Elegant inredda vardagsrum: skåp med glas

Elegant inredda vardagsrum: skåp med glas

12 October 2017Snygg och ovanlig interiör kompletterar gästrummet, kan du använda den ursprungliga CupboardsSnygg och ovanlig interiör kompletterar rummen kan använda den ursprungliga skåp posudyGostinaya rum - en kombination av värme och komfort på ett ställe. Rummet är mycket populär, som gäster eller medlemmar i hushållet gillar att spendera tid på soffan med en kopp te under dämpade ljudet av TV: n. Varje ägare kan skryta hela uppsättningen, eller till och med en samling av porslin, kristall eller keramik, som omärkligt samlar damm någonstans i djupet av lägenheten. Det är ett brott att dölja sådan skönhet, så ända sedan riken uppfanns skåp med glasdörrar. De hjälper visualisera antikviteter eller dyra redskap.


En liten bakgrund av framväxten skänken i vardagsrummet

Montrar för lagring rätter dök upp i Frankrike. Inledningsvis de kallade coffee shops, och utförde inte som en estetisk funktion än var arrangörerna av utrymme och tillmötesgående hela husgeråd. De tidigaste versionerna kombinerades med bords och är en massiv inre.

Närvaron av den vackra skåp gör inre rum mer raffineradNärvaron av den vackra skåp gör inre rum mer raffinerad

Skåp hade bara känt. Och detta är förståeligt: ​​dyra och lyxiga möbler gjorda av dyra trä med glas var inte tillgängliga för vanliga arbetare. Vad kan man säga, om inte varje rik man hade råd det.

För närvarande skänken kan hittas nästan var tredje lägenhet eftersom moderna alternativ i en annan prisklass och är tillgängliga för alla.

Vid 18-talet har kaféer upphört att njuta av stor popularitet, och i samband med köpet av deras innehåll med alla som fick mer eller mindre än den genomsnittliga lönen. Om de ursprungliga skåp var utformade för att demonstrera de dyra rätter, men nu är de föremål för att visa statyer, antikviteter, omhuldade Kuriosa, fat och även ett foto.


Skåp Vardagsrum: bedömning av betydelsen

Människor är olika och håller sig till hans syn på livet och andra omständigheter. Och med möbler i rummet: en som glans, lyxartiklar och andra föredrar en strikt och återhållsam stil. Men när det kommer till detta attribut som en garderob-fall för rätter, nästan alla gillar denna bit av möbler i rummet.

Skåp med genomskinliga dörrar tillåter kompakt att placera porslin setSkåp med genomskinliga dörrar tillåter kompakt att placera porslin set

Vinklar i lägenheten - är detta det mest fula platser som är mycket svårt att på något sätt slå. Sedan skåp återspeglas. Hörn modeller passar perfekt in i den övergripande utformningen av rummet, utan kräver noggrann uppmärksamhet åt bilagor.

Många föredrar att använda skåp med glasdörrar inte bara att visa rätter, men också för böcker. Lyx bibliotek med sällsynta och samlar böcker med samma omslag, i kombination med vackra Kina och kristall tillbehör, gör rummet dyrare och kommer att betona den speciella, sofistikerad stil av värdarna.Du behöver inte lägga alltför dyra och exklusiva objekt på skärmen. I familjefoton, eller någonstans vardagligt läckt information om att hitta dessa objekt i din lägenhet. Det är bättre att förvara dem på ett säkert.

Stylistic riktning skänk i vardagsrummet

Tidigare på omnämnandet av "buffet skålen" i hans huvud verkade övervikt bild av objektet, gjord av mörkt trä med massiva dörrar. Lyckligtvis är designers inte förskonade och motivet och därmed variationer i det mycket. Från enkla till de mest ovanliga former kan hittas i butiken och plocka upp någon inre av lägenheten.

Plocka upp skänk i vardagsrummet, se till att ta hänsyn till utformningen av rummetPlocka upp skänk i vardagsrummet, se till att ta hänsyn till utformningen av rummet

I XXI århundradet presenterade allmänheten Skåp i designområden:

  1. Classic.
  2. Modern.

Namnen talar för sig själva. Om den klassiska versionen presenterar enkla och okomplicerade former utan rika ornament, den art nouveau - är nu en personifikation av lyx i ämnet. Men inte alltid, det är två olika riktningar för att passa in i modern design. Därför hantverkare skickligt reinkarnera i sådana fall modell med hjälp av normal ommålning.

Gamla skåp, skickas på drift i en deponi, efter restaureringen av en liten finansiella kostnader är utomordentligt vackra föremål.

