Elegant sidentapeter: lyx i varje hem

Elegant sidentapeter: lyx i varje hem

12 October 2017Silkestapeter - den moderna material för väggarSilkestapeter - den moderna material för efterbehandling stenShelkovye tapet som används för dekoration av väggarna från medeltiden. Tyg på väggarna lägga till lyxig interiör, men är ganska dyra. För närvarande, med hjälp av moderna material och tekniker, tillverkare av tapeter för att skapa en mängd olika konsistens och färg på sidentapeter, så att alla kan hitta den perfekta alternativet för ditt hem. Läs mer om silkestapeter - på.


Top sidentapeter på väggarna

Tyg tapeter av siden består av två delar: basen och trim. Substratet kan vara ett papper eller icke-vävt, anbringas den sedan ytbehandlingar från tyget. För närvarande tyg bestående enbart av silke, mycket svårt att hitta, men de är mycket dyra. Ofta används för färgning artificiella tyger, blandat med silkestråd.

Plus silkestapeter är deras miljövänlighet och ofarlig för människor.

Flytande tapet inte bara ser snygg, men också kommer att pågå i många år framöverFlytande tapeter inte bara ser snygg, men också tjäna många godyBolshimi fördelar ljudisolering och värmeisolering, liksom en perfekt utseende. Silkestapeter gjord av tyg är mycket svårt att bryta och blåmärke vid limning, de har hög hållfasthet och hållbarhet.

Flytande sidentapeter och värdighet

Dagens beslut är flytande sidentapeter. De är gjorda av silkesfibrer, som kan vara både naturliga och konstgjorda. De blandas med cellulosa och ta emot flytande tapeter. Dessa tapeter kan finnas många olika färger och säljs i torkad form, innan efterbehandling väggarna i deras behov av att spädas med vatten och tillämpas.

Kan det noteras flera fördelar med flytande siden tapeter:


  • Skydd för människors hälsa. Det är säkert att säga att den flytande tapeten innehåller i sin sammansättning ett stort antal naturliga ingredienser och inte orsakar allergier, så de är även i barnens rum och sjukhus som du kan använda.
  • Flytande väggen är vattentät och inte varp från temperaturförändringar.
  • Denna typ av tapeter har en bred palett, vilket innebär att för att välja det bästa alternativet för en viss inredning är inte svårt.
  • Flytande tapeter är lätt att applicera på ytan och dekorera väggarna med deras hjälp kan även otränad person. Även efter applicering av materialet behöver inte stänga dörrar och fönster, vilket är fallet med konventionella tapeter.
  • Siden flytande tapeter kan dölja brister väggar, släta ytan och skapa en slät och vacker beläggning.

Olika tavlor på väggen kommer att göra rummet en exklusiv interiörOlika tavlor på väggen kommer att göra rummet en exklusiv interiör

Flytande tapet är en analog av gips, de är universella, och de kan användas i alla miljöer, med tanke på att priset på materialet är låg och flytande tapeter se snygg och inte bleknar med tiden.

Även flytande tapeter, kan du skapa en mängd olika mönster, lägga till en läpp, använd en stencil och screentryck.

Senaste - använder en mängd olika mönster och målningar på väggen. Använd denna teknik är bäst i sovrummet eller vardagsrummet, för att skapa en unik interiör.Fördelar med silkestapeter (video)

Som används i inredningen matte tapeten

Matting - är en bana av tyg med förskjutna celler. Bakgrund mattor är tapeter under färgen, som under programmet kommer att fylla de tomma cellerna och skapar en speciell design. Oftast efterlikna ritningar silke fläta eller tapet kan också ha lyster på grund av den ingår i deras sammansättning av glas.

Denna typ av tapeter är perfekt för vardagsrummet, matsal, barnkammare, hall, sovrum.

Passar perfekt i det inre av landet, kommer att belysa fördelarna med den valda design. Även matt tapeter kan användas för stugan interiör, liksom i rum med rottingmöbler och äldre. Plus dessa tapeter ligger i deras naturlighet och elegans, och ett brett utbud av färger kan du välja det bästa alternativet för tapeter mat rum. Du kan kombinera olika färgade tyger för att uppnå en ovanlig effekt.

