Elegant blå sovrummet i din inredning: 5 att kombinera färg

Elegant blå sovrummet i din inredning: 5 att kombinera färg

12 October 2017Den blå färgen i det inre av sovrummet främjar avkoppling och har en positiv effekt på sömnDen blå färgen i det inre av sovrummet främjar avkoppling och positivt påverkar sömn Människor föredrar blå färg för en sådan hans kvalitet som en förening med lugn och avkoppling, som kan ge havet eller himlen blå. Blå - en universell färg någon stil, oavsett om det är en klassisk, high-tech, Medelhavet eller modern stil. Färg hjälper till att lugna invånarna i rummet känns lugn och fridfull. Många kulturer i världen trodde att det var blått skyddar huset från onda andar, så i sina hem blå färg dominerade. Naturliga blå färg ser bra ut och är perfekt för när man väljer en inre sovrummet som kärnan.


Sovrum i blått: nyanser i färgkombinationer

Sovrum i blå toner - en populär design. Det är utmärkt både tjejer och killar. En djup blå färg används ofta i inredningen är ganska rika människor, eftersom blå - färgen på lyx och rikedom.

Det är viktigt att inte överdriva det, annars kommer det att "push" och det kan leda till en depression i sovrummet invånare, och det är absolut inte den effekt som vi söker.

För att undvika detta färg ska spädas i det inre av någon av följande färger:

 1. vitt;
 2. beige;
 3. sand
 4. grönt;
 5. Karamell.

En utmärkt lösning för ett sovrum är en kombination av blått och vittEn utmärkt lösning för ett sovrum är en kombination av blått och vitt


Den grundläggande tonen i alla rum in bakgrundsbild. Genom valet bör tas mycket noggrant. När allt kommer omkring, är de viktigaste bakgrunden i rummet och skapa effekten av den blå oavsett vilken typ av möbler eller tillbehör kommer att plockas upp senare.

Innan du börjar limma tapeter, bör det noteras att väggarna ska hanteras på rätt sätt, annars tapeter sticked ojämnt.

Tapeter är valda med förväntningen att de är härledda från primära färger - azure - blått, mörk - azur, kobolt, turkos, svarta eller grå nyanser av havet.

Överväga olika alternativ som kombinerar tapet med möbler och tillbehör: • För inredningen i klassisk stil perfekt passade blå bakgrund med ljusa mönster.
 • Grå - blå tapeter lämplig för sovrum, inredda i modern stil. I det här fallet skulle det se bra mörk - brun möbler.
 • För att underlätta kan du använda blå tapeter och ljusridåer. Även lämpliga tillbehör med spets.
 • Turquoise och Cobalt tapeter ser bra ut med möbler och tillbehör milda - blå eller vita.

Det är viktigt att inte passera linjen, när rummet blir elegant konstnärliga.

Sovrum i blått: vissa föredrar skugga

När du väljer färger bör själva bestämma vad den vill få ägaren av rummet. Färgen kan vara både kall och varm.

Blå tapeter i kombination med vita gardiner passar väl in i sovrummet, tillverkad i klassisk stilBlå tapeter i kombination med vita gardiner passar väl in i sovrummet, tillverkad i klassisk stil

För att välja den mest framgångsrika nyans av blå bör ta hänsyn till placeringen av sovrum:

 1. I så fall, om fönstren är riktade till den södra sidan, kommer det att vara passande grå - blå och alla nyanser av kalla färger.
 2. Fönstren på norra sidan av huset är perfekt iväg de ljusa nyanser av blått, turkos, kobolt.
 3. Om rummet är beläget i centrum av en stor lägenhet eller hus och inte har några fönster, det i sig är dåligt belyst med dagsljus. I detta fall är det nödvändigt att tillämpa den mörka - blå färgen mycket noggrant och på ett minimum, och att ge företräde åt ljusare nyanser. Det är särskilt viktigt att uppmärksamma belysningen i ett rum.

Naturliga blå - sval färg. Använda den i det inre i stora mängder kan inte bara förstöra stil, men också orsaka depression i invånarna i sovrummet.

Designers uppmanas att späda blå accenter och ljusa tillbehör.

Att spela professionell färgpalett kan du skapa komforten i rummet, som bara är tilltalande för din själ.

Snygg lösning: en blå sovrum med vita möbler

Om du gör interiören i blått vit färg, kommer det att skapa ett slags högtidlighet i det inre. White - blå färgen på mjukare alternativ. Han kan skapa i rummet atmosfär av förtroende, pålitlighet och ro.


