The BlogDe blauwe kleur in het interieur van de slaapkamer bevordert ontspanning en heeft een positief effect op de slaapDe blauwe kleur in het interieur van de slaapkamer bevordert ontspanning en een positief effect op de slaap Mensen gaan liever blauwe kleur voor dergelijke zijn kwaliteit als een associatie met de rust en ontspanning, de zee of de lucht blauw kan geven. Blue - een universele kleur voor elke stijl, of het nu een klassieke, high-tech, Middellandse Zee of eigentijdse stijl. Kleur helpt om te kalmeren de bewoners van het gevoel in de kamer rustig en sereen. Vele culturen van de wereld geloofde dat het blauw was het huis van kwade geesten beschermt, dus in hun huizen blauwe kleur de overhand. Natuurlijke blauwe kleur ziet er geweldig uit en is perfect bij het kiezen van een interieur slaapkamer als de kern.


Slaapkamers in blauw: de subtiliteiten van kleurencombinaties

Slaapkamer in blauwe tinten - een populair ontwerp. Het is uitstekend zowel meisjes als jongens. Een diepblauwe kleur wordt vaak gebruikt in het interieur is heel rijke mensen, omdat, blauw - de kleur van luxe en rijkdom.

Het is belangrijk om niet te overdrijven, anders zal het "push" en het kan een depressie in de slaapkamer bewoners veroorzaken, en het is absoluut niet het effect dat we zoeken.

Om deze kleur te voorkomen dient te worden verdund in het binnenland van een van de volgende kleuren:

 1. wit;
 2. beige;
 3. zand
 4. groen;
 5. Caramel.

Een uitstekende oplossing voor een slaapkamer is een combinatie van blauw en witEen uitstekende oplossing voor een slaapkamer is een combinatie van blauw en wit


De grondtoon van elke ruimte te stellen wallpaper. Door de keuze zeer zorgvuldig moet worden genomen. Immers, zij zijn de belangrijkste achtergrond van de ruimte en het creëren van het effect van de blauwe het maakt niet uit wat voor soort meubels of accessoires zullen worden opgehaald later.

Voordat u begint met het behang plakken, dient te worden opgemerkt dat de wanden goed moeten worden behandeld, anders behang ongelijk geplakt.

Wallpapers zijn gekozen met de verwachting dat ze afkomstig zijn van primaire kleuren - azuurblauw - blauw, donker - azuurblauw, kobalt, turkoois, zwart of grijs tinten van de zee.

Overweeg verschillende opties combineren behang met meubels en accessoires: • Voor het interieur in een klassieke stijl perfect geschikt voor de blauwe achtergrond met heldere patronen.
 • Grijs - blauw behang geschikt voor slaapkamers, ingericht in een eigentijdse stijl. In dit geval zou het er goed uitzien donker - bruin meubilair.
 • Voor het gemak kunt u blauw behang en lichte gordijnen gebruiken. Ook geschikt accessoires met kant.
 • Turquoise en Kobalt wallpaper ziet er geweldig uit met meubels en accessoires zacht - blauw of wit.

Het is belangrijk dat de lijn niet over te steken, wanneer de kamer wordt stijlvol artsy.

Slaapkamer in het blauw: sommigen de voorkeur geven schaduw

Bij het kiezen van kleuren moeten zelf bepalen wat het wil de eigenaar van de kamer. De kleur kan zowel koud als warm.

Blauw behang in combinatie met witte gordijnen passen goed in de slaapkamer, gemaakt in klassieke stijlBlauw behang in combinatie met witte gordijnen passen goed in de slaapkamer, gemaakt in klassieke stijl

Met het oog op de meest succesvolle kleur blauw kiest moet rekening houden met de locatie van de slaapkamers:

 1. blauw en alle schakeringen van koele kleuren - In dat geval, als de ramen zijn gericht op de zuidkant, zal het passend grijs zijn.
 2. De ramen aan de noordzijde van het huis is perfect verrekening van de felle kleuren blauw, turkoois, kobalt.
 3. Als de kamer is gelegen in het centrum van een groot appartement of huis en geen ramen hebben, op zich is slecht verlicht met natuurlijk licht. In dit geval is het noodzakelijk om het donker toe te passen - blauwe kleur zeer zorgvuldig en op een minimum, en de voorkeur te geven aan lichtere tinten. Het is vooral belangrijk om aandacht te besteden aan de verlichting in een kamer.

Natuurlijke blauw - koele kleur. Het gebruik ervan in het interieur in grote hoeveelheden kan niet zomaar vernietigen van de stijl, maar ook leiden tot depressie in de bewoners van de slaapkamer.

Ontwerpers worden geadviseerd om blauw felle accenten en lichte accessoires te verdunnen.

Het spelen van professioneel kleurenpalet, kunt u het comfort te creëren in de kamer, die alleen een lust voor je ziel.

Stijlvolle oplossing: een blauwe slaapkamer met witte meubels

Als u het interieur in blauw witte kleur te maken, zal het een soort van plechtigheid in het interieur te creëren. Wit - blauwe kleur van de zachtere optie. Hij is in staat om in de kamer sfeer van vertrouwen, betrouwbaarheid en rust.


