Eenvoudige papier behang: hoe de juiste keuze te maken

Eenvoudige papier behang: hoe de juiste keuze te maken

12 October 2017Papier behang - een bekende, populaire lange bewezen afwerking materiaalPapier behang - een bekende, populaire lange bewezen afwerking materialBumazhnye behang kan duren voor een tien jaar, gedurende welke tijd de papierdeksel brandwonden en bezoedelen. Wanneer behangen de muren, kan er een hoop moeilijkheden en problemen. Om fouten te voorkomen, is het belangrijk om zich te houden aan de naleving van belangrijke nuances technologie plakken muren. Naleving van de juiste technologie behangen, kan gemakkelijk en vooral snel plakken nieuw behang met je eigen handen.


Paper wallpapers voor muren en hun types

Er zijn verschillende soorten papier behang.

Soorten behang:

  1. simplex - Type dunne behang in een enkele laag met drukpatroon, vanwege de bovenste laklaag ontstaat toplaag waardoor wassen achtergronden;
  2. tweezijdig - Wallpaper met meerdere lagen Geperst, een soort behang duurzaam, duurzaam en makkelijk te gebruiken, ze zijn eenvoudig en makkelijk te lijmen op de muren;
  3. muurschildering - papier behang bekleed met foto-fragment op een groot doek;
  4. structuur- behang - compacte, duurzame, meerlaagse materialen behandeld met waterafstotende samenstelling; deze wallpapers zijn gemakkelijk om onregelmatigheden van de muren te verbergen, en ze vereisen geen speciale voorbereiding voorbereiding van het oppervlak voor het plakken.

Paper wandbekleding goed geleid door een zend lucht en laat afkoelen tot kamerPaper wandbekleding goed geleid door een zend lucht en laat afkoelen tot kamer

Papier behang kan worden gebruikt in absoluut geen ruimte voor het plakken muren. Net geplakt behang kan geven de kamer schoon en fris. Papieren behang zijn goed ook omdat het papier heeft de mogelijkheid om door zichzelf te passeren lucht en de koele wanden van de kamer zelf te zenden.


Als de kamer vuil is, is het raadzaam om de voorkeur te geven aan afwasbare behang.

Paper wallpaper: de voors en tegens van het gebruik van

Papier behang hebben verschillende voordelen. Een van de voordelen van behang is het vermeldenswaard het belangrijkste - een kleine prijs en ecologisch materiaal.

Ook verschillende papier behang:

  • Eenvoudig in gebruik;
  • Gemak van installatie;
  • Een groot assortiment van kleuren en prints.

Papieren behang zijn populair vanwege de lage kosten en milieuvriendelijk materiaalPapieren behang zijn populair vanwege de lage kosten en milieuvriendelijk materiaalHoewel niet zonder nadelen, doordat zowel voor- als nadelen voor elk materiaal.

nadelen:

  • Lage niveaus van kracht;
  • Verminderde weerstand tegen vocht;
  • Kwetsbaarheid.

Ondanks zijn tekortkomingen, papier behang blijven populair en in de vraag onder de bevolking te zijn. En de toegenomen vraag is gemakkelijk om de kosten van de esthetische effect haalbaar en betaalbaar materiaalkosten te verklaren.

Hoe wallpaper met papier op de juiste back te kiezen: Tips voor professionals

Voordat pokleit behang op de muur, die ze nodig hebben om te kiezen en te kopen. Het proces van het selecteren en vaak moeilijk te kopers. Om de juiste keuze te maken, kunt u de algemene selectieregels te gebruiken.

Kies behang met papieren achterkant kan zijn, wetende dat de standaard regels van de selectie van behang van uitstekende kwaliteitKies behang met papieren achterkant kan zijn, wetende dat de standaard regels van de selectie van behang van uitstekende kwaliteit

Dus hoe kan je kiezen voor papier behang? De belangrijkste selectiecriteria worden hieronder weergegeven.

kleur Wallpaper

Het kiezen van een dergelijke verscheidenheid van kleuren, is het belangrijk niet alleen te vertrouwen op persoonlijke smaak behoeften en verlangens, maar kan ook niet vergeten over hygiëne aanbevelingen. Zo zal zachte tinten helpen geven de ruimte een sfeer van vertrouwen, evenwicht, en vooral rustig. Het is belangrijk om rekening te houden met het feit dat de felle kleuren, zoals fel oranje of rood zijn irriterend psyche. Bij het kiezen van kleuren Even belangrijk is de indeling van de kamers in verhouding tot de kardinale punten. Bijvoorbeeld voor een kamer gelegen aan de zuidkant van de pasvorm behang donkere tinten die zal zich bezighouden met het overtollige licht.

