Eindigt met hun handen, en niet alleen: reparatie plafond

Eindigt met hun handen, en niet alleen: reparatie plafond

12 October 2017Reparatie plafond dient allereerst een studie van het oppervlak: de toestand van de basislaag, barsten en ruwheidReparatie plafond is noodzakelijk om te beginnen met een studie van het oppervlak: de toestand van de basislaag, scheuren en sherohovatosteyS om te beginnen met het herstellen van het plafond? Natuurlijk, de analyse van het oppervlak - de vorm waarin het basisplafond, of het moet uitlijnen, etc. En de oorspronkelijke soorten kan verschillend zijn - van bijna perfect om de uitlijning vereisen. Bijvoorbeeld, wordt een groot aantal nieuwe afdichting nodig Rust, groeven docking betonnen panelen.


 En alleen dan kun je de toekomst ontwerp te kiezen, materialen, enz. Als je bang bent in dit stadium om fouten te maken, nodigen experts zelfs voor de diagnose. Ze vraagt ​​u waar u moet beginnen en wat je nodig hebt om vast te stellen, en je voor de verdere gang van zaken zullen niet langer zorgen te maken over.

Reparatie van het plafond in de kamer: het schoonmaken

Ten eerste moet het plafond bereid zijn om te repareren. Wat betekent dat - je moet het reinigen van de oude finish. Met het oog op het plafond te brengen en kan zichzelf te zijn. Indien het plafond is gewit, geschilderd, gepleisterde of behangen, zich te ontdoen van de coating zal niet moeilijk zijn.

Om dit te doen, moet u:

 • Neem een ​​verfroller en bar bevochtigen rol met warm water en een beetje squeeze;
 • Vervolgens rijden van het plafond van de lage-energie natiskivaniya roll afwerken sterker drukken tegen het plafond;
 • Zodra je ziet dat roll weer begon te drogen, doopt het in het water opnieuw - en opnieuw je nodig hebt om hetzelfde te doen;
 • Na een paar vierkante meter plafond en natte, neem een ​​gereedschap zoals een spatel en schoon krijt, gips en behang kit of betonnen fundering.

Allereerst, voordat de reparatie wordt uitgevoerd voorbereidend werk: het schoonmaken van het plafond van de oude verflaagAllereerst, voordat de reparatie wordt uitgevoerd voorbereidend werk: het schoonmaken van het plafond van de oude verflaag


Vervolgens moet je een test doen - om de sterkte van de laag van stopverf te controleren. Als het houdt goed, verwijder het niet. In geval van twijfel, verwijder de stopverf en breng een nieuwe. Maar als er twijfel bestaat of de pleister begint af te brokkelen of vlok.

Indien het plafond heeft oude verf of tegels

Vaak het plafond is bevlekt met olieverf of eenvoudige vodoemulsionkoy. Verwijderen verf is niet zo eenvoudig. De volgende methoden worden vaak gebruikt: chemische en mechanische.

Mechanisch verwijderen verf kan ofwel schuurpapier of spatel. Maar dit is niet een nieuwe technologie, processen, stoffig en lang. Er zijn opties en gemakkelijker - is een speciale remover, kan worden gekocht in een winkel bouwmaterialen. Wanneer u de verf stripper impregneren, zal moeten wachten 12 uur de verf verzacht en is gemakkelijk gescheiden van het oppervlak.Het verwijderen van verf op waterbasis van het plafond (video)

Indien de plafondtegel gelijmd polystyreen

 • Ontdoen het plafond van een bekleding kunnen hetzelfde gereedschap met een scherp mes zijn;
 • Daarna kan het plafond een deel van de lijm te blijven, maar het is zeker moet worden verwijderd, anders mislukt het daaropvolgende herstel.

Deze eenvoudige tips nog maar het begin van het proces, de zogenaamde complexe reparatie van het plafond. Negeer de fase uitlijning van het plafond en verwijder de oude afwerking, ze rechtstreeks van invloed op de manier, wat de kracht en betrouwbaarheid van het nieuwe plafond oppervlak zal zijn.

Proper plafond reparatie: een primer en plamuur

Zonder deze stappen om het plafond te repareren is bijna onmogelijk. De uitzondering is de bouw van zwevende structuren die "toegestaan" niet knoeien met de uitlijning.

Als u doorgaat in fasen, de volgende fase - een primer:

 • Eerst worden de naden en verbindingen controleert u in het plafond, elke naad en gezamenlijk moet worden gevuld met gips of gips oplossing, die zeer stevig wordt vastgehouden.
 • Breng primer aan de oppervlakte, moet u - diepe penetratie, zal het de hechting van nabewerking te verbeteren.
 • De primer wordt aangebracht met een kwast of roller.

