Eleganta tak: foton i sovrummet

Eleganta tak: foton i sovrummet

12 October 2017Vacker och elegant undertak ger sovrummet en nödvändig värme och komfortVacker och elegant undertak ger sovrummet en nödvändig värme och komfort


Nästan varje taket inte skonas från någon form av defekt, även om det verkar, var de kommer ifrån, när, säg, kitt eller tak enhet gjord av gipsskivor, material av hög kvalitet användes, men själva arbetet genomfördes mycket erfarna hantverkare. Vid olika belysning (mer belysning i sidan) olika synliga brister från vilka flykt inte är möjligt helt. Eleganta tak, ett foto som i sovrummet eller något annat rum bara bekräfta ett axiom - den här typen av taket helt "fri" från alla typer av ytdefekter, som inte uppmuntrar husägare.

Undertak i sovrummet: vad man ska välja

Stretch tak är av olika typer, deras val är ganska varierande. Funktioner mönster är ganska lika, men helt annorlunda material och dess visuell komponent. Vilket alternativ är lämplig för en viss typ av rum - kan fastställas genom att undersöka mer i detalj varje art.

glansiga tak

Ha en andra namn - lack. Banan, vilket skapar en spegel, den 90% reflektionseffekten i det ytor. Detta tak ökar optisk utrymmet i rummet, och om rummet lågt tak, då tack vare den glansiga ytan på taket i spänning, kommer du att vara fri från "tryck" från toppen, vilket är mycket viktigt i ett litet sovrum. Bred färgskala av dessa tak kommer att möjliggöra för de mest vågade designidéer.

Den glansiga ytan av taket är visuellt öka utrymmet för ett litet sovrumDen glansiga ytan av taket är visuellt öka utrymmet för ett litet sovrum


glänsande shine taket kommer att ge ditt sovrum en speciell charm och en viss lätthet - rummet blir rymligare än optiskt. 

matt tak

Dessa kanske är klassiker i genren, är mycket långt från innovativa idéer. Perfekt för dem som har en konservativ karaktär. Detta alternativ, på grund av dess något rå yta, skapar ett intryck av perfekt inriktade och målade taket. Eftersom reflektionseffekten är frånvarande, och det finns ingen antydan till glöd, det är förekomsten av en viss mjukhet och komfort, vilket är viktigt för detta rum som ett sovrum. Även matt tak mer tillgänglig i fråga om pris.

Diskreta nyanser av frostat tak lugna och slappna av.

satin tak

Den kombinerar också alla fördelar av både glansigt och matt tak. Till skillnad från borstat taket, som om den målade ytan, ser mycket mer imponerande än bara en matta. Det reflekterar ljus utan störande reflexer. Planhet och silkeslen, diskret briljans, på ett anmärkningsvärt sätt, diskret komplettera de inre rum.

Satin stretch tak - ett vackert och praktiskt material för efterbehandling sovrummetSatin stretch tak - ett vackert och praktiskt material för efterbehandling sovrummetSatin tak är idealisk för alla typer av interiörer, allt från klassiskt till den modernaste.

Satin tak kännetecknas av det faktum att under olika ljuskällor, och det ser annorlunda ut.

Två nivå spänntak i sovrummet: kombinera konstruktion

På taket i sovrummet flesta husägare fokus slipas av det faktum att det är den mest synliga från sängen. Vid uppvaknande, som ni vet, ofullständig tak kan endast orsaka irritation, men inga positiva känslor.

Om du väljer att dela upp rummet i zoner och vill ha en två-nivå belysning för att ordna tak etage - det är precis vad du behöver.

Dessutom arrangera en två nivåer tak, kan du göra det en kombinerad konstruktion, eftersom de kombinerade tak berika betydligt utformningen av ditt sovrum. Många gör tak, som tillämpas i detta fall, tvåfärgad. 

Stretch tak har många betydande fördelar jämfört med andra typer av ytbehandlingarStretch tak har många betydande fördelar jämfört med andra typer av ytbehandlingar

Du kan dela upp rummet i två zoner.

Det kommer att se ut så här:

 1. Matt zonen;
 2. Glossy zon.

Således kommer funktionella områden att vara som enskilda sovrum. Dessutom kan införandet av gipsskivor - det är bara understryka kontrasten av stil och individualitet.


