Eleganta Tapestry paneler i ett brett område

Eleganta Tapestry paneler i ett brett område

12 October 2017Tapestry paneler - ett konstverk, han förvånad av dess skönhetTapestry paneler - ett konstverk, han förvånad av dess skönhet alternativ för att ta itu med i en mängd olika texturer, liksom om vad som inte liknar väv och färgstark palett skapa en unik bild. Ljus som faller på målningen, det gör det ännu mer fascinerande. Skuggan av panelerna ger en viss mystik. Dessa gobelänger kan innehålla en mängd olika landskap - från historiska händelser och reproduktioner av kända målningar till bilder av Christian karaktär, och de mest pittoreska hörn av världen, stilleben.


heminredning: Tapestry panel

Alla paneler väv bär hans information i bilden och beundra ämnen, varje person får en estetisk njutning och avslöjar något nytt. 

Att köpa tyg, anser syftet med rummet. Till exempel målningar med landskap eller bilder av djur som lämpar sig för placering i vardagsrummet.

Om du vill rita väv kök, väljer stilleben och bilder av blommor. För kontorsbruk gobelänger dekoration bild marinmålning, eller jakt, till exempel "Corsica" fodrade. Produktions kvalitet garanteras. Väva tyg bildat tätt. Trådarna i olika tjocklekar används. På grund av detta skapade bildvolym och tydlighet. Tapestry är helt enkelt nödvändig för dekoration av lägenheten, hemma eller på kontoret. Dessutom är dessa paneler vara en underbar Prezent nästan någon fest. Gobelänger ger vänner, familj och överordnade - ett tecken på förekomst av smak och gott uppförande.

Tapestry panel kommer att vara ett underbart alternativ till de vanliga bonader med tråkiga mönsterTapestry panel kommer att vara ett underbart alternativ till de vanliga bonader med tråkiga mönster

Paneler av väv i det inre - ett bra alternativ för att dekorera en vägg i hemmet. Intressant inredning kommer att ge originalitet och individualitet i det inre av varje lägenhet, och inte bara. Alla Tapestry paneler innehålla en speciell beklädnad, den har ett hål genom vilket är infört i takfoten av takfoten väv hängde på väggen. en sådan öppning, som kallas en ficka, som vanligtvis finns på toppen av panelen. Det finns gobelänger, som är försedda med fick botten för att vikta den bilden för att undvika montering och krökning av hörnen. Med två fickor för att placera paneler på väggen enklare och snabbare.


Huvud nyfikna bit väv, gjorde honom berömd, är innesluten i en unik sammanflätning av trådar, som kan återspegla mångfalden av färger för varje vinklar belysning.

Köparen kan köpa skivor utan ram eller Baguette ram, liksom i utformningen av trä. Att historien betonar det unika i duken, och det bör kombineras med andra föremål av inredningen i rummet. För att dekorera den nisch av liten storlek, är det bra passform i det inre Tapestry smala paneler. På väggen i stora väl såg stora gobelänger. Ovanför sovrummet har en horisontell mönster av tapeten.

Väv paneler större inre

Alla har möjlighet att välja den modell av paneler, lämplig storlek och pris. När allt kommer omkring, titta på det är nödvändigt varje dag. 

Valet avgör vilka uppgifter som måste åtgärdas.

Att välja en väv paneler av stora, kom ihåg att det måste kombineras med inredning och matcha storleken på rummetAtt välja en väv paneler av stora, kom ihåg att det måste kombineras med inredning och matcha storleken på rummetInnan man köper du behöver göra:

  1. Välj det rum där panelerna kommer att vara mest fördelaktigt att titta.
  2. Bestäm storleken på bostaden för att välja rätt väv i höjd och bredd, utan att bryta harmoni i rummet.
  3. Välj flera paneler på tomten.
  4. Välj det bästa alternativet som kompletterar stilen i rummet.

Innan du köper en väv paneler, speciellt stora, måste du tänka mycket noga - hur det kommer att se ut i en viss bostad.

Provence Tapestry paneler för finsmakare

En behörig konsult kommer att hjälpa dig att välja rätt paneler väv för varje interiör. Kataloger innehåller en magnifik utbud av produkter, från vilka ingen klient inte kommer att förbli likgiltig, även de mest krävande. Eftersom det produceras kontinuerligt uppdateras med nya leveranser av lyxiga paneler för alla smaker. Utan köpet kommer inte att vara någon köpare.

När allt kommer omkring, väv - det är inte bara ett bra alternativ för att göra ditt hem mer elegant, men också en gåva som kommer att leda till en fullständig glädje en älskad eller kollega.

Tapestry paneler i stil med Provence är slående i sin skönhet och rikedom av färgerTapestry paneler i stil med Provence är slående i sin skönhet och rikedom av färger

Varje kund gäller priserna på förvärvs väv paneler. Leverantören samarbetar med de mest kända tillverkarna av dessa produkter väv, så kan inte överdriva värdet av en vara, och den är tillgänglig och demokratiskt. Med leverans i Ryssland är det inga problem - den produceras på kort tid. Bekvämlighet och spara kundens tid - i första hand. Det är endast nödvändigt att utfärda en order och interiören gnistan med färsk målarfärg, kommer att glädja ögon värdar och deras gäster.

Historien om tapeten målningar

Tapestry vävning sitt ursprung för länge sedan. På tal om det många utgrävningar, register och andra källor. Furstliga herrgårdar var rikt dekorerade med sådana gobelänger. De var inte bara utsökt inredning hem, men var föremål för uppfyllandet av magiska riter. Århundraden tidigare gobelänger fungerade som en prydnad hus adelsmän och kungligheter. I vårt land, när kungen att skapa en panel av väv lästes verksamheten inte lätt. Endast en hantverkare, fin känsla för färg och mönster kombination kan skapa en sådan konstverk. Tapestry idag kommer att göra ett rum, ett kontor med oattraktiva väggar i en mysig och bekväm plats. När allt kommer omkring är varje vävt mönster en sann konstverk. Tapestry panel kommer att göra något utrymme original.

Paneler av väv skapar en speciell atmosfär i rymden - de inte fångar ögat, men korrekt placerad tyngdpunkt.

Sedan urminnes tider var gobeläng paneler vara ett tecken på rikedomSedan urminnes tider var gobeläng paneler vara ett tecken på rikedom


Genom dessa målningar från vävnaden är det möjligt att välja en eller annan möbel. Belysningen i rummet skapar en pjäs av ljus och skugga på duken, varför situationen blir mer bekväm.

Produkten ser ljusa och naturliga färger tack vare valet av garn och bulkad image. På gobelänger ofta skildrar landskap av hav och skog teman, staden och så vidare.

Tapestry panel med landskap (video)

Paneler av väv i dag är en oersättlig del av inredningen, vilket ger en elegant touch till varje rum och är tillgängliga för ett brett spektrum av kunder. Gobelänger skapa en unik bild. Tyger görs av högteknologiska maskiner. Tillverkning sker strikt under överinseende av kvalificerad personal. Utbudet av siffror idag är mycket bred. Gobelänger är inte bara snygg inredning av alla rum, men också en välkommen present för alla tillfällen.

Väv paneler i det inre (foto)

MG5463 219-1000x1000 217-1000x1000 3ZA91Q35GSx 31-8 377image1 1062110x145205x270 33-8-1024x890 00000003222 00000003476


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − = 75

map