Op het werkoppervlak wordt diepe penetratie aangebracht op de grondlaag om een ​​betere hechting tussen het plafond van het beton en navolgende bekledingOp het werkoppervlak wordt diepe penetratie aangebracht op de grondlaag om een ​​betere hechting tussen het plafond van het beton en navolgende bekleding

De volgende taken kunnen alleen bewegen als de huidige fase volledig is afgerond. Dat wil zeggen wanneer de primer gedroogd is. Dan moet je ofwel shpatlyuete of stukadoors oppervlak. Elke meester heeft zijn eigen argumenten ten gunste van de ene of de andere methode.

Zo zal het gips verminderen drie centimeter hoogte van de ruimte, als het gewicht is niet licht.


Wat betreft het vulmiddel, geeft een grotere krimp, hetwelk respectievelijk de toepassing van meerdere lagen. Pleister werk gemakkelijker, en de tijd die voor deze aanpassing proces zal minder te nemen.

En het proces van gips muren en het plafond pleister proces is zeer vergelijkbaar. Complexiteit is alleen dat de stucwerkplafond fysiek harder oppervlak nonvertical.

De sequentie van de plafondschildering

Als de vloer vandaag, overwegen, niet te schilderen, het plafond is nog steeds mogelijk om te transformeren met verf. Veel mensen ten onrechte denken dat dit niet is gerenoveerd (hoewel deze term een ​​ambtenaar niet heeft), maar gewoon een goedkoop finish. Aan de basis van de misvatting kan vandaag de dag erg leuk zijn om het plafond te schilderen.

Schilderen van het plafond van de dekking start raam van de kamer, het verplaatsen dieper in het terreinSchilderen van het plafond van de dekking start raam van de kamer, het verplaatsen dieper in het terrein

Schilderen is heel eenvoudig:


 • Verdun de inktsamenstelling een optimale dikte (gewoonlijk gebruikte verven op waterbasis of olie);
 • Als een tool die je een kussen op een lange bar en kwast nodig hebben;
 • Verf, te beginnen met de randen van hun rechtvaardige en noodzakelijk is, volgens de regels, om te schilderen met een borstel;
 • De centrale ruimte van verfroller.

Het komt voor dat de gekleurde plafond moet gedeeltelijke renovatie. Op plaatsen waar de verf gezwollen of afgepeld, moet u de spatel schoon te maken. Dan is dit de plek waar je kunt weer schilderen. Dergelijke methoden zijn niet perfect, het plafond zou nog niet lang met dergelijke gedeeltelijke reparaties, moeten de oude afwerking te verwijderen en het plafond schilderen van het nieuwe.

Reparatie plafond in het huis met zijn eigen handen: adobe plafond

Reparatie adobe plafond - tot op zekere hoogte te repareren. Vandaag de dag worden deze huizen gebouwd praktisch, maar toch. De verwachting is dat zodra het huis is gemaakt van adobe, het plafond en het is hetzelfde. Gips van adobe en de samenstelling daarvan hangt af van wat componenten worden gebruikt - zand, klei, organische vulstoffen.

Als een hoog percentage van klei component, neem dan een fijnkorrelige klei die gemakkelijk te mengen.

De volgende materialen zijn nodig voor de voorbereiding van adobe pleister: water, zand, klei, aarde en stroDe volgende materialen zijn nodig voor de voorbereiding van adobe pleister: water, zand, klei, aarde en stro

Voor het gips moet een dergelijke oplossing te bereiden: kalk, klei en organische additieven (verhouding - 1-1 tot 0,5).

Afwerking van de reparatie van het plafond

Wanneer op de agenda van de taak: "het plafond van de grond af te herstellen", zal het werk lang. Maar wat als de bouw of grote reparaties zijn voltooid, en nu hoeft u alleen maar ideeën voor afwerking.

Gips doos, bijvoorbeeld, kan worden geschilderd. En niet alleen de witte kleur die je in je arsenaal. U komt op de hulp van de moderne soorten afwerkingen die kunnen worden geschat met behulp van de fotogalerij komen.

Bijvoorbeeld, een zeer populair nu geniet van de eenheid van het plafond en de vloer kleuren. En de vloeren en muren versierd met turquoise verf - de meeste van de elementen in het interieur moet licht zijn. En een klein beetje, maar een beetje donkere kleur wordt gebruikt. Turquoise, dan, vreemd genoeg, zal niet worden onderdrukt. En op de voorgrond treden delicate zachte kleuren van meubels en textiel, en turquoise idealiter obuyutit kamer.

Heeft bang en vloeibare behang voor het afwerken van het plafond, met die gemaakt door hun eigen handen niet. Gebruik papier, zaagsel, verf mengen zich in de gewenste kleurenschema te produceren. Trendy interieur - het is altijd een beetje een origineel interieur dat uw smaak, uw voorkeuren en uw esthetisch ideaal vertegenwoordigt.

Proper plafondschildering (video)

het verwijderen van oude coatings en bijvoorbeeld schilderen - appartement plafond reparatie kan het gemakkelijkst zijn. En kan uitlijning die veel tijd in beslag neemt. Pick hoogwaardige materialen, volg dan de instructies en wees niet bang voor gedurfde beslissingen.

Veel succes in de reparatie!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

map