Eenvoudige borduurwerk kruis regelingen "city" 30 Variations

Eenvoudige borduurwerk kruis regelingen “city” 30 Variations

12 October 2017Interessant patroon met stedelijk landschap, in de techniek van het borduurwerk kruis, zal een echte decoratie van het interieur leefruimteInteressant patroon met stedelijk landschap, in de techniek van het borduurwerk kruis, zal een echte interieur woon pomescheniyaSvoimi handen kan worden geborduurd werk van enige complexiteit, maar om lessen te beginnen met borduurwerk is het ontdekken waard technieken. Het gaat rechtstreeks de borduurwerken met uitzicht op de stad. In een studie, is het niet nodig om veel technieken te gebruiken, als je net begint. Echter, sommige combinaties geschikt zijn net als u borduren stedelijke motieven.


Cross Stitch stad: welk borduurwerk techniek kan worden toegepast

In dat geval kunt u een lijst van technieken die het meest geschikt in de stedelijke borduurmotieven kruis zijn te selecteren.

De volgende technieken worden gebruikt:

 • Een eenvoudig kruis;
 • De langwerpige dwarsdoorsnede;
 • Direct kruis;
 • Italiaanse kruis;
 • geit;
 • Bulgaarse kruis;
 • Een sterretje;
 • Rhodes naad;
 • Rice naad.

Monochroom contour kruissteek wordt meestal gebruik gemaakt van de techniek van Monochroom contour kruissteek wordt meestal gebruik gemaakt van de techniek van "Geteld Cross"

Voor decoratie werk zijn petit, en halve kruissteek "back naald". In één afbeelding aanvaardbaar combinatie van twee of drie soorten verbindingen. Maak een paar van grotere, kan het beeld onhandige of overbelaste kijken.


borduurwerk kruis regelingen steden in de wereld: de opties

Als u wilt werken in een tot enkele prachtige uitzichten te combineren, kunt u een schema te gebruiken, zoals "Around the World", die een collage van verschillende afbeeldingen samenbrengt. Maar vaker borduren we Europese hoofdsteden en hun symbolische, te raden locaties.

Zo, de meest populaire zijn de volgende regelingen:

 • London;
 • Paris;
 • Praag;
 • Venetië;
 • Pisa;
 • Moskou;
 • Rome.

Vooral populair onder naaldenvrouwen kreeg regeling voor kruissteek beeltenis van stedelijke landschappenVooral populair onder naaldenvrouwen kreeg regeling voor kruissteek beeltenis van stedelijke landschappenVenetië, in het bijzonder, het Venetiaanse carnaval en Parijs met zijn beroemde types worden gekozen, misschien wel vaker. Niet minder populair en de oude stad en de promenade bij de zee (soorten van Rio de Janeiro, etc.)

kruissteek schema: nacht stad, zwart-wit

Deze regeling is ook heel populair. Het blijkt interessant, origineel, grafisch kwaliteit van het werk dat er meer dan één type interieur sieren. Op de voorgestelde regelingen stad blijkt kalm, rustig, vredig. Het enige dat de gelukzalige rust breekt, dus het is een mysterieuze felle licht van de maan.

Het merendeel van de voorgestelde regelingen wordt uitgevoerd in de techniek van "steek back" en "Geteld Cross". Garens gebruikt voor zwart-wit, canvas, natuurlijk, moet zwart zijn, kan donkerblauw zijn. Als u een soortgelijke regeling te downloaden, kan het archief zeer regeling voor borduurwerk, symbool, zwart en wit, de sleutel van de regeling en het beeld is reeds voltooide werk. Nou, als je een kant set, alles is veel gemakkelijker.

Aanvullende technieken voor borduren

Zelfs de meest eenvoudige bediening, kleine eenvoudige stadsgezicht, kunnen aanvullende technieken voor het verfraaien van het werk nodig hebben. Bijvoorbeeld kruissteek tapijt vaak gecombineerd met borduurwerk. De makkelijkste extra naad - een "back naald".

GGorizontalny naad kruis om de terugkeer stap is de basis voor vele soorten borduurwerkGGorizontalny naad kruis om de terugkeer stap is de basis voor vele soorten borduurwerk

Seam "back needle" u in een keer te leren, is het een eenvoudige verticale steken, worden ze uitgevoerd van rechts naar links, en het is alsof in de tegenovergestelde richting. Op een andere manier, wordt deze naad heet bekstich. Zoals ze zeggen, kon niets eenvoudiger.

Half-dwarsnaad- is nu al duidelijk bij naam. Je maakt gewoon een hellend steek. Anderzijds de achterzijde verticale steken naar evenwijdig aan elkaar. Gobelin steek hem lijkt, maar in zijn geval, en aan de voorkant en aan de binnenkant zijn schuine steken. Deze twee technieken die nodig zijn gebruikt als halftonen te maken, maakt u een doorschijnend effect. Maar maak je geen sorteren op alle apparaten tegelijk. Het is beter om te proberen op één knie en alleen dan pas verder met de volgende. Dus uw werk eruit zal zien overtuigender.

Cross Stitch "Night City" (video)

Vergeet niet dat oude techniek van kruissteek haar opzichtige verfijning niet heeft verloren. Zelfs monochrome werken er elegant, origineel, en het werk van meesters, zoals ze zeggen, is duidelijk. Zelfs een minimum van kleuren en draad een ongewoon resultaat te geven al.


Succesvolle werk!

borduurwerk kruis regelingen stad (foto)

1923163799 2 10t000a1K92368P5 121da3f90d53a777731c1db176e2d0ad 150 527c6aeb3c1b943d8b1b9802619 829 908 3000 320323

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 74 = 83

map