Warme kleuren van de wallpapers te helpen geven de ruimte een sfeer van vertrouwen, evenwicht, en nog belangrijker - gemoedsrustWarme kleuren van de wallpapers te helpen geven de ruimte een sfeer van vertrouwen, evenwicht, en nog belangrijker - gemoedsrust


Gelegen aan de noordkant van de kamer lijdt aan een gebrek aan natuurlijk licht, is het mogelijk om te compenseren voor lichte kleuren, zal wit behang helpen om kunstmatig verhogen van de verlichting van de kamer meerdere malen.

Prints en patronen

Achtergronden kunnen eenkleurige of kan bestaan ​​op het oppervlak ervan grote en kleine tekeningen. Deze factor is ook belangrijk om te overwegen bij het kiezen van behang. Kleine tekening in de bloem, evenals een one-colour omslag kan helpen om visueel druk op de muur en het vergroten van de ruimte. Daarom is het raadzaam om deze wallpapers voor kleine ruimtes te kiezen. Dienovereenkomstig is een belangrijke figuur visueel verminderen van de ruimte in het interieur.

Als gevolg van de kleine bloem behang, kunt u visueel te vergroten de ruimte van de kamerAls gevolg van de kleine bloem behang, kunt u visueel te vergroten de ruimte van de kamer

Papier textuur en de werking tekenen

Over textuurdocument wand glad of gegolfd reliëf zijn. Prestatie - waterbestendig, wasbaar, normaal, geluidsabsorberende of gestapeld.

papier muur van vandaag zijn verschillende kleuren en texturen, hebben een beschermende coating die hen in staat stelt om zich te wassenpapier muur van vandaag zijn verschillende kleuren en texturen, hebben een beschermende coating die hen in staat stelt om zich te wassen


toepassingsgebied

Deze parameter is de bestemming van behang en interieur te plakken in de kamer.

Achtergrond Paper: steken hun handen

De eerste fase. Voordat hij naar de nieuwe behang plakken, moet u de oude uit de muren te verwijderen. Het is beter om worden gedaan met een zeepoplossing. Voordat je het behang van de muren te verwijderen, kunnen ze worden bekrast of gesneden met een mes. En dan kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd spatel.

Na het reinigen van de muur van de oude coating, kan de coating primer muren om funderingen te versterken beginnenNa het reinigen van de muur van de oude coating, kan de coating primer muren om funderingen te versterken beginnen

Als de muur is eerder behandeld met acrylverf, dan is het ook moet worden voordat een nieuwe stok wallpaper verwijderd of verf ze een andere kleur.

Wanneer het oppervlak dat moet worden vrijgesproken van de oude coating, kan de coating beginnen primer muren om het kader te versterken.

Na bereid alles wat nodig is voor de baan, kunt u doorgaan naar de volgende fasen van het werk. Het uitsnijden van het behang. Scheidingswanden. Het aanbrengen van lijm en plakken van de wanden.

Is het mogelijk om te schilderen het papier behang: alle "voors" en "tegens"

Soms, de beslissing om de kamer interieur te veranderen, velen komen alleen maar om het idee van het oude behang te schilderen. Maar voordat je gaat schilderen op papier gebaseerde behang met latex verf, moet je weten, en één van het behang kan worden geschilderd.

Papier behang op non-woven drager kan worden geverfd in mooie schaduwenPapier behang op non-woven drager kan worden geverfd in mooie schaduwen

Papier behang kan enkele en dubbele laag. Ondanks de robuuste uiterlijke verschijning, kunnen ze het proces van het opnieuw schilderen niet overleven. Maar hier is het vinyl en vliesbehang, en hebben zelfs een papier structuur in prachtige kleuren worden geschilderd.

Papier behang op non-woven drager zijn drie lagen die de sterkte verhoogt. En op de top van vernis aangebracht hen in staat stellen ook te wassen wanneer dat nodig is.

Verf het behang, moet u ook correct, vast te houden aan een specifieke implementatie-technologie. En we moeten niet vergeten over de nauwkeurigheid.

Bijvoorbeeld, om verontreiniging van de sokkel te vermijden, is het beter om te verwijderen. En andere dingen die niet kunnen worden verwijderd, kunt u sluiten of verzegeling van de masking tape.

Hoe wallpaper voor het schilderen, papier kiezen

Het kiezen van de noodzaak om het behang te herstellen, moet je weten, en wat het behang kan worden geschilderd, en welke niet. Tot op heden is het bereik van de winkels is zeer rijk aan verschillende soorten behang. Geniet van de Amerikaanse en de Wit-Russische behang. Er is ook een behang gemaakt in Rusland.

