Eenvoudige regelingen voor kruissteek: 5 tips voor beginners

Eenvoudige regelingen voor kruissteek: 5 tips voor beginners

12 October 2017Cross Stitch - een populaire en favoriete activiteit voor alle leeftijden naaldenvrouwenCross Stitch - een populaire en favoriete activiteit voor alle naaldenvrouwen vozrastovVyshivka kruis wordt beschouwd als een vrij eenvoudige vorm van handwerken zijn. Veel vrouwen zijn verslaafd aan dit soort kunst, want het geeft hen morele en fysieke voordelen. Borduren een positief effect op de psychologische processen. Een eenvoudige techniek van het borduren kunt u vergeten over de problemen en zorgen, afleiding, het verbeteren van het uithoudingsvermogen, alertheid en het ontwikkelen van wilskracht. Kruissteek een eenvoudige regeling zal gemakkelijk in staat te stellen de mooiste patronen borduren en het verbeteren van hun vaardigheden.


Materialen die nodig zijn voor kruissteek

Voordat u begint te borduren, moet u beslissen over de regeling, die borduurwerk zal worden gemaakt, evenals de benodigde materialen voor te bereiden. Regelingen voor borduurwerk kunnen kleine, middelgrote en grote zijn.

Vandaag de dag wordt het werk van geschoolde werknemers grotendeels vereenvoudigd klaar sets voor borduurwerk. Ze besparen tijd op zoek naar materialen en de keuze van een geschikte draad kleuren.

Echter, elke geschoolde werknemer hoeft te weten wat het bestaat uit een standaard set van borduurwerk. Soms is het moeilijk om het borduurwerk patroon te vinden. Dus soms craftswomen af ​​van de gewenste schakeling zelfstandig te produceren.

Benodigde gereedschappen en toebehoren voor borduren kunnen gemakkelijk worden gevonden in gespecialiseerde winkels voor handwerkBenodigde gereedschappen en toebehoren voor borduren kunnen gemakkelijk worden gevonden in gespecialiseerde winkels voor handwerk

Benodigde materialen:


 • canvas;
 • thread;
 • hoepel;
 • naalden;
 • scharen;
 • Borduurwerk regeling.

Borduurpakketten niet onderling verschillen. De belangrijkste verschillen zijn: de grootte van het borduren, de kwaliteit en het materiaal voor de draden circuit.

Cross-steek, leuk en makkelijk: tips

Om het borduren proces was eenvoudig, en het resultaat beviel haar mooie foto, die u nodig heeft om de regels te volgen en rekening houden met de nuances die kwaliteit gemaakt borduurwerk definiëren.

Op het doek niet werd gedoucht, moeten de randen worden bevestigd met lijm of plakband. Deze regel zal helpen redden borduurwerk intact.

Soms is het erg moeilijk om te bepalen hoe de handwerken, welke kant begint als vaste draad op het weefsel, een aantal draden te gebruiken.Getting kruissteek, moet u de belangrijkste regel leren: het werk begint vanaf het midden van het circuit, en alleen in dit geval is het mogelijk om niet te tellen verliezen en het beeld van de toekomst niet te schadenGetting kruissteek, moet u de belangrijkste regel leren: het werk begint vanaf het midden van het circuit, en alleen in dit geval is het mogelijk om niet te tellen verliezen en het beeld van de toekomst niet te schaden

Handige tips:

 • Breek het doek in vierkantjes;
 • Verdeel de draden;
 • Strijk de stof;
 • Zorg voor helder licht (borduren mag alleen in helder licht, anders kun je gezichtsvermogen aantasten).

Embroidery moet beginnen vanuit het midden van het beeld. Dit zal helpen verwarring in het vizier te voorkomen. Echter, veel expert in de liefde om te beginnen om de stof te borduren van de rechterbovenhoek.

kruis regeling steek voor beginners: Lichtgewicht en klein

Regelingen voor beginners kijken altijd gemakkelijk. Maar uiteindelijk hebben needlewoman een mooie foto, die niet verschillen in de kwaliteit van de meer serieuze werk te krijgen. De hele zaak - in vaardigheid, die toeneemt met de tijd.

