Eleganta ljuskronor för vardagsrummet i en modern stil: 4 riktningar

Eleganta ljuskronor för vardagsrummet i en modern stil: 4 riktningar

12 October 2017Snygg ljuskrona i en modern inredning är mycket viktigt: det kan bidra till att understryka originaliteten i rummetSnygg ljuskrona i en modern inredning är mycket viktigt: det kan hjälpa att betona originalitet pomescheniyaLyustry för att leva i en modern stil - högst demokrati, som bara kan erbjuda den berörda branschen. Det verkar som om inte kommer att bli svårt att välja en sådan produkt, men det betyder inte att du måste närma sig frågan på ett slarvigt sätt. Du måste väga varje steg! Då är sannolikheten för att få en riktigt snygg produkt i en modern stil ökar flera gånger.


Moderna kristallkronor i vardagsrummet: det är försenad

Med tiden de material som gjorde ljuskronor, inte har förändrats, men deras sortiment är betydligt längre. På grund av detta, bli ägare till en elegant tillbehör kan vara vem som helst, oavsett inkomst. Och det kan inte annat än glädjas, eftersom relativt nyligen, är det för ljuskrona kan avgöra hur väl familjen bor. Vi kan bara gissa att de kände de som inte hade kunnat köpa dyra kristallkronor.

De mest populära material för tillverkning av ljuskronor är:

 • kristall;
 • glas;
 • plast;
 • Keramik.

Moderna ljuskronor är gjorda av kristall, glas, plast eller keramikModerna ljuskronor är gjorda av kristall, glas, plast eller keramik

Var och en av ovanstående material i sitt eget bästa och kan användas för alla situationer. Det är inte bara i pris utan också i kompatibiliteten hos material, strukturer, etc. tillsammans.


Till exempel kommer även de mest fashionabla inredningen ser slagen om hans ljuskrona corny inte kommer att närma sig andra delar av interiören.

För att få det att se dyra, inte nödvändigt att använda dyra komponenter. Den enda frågan i smaksinne. Och om din egen gissning med registreringsnummer inte är möjligt, är det bättre att använda sig av specialister. De kan lätt hitta önskad gränsen och göra det bästa sammansättningen.

Faktiska och moderna ljuskronor för vardagsrummet: storleken har betydelse

Sedan Sovjettiden, har det blivit en tradition att för vardagsrummet ljuskrona ska ha imponerande storlek och starkt bekräfta välmående familj som bor där. Idag har trender förändrats något, och valet av ljuskronor blev den mest demokratiska. Du kan köpa vad du vill och inte vara rädd för att den inre lösningen kommer att missbedömde av andra. I stil med någon, även de vildaste idéer. Huvudsaken är att alla såg harmoniskt som möjligt.

Därför blev hallen möjligt att fastställa följande typer av lampor: • punkt;
 • staplade;
 • Enstegs.

Modern ljuskrona för rummet kan vara punkt, en våning och multi-tierModern ljuskrona för rummet kan vara punkt, en våning och multi-tier

Det första alternativet väljs typiskt för ultra förbättring med undertak. Och trots den unprepossessing exteriör, dessa lampor kan ge maximalt ljus! Således är det endast 2-3 enheter framgångsrikt ersätta en hel ljuskrona.

Bay armatur i den moderna interiören är sällan har dock fortfarande rätt att existera. I synnerhet om målet att bli union av flera typer av modetrender.

Enplanshus ljuskrona - det är en klassiker som går omodernt nästan aldrig (liksom alla typer av nyanser). Kan ändra form och färg, men det allmänna begreppet förblir obruten. Det är därför, om det finns en önskan att komma närmare klassikerna, bör du vara uppmärksam på en ljuskrona.

Den ljuskrona i vardagsrummet i en modern stil: foto rapporter

Belysningen i interiören är mycket viktigt, därför att försumma dess genomförande är inte nödvändigt. På hur korrekt installerad ljus beror även visuella intryck av rummet!

Vid planeringen av elnätet ledningar för ljuskronor, beakta följande krav:

 • Ljus ska enhetligt lysa upp rummet;
 • Chandelier skyddstillsyn bör placeras i mitten av rummet;
 • Ström belysning bör definitivt regleras;
 • Ljuset bör inte slå publiken direkt i ansiktet.

Innan du bestämmer dig för valet av ljuskronor, planera utformningen av elnätInnan du bestämmer dig för valet av ljuskronor, planera utformningen av elnät

I så fall, om problemet styrs av en specialist, kan du inte oroa dig att allt kommer att ske på bästa möjliga sätt. Men husägare tar ofta initiativ i sina händer, vilket oundvikligen leder till några misstag. Speciellt om tömmarna makt tar människor innan som inte har något att göra med elektricitet.


Du kan ta dig tid att bättre förstå problemet, men är det värt det? Mycket lättare att inleda samarbete med en professionell dagligen utför liknande utbud av tjänster. Snåljåp betalar två gånger! Och det är bunden till händer, om slarvigt kontakt med el! Åtminstone "fel" måste göra om nätverk.

Hur man lägger Lights: tak eller vägg

Tiderna när belysningen fastställdes enbart på taket är borta sedan länge. Nu, innan ägaren presenterar en annan fråga: tak eller vägg? Installera ljuset är tillåtet och där och där, men vad som är bättre? Å ena sidan, taklampan - en klassisk, som länge varit beprövade.

Hittills kan placera ljus inte bara på taket utan även på väggarnaHittills kan placera ljus inte bara på taket utan även på väggarna

Full av väggbelysning nymodig och ännu oprövad trend. Hon har rätt att existera! Men oavsett om inte komma åt den löser bara en specialist. Han kan och bör konsulteras! Speciellt i sådana kontroversiella frågor.


Ljuskrona i modern stil - ett samlingsbegrepp som omfattar:

 • enhetens plats;
 • Hans färgschema;
 • Det material av vilket produktionen utfördes.

Olika typer av ljuskronor för vardagsrummet i en modern stil (video)

Var inte rädd för djärva experiment. De behöver inte ta till huset det är okej! Om du är osäker, kan du söka hjälp av proffs. Och utan tvekan, kommer de att bilda din kund en riktig rörelsevektor!

Exempel på moderna levande ljuskronor (foto interiörer)

3 6 1-164 7-belysning-DOP 24-3 11-02-8916737 35aef34a266c274d3b0e0ffb70888088 37 411 73e15a106fa5cbdb51c5bab120f3789d

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 36 =

map