Elegant zwart-wit kruissteek: outline regeling

Elegant zwart-wit kruissteek: outline regeling

12 October 2017Op het internet zijn er veel regelingen die kunnen worden gebruikt om zwart-wit borduurwerk makenOp het internet zijn er veel regelingen die kunnen worden gebruikt om zwart-wit naar vyshivkuKazalos maken, kruissteek zo goed dat ten koste van het spel Bloemen interessante effecten kunnen bereiken. Maar niet alleen in kleur, kunt u meesterwerken van borduurwerk en geborduurde t-shirts te creëren, vaak alles wat het kan doen, en, op het eerste gezicht een eenvoudige grafiek. Borduurwerk Dit specifieke gebied dat geliefd en beginners als professionals in dit handwerk.


Cross Stitch zwart-wit: kenmerken

Als je kijkt naar de foto's en zorgvuldig in hun collega kan de kleinste details in zwart en wit borduurwerk te zien. Ze zijn niet zo eenvoudig als ze lijken, want de volgende uitleg zal nuttig zijn, vooral voor beginners.

Zwart en wit borduurwerk heeft slechts twee technieken:

 • contour;
 • Zwart-wit.

Zwart en wit borduurwerk, ingelijst, perfect past bij elk interieurZwart en wit borduurwerk, ingelijst, perfect past bij elk interieur

Elke soort heeft zijn eigen plussen en minnen, de mate van complexiteit van het werk, ook, is anders. Contouren techniek is vrij eenvoudig, als je het vergelijkt met anderen. Omdat het sets voor beginners zoals borduren pak. Zijn functie is dat het borduursel wordt alleen gedaan met het gebruik van witte of zwarte draad.


Kijk spectaculaire kruissteek zwart-wit silhouetten - een genot om te paren of dansende meisjes, man en vrouw op een datum, mensen van verschillende leeftijden, het meisje in de regen, enz. Het kan een foto peuter of kleine grappige kleine dieren.

Cross Stitch: zwart en wit schema, hoe te werken met een zwarte doek

Voor witte achtergrond schets wordt meestal gekozen, maar voor zwart, respectievelijk, moet zwart doek. Pas nu werken met een zwarte basis is niet zo eenvoudig, omdat de gaten niet zo makkelijk voor de naald worden beschouwd.

Om het gemakkelijker maken om te werken met een zwarte rand, moet u: • Gebracht op de bodem van zwarte duidelijke witte tentdoek en de basis van goed trekkracht op de hoepel;
 • De gaten zal witte achtergrond schijnen - te vinden en tel het juiste aantal kruizen zal het makkelijker zijn;
 • Op de index kan vingers een strook witte plakband plakken, en wordt gehouden in het kader van het doek met uw vingers, kunt u gemakkelijk vinden van de gaten;
 • Het is ook de basis van zwarte stof, kunt u een eenvoudige zeep wrijven, dan zal het grijs, en het werk zal het makkelijker zijn - nou ja, als je borduren patroon, zeep gemakkelijk verwijderd door simpelweg prostirnite borduurwerk in lauw water hebt voltooid.

Om de perfecte borduurwerk te krijgen, is het raadzaam om te werken in goed licht en precies onder de regelingOm de perfecte borduurwerk te krijgen, is het raadzaam om te werken in goed licht en precies onder de regeling

En, natuurlijk werk van alle regels - bij daglicht of een zeer goed licht. Er schets borduurwerk, waarbij slechts een paar regels - ze zijn gemakkelijk voor nieuwkomers. Maar een beetje van kleur, kunt u nog steeds toe te voegen. Bijvoorbeeld, als u het borduren de contour van de ogen en oorbellen van het meisje kan worden geborduurd in blauw. Of als u van borduren, laat ons hart wordt rood, en de silhouetten van zichzelf of motieven in zwart-wit.

Injecteerbare steek: zwart en wit, en een diagram voor uitleg

Dwarssteekborduurwerk contour niet veel tijd vergen. Eenvoudig ontwerp, wordt alles gedaan in één kleur. Een helder detail, zoals reeds vermeld, het borduurwerk kan geen kwaad.

Subtiliteiten uitvoeren contour borduurwerk:

 • Garen take kwaliteit die niet vervagen;
 • Canvas moet markeren de draad potlood, zelfs na het wassen, kunnen toch laten sporen;
 • draad tips verbergen onder de exclusieve geborduurde kruisjes, anders zullen ze onaantrekkelijk om door te tonen aan de voorzijde zijn;
 • Doek borduurwerk nemen van hoge kwaliteit, op het niet mag worden beperkt tot het huwelijk en knobbeltjes;
 • Bij het afhalen van het frame voor borduurwerk, in gedachten houden dat een betere circuits kijken in de vrije ruimte.

Gebruik niet te goedkoop draad, vanwege de kwaliteit hangt af van het resultaat van al het werkGebruik niet te goedkoop draad, vanwege de kwaliteit hangt af van het resultaat van al het werk

Contour borduurwerk wordt vaak gebruikt om het werk van geschenk uit te voeren, en dat allemaal omdat het blijkt dat ze was mooi, en het is snel gedaan.

bekstich naad (of "back naald") en Holbein steek (of dubbel naad) - voor dezelfde monochrome borduren blekvork twee soorten regels gewoonlijk worden toegepast. Borduren blekvort moeilijker, vereist speciale aandacht en doorzettingsvermogen. Te gebruiken om interessante horoscopen, meer in het bijzonder, het beeld horoscopic borden te krijgen. En het thema van de liefde in zwart-wit.


Hoe maak je een schema van zwart-wit (video) maken

Zwart en wit kruissteek zeer gewaardeerd, vooral de liefhebbers van eenvoud, elegantie, terughoudendheid en minimalisme. Geborduurde graphics zal altijd modieus.

Succesvolle werk!

Regeling van zwart en wit kruis steek (foto)

13 1a6db8059159 2-858 93131 91d20438d4fef38646168ca0d8dd4437 1760fb7eb8b6b713e17a5fa7cbc50531 17752970 003011a82d97e90697286336e960168f72a4c3c7 17790970 59227-Shemu-dlya-vyshivki-krestom-230-230-priroda


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 + = 84

map