Elegant interiör hyllor i vardagsrummet: 35 foto

Elegant interiör hyllor i vardagsrummet: 35 foto

12 October 2017Graceful snygga hyllor harmon dekorera insidan av alla lokalerGraceful snygga hyllor harmon dekorera insidan av någon pomescheniyaObzavedyas lägenhet eller en annan vinkel, människor ofta vidtas för att köpa dyra möbler, använda en mängd olika snygga tricks, hänga mattor, men av någon anledning glömma de vanligaste, men sådana väsentliga hyllor, som kan hur man dekorera insidan, så och göra den mer funktionell. Hyllor i det inre av vardagsrummet har alltid varit och kommer att vara en viktig egenskap för praktiskt taget varje hem, så att förringa deras betydelse kan inte vara.


Hyllor för vardagsrummet med händerna

Hyllor - är en billig, enkel och mycket funktionell lösning, genom vilken du kan dekorera en stor mängd utrymme på en tom vägg. De är i tillägg till det inre och betona övergripande stil i rummet.

Dekorativa hyllor är inte bara dekorera insidan, men också tillåter oss att placera nödvändiga saker kompakt och snyggtDekorativa hyllor är inte bara dekorera insidan, men också tillåter oss att placera nödvändiga saker kompakt och snyggt

Vägghyllor kan köpas i butiken, men en del intressanta tillverkningsprocessen själv. Dessutom kommer det att bli billigare, eftersom armen kommer att ha endast en styrelse och monteringsverktyg. För den enklaste versionen, som vi ska börja, behöver en bit kartong 12 till 150 cm.

Därefter kommer du att:  


 1. Partitionera ombord, vilket gör ett tecken på 20 cm längd. Dessa kommer att behöva 7 segment. Skära onödig;
 2. Varje resulterande förformen måste hantera nazhdachkoy;
 3. Varje detalj är kopplad till den andra. Använda borrhål borras, skruvar för trä fast position;
 4. Till basen på den resulterande ramen bli fastställande.

En hink med färg kan vara den ursprungliga idén till hyllan. Denna kreativa produkt kan målas i olika färger, monteras på väggen med lämpliga fästelement, vilka erhålles som ett resultat av funktionella och dekorativa hyllor.

Modulära möbler, golv och hängande hyllor och ställ för vardagsrummet

Rack hylla eller golvet brukar inte kräver installation arbete kan de lätt ordnas på något ställe, vilket är varför de är det mest populära valet för vardagsrummet, förflytta klassiska skåp eller backe.

  Hyllorna av polerad glas med kortfattade kromelement passar perfekt in i det inre av vardagsrummet, gjorde i stil med hi-techHyllorna av polerad glas med kortfattade kromelement passar perfekt in i det inre av vardagsrummet, gjorde i stil med hi-tech

Det blir nu allt fler former och typer av ledade hyllor, till exempel: • Som har närvaron av sido och bakre väggarna;
 • Horisontell eller vertikal;
 • Med närvaron av en eller flera nivåer;
 • Öppen eller sluten;
 • Miniatyr eller skrymmande;
 • Raka, sneda eller rundade hörn typ.

På modellen val kommer att påverka inredningen, funktionalitet och personliga preferenser köparen.

Tillverkare erbjuder en mängd olika alternativ, bland dem kan du välja den perfekta stil till rummet:

 1. För stil minimalism och högteknologiska kostym viktlös öppen hylla, där materialet kommer att fungera som ett glas, plast eller metall. Fastställande sådana modeller kommer att döljas;
 2. Barnen kan färgas med ljusa vänligen hyllor med ett mönster;
 3. Lämplig för köksredskap, metallmodeller, samt nät av rostfritt stål version. Badrummet skulle vara trevligt glashyllor. De är inte känsliga för fukt och höga temperaturer;
 4. För den klassiska inre rum kommer att vara bra trähyllor eller hyllor av träskivor.

Hyllmodul nu alltmer alternativ till de klassiska väggar och hyllor. De kan ge flexibilitet att placera föremål i och för sig är original och enkelt ändra kompositionen.

När du placerar hyllorna bör vara medveten om några av de nyanser. Det är lämpligt att använda spotlights för att markera möbel och vad som finns i den.