Vit ser alltid en vinnare, oavsett vilken färg eller stil av interiören inte har använts. Detta är förståeligt, eftersom det vita - färgen på ömhet och renhet.

Vit klassiska möbler sticker ut mot den blå på väggarna, så att rummet inte verkar monotont och tråkigtVit klassiska möbler sticker ut mot den blå på väggarna, så att rummet inte verkar monotont och tråkigt

Option blå sovrum med vita möbler ses som särskilt snygg, men vilken typ av möbler att välja för sovrummet?

Så kan du använda blå rummet:

 • Bed. När du väljer en säng inte nödvändigtvis gynnar vita säng. Det är tänkt att vara ett alternativ med en bädd av mörkt trä, men med vita sängkläder.
 • En byrå. Det bör göras av samma material som sminkbord, en hylla under TV eller hyllor för blommor. Annars inte kunna uppfylla sin egen individuella inredningsstil.
 • Stoppade möbler. Om sovrumsmöbler att välja vitt, då måste du prioritera en liten soffa eller fåtölj. Eftersom den viktigaste platsen i sovrummet upptar samma säng.
 • Toalettbord. Utsökt möbel, designad för kvinnor. Eftersom det innebär att det finns en spegel, så borde det vara placerad på ett sådant sätt att sliprar inte visades.
 • Hyllor för blommor. Låt inget utrymme att stapla stora monter, men samtidigt kommer att kunna fräscha upp ett rum.

När du väljer vita möbler bör komma ihåg att ett sovrum - en plats för vila och sömn. I detta avseende är det inte nödvändigt att stapla sin TV eller dator.


Harmonisk blå och vit inredning av ett sovrum

Sovrum inredning är till stor del beror på den valda färgen. Överväga de mest användbara användningsområdena för blått och vitt i det inre av ett sovrum.

Späd blåvita sovrummet kan använda golvbeläggningen laminat av brun nyansSpäd blåvita sovrummet kan använda golvbeläggningen laminat av brun nyans

Bland dessa designers Tillstånd:

 1. Tapeter, gardiner, säng, möbler - allt blå eller härrör från blå. Det mest olyckliga och farliga alternativ. Blå hänvisar till de mörka färgerna, vilket kommer att innebära uppkomsten av apati och brist på komfort.
 2. Blå tapeter, vita möbler - perfekt för komfort och bekvämlighet. blå väggarna ger rummet värme och ljus vita möbler kommer uppdatera den. Dessutom är det i denna kombination av färger i rummet ser ganska snyggt, strikt, men samtidigt enkel.
 3. Vitt eller blått tapeter, blå möbler - ytterligare alternativ elegant interiör. Vita tapeter ger rummet en speciell ömhet och blå delar av rummet kommer att skapa effekten av mjukhet och lugn.

Huvudregeln är att använda färgen blå i alla inredningar - det är inte tråkigt att göra rummet. alltid måste uppdatera de inre och inte bara färger men också en mängd olika tillbehör.

Hyllor, ramar för foton, blomkrukor, och mycket mer - allt detta kan ge din speciella komfort rum.

Glöm inte belysning, och särskilt i rum utan fönster. Belysning i sig är en kontrast till basfärgen, vilket förstärker den huvudsakliga idén av formgivare, och det nuvarande utbudet av lampor och andra tillbehör kan du skapa en design som bara komma med din fantasi.

Samtida blå sovrummet (video)

Mjuk palett av blått ge lugn, enkelhet, andlighet i varje hem. Det slappnar av invånarna i huset, positivt påverka det undermedvetna. Därför, om din dröm - ett rum i blått, sedan gå vidare och omsätta det i praktiken. Om det inte finns en professionell designer, sedan komma till hjälp av Internet. Det är fullt av användbar information som du kan använda gratis.

Sovrum design i blått (foto interiörer)

023-nowe-Powisle-lyx-penthouse-Warszawa och Polen-tpl-the-toppen-list-1840-920x614 30-03-83458231 072original 1920x1080resizeinterior13141481361607491 2011-1202-SARAH-29287 34.858-blue-sovrum-Design-pictures-ombyggnads-dekor-and-ideas1440x900 häpnadsväckande-ljusblå-väggfärger-systemet moderna-kids sovrum-1 bb123b935631663908ea49ae9216e41b bluebedroom cf48d1339521ae0ae1945041c7cb411f

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 83

map