Eenvoudige wenteltrappen naar de tweede verdieping met hun handen

Eenvoudige wenteltrappen naar de tweede verdieping met hun handen

12 October 2017Wenteltrappen passen perfect in elke ruimte, ongeacht de stijl waarin het is gemaaktWenteltrappen passen perfect in elke ruimte, ongeacht de stijl waarin zij eigenaars duplex appartement of villa in toenemende mate ingesteld wenteltrappen. Deze keuze is niet verwonderlijk, omdat de cirkelvormige ontwerp heeft verschillende voordelen ten opzichte van de gebruikelijke marcheren. Het belangrijkste voordeel is een compact dat de spiraalvormige trap naar de tweede verdieping maakt in elke ruimte. Bovendien kan het eenvoudige ontwerp worden gemaakt met je eigen handen, met een aantal van de vaardigheden van de bouwwerkzaamheden.


Interessante spiraal trappen naar de tweede verdieping voor de tuin: variëteiten van ontwerpen

Round ladder stadium worden aangebracht op de reis spiraalvormig. De vorm van het loopvlak dicht bij trapeziumvormige of driehoekige, die elk zijn aangebracht overlapt vorige. Vanwege de specifieke opstelling van de stappen wordt gebruikt voor iets meer dan 50% van de gehele lengte bewegen.

Klasse A wenteltrap treden volgens het type bevestiging:

 • Op basis van de muur en pilaar;
 • Rond de steunkolom (console);
 • Op de boeg en hekwerken (zonder centrale ondersteuning).

Houten wenteltrappen zijn perfect voor een landhuis, want ze hebben een lange levensduur en lage prijsHouten wenteltrappen zijn perfect voor een landhuis, want ze hebben een lange levensduur en lage prijs

De meest populaire vorm van bevestiging - op de draagkolom, waarvan de diameter dient minimaal 50 mm. Deze methode kunt u de structuur in elk deel van de kamer.

Het kiezen van de aard van de ladder moet u denken aan het gemak van de verdere exploitatie. Het ronde design is duurzaam en duurzaam, heeft een kleine footprint. Echter, dergelijke stappen volumineuze dingen niet stijgen. Bovendien kan de beweging van de spiraalvormige structuur moeilijkheden voor de ouderen en jonge kinderen veroorzaken.


Half-wenteltrap naar de tweede verdieping van het ontwerp en de installatie

Half-wenteltrap bestaan ​​uit normale trap en een aantal haspels. Dit ontwerp is gemakkelijk om de ouderen, maar ook voor het heffen of laten zakken van bulkgoederen items te verplaatsen. Maar neemt meer ruimte in beslag dan de schroef.

Het belangrijkste voordeel van een half-wenteltrap - de mogelijkheid om de installatie overal inloggen in de kamer.

Als voordelen van de constructie ook worden onderscheiden:

 • Voetafdruk (semidigger trappen vereist minder ruimte voor installatie dan de conventionele onderhouder);
 • Keuze uit hefhoogtes;
 • De sterkte en duurzaamheid (een kleine mate van vrijheid fasen voorkomt losraken en vervorming).

Half-wenteltrap te wijten aan de grootte kunt u verhogen of verlagen van de grote items, zoals meubelsHalf-wenteltrap te wijten aan de grootte kunt u verhogen of verlagen van de grote items, zoals meubelsInstallatie semidigger ladder begint bij bevestiging van de wand kosoura eerste sectie. Vervolgens is de instelling van de vasthoudende paal vervolgens - een tweede deel kosoura (niveau). Vervolgens ging hij een steuntafel, die een sleuf voor het kosoura nis heeft.

Na dit alles, de riser zapilivaetsya achter slot en grendel. Stel vervolgens kosour tweede deel. Volgende gemalen grendelgroeven worden vastgesteld trappen, leuningen en balustrades. De laatste stap is het afwerken, die afhankelijk van het gekozen materiaal: metaal corrosiewerende samenstelling, verf of olie - voor hout.

Wenteltrap naar de tweede verdieping in het inwendige

Wenteltrap, naast zijn primaire doel, is een van de belangrijkste elementen van de inrichting. Daarom, gezien het ontwerp moet aandacht besteden niet alleen de structuur, maar ook uiterlijk. De mogelijkheid om een ​​verscheidenheid aan materialen te gebruiken kunt u de ladder die past in elk interieur monteren.

Ontwerpers in de stijl minimalisme en high-tech gebruik in hun werk eenvoudig en beknopt details. In een dergelijk interieur past perfect metalen ladder. De kamer heeft een klassieke stijl, kunt u een houten structuur, die de luxe van gesneden balusters zal geven installeren. Modieuze en lichte verkregen trappen, waarbij glazen treden in combinatie met metalen leuningen.

Wenteltrap naar het beveiligingsniveau aanbevolen versterken en optimaal te voorzien van een leuningWenteltrap naar het beveiligingsniveau aanbevolen versterken en optimaal te voorzien van een leuning

Een speciale rol wordt gegeven om het ontwerp kleur. Als de functie van de wenteltrap als decor element is secundair, wordt het ontwerp gedaan in heldere kleuren. Matte afwerking zal extra lichtheid en onzichtbaarheid te bieden.

