Eenvoudig, handig, leuk - panelen voor het plafond in het interieur

Eenvoudig, handig, leuk – panelen voor het plafond in het interieur

12 October 2017Plafondpanelen - deze met betaalbare en toegankelijke manieren om uw plafond te voltooienPlafondpanelen - deze met betaalbare en toegankelijke manieren om uw potolkaDVP, GVL, GCR, PVC bekleding - deze afkortingen zijn welbekend bij degenen die de reparatie begonnen. Maar als je niet op zoek naar standaard oplossingen, zoals gipsplaten bouw of spanplafond, misschien een goed idee om plafondpaneel? Dergelijke panelen worden gebruikt voor de muren, ze kunnen op en neer worden gezet, en soms schuin geplaatst.


Vandaag is het actief gebruik composiet panelen zijn echter niet voor interne en externe inrichten. Van de producenten kan worden afgeleid Leroy merk, dat bleek uitstekend te zijn op dit gebied.

PVC plafondpaneel

Panel PVC plafondpanelen kost je heel goedkoop. Vaak wordt een dergelijke plaat wordt gebruikt in een ruimte waar andere opties zijn niet erg van toepassing of uitgesloten om financiële redenen. Dit betekent dat om het plafond van dergelijke panelen kunnen in de badkamer of in de keuken.

PVC plafondpanelen zijn zeer eenvoudig te maken, zonder speciale vaardighedenPVC plafondpanelen zijn zeer eenvoudig te maken, zonder speciale vaardigheden

Voordelen ze veel: eenvoudige installatie, lage kosten, hoge vochtbestendigheid. Het blijkt dat het plafond hun eigen handen kunnen monteren.


Onderscheidende kenmerken van PVC-panelen

 • Verschillende keuze van de kleuren - niet alleen wit, vandaag kun je allerlei panels vinden;
 • Ze kunnen vrijwel simuleren elk materiaal - hout, leer, steen, metaal, steen, parket, zand, etc.

Maar ook niet zonder nadelen. Dergelijke panelen lage sterkte, ze niet de schok staan. Lage temperaturen waarschijnlijk niet uit te besteden. Na verloop van tijd kan het panel hun kleur verliezen. Echter, van hoge kwaliteit fabrikanten van deze "verrassingen" niet toegestaan. Vraag om een ​​certificaat van overeenstemming, en zijn vertrouwen in de kwaliteit van de overname.

Het paneel van pvc - goede optie afwerking het plafond tegen een betaalbare prijsHet paneel van pvc - goede optie afwerking het plafond tegen een betaalbare prijs

Metalen panelen voor plafonds en acryl

Meest duurzame en duurzaam materiaal - aluminium panelen. Het bieden twee opties: lat en verzonken plafond.Installatieschema van een standaard - opgehangen frame. Het is gemaakt van aluminium lamellen meestal uit twee types, waarvan wordt voorgesteld door Armstrong plafonds.

Wanneer we spreken over het rek plafond ontwerp dan het bestaat uit langsbalken die de basis vormen van kratten. Reiki bevestigd snap.

Het blijkt dat de verschillen in dit soort panelen zijn: een cassette gemonteerd op het bovenframe en latten zijn bevestigd aan het frame aan de onderkant. In de meeste gevallen gebruikt geperforeerde panelen.

Plafond metalen panelen zal een lange tijd duren, omdat de panelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaalPlafond metalen panelen zal een lange tijd duren, omdat de panelen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal

Acryl panelen voor de wanden vervangen glas in het interieur. Echter, vaak zijn ze omgaan met de "muur" problemen, het vastgestelde maximum is niet zo vaak. Maar als u besluit om een ​​dergelijke acryl plafond te maken, kunt u visueel zijn raise. Acryl plafonds zijn niet bang voor tocht en extreme temperaturen, gebruik ze voor het afwerken van plafonds in verschillende vertrekken.

Fineer en laminaat panelen voor plafond

Fineer genoemd dun laagje hout dat wordt verkregen door afpellen of snijden. De plafonds zijn gemaakt van MDF-platen zijn goed omdat ze zijn gemakkelijk te wassen, en ze lang hun oorspronkelijke uiterlijk te behouden. MDF-platen kunnen worden gelamineerd, en kan worden gefineerd.

