel van smaak. En als je eigen gok met de registratie niet mogelijk is, is het beter om de diensten van specialisten gebruiken. Ze kunnen gemakkelijk vinden de gewenste grens en maak de beste compositie.

Feitelijke en moderne kroonluchters voor in de woonkamer: size matters

Sinds de Sovjet-tijden, is het een traditie die, voor in de woonkamer kroonluchter moet indrukwekkende grootte hebben en sterk bevestigen de welvarende familie wonen er geworden. Vandaag de dag zijn trends enigszins veranderd, en de keuze van kroonluchters werd de meest democratisch. Je kunt alles wat je wilt kopen en niet bang dat het interieur oplossing zal worden verkeerd beoordeeld door anderen. In de mode van elke, zelfs de wildste ideeën. Het belangrijkste is dat zag er allemaal harmonieus mogelijk.

Daarom werd de hal mogelijk om de volgende soorten lampen vast te stellen: • punt;
 • gestapeld;
 • Single-stage.

Moderne kroonluchter voor de kamer kan zijn punt, gelijkvloers en multi-tierModerne kroonluchter voor de kamer kan zijn punt, gelijkvloers en multi-tier

De eerste optie wordt typisch gekozen voor ultra verbetering met verlaagde plafonds. En, ondanks de niet innemend buitenkant, deze lampen zijn in staat om een ​​maximum aan licht te geven! Dus alleen 2-3 eenheden met succes een volledige kroonluchter te vervangen.

Bay armatuur in het moderne interieur is zelden echter nog steeds het recht hebben om te bestaan. In het bijzonder als de doelstelling om de unie van verschillende soorten van de mode trends.

Gelijkvloers kroonluchter - het is een klassieker die uit de mode raakt bijna nooit (evenals allerlei tinten). Kan de vorm en de kleuren veranderen, maar het algemene concept blijft ongebroken. Dat is de reden waarom, als er een verlangen om dichter bij de klassiekers te krijgen, moet u letten op een kroonluchter.

De kroonluchter in de woonkamer in een moderne stijl: foto-rapporten

De verlichting in het interieur is daarom heel belangrijk, om de uitvoering ervan te verwaarlozen is niet nodig. Over hoe goed geïnstalleerd licht hangt zelfs visuele aantrekkingskracht van de kamer!

Bij het plannen van het lichtnet voor kroonluchters, rekening houden met de volgende eisen:

 • Licht moet uniform te verlichten de kamer;
 • Kroonluchter proeftijd moet in het midden van de kamer worden geplaatst;
 • Vermogen verlichting moet zeker worden geregeld;
 • Het licht mag niet het publiek rechtstreeks te verslaan in het gezicht.

Voordat u beslist over de keuze van kroonluchters, het plan van de lay-out van elektrische netwerkenVoordat u beslist over de keuze van kroonluchters, het plan van de lay-out van elektrische netwerken

In dat geval, als de kwestie wordt geregeld door een specialist, kun je niet bang te zijn dat alles zal worden gedaan in de best mogelijke manier. Echter, huiseigenaren nemen vaak het initiatief in hun handen, wat onvermijdelijk leidt tot een aantal fouten. Vooral als de teugels van de macht neemt mensen voor die niets te maken hebben met elektriciteit had.


U kunt de tijd om beter te begrijpen het probleem te nemen, maar is het de moeite waard? Veel gemakkelijker in samenwerking met een professionele dagelijks aan te gaan voeren vergelijkbaar aanbod van diensten. Vrek betaalt twee keer! En het is gebonden aan gebeuren, als onzorgvuldig contact met elektriciteit! Op een minimum, de "verkeerde" moet het netwerk opnieuw te doen.

Hoe te Lights Put: plafond of wand

Tijdstippen waarop de verlichting was ingesteld uitsluitend op het plafond zijn al lang voorbij. Nu, voordat de eigenaar presenteert een andere vraag: het plafond of de muur? Het installeren van het licht wordt en er en er toegestaan, maar wat is beter? Aan de ene kant is het plafond licht - een klassieker, die lange tijd getest is geweest.

Tot op heden kan plaatsvinden lichten niet alleen aan het plafond, maar ook op de murenTot op heden kan plaatsvinden lichten niet alleen aan het plafond, maar ook op de muren

Vol wandverlichting wordt nieuwerwetse en nog niet getest trend. Ze heeft een recht om te bestaan! Echter, al dan niet toegang tot het lost slechts een specialist. Hij kan en moet worden geraadpleegd! Vooral in dergelijke controversiële zaken.


Kroonluchter in een eigentijdse stijl - een verzamelnaam die bestaat uit:

 • apparaatlocatie;
 • Zijn kleurenschema;
 • Het materiaal waarvan de bereiding werd uitgevoerd.

Soorten kroonluchters voor in de woonkamer in een moderne stijl (video)

Wees niet bang voor gedurfde experimenten. Ze doen niet mee naar het huis dat is oke! In geval van twijfel kunt u de hulp van professionals te zoeken. En ongetwijfeld zullen ze uw klant een echte bewegingsvector te vormen!

Voorbeelden van het moderne leven kroonluchters (foto interieur)

3 6 1-164 7-lighting-dop 24-3 11-02-8916737 35aef34a266c274d3b0e0ffb70888088 37 411 73e15a106fa5cbdb51c5bab120f3789d

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 63

map