Spiraalvormige structuur, die een bijzondere rol in het interieur heeft, kan worden uitgevoerd in donkere kleuren. In dit geval dient te worden gecombineerd met de kleur van meubelen en andere decoratieve elementen. Het is ook mogelijk om de trap te schilderen in een heldere klank of maak het podium in verschillende tinten. Een dergelijke stap zou een spiraalvormige configuratie van een hoofdelement van het interieur, waarop alle aandacht getrokken maken.

Hoe om de grootte van de wenteltrap te berekenen naar de tweede verdieping

Beslissen om een ​​wenteltrap, het eerste wat je nodig hebt om berekeningen te maken en tekeningen installeren. De afmetingen zijn afhankelijk van het doel van toekomstige bouw.


Wenteltrappen ten behoeve van gebruik zijn onderverdeeld in:

 • main;
 • Auxiliary.

De grote trap is geïnstalleerd voor de toegang tot de bovenste verdiepingen van het huis. Voor deze constructie de aanbevolen lengte stappen -. 90 cm apertuurgrootte aldus moet ongeveer 200 cm voor plaatsing van hekken en leuningen. De aanbevolen diameter van de ondersteuning - meer dan 5 cm.

Bij het ontwerpen van een wenteltrap zou een met de afmetingen van de elementen teBij het ontwerpen van een wenteltrap zou een met de afmetingen van de elementen te

Opening voor de belangrijkste trap is de moeite waard meer dan tweemaal de lengte van de trap is ongeveer 20 cm. De afstand tussen het oppervlak en de leuning 10 cm is geschikt om thuis op de leuningdrager huurders.

Auxiliary wenteltrap geïnstalleerd om toegang te krijgen tot de kelder of de zolder van het huis. In dit geval kan stappen gelijk aan de lengte van 60 cm bij een openingsdiameter van 140 cm.


Spiraalvormige trap naar de tweede verdieping met zijn handen: de fasen van de bouw van metalen installatie

Eenvoudige metalen ladder, die bestaat uit de stappen die zijn bevestigd aan de drager, kan onafhankelijk gedaan. Echter, dit proces vereist enige kennis en vaardigheden om te werken met lasmachine.

verschillende metalen componenten die nodig zijn om een ​​wenteltrap te maken:

 • Buis steunkolom (afgesneden door de afstand van de vloer tot het plafond van de ruimte);
 • Wijde buis (grootte, vergelijkbaar met de vorige);
 • De stang waaruit het beslag wordt gemaakt;
 • Hoeken.

Alle elementen van de ladders, gemaakt van metaal, moeten worden beschermd tegen de schadelijke effecten van het milieu door het schilderenAlle elementen van de ladders, gemaakt van metaal, moeten worden beschermd tegen de schadelijke effecten van het milieu door het schilderen

Van de buis met een grote diameter is noodzakelijk om de huls te beveiligen trap gesneden. mouwen lengte gelijk aan de hoogte van het loopvlak is.

De gesneden cilinders moet rusten tegen de steunbuis. Indien tussen de drager en de huls een speling, is het nodig om extra ringen lassen afdichting.

De hoeken zijn gesneden volgens het schema en de stappen die zijn gelast aan het frame. Door stappen lasbussen die vervolgens worden geregen op een drager. Alle punten worden uitgelijnd op de tekening en aan elkaar vastgemaakt. Naden geschuurd, trappen oppervlak wordt behandeld. Volgende installeert hekwerken en reling.

Wenteltrap naar de tweede verdieping: de nuances van de installatie

Om een ​​wenteltrap correct is geïnstalleerd, en diende voor een lange tijd, is het belangrijk om alle stadia van de installatie correct te observeren. En luister naar de ervaren vakmensen die weten hoe het ontwerp bouwproces te verlichten en verlengen de levensduur.

De hellingshoek van de wenteltrap moet zodanig worden gekozen dat de stappen het handig om ouderen en kinderen klimmenDe hellingshoek van de wenteltrap moet zodanig worden gekozen dat de stappen het handig om ouderen en kinderen klimmen

Het is niet nodig om het podium risers uit te rusten. Dus man de trap op, in staat zijn om volledig zette zijn voet in een krappe plek. Dat maakt de kans op uitglijden en voeten als gevolg van de dalende elimineren.

Bepaal de positie van de referentie-kolom zal helpen geregen snoeren op de tweede verdieping. Kabels moet loodrecht worden geplaatst om elkaar op een diagonaal. In het resulterende midden bevestigd loodlijn waarmee geprojecteerd draaipunt op de vloer. Ondersteuning kolom wordt bij voorkeur ingesteld op een betonnen pad, zodat het ontwerp meer zeker is.

Hoe zijn de wenteltrappen naar de tweede verdieping met hun handen (video)

De wenteltrap is een uitstekende oplossing voor duplex appartement of villa. Bij aankoop van een ontwerp moet aandacht besteden aan de kwaliteit en uitstraling in de montage - strikt volg de instructies. Produceren en monteer de trap kun je handen bezitten. In dit geval moet je voorzichtig zijn berekeningen en schrijf een goede tekening. De naleving van alle details zal een resultaat opleveren een mooie en hoogwaardige ladder, dat een lange tijd om te dienen en het oog te behagen zal zijn.

Mooie spiraalvormige trap naar de tweede verdieping (foto voorbeelden)

8610215 10-1 1450648639derevyannaya-vintovaya-lestnica-wwwmoydomiknet-5 1455878457oslo3orig 1478179499 Barcelona1 bBxskPyUS3i85H1 civikblack1 ctvf derevjannielestnitsifoto6

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 60 =

map