De bovenste decoratieve laag gelamineerde panelen van kunststof folie wordt aangebracht op de MDF-plaat met koud lamineren.

MDF-platen zijn gemaakt van milieu materiaal en daarom is het mogelijk om ze te gebruiken in elke ruimteMDF-platen zijn gemaakt van milieu materiaal en daarom is het mogelijk om ze te gebruiken in elke ruimte


Pros MDF-platen

 • Eenvoudige montage - geen speciale vaardigheden die nodig zijn om de structuur te monteren in het huis kan een kwestie van uren zijn.
 • Het werk is niet stoffig en vies. Als een sector gebroken is, verwijdert u het en plaats een nieuwe, zolang de lengte en breedte gelijk.
 • De zorg voor deze panelen is eenvoudig - ze gewoon afvegen met een vochtige doek.
 • Het oppervlak van de panelen om onderscheid te maken tussen de verschillende texturen - het kan een boom, en de valse-steen en marmer zijn.
 • Ten slotte is de decoratieve elementen aan te trekken - een breed kleurbereik.

Zonder de nadelen niet gedaan - in het geval van overstromingen op de panelen is dat niet een scheurtje ontstaat, kunnen ze zwellen. In dit geval is het berekenen van de schade is moeilijk, kan het nodig zijn om het hele plafond te wijzigen.

Alternative fineer - vinyl. Het is een modern design en goede prestaties. Sip-panelen vaak ook uit de muur.

Installatie van de panelen met hun eigen handen (video)

LED LED-paneel plafond

LED paneel in de vorm van vierkante vormen, rechthoekig en rond. Volgens uw bestelling kan een paneel en op maat te maken.

LED-paneel:


 • Gekenmerkt door een laag stroomverbruik;
 • Deze panelen toelaten om de kamer een originele, moderne, eenvoudige lichteffecten zijn oogverblindend te maken;
 • De panelen zijn zeer eenvoudig gemonteerd, zodat ze worden gebruikt als een lamp plafond structuren;
 • Deze panelen richt zich op de mooie gebieden kunt u het spel van schaduwen te organiseren;
 • Omdat de lichtpanelen glad en helder, ze zijn goed in combinatie met klassieke verlichting.

Plafond LED-panelen niet constant wisselen van lampen, evenals andere speciale zorg nodig hebbenPlafond LED-panelen niet constant wisselen van lampen, evenals andere speciale zorg nodig hebben

Hoe te houden op het plafond van het schuim panel

Sandwichpanelen zijn gemakkelijk gestapeld, en als je niet beschikt over een sandwich-structuur hebt gekocht, en het polystyreen panelen, hoe ze op te lossen? Dit proces eruit ziet. Klei (vloeibare nagels kunnen worden gebruikt) is geplaatst op een dunne plaat en het plafond. Elk paneel zal een halve minuut tijd in beslag nemen.

Zachte doek om te helpen lijmen om overtollige lucht uit onder het paneel.

Om de verlichting te installeren, snijden gaten in het paneel, aan te passen al naar de gewenste grootte. Plakken van de plafondpanelen is niet moeilijk, als je alles door de regels te doen. Soms, door de manier, de panelen kunnen worden pokleit niet alleen het plafond, maar ook het oppervlak van de partities. Het wordt vaak gebruikt niet alleen maar mat glanzend paneel, evenals de patroonzijde.

Hoe kan ik het plafond van de wandpanelen (video) te versieren

Lijm of het leggen van de panelen kunnen worden uitgevoerd op het frame (metalen frame en houten balken), hoewel in dit geval de hoogte van de ruimte zal lijden. Je kunt gewoon plakken over het oppervlak van het paneel, en wanneer het zorgvuldig te doen, krijgt u een goed effect op de snelle reparatie te krijgen.

Ontwerp plafondpanelen (interieur foto)

3f15bc760e198f8e1b656ad39da9e346 05 8 262 14680 3752 1604-5 69340 19301 1445686537potolochnye-paneli-v-interre7

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 60 =

map