Eenvoudige trap vormige buis: de installatie van hun eigen handen

Eenvoudige trap vormige buis: de installatie van hun eigen handen

12 October 2017Trap vormige buis ziet er goed uit in elke omgeving, ongeacht de stijlTrap gevormde buis past bij elk omgeving ongeacht stilyaLestnitsa van het profiel pijp (niet rond) verschilt duurzaamheid en goede slijtweerstand. In tegenstelling tot de houten trap, metaal sterker, maar het kan ernstiger zijn. Zelf vormige buizen al zwaar, dus voor ladders gewicht dat je nodig hebt om de loop van de werkzaamheden te volgen en probeer niet te wegen, en beter en het gewicht te verminderen. U kunt dit doen met behulp van de tips, die kan worden gevonden in dit artikel.


Betrouwbare trap vormige buis met je handen: de voorbereiding 

Voordat je begint, moet je om metingen te verrichten, die in de toekomst en zal worden gebouwd trap.

Wat u moet weten alvorens te gaan werken:

 1. De afmetingen van de opening van de ladder;
 2. Berekening van de benodigde hoeveelheid materiaal;
 3. Draai de trap;
 4. Aantal trappen.

Trap diafragma - een vrije ruimte in de overlap tussen de eerste en tweede verdieping. Het allereerste wat je moet doen - om de grootte van de opening te berekenen.

Een van de voordelen van de trap vormige buis is het vermeldenswaard een lange levensduur en uitstekende esthetische eigenschappenEen van de voordelen van de trap vormige buis is het vermeldenswaard een lange levensduur en uitstekende esthetische eigenschappen


De hoeveelheid materiaal wordt bepaald nadat alle metingen op basis van de reeds gecompileerde tekening.

Draai de ladder is vereist wanneer een afmeting of andere kenmerken van het terrein is het niet mogelijk om een ​​ladder recht te zetten, zonder te buigen in een hoek.

Het is ook belangrijk om het aantal stappen op de trap van de toekomst te bepalen. Doe het gemakkelijk wetende dat de duur van een fase moet ongeveer 30 cm breed 90-125 en comfortabel voor de persoon die de afstand tussen de stappen van een hoogte van 15 centimeter. In bijzondere gevallen kan de breedte van de trap 180 centimeter, maar zulke grote ladders moeten extra schoren.Ook wanneer berekeningen bedenken dat de gemiddelde menselijke stap 60-64 cm.

Installatie treden van de gevormde buis: tekenen en noodzakelijke hulpmiddelen

Zonder een goede tekening, zult u niet in staat om de kwaliteit ladder te maken. Als je nog nooit te maken gehad met de regelingen, is het het beste om professionele hulp te zoeken.

Wat wordt rekening gehouden bij het opstellen van de tekening:

 1. Size ladder opening;
 2. Rotatie, breedte en hoogte van de trap;
 3. Aantal treden.

We kunnen ook de toekomstige artistieke inrichting trappen toe te voegen, als je wilt om het een beetje te verfraaien.

Voeg een ladderdiagram van de gevormde buis kan op papier met de hand of met speciale software op de computerVoeg een ladderdiagram van de gevormde buis kan op papier met de hand of met speciale software op de computer

Zodra u een tekening hebt gemaakt en alle aangekochte materialen die u nodig heeft om alle noodzakelijke hulpmiddelen die nodig zijn in het proces voor te bereiden.

De tools die nuttig zijn bij het maken van een ladder:

 1. Elektroden daaraan;
 2. Saw-Bulgaarse en drijft om te werken met metaal;
 3. Hamers, boren;
 4. Hammer.

Om het proces van het creëren van een ladder niet verdwalen in een heleboel verschillende items te maken, raden wij u aan hen tellen.

Cooking ladder frame gevormde buis Tips

Karkas - is het fundament van de toekomstige trap, zodat je nodig hebt om het te doordenken, en vervolgens laskwaliteit.


Houd er rekening mee dat de productie van het karkas, in ieder geval moeten lassen. Zo, en de mogelijkheid om te gaan. Als er vaardigheden zijn je niet - je moet toevlucht nemen tot het gebruik van de wizard te lassen.

