Een wenteltrap gemaakt van hout met hun handen: 6 tekeningen en materialen

Een wenteltrap gemaakt van hout met hun handen: 6 tekeningen en materialen

12 October 2017Alles voor een landhuis perfect houten wenteltrapAlles voor een landhuis perfect houten spiraal lestnitsaOdnako vandaag populair, niet alleen houten ladders. Relevante marsen kunststof en polypropyleen buisjes. Deze bouwmaterialen hebben goede prestaties, en bieden een kans om geld te besparen op de bouw van de ladder. Wat de voorkeur te geven, wat zijn de voor- en nadelen van elk materiaal wordt hoe je een ladder te bouwen hun handen op deze hieronder.


De voordelen van de schroef houten ladder

In haar zoektocht naar de optimale variant van de trap in de twee verdiepingen tellende huis tegen een betaalbare prijs met een stijlvol design en super kwaliteit, moet je aandacht besteden aan het ontwerp van massief beuken.

Ze hebben:

 • esthetiek:
 • betrouwbaarheid;
 • milieuvriendelijkheid;
 • Duurzaamheid.

Veel mensen geven de voorkeur aan een houten ladder te kiezen, want het wordt gekenmerkt door ecologische en gezondheid en veiligheidVeel mensen geven de voorkeur aan een houten ladder te kiezen, want het wordt gekenmerkt door ecologische en gezondheid en veiligheid

De textuur van de boomsoorten is anders:


 • Mooi patroon;
 • sterkte;
 • Stabiliteit.

De kosten van beukentrap beschikbaar is voor veel consumenten. Beoordelingen van positieve materiaal. Laatste houtverwerking technologieën maken het mogelijk om het materiaal een breed kleurenpalet te geven, om hem te imiteren in zeldzame houtsoorten, een palissander of els. Dit is de reden dat voor de vervaardiging van de ladder van beukenhout, met behulp van de beste boards, ze zien er chic.

Trappen op de tweede verdieping, van beukenhout hebben unieke operationele kenmerken en eigenschappen rijk decor. Ze zijn een geweldig alternatief voor dure arrays.

Beuken is vooral populair in de bouwmarkt. Beech ladder kunnen weerstaan, zonder verlies van eigenschappen, zware lasten tijdens het bedrijf. Met een lange levensduur, hebben ze geen speciale zorg en moeilijk vereisen.

De werkelijke materialen voor houten wenteltrap naar de tweede verdieping

Scala van materialen die nu daadwerkelijk worden gebruikt voor de vervaardiging van trapdessins is vrijwel onbeperkt. Het kan worden bewezen ontwerp van steenblokken, baksteen, beton, vervaardigd van metaal of lichter, glas, aluminium, pvc. Hoe wordt het materiaal in elk geval kiest, wordt de beslissing individueel gemaakt, niet de laatste rol onder hen wordt gespeeld financiën speelt een doel en de locatie van de trap, evenals de smaak van de huiseigenaar.Een favoriet bouwmateriaal, om een ​​meer moderne ladders te creëren, staal blijft. Het kan licht zijn en op hetzelfde moment is ongelooflijk sterk is, wordt het vaak gebruikt in combinatie met hout of glas.

Om de ladder was stevig en praktisch, is het het beste gemaakt van dure houtOm de ladder was stevig en praktisch, is het het beste gemaakt van dure hout

Uiteraard zal de houten structuur altijd veel fans. Dit bouwmateriaal is zo gevarieerd en veelzijdig, dat kan worden vervaardigd als een drie-dimensionale, solide constructie en lichte, bijna luchtig.

ladder kan ook worden gemaakt van:

 • boord;
 • multiplex;
 • Profiel;
 • plastic;
 • OSB;
 • KDP en anderen.

Tegenwoordig is een zeer relevant structuur van polypropyleen buizen die worden gekenmerkt door originaliteit, functionaliteit en lage kosten van het project.

Wenteltrappen gemaakt van hout en leidingen

Verzamelen ladder kan een polypropyleen buis.

Ladder kan afzonderlijk worden vervaardigd, via de buis en houtmaterialenLadder kan afzonderlijk worden vervaardigd, via de buis en houtmaterialen

Gebruik van het polypropyleen buizen voor het vervaardigen van ladders, heeft een aantal voordelen:


 • betrouwbaarheid;
 • Lange levensduur;
 • Snelle installatie;
 • Installatie binnen en buiten;
 • Lage prijs.

Maak een ladder, en kan van prof zijn. buizen, met behulp sill. De technologie waarop deze zijn gemaakt van een trap, waardoor ze kleuring kader uit te voeren in verschillende kleuren. Dit maakt het mogelijk om de kleur die het beste past bij de algemene inrichting van de kamer waar de ladder is gemonteerd ontwerp te kiezen.

Een wenteltrap van hout en kunststof

Plastic ladders zijn in de vraag van vandaag. De productie van de trap gemaakt van plastic en ontwikkelt zich geleidelijk het veroveren van de ruimte op de markt planken. Trappen gemaakt van plastic, als het ontwerp van het venster, elite en exclusieve in vergelijking met hout, metaal of beton.

Kunststof kunnen afzonderlijke delen en het geheel trap geheel.