Tot op heden is het bereik van de winkels is zeer rijk aan verschillende soorten papier behangTot op heden is het bereik van de winkels is zeer rijk aan verschillende soorten papier behang

Als u wilt behang voor het schilderen te kiezen, is het noodzakelijk om te onthouden dat in aanvulling op papier, kan behang zijn vinyl en non-woven, die een hogere dichtheid hebben.

Bij primaire kleuring betere verf wordt aangebracht op het behang in twee lagen.

Bij het kiezen van een behang met het oog op hun dan opnieuw te schilderen, is het voor ons belangrijk om de voorkeur te geven aan gespecialiseerde behang, ontworpen voor het schilderen. Niet te verwarren met de keuze, dan kunt u het advies van de verkoper te gebruiken.

Hoe droog papier wallpaper

Beslissen geplakt behang verf, is het noodzakelijk om vooraf te weten hoeveel ze drogen, dan is precies de tijd die nodig is voor reparaties toe te wijzen. Verf aangebracht op het papier behang, moet minstens een dag. Deze tijd is voldoende om de inkt op dunne behang drogen.

De tijd gedurende welke het droog papier behang, afhankelijk van de aardDe tijd gedurende welke het droog papier behang, afhankelijk van de aard

Voor het drogen van verf op vinyl behang zal veel meer tijd vergen. Dit is ten minste twee dagen, hoewel de kamer temperatuur moet bij 15-30 graden.

Droog wallpaper ongeveer 1-3 dagen. Terwijl gedurende deze periode van drogen onaanvaardbaar plotselinge veranderingen in temperatuur en de aanwezigheid van ontwerpen. Als de kamertemperatuur laag is, dan is gelijmd behang zal beginnen te borrelen.

Achtergrond papier: reviews van consumenten

Veel fabrikanten produceren papier en behang op deze dag. Duitsland, Rusland en andere landen blijven om dit materiaal te gebruiken voor de inrichting en het onderhoud van diverse faciliteiten.

Het gebruik van papier behang, het is makkelijk, snel en nog belangrijker - goedkoop om reparaties uit te voeren met hun eigen handenHet gebruik van papier behang, het is makkelijk, snel en nog belangrijker - goedkoop om reparaties uit te voeren met hun eigen handen

Beoordelingen bevestigt de populariteit van dit materiaal voor reparaties. Deze wallpapers zijn een heleboel voordelen, die vooral mensen wijzen op deze wallpapers te gebruiken. Ze zijn niet alleen beschikbaar voor de prijs, maar ook erg mooi.

Ze zijn eenvoudig te lijmen op hun eigen en zelfs alleen. Een scala aan tinten en kleuren onder een steen of hout maakt het mogelijk om te versieren met behang perfect elke kamer.

Dergelijke wallpapers verschillende milieuvriendelijkheid, gebruiksgemak en relevantie, een afwerking van toepassing zijn op verschillende oppervlakken. Stenen huis of appartement kan zijn in een prachtig, wallpapered. Ze zijn gemakkelijk op te pikken voor het ontwerp verschillende interieurs. Een heleboel foto's kunt u de kwekerij met tekeningen van prachtige kinderen en ga zo maar door.

Het gebruik van papier behang kan eenvoudig, snel, en goedkoop uit te voeren belangrijke reparaties met hun eigen handen. Belangrijk vergeet niet om rekening te houden met de individuele kenmerken van het materiaal met persoonlijke wensen en behoeften.

Sticky papier wallpaper (video)

Bij het kopen van behang, is het belangrijk om de yardage terrein te berekenen en te kopen precies de juiste aantal stukken van rollen behang. Om een ​​fout te maken, kunt u het advies van de verkoper, die nauwkeurig de benodigde hoeveelheid behang op de specifieke kamer te berekenen gebruiken. Om de juiste hoeveelheid wallpaper te berekenen moet u de beelden van de ruimte in vierkante meters te leren kennen. En dan is een kwestie van technologie. Aantal rollen varieert afhankelijk rolformaat, de breedte en de lengte.

Paper behang (foto's)

4ea893decd0ca 4ea8a04843fe9 8A-zz50104 34-1024x768 014 450B97631Room 800ce0aa7a1e1866e8cb81156e2a88697de882639rb 776dcc21a375cba82908fb17e6a2ab49 2674 45719-keuken-renovaties-home-decoreren-ideas800x600

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

map