Novice naald vrouwen is het beste om kleine programma's, die niet veel moeilijke elementen bevatten gebruiken.

Kleine foto's hebben vele voordelen: hun borduurwerk hoefde niet te veel tijd te besteden, eenvoudig schema's te laten leren om de kruisen te maken, om de draad en naald naar behoren af ​​te handelen. Het uitvoeren van eenvoudige afbeeldingen die geschikt zijn voor kinderen.

Voor beginners, moeten de kapiteins zijn fijne kleine circuits met eenvoudige patronen of bloemstukkenVoor beginners, moeten de kapiteins zijn fijne kleine circuits met eenvoudige patronen of bloemstukken

Voorbeelden van de regelingen voor beginners:


 • bloemen;
 • Dieren (image eekhoorns, leeuwen, honden, etc.);
 • Sprookjes;
 • Children's cartoon;
 • landschappen;
 • Huishoudelijke plots;
 • Beelden van mensen.

Wanneer u een kleine borduurwerk lopen zelfs nodig om de regels van de klus goed gedaan te volgen: rijg de draad en hecht stevig om de locatie van de kruisen te controleren, dan meesters se schattig en mooi werk. Het is belangrijk dat ze niet in de war en had een extra lus vormen.

Hoe om snel te leren hoe je een kruis borduren

Leer hoe je een kruis borduren, kunt u snel, want in deze bezetting is geen big deal. Er zijn algemene regels die je zullen helpen te voldoen borduurwerk zonder knopen en andere huwelijk.

Leer snel borduurwerk hulp presets, die gedetailleerde instructies voor borduurwerk specifieke regelingen, alsmede de algemene regels van het borduurwerk bevatten.

In het proces van borduurwerk moet je een veel nuances die u zullen helpen voldoen aan de regeling zorgvuldig te overwegen.

De belangrijkste werkwijzen voor het bevestigen van de draad aan het weefsel wanneer stitchingDe belangrijkste werkwijzen voor het bevestigen van de draad aan het weefsel wanneer stitching


Recepties voor geteld kruis:

 • De naald moet rechtop blijven. De punt van de naald moet worden geplaatst en door het scherpe einde. In dit geval moet de kruisjes worden in hetzelfde veld.
 • Maak twee diagonale steken. Zij moeten in de juiste volgelingen dat niet in het hele borduurwerk kan veranderd worden worden uitgevoerd. Het moet aan de linkerkant van de steek worden gelegd op een diagonaal naar rechts. Voer vervolgens top steek - aan de rechterkant naar links.
 • Kan gebruikt worden voor borduren naaien verschillende technieken: borduren met even en oneven aantal draden.
 • Het is belangrijk om de draad goed te beveiligen. Er zijn verschillende technieken: een lus, de lus van binnen naar buiten, zonder vertakking onder de steken.

Leren hoe goed kruisjessteek kan als gevolg van video tutorials zijn. Masterclass op kruissteek, kunt u de beroemde «Hachette» tijdschrift vinden. Elke geschoolde arbeider kiest een geschikte en handige techniek voor het. Het is belangrijk te onthouden dat de kwaliteit en het uiterlijk van de draden hangt af van het aantal threads. Het allerbelangrijkste in het borduurwerk - de juiste fixeerdraden.

Cross Stitch voor beginners (Video)

Cross Stitch - soort handwerk dat eenvoudige techniek met zich meebrengt. In dit geval is het borduurwerk zien eruit als kunstwerken. Een belangrijke nuance bij de aanpak van kruissteek is een ervaring needlewoman. Wat ze ervaren, des te beter ga dan naar de steken. Een belangrijk criterium voor een goede borduren is de afwezigheid van knopen in het borduren, interne en externe partijen. Correct borduren kan elke geschoolde arbeider te leren. Het is belangrijk persistent en nauwkeurigheid te zijn. Presets het gemakkelijker maken om te werken bij het zoeken naar draden en circuits design.

Eenvoudige regelingen voor kruissteek (foto)

01 1 069270ec7585d2orig 2 11 114 57b8b393dc4ab 1645db309f6b 2013-11-12-42 2138

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map