Bakgrund mattor erbjuder många fördelar och val på marknaden är mycket storBakgrund mattor erbjuder många fördelar och val på marknaden är mycket stor

Bakgrund mattor är miljövänliga, hållbara och måla dem kan vara upp till 15 gånger. Applicera tapet kan vara även på ojämna väggar och målarfärg jämna ut ojämnheter.

Flytande tapet Silk: recensioner

Recensioner på siden gips är olika, inte alla gillar blanka flytande tapeter. Men många säger enkel applikation som gör det möjligt att använda flytande tapeter även otränad person.

Inte alla kan besluta om en sådan innovation, majoriteten av alla de välkända traditionella papperstapet. Plus flytande tapeter är inga sömmar, vilket i hög grad förenklar och snabbar upp reparationsprocessen. Många beläggning ut för sovrum eller vardagsrum på grund av ovanligt utseende.


Nackdelen för vissa kanske inte kan tapeter tvätta speciella medel och plus det faktum att flytande tapeter kan limmas när som helst på året, de är inte rädda för kyla och drag.

Under appliceringen av flytande tapeter kan skapa något mönster på en våt yta, vilket också är en fördel, till exempel, experiment kan beläggas i plantskolan. Även denna bakgrundsbild stöta bort damm och brinner inte.

Silk flytande tapeter är tillräckligt nytt material för obrobki väggar, men redan har en bra popularitet på marknadenSilk flytande tapeter är tillräckligt nytt material för obrobki väggar, men redan har en bra popularitet på marknaden

Firade enkel borttagning av tapeter, i fallet med fel, kan du helt enkelt ta bort bit flytande tapeter spatel. Du kan också använda en flytande tapeter på ojämn yta, de inte bränna ut och dölja brister väggar.

Vi kan säga att recensioner var positiva flytande tapeter, men inte alla kan lösas på en modern lösning och dekorera väggarna själva.


Sidentapeter enligt

I tillägg till textilier och flytande tapeter, kan silkes beläggning härma andra typer av efterbehandling material för väggarna.

Till exempel:

  •  fleece;
  •  vinyl;
  •  Paper.

De kan härma hur slät sidenrock, och ser ut som en flytande tapeter, bland annat paljetter.

Silkestapeter skapar rummet en snygg och vacker interiörSilkestapeter skapar rummet en snygg och vacker interiör

Om du vill skapa en rik och lyxig interiör, ditt val - Textilier sidentapeter, om du snabbt vill göra kosmetiska reparationer utan att orsaka de yrkesverksamma, kan du köpa flytande tapeter. Om så önskas en enkel jämn beläggning, är det möjligt att köpa en traditionell papper eller nonwoven tapet imitera silke beläggning.

För ojämna väggar och valv och avsatser perfekt flytande tapeter. För plana ytor är det möjligt att ta ett papper väggbeklädnader, kök och badrum tvättvinyltapeter och för dyra kontor eller sovrum är bäst att köpa kvalitet tyg tapeter.

Moderna material är tillverkade av material av hög kvalitet används under en längre tid, och ett brett palett av färger och texturer kan du välja eller ens boka det bästa alternativet för efterbehandling material.

Siden flytande tapeter i det inre (video)

Sammanfattningsvis bör vi säga att nu marknaden för efterbehandling material erbjuder ett stort antal olika typer av tapeter som efterliknar silke. Naturliga tyg alternativ, modern flytande tapeter, traditionella pappers - allt detta kan hittas i någon affär, och välja lämpliga byggmaterial bör baseras på deras finansiella kapacitet och inre rum. 

Silkestapeter (foton)

6 21 120 20140303143539547c7ab5 7927e9f5205de44e8f31e7609c658ab7 620505669 DSC0658 f20110713141746-mg3772 b41490fde5d22ffd90ba129428ff24f8 f20140320113726-282c0e4e1800d103801269a3ee7c6f37

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

map