Ongewoon in het moderne interieur trap zal kijken uit logboeken en kunststofOngewoon in het moderne interieur trap zal kijken uit logboeken en kunststof

Veel bedrijven maken verschillende geprefabriceerde trap naar het huisje, die kan worden geïnstalleerd en gebruikt als een fundamentele woningbouw, en voor secundaire doeleinden, zoals vloeren, dak ladders.


Trappen gemaakt van plastic hebben de volgende kenmerken:

 • lichtgewicht;
 • Esthetische verschijning;
 • Hoge slijtvastheid;
 • Grote keuze van de kleuren;
 • Vochtbestendigheid.

Het bedrijf vandaag kunt u kopen kant-en-klare prefab trappen gemaakt van kunststof, bijvoorbeeld, kan ze worden ingevoerd, direct of wenteltrap, met de nodige zelf-assemblage tekeningen en berekeningen. Ook kan de ladder worden gedaan onafhankelijk van elkaar, zal de masterclass hieronder weergegeven.

Hoe wordt een wenteltrap met zijn eigen handen gemaakt van hout en kunststof

Met het oog op een ladder te maken met je handen, moet u de volgende kunststof buizen, fittingen, potlood, meetlint, alcohol, katoen, cutter, lasapparaat. Van pijp knutselen eenvoudig, moet een beetje kennis en vaardigheden, en alles werkt.

Alvorens over te gaan tot de vervaardiging van trappen, moet u eerst te bereiden een gedetailleerd projectplanAlvorens over te gaan tot de vervaardiging van trappen, moet u eerst te bereiden een gedetailleerd projectplan

Werkzaamheden als volgt uitgevoerd:

 • Het is noodzakelijk om het project, het programma te maken;
 • Buizen worden gesneden;
 • Het apparaat is ingeschakeld en goed verwarmd;
 • De uiteinden van de buizen en hulpstukken ontvet;
 • Warmtepijp fitting;
 • Verbind de elementen en laat afkoelt.

Trappen gemaakt van kunststof buizen met hun handen - het is een geweldige optie voor een cottage of landhuis. Zo is het mogelijk om de structuur te monteren voor de tuin, zwembad, zolder. Kunststofbuizen kan gemakkelijk veel originele voorwerpen, krukken, trays, enz.

Luxe wenteltrap gemaakt van eikenhout

Het kiezen van afgewerkte houten trappen is enorm. De trap in het huis gemaakt van hout, het is een unieke structuur waarin alle bouwmaterialen en items gemaakt van massief soorten - eik.

Constructies van andere materialen, zoals beton, staal kan niet versieren als trappen natuurlijke array.

Sommige soorten bouwwerken van zeer massief hout en zijn alleen geschikt voor vaste villa's en grote herenhuizen.

Een wenteltrap gemaakt van eikenhout is het meest geschikt voor het regelen van de kamer in klassieke stijlEen wenteltrap gemaakt van eikenhout is het meest geschikt voor het regelen van de kamer in klassieke stijl

Traditioneel worden elite ladders, gemaakt van:

 • as;
 • beuk;
 • Oak.

As kan gemakkelijk verwerkt en hebben de mogelijkheid om verschillende vormdelen voor decoratieve ladder produceren. Elite producten van waardevolle houtsoorten hebben unieke eigenschappen die voldoen aan de vraag van veel consumenten, en de foto op de achtergrond van de prachtige.

Als de productie van de trap naar de 2e verdieping is bevestigd rond de kwaliteit en de ontwerpen zijn gemaakt van massief, volledig ingericht leuningen en balusters, dan zullen ze nog vele jaren, waardoor het interieur van exclusiviteit en stijl. Houten trap naar het interieur van de klassieke stijl te versieren, en de ruimte eronder kan worden gebruikt als een plaats voor dozen dat de baby kleren of andere dingen worden opgeslagen.

Trappen kan vierkant, rechthoekig, spiraal zijn of een andere configuratie, in ieder geval, een houtstructuur - 150% succes inrichting.

Treden van het stelsel

Ladders van hout kan worden toegevoegd aan elke kamer een unieke harmonie en stijl. De meeste ontwerpers het erover eens dat houtpulp geeft extra energie, wat een positief effect heeft op mensen. Bovendien is het bouwmateriaal niet produceren een verscheidenheid aan schadelijke stoffen. Het ontwerp moet niet gevaarlijk bouwmaterialen die schadelijk kunnen zijn toe te passen.

Voordelen van de houten trappen dat ze niet alleen mooi maar ook duurzaamVoordelen van de houten trappen dat ze niet alleen mooi maar ook duurzaam

De voordelen van hout de bouw zijn:

 • Milieuvriendelijk;
 • esthetiek;
 • Mooie, warme structuur;
 • duurzaamheid;
 • Betrouwbaarheid.

Maak een wenteltrap gemaakt van hout met hun handen: tekening (video)

Tot slot is het vermeldenswaard dat de trap van de meest milieuvriendelijke hout. Een ontwerp en de assemblage van houten trap je handen kan een aanzienlijk deel van de begroting op te slaan.

Ontwerp van houten wenteltrappen (foto voorbeelden)

1218 573 41 95081d5140ff694680d0f081f7ee9614 92728857fccdce8fb46928460049 14543190481 derevjannye-vintovye-lestnicy-dlja-doma Derevjannye-lestnicy-v-chastnom-koepelvormige 09-650x841 Dizain-lestnicy-4 derevyannyelestnicy1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 24

map