Design tak Sovrum: undertak med en bred färgskala

Taket design kan vara inte bara de mest skiftande, men även oväntat, med hjälp av bland andra faktorer, och mångfacetterad palett av olika färger. Färgade taket allt populärare.

Om det i senaste decennierna tak var uteslutande vita, men nu denna stereotyp har länge varit överlevt sig själv, även om förekomsten av den vita taket, förnekar ingen, och nu - en klassiker!

Varje färg har en rätt att existera och absolut alla färger är tillämplig i dag.

Undertak passar perfekt in i alla sovrum interiörUndertak passar perfekt in i alla sovrum interiör

Färgen på taket i sovrummet kan vara vad som helst. Det beror på de uppgifter du har angett för oss själva sätter. Om konsumenten är en supporter av den klassiska tak, är den vita lämplig, och, matt tak. Om du sover försöksledaren, kan taket vara mörk, tills den svarta - många finner detta mycket imponerande.


Lack stretch tak korall färg i sovrummet (video)

Stretch tak med en bild: din stil kommer att se och uppskatta

Tiderna är ansiktslös och tråkig tak långt borta. Alla vill ha positiva. Stretch tak med en bild - ett levande exempel. För en bättre förståelse av denna innovation, kommer du till hjälp av bilder. Se hotellet foton, kommer du att förstå genast vad du behöver. 

Välj den typ av stretch taket - särskilt enskilt fall kommer att bero på dina preferenserVälj den typ av stretch taket - särskilt enskilt fall kommer att bero på dina preferenser

På den här bilden kan du njuta av i många år framöver, naturligtvis, pre-välja det önskade motivet, som inte bara är att bli bekant på den andra dagen, utan tvärtom, kommer bara.

Bilder kan vara mycket olika, och kanske du kommer att kunna tillfredsställa alla prov finns i din åsikt, den mest krasivyy.Risunki tryckta på stora skrivare kallas en plotter. 

Att tänka på när man väljer ett tak med ett mönster

 1. Struktur: matt, satin, glättat;
 2. Området figuren. Om bilden kommer att ockupera hela taket, naturligtvis kommer det dyrare. Emellertid kan endast fragment utfärdas.
 3. Fotoproby behovet, desto mer att denna tjänst är gratis. Ett litet fragment, som appliceras på bilden i önskad färg och upplösning, kommer att visa dig den verkliga bilden av den framtida bilden. Om du inte gillar något, kan du alltid justera bilden.

Ofta konsumenten frågar om skadliga färger, genom vilken bilden appliceras. För fotoutskrifter använder miljö lösningsmedel bläck, vars namn talar för sig själv. De är miljövänliga, luktfri och snabbtorkande. Så, är en sådan siffra inte dåligt, och i lägenheten för att göra detta är ganska säkert för hushållet.

Stretch tak med fotoutskrifter: fashionabla och unik

Fotoutskrifter mer och mer intresserad av konsumenten, vilket framgår av de många recensioner. Denna typ av design blir mer och mer populärt.

Du kan skapa en helt unik tak, tack vare en enda utskriftDu kan skapa en helt unik tak, tack vare en enda utskrift

Om du är en älskare att ta en tupplur under dagen och inte ett fan av snabb vakna på morgonen, då kopplar i sängen, kommer du att kunna beundra bilden, som ligger ovanför huvudet. Det kan plocka upp och ordning, bra, det är nu inte ett problem. Under en foto innebar några unika bilder utformade för att dekorera ditt tak.

bildalternativ

 • Flytande moln;
 • Stjärnhimlen;
 • Den rymdtema;
 • blommor;
 • Abstrakta målningar, etc.

Den unika bilden av något, vara en del av bilden, eller mentalitet. En mängd olika alternativ, och syftet - detsamma: att göra unika och bekvämt boende.

3d Stretch tak: skönhet fascinerar

Det skulle vara en stor brist att inte tala om förekomsten av 3D-tak. Den magnifika utseendet på denna know-how kan inte bara tillgodose behoven hos inbiten estetiska, men också en man med en riktigt ohämmad fantasi.

Om 3D tak kan tala för evigt, och på samma gång, säg inte - det är så bred, mångfacetterat koncept.

Tensioner 3D tak gör det inre av alla individuella och unika sovrumTensioner 3D tak gör det inre av alla individuella och unika sovrum

Naturligtvis priset per kvadratmeter. m. av denna innovation är inte alla har råd, men resultatet i slutändan motiverar fortfarande betydande kostnader. För att förstå vad som kommer från priset av detta slag av tak, måste du överväga vissa faktorer.