Glas skåp i vardagsrummet: arter

Skyltfönster för visning är tillverkade av olika material, så butikerna finns representerade i olika prisklasser. Från fint trä till moderna substitut. Kunskap om signifikanta skillnader bidra till att göra de rätta valen, från fördelar eller nackdelar av varje material.

Organiskt i det inre av gästrummet passar glasskåpOrganiskt i det inre av gästrummet passar glasskåp

Skåp är tillverkade av:


  1. massivt trä (traditionellt material, varvid alla rikedom och finess, tillsammans med prestanda och elegant ristade figurer).
  2. MDF (billigt, men det är hög kvalitet material, som används i de flesta budget alternativ).
  3. Spånskiva (spånskiva rädd för vatten, så det är mycket krävande skänk i vård och användning).
  4. Plast (utmärkt material för moderna interiörer som inte involverar närvaron av övervikt trä skåp).
  5. Metall (mycket ovanligt att hitta uppfyllelse därifrån, men är idealisk för Provence och eklektiska stilar).

Förutom att välja grundmaterialet för skåpet bör ägnas uppmärksamhet åt inte mindre viktig detalj. Glasdörrar är oftast också spela en viktig roll när man överväger flera alternativ. Önskvärt, var glaset härdat och hade en tjocklek av inte mindre än 4 mm. Närvaron eller grave mönster på det - det är en personlig preferens för kunden.

Skänk i vardagsrummet: anpassning av redskapen

Utformningen av rummet, även de mest obetydliga små saker påverkar utseendet. Genom arrangemanget av rätter i skåpet bör hanteras med viss försiktighet, annars alla ansträngningar kommer att vara förgäves och värdighet ingen kommer att uppskatta en sådan inriktning i rummet.

Med särskild omsorg att närma placeringen av redskap och andra föremål i garderobenMed särskild omsorg att närma placeringen av redskap och andra föremål i garderoben

exponerings reglerna i skåpet:


  1. Stora föremål (vaser, målade tallrikar, krukor) måste placeras i bakgrunden.
  2. Små prydnadssaker och souvenirer främjas till den första raden, direkt framför glasdörr.
  3. Ställer måste vara i samma kategori på hyllan.

Om till ditt förfogande flera uppsättningar av porslin, rekommenderas att sätta den första, men efter ett tag ersätts av en annan. Överbelastning skåp omedelbart med alla tillgängliga in-house service - inte den bästa idén. Vi måste fokusera på någon speciell form.

Glöm inte att tända skåpet. Spot LED-lampor, som ligger på de övre nivåerna eller under varje hylla kommer att bidra till att fokusera uppmärksamheten på uttrycks möbeln och ger extra rätter glans. Använd lysrör kan inte vara porslin och keramik kommer att blekna med tiden.

Plats skåp i vardagsrummet

Varje objekt i rummet måste veta sin plats, där det ser mer gynnsam och harmonisk förhållande med andra. När det gäller placeringen av skåpet, då det inte behöver gömma sig i ett hörn. Detta görs endast när kvadratur rummet är liten, men har ett skåp verkligen verkligen vill. Corner version perfekt återuppliva ful plats i lägenheten.

Dessutom bör man överväga och den plats där det kommer att vara en garderob i rummetDessutom bör man överväga och den plats där det kommer att vara en garderob i rummet

Den mest traditionella alternativet för skåpet layout av rätter - i mitten av väggen mittemot soffan. Uppvisar föremål sker endast genom glasdörrarna och framsidan, så det är bäst att lägga så. Gäster väger minnes statyetter eller souvenirer från hela världen, samt vackra rätter och andra tillbehör, om och om igen kommer att fira din obestridliga smak.

Hur man väljer ett skåp med glas i vardagsrummet (video)

Skåp med glas i vardagsrummet kommer att accentuera utseendet på rummet och lägga till en viss smak, doppa i atmosfären av medeltiden med sina karakteristiska romantik. Avant-garde och presentabel sideboards, som gjorts i de mest sofistikerade stilar kommer att glädja inte bara ägare, men även gästerna, dekorera hallen.

Exempel på skåp för vardagsrummet (foton i inredningen)

33a168aa53f5c37e1f6061f36c9ff288 447c0a 84 800x6000xd42ee42a1763597601417532888 83349319w640h640ad711 47323e329c37bf4ac17043fccb613e09 bufet från-hus-och-fåll-5 gost1 kuhonnyyshkafdlyaposudynapolnyy0

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 74

map