White ziet er altijd een winnaar, het maakt niet uit welke kleur of stijl van het interieur niet is gebruikt. Dit is begrijpelijk, omdat de witte - de kleur van tederheid en zuiverheid.

White klassieke meubelen steekt af tegen het blauw van de muren, zodat de ruimte niet eentonig en saai lijkenWhite klassieke meubelen steekt af tegen het blauw van de muren, zodat de ruimte niet eentonig en saai lijken

Option blauwe slaapkamer met witte meubels wordt gezien als bijzonder stijlvol, maar wat voor soort meubels te kiezen voor de slaapkamer?

Dus, kun je de blauwe kamer te gebruiken:

 • Bed. Bij het kiezen van een bed niet per se voorstander van het witte bed. Het is te veronderstellen een optie met een bed van donker hout, maar met witte lakens.
 • Een commode. Er dient te worden gemaakt van hetzelfde materiaal als de kaptafel, een plank onder de TV, of planken voor bloemen. Anders niet in staat zijn te voldoen aan zijn eigen individuele interieur stijl.
 • Gestoffeerde meubels. Als de slaapkamer meubilair te kiezen wit, dan moet je voorrang te geven aan een kleine bank of fauteuil. Aangezien de belangrijkste plaats in de slaapkamer is gevestigd in hetzelfde bed.
 • Kaptafel. Exquisite meubel, ontworpen voor vrouwen. Aangezien het bestaan ​​van een spiegel houdt, dan moet op zodanige wijze geplaatst dat de dwarsliggers niet zijn weergegeven.
 • Planken voor bloemen. Laat geen ruimte om grote stand stapelen, maar op hetzelfde moment in staat op te frissen een kamer zal zijn.

Bij het kiezen van witte meubels moeten niet vergeten dat een slaapkamer - een plek voor rust en slaap. In dit opzicht is het niet nodig om haar televisie of computer stapelen.


Harmonieuze blauw en wit interieur van een slaapkamer

Slaapkamer interieur is grotendeels afhankelijk van de gekozen kleur. Denk aan de meest nuttige toepassingen van blauw en wit in het interieur van een slaapkamer.

Verdun blauw-witte slaapkamer kan de vloerbedekking laminaat van bruine tint te gebruikenVerdun blauw-witte slaapkamer kan de vloerbedekking laminaat van bruine tint te gebruiken

Onder deze ontwerpers los te laten;

 1. Behang, gordijnen, bed, meubels - helemaal blauw, of zijn afgeleid van de blauwe. De meest ongelukkige en gevaarlijke optie. Blue verwijst naar de donkere kleuren, die het begin van de apathie en gebrek aan comfort met zich meebrengt.
 2. Blauw behang, witte meubels - ideaal voor comfort en gemak. de blauwe muren geven de ruimte warmte en helder wit meubilair zal het vernieuwen. Bovendien is het in deze combinatie van kleuren van de kamer zien er vrij stijlvol, streng, maar tegelijkertijd eenvoudig.
 3. Wit of blauw behang, blauw meubilair - extra optie stijlvolle interieur. White wallpapers geven de ruimte een speciale tederheid en blauwe elementen van de kamer zal het effect van de zachtheid en sereniteit te creëren.

De hoofdregel is het gebruik van de kleur blauw in elk interieur - het is niet saai om de kamer te doen. altijd nodig om het interieur en niet alleen kleuren, maar ook een verscheidenheid aan accessoires te vernieuwen.

Planken, frames voor foto's, bloempotten, en nog veel meer - dit alles kan uw speciale comfort kamer te geven.

Vergeet niet over verlichting, en vooral in kamers zonder ramen. Verlichting is op zich een contrast met de basiskleur, die het belangrijkste idee van de ontwerper versterkt, en het huidige aanbod van lampen en andere accessoires, kunt u een ontwerp dat alleen de proppen te komen met je verbeelding te creëren.

Hedendaagse blauwe slaapkamer (video)

Soft palet van blauw te brengen rust, eenvoud, spiritualiteit in elk huis. Het ontspant de bewoners van het huis, gunstig beïnvloeden van het onderbewuste. Daarom, als je droom - een kamer in het blauw, dan ga je gang en zet het in de praktijk. Als er niet een professionele ontwerper, kom dan naar de hulp van internet. Het zit vol met nuttige informatie die u kunt gebruiken voor gratis.

Slaapkamer ontwerp in blauw (foto interieur)

023-nowe-Powisle-luxe-penthouse-warschau-polen-TPL-the-top-list-1840-920x614 30-03-83458231 072original 1920x1080resizeinterior13141481361607491 2011-1202-SARAH-29287 34858-blue-slaapkamer-design-foto-renovatie-decor-en-ideas1440x900 verbazingwekkende-light-blue-wall-kleuren-schema-modern-kids-slaapkamer-1 bb123b935631663908ea49ae9216e41b bluebedroom cf48d1339521ae0ae1945041c7cb411f

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 3 = 1