Komponenter i kostnaden för 3D tak

 1. Pris mödrar (film och profil);
 2. Kostnaden för tryckning;
 3. Priset på dioden tejp;
 4. Pris reflektor (folie);
 5. Installationskostnader.

Så verkar priset vara för "samma" locket kan variera kraftigt.

3D-teknik ger en verklig möjlighet att skapa en volym tak, vilket är en hel del av den moderna inredningen. Inledningsvis i början av genomförandet av dessa tak är det för det mesta använts för alla typer av klubbar, köpcentra och andra offentliga institutioner. 3D-effekt betonar individualitet, även det unika i ett rum, vilket skapar en helt unik atmosfär. Under de senaste åren har denna teknik använts i ett bostadsområde.

Hittills är undertaket ganska populär dekoration ämnet, dess livslängd upp till 30 årHittills är undertaket ganska populär dekoration ämnet, dess livslängd upp till 30 år

3D-arkitektur är direkt beroende av personliga preferenser och mål som eftersträvas av kunden.

Det kan vara i form av:

 • cirklar;
 • koner;
 • vågor;
 • valv;
 • kuber;
 • tak;
 • valv;
 • Kolumner.

Denna innovation gör det möjligt samt eventuella tak, dölja inte bara några defekter i ytor, samt att ta bort från nyfikna ögon alla typer av kommunikation.

Tredimensionella bilder kan vara något ämne. Denna bild gör det möjligt att uppnå helt överraskande effekt av det utrymme som inte har några synliga gränser, och mönstret har mest "riktiga" form.

Bilden är endast appliceras på ytan av taket, och sedan rör sig smidigt längs väggarna i rummet, vilket skapar ett inre av extraordinära skönhet.

Nya 3D-stretch tak teknik (video)

3D-effekt: att skapa en stjärnhimmel i sovrummet

Ett sådant mirakel är möjligt att skapa hemma eller någon annanstans, med sina egna händer.

Stjärnhimmel i sitt sovrum vilja se en hel del, men oftast skjuter den höga kostnaden för material projektorn och kostnaden för arbetet.

Så sparar vi på jobbet att skapa detta mästerverk med sina egna händer.

Det finns två metoder:

 1. Eftersom punktering tak duk;
 2. Utan att punktera de takmålningar.

Ljus tak som skildrar en stjärnhimmel, kan du göra dina egna händer till lägsta möjliga kostnadLjus tak som skildrar en stjärnhimmel, kan du göra dina egna händer till lägsta möjliga kostnad

Naturligtvis, för att göra detta behöver du tålamod och flit. Vi ger steg för steg instruktioner för produktion utan att punktera de takmålningar.

Steg för steg guide

 • Initialt, att tillverka undertak (t.ex. plywood);
 • Vidare i undertaket tillämpas för att kartlägga natthimlen;
 • Innan du installerar ett tak, måste du borra hål, upprepa kortet genom att dra dem genom gängor fiber;
 • Efter slutförandet av installationen av taket mellanliggande nämnda tråd måste skäras till rätt längd och lim;
 • Vidare bör monteringsspänning materialet;
 • Välja projektorn är som följer: svetodiodnyypokupaetsya projektor, om ägaren har en önskan att begrunda den ständigt föränderliga bild, och om dess syfte - naturlighet, är det nödvändigt att köpa en projektor halogen.

Design Idéer: taket i sovrummet (video)

Avslutningsvis vill jag understryka det faktum att undertaket är inte bara den mest

hennes vackraste av alla befintliga innertak, men också den mest praktiska. för takbeklädnad vård är mycket enkel - tillräckligt torka åtminstone ibland det med en svamp. Han behöver inte en efterföljande målning, och behåller sitt utseende i 30 år. När det gäller läckage, är taket kan hålla upp till 100 liter vatten, kraftigt ökar sannolikheten för att hålla dina beläggningar (både vägg- och golv), samt för att förhindra eventuella skador på möbler. Så egentligen, bör du överväga och göra rätt val när det gäller långvarig efterbehandling taket!

Design av tak för sovrum (inredning foto)

1-min 2-min 3-min 4-min 5-min 6-min 7-min 8-min 9-min 10-min 1-min 2-min 3-min 4-min 5-min 6-min 7-min 8-min 9-min 10-min

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =

map