Karkas basis is vaak een buis 60 millimeter.

Voor de montage van de ladder kader is het noodzakelijk om te schilderenVoor de montage van de ladder kader is het noodzakelijk om te schilderen

karkas fabricagestappen:

 1. Bereken het aantal stappen, de hoogte en breedte;
 2. Overgaan tot het samenstellen vormige buizen. Het zal aan de muur ankers die je nodig hebt voor het eerst om het te installeren worden bevestigd. Bovendien moet de ladder worden bevestigd en anderzijds door middel van lippen.
 3. Gelast aan de buis hoeken. Zorg ervoor dat hun metingen nauwkeurig samenvallen met de set van de tekening, anders zal het eindresultaat armen en de trap zijn - curve en onveilig.
 4. Indien nodig, aan het einde van het werk kan ook worden geïnstalleerd leuningen.

Hoe de ladder van het profiel pijpen koken: de verdere afwerking

Nadat u klaar bent met het maken van de ladder frame nodig is over te gaan tot de verdere afwerking.


Wat u moet doen na het installeren van kader:

 1. Vervaardiging stap;
 2. Installeer leuningen;
 3. Desgewenst versieren de trap.

Om de ladder is een handig, stappen aan te raden om even groot te makenOm de ladder is een handig, stappen aan te raden om even groot te maken

Merk op dat de trap vormige buis - op zichzelf een zware constructie. Daarom kunt u iets lichter het gewicht, het maken van een etappe niet van de heavy metal, maar van een licht hout.

Met de juiste aanpak, een combinatie van een metalen frame en een houten trap leidt tot extra effect kosten.

Leuningen kan ook worden gemaakt van hout, maar vergeet niet dat de boom van hoge kwaliteit moet zijn. Typisch voor de vervaardiging van ladders gebruikte eiken species, beuken of as.

Versier de trap kunnen nu al in de laatste fase zijn. Bijvoorbeeld, als u een houten balustrade geselecteerd, dan kun je toevlucht nemen tot de artistieke carving of burn-in.

Trap naar de tweede verdieping van een gevormde buis: voor- en nadelen

Zodra u bekend met het proces van het creëren van een ladder vormige buis, moet u rekening houden met de voor- en nadelen van dit ontwerp.

Voordelen ladder vormige buis:

 1. Goede taaiheid en slijtvastheid;
 2. Lange levensduur;
 3. Een relatief korte periode van de productie;
 4. Maak een ladder van een profiel pijp kan alleen zijn, zonder de hulp van de meesters;
 5. De mogelijkheid om een ​​ladder van elke vorm te maken;
 6. De prijs van de benodigde materialen is laag.

De hellingshoek van de trap niet doen, volgens het handig te klimmen voor ouderen en kinderenDe hellingshoek van de trap niet doen, volgens het handig te klimmen voor ouderen en kinderen

Zoals u kunt zien, plus een trap is echt veel. de levensduur is veel hoger dan die van hout, en het is niet zo zwaar als steen. Er zijn echter ook nadelen.

Nadelen treden vormige buis:

 1. Metalen frame weegt heel veel, vooral als een grote trap. Vanwege dit, toen we de trap te gebruiken afwerking materialen zoals hout en kunststof.
 2. Om een ​​ladder nodige vaardigheden en ervaring te creëren om het lasapparaat.

Anders, de ladder moet periodiek toepassen van corrosiebestendige coating.

Als trappenhuis gemonteerd vormige buis persoonlijk (video)

Trapprofiel buis zwaar en vereist extra periodieke verwerking. Maar de prijs van de vervaardiging ervan is veel lager dan andere soorten trappen, en een hogere levensduur. Zorgvuldig gebouwde geïmproviseerde structuren zal dienen voor een lange tijd.

Betrouwbare trap vormige buis (foto ontwerpen)

3f2dad72cee9f8a551e2de404c1de297 5 7afe21c8c0bc930c5ed0d1c6f086518c 19-F584 297-5 2015-06-2509-14-19 16296190f 20140625160410 33955177 46068701

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 15

map