Bör tilldelas uppmärksamhet delen av väggen under hyllorna eller mellan dem, är det värt att dekorera en spegel eller hänga små vackra bilder.

Blomma hänge hyllor för levande

Väldigt många människor älskar att odla blommor, en del är så brinner för, att inte lämna gratis fönsterbräden och letar efter ytterligare utrymme för att rymma krukorna. I detta fall rädda svävande hyllor. Deras fördel är att de placeras blommorna kommer inte att blockera ljuset från solen, till samma anläggning kan stänga en vägg fel eller dålig kvalitet färg. Dessa hyllor kan vara helt göra det själv, viktigast av allt, att de hade hållbarhet och kan stödja vikten av krukor.

Placering krukväxter på en hylla, måste man komma ihåg att dess struktur bör vara stark, kunna bära vikten av blomkrukorPlacering krukväxter på en hylla, måste man komma ihåg att dess struktur bör vara stark, kunna bära vikten av blomkrukor

Tillverka suspenderade hyllor för växter kan vara från:


 • Olika typer av trä;
 • Varaktiga glaselement av metall;
 • Av metall.

Materialet bör väljas beroende på storleken av växter och blommor. metallhyllor måste tas för stora blommor och lite kan sätta på en graciös hängande. Delar av konstnärliga smeder ger finess Blom hyllor.

När plantorna är belägna långt från ljuset, är det möjligt att installera ytterligare belysning, speciellt om det är vinklade hyllor. Som regel är de i den mörkaste platsen i rummet.

Placering hyllorna i vardagsrummet väggen

Alltmer är en hylla i vardagsrummet som förvärvats som en design kurs. Detta är en av de äldsta föremålen i interiören, som ändrar utformningen av rummet och hjälper till att korrekt ordna nödvändiga objekt.

Trähyllor för böcker kan ordnas med konstnärliga sniderier och täckt med en skyddslackTrähyllor för böcker kan ordnas med konstnärliga sniderier och täckt med en skyddslack

Hyllor är lämpliga för alla typer av rum. Hallen är särskilt:


 1. Genom att placera hyllan stege på fria väggar, kan du sätta dem på dekorativa detaljer, kommer det att skapa ett gott humör;
 2. Du kan placera en liten elegant hyllor runt TV: n enligt en ovanlig design alternativ;
 3. Hörn modeller kommer att bli en mysig plats för böcker och tidskrifter;
 4. hyllor alternativ för färger kan vara olika: kan montera på väggen eller upphängd på linor och kedjor, allt beror på fantasin.

kostym vit trä bokhyllor för klassiska vardagsrummet. Denna typ av hyllor kan dekorera carving, måla guld, silver eller brons färger. Ofta sida skruva fast smidda tvinnade element som ger finess. I vardagsrummet är land stil hyllor bör vara lite grov och uncouth. De är också gjorda av trä, och sedan skrivas över efter färgning.

För Hi-tech lämplig metall eller glas, kan formen vara både horisontell och spiral skiktat. hylla ratt som lämpar sig för nordiska och afrikanska stilar. Avant-garde stil perfekt komplement hyllor kvadratiska former i olika färger, och på vinden är väl fit vita öppna hyllor av gipsskivor sicksackform.

Den stil och design av regementet är skyldig att vara i harmoni med den övergripande inre rum. Till exempel om de piedestaler, skåp och soffor har raka hörn kan hyllan vara med rundade hörn eller som har lockar.

Vackra interiör hyllor i vardagsrummet (video)

Förhållningssätt till valet av hyllor i huset måste allvarligt överväger alla funktioner i rummet. För att göra en sittgrupp eller arbetsområdet, placera TV, modem, eller din favorit blommor, måste du säkerställa tillförlitligheten och hållbarheten hos den köpta design. Hyllan kan vara en komponent av en möbel, såväl som en separat komposition, i båda fallen, är mycket viktigt i det inre av rummet deras roll.

Exempel på hyllorna i vardagsrummet (foto i det inre)

---- ---------- 5 18-min13 111 68-min3 345 659 4233a971936166e953f0c44f5d756189 12123

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =

map